Találatok a következő kifejezésre: Le szabad a cicák karmát (1 db)

Le szabad vágni a cicák karmát?

Legjobb válasz: szerintem titkán mert szüksége van rá.

szerintem titkán mert szüksége van rá.
Az elõttem írókhoz csatlakoznék, hogy minél elõbb kaparófát szerezz be, mert az állatorvos levágja (nálunk 600 Ft a vizitdíjjal együtt), de kb. 1 hét és újra ugyanolyan hosszú.Egyedül meg ne próbálkozz, mert ha egy kicsit is mélyebbre vágsz, akkor megsérted azn idegeket, ami eléggé fáj a cicusnak. Kaparófa mindenképp kel, mert az állatorvoshoz sem mászkálhatunk 3 naponként, sem idõ sem pénz nem engedi, és olyan hamar megnõ hogy ígyis-úgyis a bútoraid bánják ha nincs kaparófa!!! (U.I.:a kaparófához, ha nem akarja azt használni, szerezz be macskamentát, ami a macskák 60%-ánál drog féle kellemes, "repülõ" érzést kelt, de nem ártalmas.)
Létezik speciális szerszám erre, olyan karomcsipesz szerû. Én akkor vágtam le a cicámét, amikor már mindenhova beakadt közlekedés közben, és kezdet zavarni. Egyébként egy jó kaparófánál, amit a cica is szeret, elkopik az magától, nem lesz ilyen gond.
Igen! De ne túl gyakran! Inkább használj:-kaparószõnyeget -kaparófát!
Hát ezt inkább bizd olyanra, aki ért hozzá. De szerintem teljesen felesleges, mert nagyon hamar visszanõ. A kaparó jobb megoldás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A macskám hasán csak piheszőr van meg a belső combján is de eddig nem ilyen volt mi lehet ez?

Holnap megy orvoshoz!,nem foltos, nem vakarózik állandóan

10

Nagyon szeretnék egy macskát de anyum nem engedi, hogyan vehetném rá hogy belemenjen?

Mindenem a cicák ,egész kis korom óta. Nagyimnál mindig volt macska amíg meg nem halt :( ...... Anyum is szerette, de a nagyi halála óta nem. És akárhányszor megkérdem lehet-e macskám mindig azt mondja nem. Mit tehetnék hogy megengedje?

4

Szoptatós anyamacskája van valakinek?

2 napos talált kiscicának keresek szoptatós anyát, szeretném megtartani a picit, viszont fontos lenne, hogy anyatejet kapjon az első időkben.

7

Mindig amikor a macskám megeszik egy legyet meghülyül mitöl lehet?

folyton bolod lesz mongyuk azért dankoros a neve de akkoris brutálisan bolond lesz

9

Macska milyen idősen vedli le a kölyökszőrt?

1

A whiskas antihairball-ról mi a véleménytek? Használ?

1

Milyen fajtájú ez a macska? (Kép lent)

http://wdpic.ru/v/130173

12

A cicám 2napra eltűnt itthonról de azóta haza jött, az orrán van egy seb és napi 4-5x csupa nyál a szája! A viselkedése, természete nem változott ugyan olyan bújos cicus, enni ugyan úgy eszik! Mi lehet ez?

1

Félek, hogy az éjszaka ráfekszem a cicámra. Lehetséges ez?

Tehát. A cicát minden éjszaka bezártam az állathordó dobozba, mindig ott aludt. Ma viszont nem tudom bezárni, mert a dobozt kölcsönadtam a nagyszüleimnek, akik macskát szeretnének venni. Attól félek, hogy mikor alszok, felmászik az ágyra és álmomban ráfekszem. Feküdtetek már rá a macskátokra? Nem tudom sehová bezárni. Gondoltam, hogy elalszik az ágyamon, és a vastagtakarómra fektetem. leteszem a földre. De onnan képes felmászni. Szerintetek?

14

Mit kell csinálni kismacskának ha borzasztó vád?

Hogy lehetne megnevelni? Õk nélkül nekiugrik mindenkinek és csupa seb meg vér már mindenem és nem tudom megnevelni...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!