Találatok a következő kifejezésre: Le szeretnék Baj lenne, (8 db)

A babámnak (5 és fél hós) szeretnék főttkrumplit adni. Az nagy baj lenne, ha csak villám törném össze és nem turmixolnám le?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, csak új lesz és szokatlan. A legtöbb baba ilyenkor nem tudja, mit kell kezdenie a darabos ételekkel, öklendezik tõle. Próbálkozhatsz, de a darabos ételek fogyasztását is meg kell tanulniuk, úgyhogy ne ess kétségbe, ha nem lesz sikeres, legfeljebb turmixolod. :)

Bajnak nem baj, csak új lesz és szokatlan. A legtöbb baba ilyenkor nem tudja, mit kell kezdenie a darabos ételekkel, öklendezik tõle. Próbálkozhatsz, de a darabos ételek fogyasztását is meg kell tanulniuk, úgyhogy ne ess kétségbe, ha nem lesz sikeres, legfeljebb turmixolod. :)
A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam. Villával törném össze. :)
Nem lenne baj. Régen nem volt turmix, akkor is csak villával törték össze a zöldségeket, és egyéb ételeket.
Persze hogy nem baj.
Bajnak nem baj, csak kérdés, hogy elfogadja-e a baba a számára ismeretlen dolgot. Eddig gondolom szopizott, vagy tápszert kapott, ami folyékony, most hirtelen valami darabossal próbálkoznál. Lehet, hogy öklendezni fog és elutasítja. Egyébként régen szûrõn passzírozták át az ételeket, nem csak villával törték össze.
A kérdező hozzászólása: Kapott már krumplit. Csak arra voltam kíváncsi, hogy az nem baj-e ha kicsit darabos.
Villaval is jo, de en adnek hozza egy kis tejet, hogy jobban csusszon (ne legyen olyan fullasztos), meg az iz sem lesz annyira uj a babanak.

Le szeretnék fogyni. Baj lenne, ha mostantól szigorúra venném magam, és nem ennék semmi kenyeret, se édességet? És hogy ezek után ebből lesz-e fogyás, és ha igen akkor nem ereszkedik majd meg a bőröm?

Van rajtam felesleg 15Kg.

Legjobb válasz: édességet és kenyeret évek óta nem eszem (illetve nagyon keveset) szal belehalni nem fogsz, sõt ezt jobb lenne ha örökre tartanád .pár kilót eleinte fogyhatsz tõle, ha mondjuk nem eszel este 6 után, és nem eszed túl magad mással, de nem valószínû, hogy ezzel 15 kilót lefogysz a bõröd viszont megereszkedhet, ha túl gyorsan fogysz le.

édességet és kenyeret évek óta nem eszem (illetve nagyon keveset) szal belehalni nem fogsz, sõt ezt jobb lenne ha örökre tartanád .pár kilót eleinte fogyhatsz tõle, ha mondjuk nem eszel este 6 után, és nem eszed túl magad mással, de nem valószínû, hogy ezzel 15 kilót lefogysz a bõröd viszont megereszkedhet, ha túl gyorsan fogysz le.
netán fogynál is vele(atkins diéta), ha abbahagyod, úgyis visszajön. Pláne ha szereted a kalácsot, vagy a kenyeret- kívánni fogod, egyszer csak HATALMAS habzsolássá csaphat át!!! szal inkább mozogj picit többet, vagy a 90napos tényleg segít, de csak ha nem alacsony a vérnyomásod, vagy a cukorszinted!(ha magas, lehet rendberakja, de ha alacsony, akkor az ájulás határához sodor-tapasztalat!)Szóval vigyázz vele!

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)
attól félek hogy az elfog törni, jobb lenne inkább ha vágatnál egy olyan méretû üveget amilyet gondoltál bele.
Pengével, vagy ezzel a kitolható pengéjû tapétavágó késsel.
Hát igen, de sniccerrel nem férsz a ragasztó közé, csak meg tudod vágni az éleit kívülrõl és belülrõl, aztán tépni kell óvatosan, de erõvel és így vagy eltörik, vagy egyben lejön az oldala. Én 3-mas, vagy 4-es üveget szedtem már így szét, nem tört el, de azért féltem mikor rángattam.

A szüleim nagyon konzervatívak, és nagyon féltenek amivel még nem is lenne baj, de anyukám még felvilãgosító órát sem adott, már 6hónapja van barátom és 2 hete feküdtünk le elõször és szeretnék fogamzásgátlót. Hogy mondjam el nekik?

Hogy beszéljem meg anyukámmal, eléggé prûdek is, a szex téma sosem jon fel.

Legjobb válasz: Egyelõre sehogy. Elõször a barátod ismerjék meg, aztán azt tudják meg, hogy már szexeltek. A fogamzásgátló utána jön. Bár én nem vagyok prûd, de 18 éves kor alatt akkor sem javasolnám a lányomnak.

Egyelõre sehogy. Elõször a barátod ismerjék meg, aztán azt tudják meg, hogy már szexeltek. A fogamzásgátló utána jön. Bár én nem vagyok prûd, de 18 éves kor alatt akkor sem javasolnám a lányomnak.
Kérdezõ, elmész a nõgyógyászhoz, elõadod a kérésed, megvizsgál, elküld vérvételre, és ha nincs akadálya, felírja. Ennyi. Anyuka nem kell hozzá.
Elvagytok tájolva, mi különbség van egy 16-17 vagy 18 éves között? Nagyrészt semmi, ha nekem azt mondták volna 17 évesen hogy nem aludhatok a ( mostmár 7 év után ) férjemmel akkor jót nevettem volna. Szerencsére értelmesek a szüleim, nem egy 14 évesrõl beszélünk na az már különbség, de a kérdezõ nemsoká 17, 1 év és azt csinál amit akar.
Jó persze sõt nemsokára már nyugdíjas is.
Mondjuk a felíratáshoz tényleg nem kell anyukád, elvégre te akarod szedni a gyógyszert, így az orvos rád lesz kíváncsi, nem anyukádra. Téged fog megvizsgálni, téged küld vérvételre, olyan gyógyszert ír fel, ami NEKED jó, ehhez anyukád nem kell.
A szüleid tudta nélkül is felírathatod magadnak a gyógyszert, bár én inkább az óvszert ajánlanám. Természetesen az drágább, de sokkal sokoldalúbb.
ennyi idõsen nem értem miért kell hormonokkal tömni magad. használjatok gumit, sokkal biztonságosabb. ha kiszakad, még mindig ott az esemény utáni. ha a bogyó nem hatna valami miatt, akkor túl késõn veszed észre a bajt, és annak sokkal súlyosabb következményei lehetnek. nem mellesleg szerintem nem szeretkeztek annyiszor hogy idõarányosan drágább lenne az óvszer.
19-es biztos vagy te abban hogy olcsóbb lenne a gumi? :) )))
Én sem ajánlom a bogyót, mert nekem nagyon rosszak a tapasztalataim vele. Ismerek olyat, akinek nincs tõle bajom, de én már többfélét próbáltam és mindegyik szétcsapta a szervezetemet, szerintem jobb minél késõbb elkezdeni, ha már muszáj...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mėg nem döntöttem el 100%-ra hogy szertnék -e gyógyszert, csak még azt nem tudom, hogy hogy mondjam el anyukámnak hogy már lefeküdtem a barátommal, és gondolkozom a gyógyszeren
Teljesen feleslegesen mentek elébe a dolgoknak. Túl korai volt már ez is 16 évesen, az életkorodnak és élethelyzetednek megfelelõen kellene élni az életed, és nem a felnõttekre tartozó dolgokat akarni most. Ne kapkodj. Már elkapkodtál így is valamit, amire bõven ráértél volna (ezt majd csak késõbb érted meg). Ja és 16 évesen pláne NEM KÉNE HORMONOKKAL bombázni a szervezeted, ami még BÕVEN ALAKULÓBAN VAN, nagyon káros plusz hormonokat szedni.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy anyukámmal szeretném feliratni a gyógyszert, nem lenne rá pénzem
Mibõl fizetnéd a gyógyszert?
Használjatok óvszert aztán kész.
A kérdező hozzászólása: Ismerik a barátomat már a legelejétõl kezdve és kedvelik is. De azt sem engedik hogy gyütt aludjunk
hány éves vagy?
Életkor, életkor...! Hány éves vagy? 14 évesen kinevetnélek egy ilyen kéréssel, de 16-18 között valahogy így: anyu, nem akarom bekapni a legyet, megyek a nõdokihoz bogyót íratni!
18 elõtt ne nagyon szedj bogyót. Fejlõdõ szervezet vagy szétcseszi a hormonháztartásod.
Nekem is ez volt. Amikor kettesbe leszel anyuddal, mond el neki, hogy szeretnél szedni gyógyszert. stb. Nem foghatnak örökké, és nem ugyelhetnek rád non-stop, ezt õk is belátják. Bár nekem ha itt van barátom még mindig nem aludhatok vele...mert h itthon vagyok és tiszteletbe kell tartani h nem támogatják.
Írasd fel egyedül. Miért akarod ezt megosztani a családdal?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok hamarosan 17. A barátom is. Szeretjük egymást, úgyhogy ebbe sem tudnának belekötni. Csak rgyszerûen annyira furcsa lenne ilyenrõl beszélni anyukámmal
Én nem vagyok konzervatív de nekem sem férne bele, hogy a 16 éves gyerekem együtt aludjon a barátjával. Együtt alvás nem a ti kapcsolat része, mindennek eljön az ideje.
Egyszerû Kettõ lehetõséged van: vagy hazudsz, hogy késik, össze-vissza jön meg és azért kell, hogy rendbe hozza vagy pedig egyedül mész felíratni.

Az baj ha 10 nap alatt csak másfél kiló ment le? (72 kilóról indultam és 60 szeretnék lenni 90 nap múlva) Mit tegyek ha nem indult meg a fogyás gyorsan?

Legjobb válasz: Az nagyon jó, ha 10 nap alatt lepattintottál másfél kilót!!!!! Két hétig nem szokott történni semmi. A fogyási ütem sokmindentõl függ. Pl.menstruációs ciklus. Már, ha nõ vagy.:)) Menstruáció alatt a nõi szervezet akár másfél-két liter felesleges vizet is benntart. Szerintem nagyon ügyes vagy.

Az nagyon jó, ha 10 nap alatt lepattintottál másfél kilót!!!!! Két hétig nem szokott történni semmi. A fogyási ütem sokmindentõl függ. Pl.menstruációs ciklus. Már, ha nõ vagy.:) ) Menstruáció alatt a nõi szervezet akár másfél-két liter felesleges vizet is benntart. Szerintem nagyon ügyes vagy.
2 hétig ne foglalkozz a kilókkal: vagy csak víz volt (aminek örülhetsz) - vagy izom is ment le (ami viszont nem jó. Ugye mozogsz és tornázol is?) Zsír még egy gramm nem ment le rólad.
Van akinek az utolsó egy hónapban indul be a fogyása, szóval ne aggódj. Tornázz mellette sokat, fõleg célzott tornákat. (Ha megérkezik a leg magic-em, majd beszámolok róla, hogy jó-e.)
A leg magic sztem jó alakformálásra, de nem zsírégetésre, max ha csinálod egy óráig. De végül is sokkal jobb mint a semmi...
"2 hétig ne foglalkozz a kilókkal: vagy csak víz volt (aminek örülhetsz)" Mi ez szaharadiéta? Nem víz volt, de ebbe nem mennék bele mert engem itt megköveznek. Ha normális diétával adnál le ennyit akkor az pont megfelelõ,
irigyellek érte én már 20 napja csinálom és csak 2, 3 kg ment le

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!