Találatok a következő kifejezésre: Le tudom borotválni (4 db)

Le tudom majd borotválni ahol szükséges, vagy hagyjam azokra akiknek a dolguk, melyik jobb?

én szeretném miel?tt bemegyek a kórházba elvégezni ezeket,mert egy kicsit kellemetlenül érezném magam ha más csinálná ezeket a dolgokat(borotválás),de kérdés képes leszek akkora pocival majd ott borotválgatni magam?

Legjobb válasz: Szerintem borotváld le nyugodtan. Nekem a férjem segített, mert a pocimtól már egyedül nem ment.(Mi csak egész minire szedtük) Amikor császárral szültem, csak fent borotváltak, amikor másodszorra simán, akkor legalul. A szülésznõm csinálta és ügyes volt. Ne aggódj miatta!

Szerintem borotváld le nyugodtan. Nekem a férjem segített, mert a pocimtól már egyedül nem ment.(Mi csak egész minire szedtük) Amikor császárral szültem, csak fent borotváltak, amikor másodszorra simán, akkor legalul. A szülésznõm csinálta és ügyes volt. Ne aggódj miatta!
Én 36 hetes vagyok és képes vagyok rá. Igaz vakon meg tükörrel, de megcsinálom, mert így érzem magam jól és tetszeni szeretnék a férjemnek. Amit akarsz, azt meg tudod csinálni:) Nekem az harmadrendû, hogy a szülészmõk mit szólnak hozzá, vagy esetleg kiigazítják-e, mert nem sikerült tökéletesre.
Szia.Èn mostma´r abszolult semmit sem látok.Tegnap amyennyire sikerült teljesen leborotváltam, mert zavar.(nekem mindíg borotv´lt volt)A szüléshez amúgy is teljesen leborotválják a bacik miatt. Ha akarod megtudod te is csinálni. 40.hetes kismama.
Én is tükörrel bootválgattam, de a 38. héten már elegem lett belõle. A kórházban leborotváltak, igaz nem túl alaposan, de tök mindegy, szülés után bent a kórházban ki nézi azt? Otthon meg már meg tudod csinálni, ha hazamész már nem lesz útban a pocak.

Ha nőgyógyászhoz és csak ultrahangot csinál, akkor is le kell vennem a bugyimat? És le kell előtte borotválni, tudom mindenki az mondja, hogy mindegy, de szerintetek?

Legjobb válasz: attól függ hány éves vagy?:) az 1. vizsgálaton le kell venned a bugyid. és borotválod-e rendszeren?

attól függ hány éves vagy?:) az 1. vizsgálaton le kell venned a bugyid. és borotválod-e rendszeren?
Attól függ, hogy hüvelyi vagy hasi ultrahangot csinál. De valószínûleg ilyen esetben hüvelyit fog. Hüvelyinél le kell venni a bugyit, bedug egy vékony ultrahang készüléket aa hóüvelyedbe és megnézi vele a dolgokat. Nem fájdalmas, ne aggódj:) Hasi ultrahangnál pedig csak kicsit le kell tolni a bugyit, mivel a nõi nemiszervek a kismedencében vannak ugye:) Teljesen mindegy, hogy borotválod-e vagy sem. Nem fogja érdekelni:) Ha nem szoktad borotválni, akkor a nõgyógyász miatt eszedbe se jusson:)
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert 18 éves vagyok, és egy kicsit félek...
A kérdező hozzászólása: hát, már két éve találtak egy petefészek cisztát, és azt mondták csak akkor kell visszamennem, ha valami baj van... mostanában egyfolytában begörcsöl..és most a rendes ultrahangos nõ azt mondta, hogy nõgyógyászhoz menjek
Nem kell borotválni. Az elsö vizsgálaton nemem a doki megkérdezte, hogy szeretném-e hogy megvizsgáljon, és és nem akartam, az ultrahanghoz meg nem kellett levenni, sose.
Tényleg mindegy. Még akkor is, ha mindenki azt mondja. :)
nem kell borotválni
Szerintem mindegy, hogy borotválod-e. Az orvos már biztosan több ezer szõröset meg több ezer borotváltat is látott már. Nem hiszem, hogy a doki azon aggódna, hogy "hú, vajon szõrös-e?" amikor nap mint nap több nõét látja.
Valószínüleg hüvelyi ultrahangot fog csinálni, úgyhogy le kell venned a bugyidat. Borotválkozni nem kötelezõ, a nõgyógyászt marhára nem érdekli, hogy szõrös vagy-e vagy sem.
hüvelyi ultrahanghoz leveszed, hasi ultrahanghoz nem (látott õ már olyat, a vizsgálatban pedig nem zavarja)
Praktizáló nõgyógyászként mondom, hogy nem érdekli az orvostársadalmat, hogy Ön borotválja -e vagy sem, a másik pedig hogy ha a petefészekciszta obszervációja (megfigyelése-követése) miatt megy UH-ra akkor ott nagy valószínûséggel hasi UH-ot fognak csinálni, tehát nem kell levenni a bugyit.


Hogyan tudom le borotválni a hátsó részemet és szabad e nem lesz tőle bajom javasoljátok? Mer b nőm meg kért rá írjatok sokan értelmes választ

hogyan tudom le borotválni a hátsó részemet és szabad e nem lesz t?le bajom javasoljátok? mer b n?m meg kért rá írjatok sokan értelmes választ

Legjobb válasz: Bajod nem lesz, szerintem még higiénikusabb is, ha nincs ott szõr. Én borotválom, amikor nõ vissza egyáltalán nem szúr, nem kellemetlen. Ott nem olyan erõs a szõr azért mint pl a farkadnál. 21/F

Bajod nem lesz, szerintem még higiénikusabb is, ha nincs ott szõr. Én borotválom, amikor nõ vissza egyáltalán nem szúr, nem kellemetlen. Ott nem olyan erõs a szõr azért mint pl a farkadnál. 21/F
a seggedrõl akarod leborotválni a szõrt, vagy mi??amúgy meg [email protected] szerintem.gondolj bele, ha az arcodon szúr mikor nõ kifele, akkor milyen a lyukadba? :P :D :D
A kérdező hozzászólása: igen a seggemrõl szeretném férfi vagyok szerinted akkor nem lehet vagy bajom lenne tõle?
Bajod biztos nem lesz tõle, max kellemetlen ha nõ vissza :) )
én gyantáztatom 1 hónapig nincs semmi ésha elkezd visszanõni akkor sem szúr mert nem erõs a szõr
egészségügyi problémád nem lesz tõle, csak amikor visszanõ az lehet a rossz :)
Régebben egyszer borotváltam; amikor nõtt vissza, brutálisan viszketett a lukam. :) ) Aztán gyantázás lett, alig nõ vissza és akkor sem érezni. Amúgy ajánlom, nagyon higiénikus!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!