Találatok a következő kifejezésre: Le szabad a cicák (2 db)

Kisfiam, aki 14 hós folyton csíp, karmol és harap. Szopi közben a szabadon lévő cicimet körömmel összecsípi, tekergeti, kapargatja. Ugyan ezt csinálja az orrunkkal is. De saját magát is bántja. Veri a fejét a falba. Hogyan szoktassam le róla?

Legjobb válasz: hát ne hagyd neki. én szoptatás közben már amikor fél éves volt akkor is megfogtam a kezét és szóltam, hogy ezt nem szabad, mert fáj. Csak most 14 hónaposan kezdte ezt el?

hát ne hagyd neki. én szoptatás közben már amikor fél éves volt akkor is megfogtam a kezét és szóltam, hogy ezt nem szabad, mert fáj. Csak most 14 hónaposan kezdte ezt el?
neveld meg
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte, de hiába mondom neki, hogy nem szabad, annál jobban csinálja. Rossz alvó, ezért sokszor rá hagyom, mert ha szólok neki, akkor utánna nem fog elaludni. Ha rászólok, akkor abbahagyja, és pár perc múlva sumákolva újrakezdi.
A kérdező hozzászólása: annak, aki írta, hogy neveljem meg, köszönöm a választ, de ha nem tud értelmes választ írni, inkább ne írjon semmit.
Hogyhogy nem fog elaludni, ha nem hagyod neki? bocs, de tényleg nem világos az összefüggés. De egy biztos, ha ráhagyod, akkor nem fogja abbahagyni. Ha az nem elég, hogy szólsz neki akkor hagyd abba a szoptatást, vedd el tõle a melledet. Pár alkalom után megtanulja, hogy ezt nem csináljuk. Ja várj! most esik le! Õ szopival alszik el?

Le szabad vágni a cicák karmát?

Legjobb válasz: szerintem titkán mert szüksége van rá.

szerintem titkán mert szüksége van rá.
Az elõttem írókhoz csatlakoznék, hogy minél elõbb kaparófát szerezz be, mert az állatorvos levágja (nálunk 600 Ft a vizitdíjjal együtt), de kb. 1 hét és újra ugyanolyan hosszú.Egyedül meg ne próbálkozz, mert ha egy kicsit is mélyebbre vágsz, akkor megsérted azn idegeket, ami eléggé fáj a cicusnak. Kaparófa mindenképp kel, mert az állatorvoshoz sem mászkálhatunk 3 naponként, sem idõ sem pénz nem engedi, és olyan hamar megnõ hogy ígyis-úgyis a bútoraid bánják ha nincs kaparófa!!! (U.I.:a kaparófához, ha nem akarja azt használni, szerezz be macskamentát, ami a macskák 60%-ánál drog féle kellemes, "repülõ" érzést kelt, de nem ártalmas.)
Létezik speciális szerszám erre, olyan karomcsipesz szerû. Én akkor vágtam le a cicámét, amikor már mindenhova beakadt közlekedés közben, és kezdet zavarni. Egyébként egy jó kaparófánál, amit a cica is szeret, elkopik az magától, nem lesz ilyen gond.
Igen! De ne túl gyakran! Inkább használj:-kaparószõnyeget -kaparófát!
Hát ezt inkább bizd olyanra, aki ért hozzá. De szerintem teljesen felesleges, mert nagyon hamar visszanõ. A kaparó jobb megoldás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!