Találatok a következő kifejezésre: Le szeretném az (424 db)

Az új Samsung telefonomon csak demo játékok vannak, de le szeretném az egyiket tölteni valahonnan, mert megtetszett. Hogy csináljam?

Konkrétan a Brain Genius-ról van szó. Lehet valahonnan ingyen megszerezni?

Legjobb válasz: http://www.gsmhacks.com/forums/attachments/java-mobile-games.. Regisztráció után leszedheted

Kromofág-al.
Meg lehet oldani, persze. Csak úgy fog kinézni, mint egy rakás szar.
A kérdező hozzászólása: Vagy szerintetek muszáj levenni róla a cuccokat???? :/
A kérdező hozzászólása: De majd hogyan vegyem ki és hogyan tegyem vissza a féket?? :D
Igen jobb ha szétszeded. Jegyezd meg hogy mi hogy volt rajta ha nem értesz hozzá. Fotózd le pontról pontra hogy mit hova kell rakni. Aztán kromofágozd le a vázat.
A kérdező hozzászólása: Mert a ez egy dirt és váltós de most szeretném megcsináltatni egy fogaskerekesre és szerintem akkor ugye kevesebb lesz az alkatrész és könnyebben le lehet fújni! de én egyedül attól félek hogy hogyan tegyem vissza a féket! :/
Milyen fék? V-fék vagy tárcsa, vagy valami más? Ha tárcsa, akkor bovdenes vagy hidraulikus?
A kérdező hozzászólása: Bowdenes!

65.5 kiló voltam most 55 kiló vagyok. Hogy hízzak 2 kilót mert a két kiló már csak magától ment le és ezt szeretném visszahízni? Főleg a mellemről ment le. És azt szeretném hogy arra menjen vissza lehetséges ez? 171 cm vagyok 14 éves lány.

Gyors válaszokat szeretnék

Legjobb válasz: Olvasnivaló Neked: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 És csak ésszel! Nem éri meg tönkretenni magadat. Rossz úton jártál eddig, de most már tudod, hogy merre kell elindulnod, ha jól akarsz kinézni :)

Olvasnivaló Neked: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 És csak ésszel! Nem éri meg tönkretenni magadat. Rossz úton jártál eddig, de most már tudod, hogy merre kell elindulnod, ha jól akarsz kinézni :)
Helyi fogyás sincs és helyi hízás sincs! 14 évesen neked még nem kéne aggódni a melled miatt, még akármennyit nõhet! Amúgy remélem nem koplaltattad magad ennyi idõsen, mert akkor csúnyán tönkreteheted magad egész életedre!
ne akarj direkt hízni!Úgyis lesz olyan amikor majd nem figyelsz oda hogy mit eszel és akkor majd vissza megy.
A kérdező hozzászólása: Smartguy86: napi 2szer ettem szóval az koplalásnak minõsül. : (
Ne koplalj meg egyél minimálisat egy nap, mert az hamar vissza is mehet ha nem vigyázol, és állandóan vigyázni elég nehéz. Étkezz helyesen, többször egy nap keveset, én pl max egyszer lakok jól egy nap vagy annyiszor se és soha nem is vagyok éhes, mégis hétrõl hétre megy le (persze tornával) Egyébként lányok közt közismert, hogy aki diétázik, elõször a mellérõl fogy, és ha hízik, csak a legvégén megy a mellre :D De 14 évesen nem kell ezen aggódnod, még bõven nõhet. Nekem 14 évesen talán még melltartó se kellett
A kérdező hozzászólása: rendben csak én mikor nehezebb voltam 75c-s melltartó kellett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm : ) ez hasznos

Le szeretném jelszóval védeni a laptopom mert olyan filek vannak rajta amit nem szeretném h lásson anyám hogy tom azt meg csin ni h?

hogy ha le védem akkor be kapcsolásnál ne egy ilyen szar régi típusú ablak jöjjön be és ki írjon 1 olyat h rossz jelszó mert aztán ott be kell írnom a jelszóm és eléggé lassítja a gépet

Legjobb válasz: Startmenü>>vezérlõpult>>> felhasználók. Ott létrehozhatsz több felhasználót és jelszóval le is védheted a te fiókodat!

Startmenü>>vezérlõpult>>> felhasználók. Ott létrehozhatsz több felhasználót és jelszóval le is védheted a te fiókodat!
A kérdező hozzászólása: umm idáig én is tom de belépésnél nem a szokásos jön ki h ott van a felhasználó képe és oda ird a jelszót hanem egy ilyen szar kis szöveges ablak
Átállítottad a régi hagyományos felhasználói felületre. A beállításoknál nézd meg. A másik: figyelj arra, hogy jóanyádnak nehogy rendszergazdai szerepet adj! Mert akkor adsz annak a bizonyosnak egy pofont.
A kérdező hozzászólása: nem am most kaptam a laptopot és tele van már pornoval XD és nem akarom h lássa csak 1 felhasználo van és nagyon köszi
A kérdező hozzászólása: am mien beálitásoknál?? iurd le pontosdaban pls
Vezérlõpult-> felhasználói fiókok-> be- és kijelentkezési beállítások választása
Amik kimaradt az elõzõbõl: kellene még egy felhasználó ami anyud lenne, mivel most ahogy írod 1 felhasználós. Vélhetõen rendszergazda. Így mindenhez hozzá fér. Alapból még annyit meglehetne csinálni, hogy a könyvtárat rejtetté teszed. A windows pedig beállítva úgy, hogy a rejtett file-t nem mutassa. Remélem jól értjük egymást.

Mit kell akkor csinálni, ha a Sims 3 játékomhoz letöltöttem egy kiegészíõt, de nem tetszik, és le szeretném törölni? Mármint hogyan töröljem ki az alapjátékból?

Legjobb válasz: hát ha újra berakod a cd-jét annak a játéknak amit le akarsz törölni és akkor kiad egy olyan lehetõséget hogy le tudod törölni :)

hát ha újra berakod a cd-jét annak a játéknak amit le akarsz törölni és akkor kiad egy olyan lehetõséget hogy le tudod törölni :)
A kérdező hozzászólása: torrentrõl töltöttem le az alapjátékot és a kiegészítõt is...
A vezérlõpultban van egy olyan lehetõség, hogy programok eltávolítása. Megkeresed azt a kiegészítõt, és kitörlöd. De vigyázz, mert ha van mentett játékod, és hasznlátál az adott kiegészítõböl tárgyat, és letörlöd a géprõl, akkor nem tudod folytatni azt a mentett áláást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) csak most meg ezt írja ki: Nincs a meghajtóban játéklemez. Kérjük, folytatás elõtt helyezze be a The Sims 3 játklemezt! ILYENKOR MIT KELL TENNI? :(

Linux Mint alatt a partíciót ki szeretném bõvíteni? Két linux van a gépen, és az egyiket le szeretném legyalulni és a másik partícióját megnövelni.

A home directory az automatikusan akkora amekkora csak lehet? Van annak mérete vagy qvótája?

Legjobb válasz: Tuti, hogy nem automata. És biztos, hogy azt valahogyan partícionálnod kell. Vannak rá szofverek.

Tuti, hogy nem automata. És biztos, hogy azt valahogyan partícionálnod kell. Vannak rá szofverek.
A kérdező hozzászólása: a home-ot nem szokás particionálni, az Linux alatt a rendszerpartíció része tudtommal
Attól függ, hogy a Mintet hogyan raktad fel. Ha csináltál külön partíciót a rendszernek meg külön a home-nak akkor hozzá lehetne csapni az üres helyeket winyóról a home-hoz. A rendszerét jol mondod nem lehet biznyákolni. Mondjuk még én se próbáltam azt a particionálósdit, de én meg így tudom :)

Hogyan tudnék leszokni a Dohányzásról? Kb 1 eve cigizek, viszont, néha elmegy napi 1 dobozzal, vagy több, le szeretnem tenni, csak valami hianyzik, mindig mikor rámjön az elvonási tünet, nem tudok magammal mit kezdeni, valaki?

mit csináljak mégis, hogy ne gondoljak ra? es hogy küzdjem le az elvonási tüneteket? valami személyes tapasztalat jobb lenne mint, más oldalakra küldözgetni. köszöböm

Legjobb válasz: Kezdd el fejben mondogatni, hogy "nem dohányzom, nincs ami hiányozzon", "nem is dohányoztam soha, ezért nincs ami hiányozzon", így le lehet tenni. Ne áltasd magad azzal, hogy megspórolsz napi 1000Ft-ot, mert a dohányzás helyett kajára fogod költeni a dupláját. Viszont pár hónap után, már tényleg elmondhatod, hogy napi 1000Ft-ot spórolsz! + az egészség! Ha komolyan elhiteted az agyaddal gond nélkül le tudod tenni, csak a kajálásra kell odafigyelni, hogy ne azzal, inkább sporttal helyettesítsd.

Kezdd el fejben mondogatni, hogy "nem dohányzom, nincs ami hiányozzon", "nem is dohányoztam soha, ezért nincs ami hiányozzon", így le lehet tenni. Ne áltasd magad azzal, hogy megspórolsz napi 1000Ft-ot, mert a dohányzás helyett kajára fogod költeni a dupláját. Viszont pár hónap után, már tényleg elmondhatod, hogy napi 1000Ft-ot spórolsz! + az egészség! Ha komolyan elhiteted az agyaddal gond nélkül le tudod tenni, csak a kajálásra kell odafigyelni, hogy ne azzal, inkább sporttal helyettesítsd.
Nekem a nikotinos rágógumi vált be. Már hosszú évek óta nem dohányzom.Felkeléskor azonnal be kell kapni egyet, és étkezéshez is odakészíteni, a végén azonnal bevenni. Ezt kb 3 hónapig csináltam, majd kiváltottam sima rágóval. Azóta eszembe sem jut rágyújtani!Pár nap után már érzi az ember a dohányzókon, hogy ez bizony borzasztóan büdös. A párom a mai napig dohányzik, nem zavar. Az jól hangzik, hogy el kell dönteni és abbahagyni, de nem mindenkinél válik így be. Több évig próbálkoztam, mire rátaláltam erre a rágógumis módszerre. Nálam ez jött be. A rágó a pótkajálást is kiváltja.

Le szeretné tölteni egy fájlt, de AVAST! Nem engedi. Hogy tegyem azt az oldalt a kivételek közé, hogy le tudjam tölteni?

Legjobb válasz: ideiglenesen iktasd ki (Kapcsold ki) a védelmet a letöltés idejére. ./bár én, személy szerint ezt nem javaslom, általában nem hiába rinyál az AVAST!/ DE, ha letöltötted a fájt, azonnal kapcsold vissza és futtas le a fájlon manuálisan, mély vírusírtást. (jobb klikk a fájlnéven, Ellenörzés az AVAST progival)

ideiglenesen iktasd ki (Kapcsold ki) a védelmet a letöltés idejére. ./bár én, személy szerint ezt nem javaslom, általában nem hiába rinyál az AVAST!/ DE, ha letöltötted a fájt, azonnal kapcsold vissza és futtas le a fájlon manuálisan, mély vírusírtást. (jobb klikk a fájlnéven, Ellenörzés az AVAST progival)
A kérdező hozzászólása: És ha kikapcsolom, akkor a karanténba helyezett fájlok ott maradnak továbbra is? Más megoldás nincs? :/
Hát inkább örülj neki, hogy észrevette! Mit írt ki?Vírusos vagy mi?Akkor nem ajánlom a futtatását.De ha megbízol benne, akkor nyugodtan.

Facebook-on le szeretném tiltani, hogy lássák a "kedveléseimet". Hol tudom ezt megtenni? Továbbá szeretném letiltani, hogy az ismerőseim lássák, hogy kiket ismerek. Van ilyen opció?

Legjobb válasz: Azt nem tudod letiltani hogy ne lássák, csak azt hogy nekik ne jelenjen meg hírként pl. Az utóbbit pedig sehogy.

Azt nem tudod letiltani hogy ne lássák, csak azt hogy nekik ne jelenjen meg hírként pl. Az utóbbit pedig sehogy.

Honnan tudom letölteni a GTA IV szövegfájljait (az EFLC-ét is)? Le szeretném fordítani. Esetleg létezik olyan oldal ahonnan más játékok szövegeit le lehet tölteni?

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Már le van fordítva: http://www.hunositokteam.weboldala.net/news.php Ha rám hallgatsz, akkor nem kezded el azt lefordítani, amit már mások lefordítottak :)

Már le van fordítva: http://www.hunositokteam.weboldala.net/news.php Ha rám hallgatsz, akkor nem kezded el azt lefordítani, amit már mások lefordítottak :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!