Találatok a következő kifejezésre: Le lehet-e a (291 db)

Le lehet-e a régi cserepet festeni, pl. szép mohazöldre . Létezik olyan festék, ami az idöjárást esöt-havazást kibirja?

Mivel a cserép még jó minöségü, ámde nem szép , azért kérdezem . Pénzkidobás lenne 2 m Ft.-ot kidobni mert nem szép a cserép , viszont mégis szeretem a szépet .

Legjobb válasz: Szerintem nem létezik.De ez csak az én véleményem.Különben is attól hogy régi még lehet hogy szép. A házam egy részén régi cserép van mind más színû kimondottan tetszik.

Szerintem nem létezik.De ez csak az én véleményem.Különben is attól hogy régi még lehet hogy szép. A házam egy részén régi cserép van mind más színû kimondottan tetszik.
valószínûleg létezik jó sok pénzért ilyen festék, pl bentoncserépre: http://www.dvision7.hu/Trilak/TERM/FESTEKEK/1_2_3_12.htm de belegondoltál, hogy egyesével minden cserepet lepucolni, lefesteni az mi idõ, és munka? és ugye lek ll szedni, és újra felrakni az egészet egy "átlag" házon van jó 1000db cserép, és ez nem nagy ház én biztos nem foglalkoznék vele amíg nem ázik be a ház itthon sem nézegetem, a helyén van, mûködik, ennyi addig kell használni a régit amíg bírja ami fent van, aztán ha eljön az ideje cserélni nem is értem, hogy lehet csúnya, mi okozhatja

36 hetes terhes vagyok. Mostanában vettem észre, hogy a testemen az anyajegyek kissé megduzzadtak, nőttek. Lehet-e ez ártalmas, és ilyen idős terhesen le lehet-e ezeket szedetni?

Legjobb válasz: Elsõ lépésként menj el bõrgyógyászhoz. Õ megnézi dermatoscoppal õket és megmondja van-e gond valamelyikkel,le kell-e szedni.

Elsõ lépésként menj el bõrgyógyászhoz. Õ megnézi dermatoscoppal õket és megmondja van-e gond valamelyikkel, le kell-e szedni.
Neked nem.
Magánszámnak az a lényege , hogy az egyszeri ember ne tudja lenyomozni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat. Azt írtátok neked nem, meghogy azért magán, hogy ne tudjam... De ki tudja lenyomozni és hogyan? a lehallgatás o.k. nem olyan egyszerû ügy gondolom, azzal kapcsolatban inkább az érdekelne, hogy visszamenõleg lehet-e lehallgatni?

Az egyik rész, hogy le lehet-e már valahonnan meg lehet-e szerezni az Alvin és a Mókusok 3-at? A másik rész, hogy szerintetek lesz-e 4. rész. Sőt! Lesz-e több mint 4?

Ha valaki tudja és van rá elhatározása, átnyomhatja a filmet neten.

Legjobb válasz: Moovie.cc -n már fent van angolul! Am én örülnék, ha lenne majd 4!

Moovie.cc -n már fent van angolul! Am én örülnék, ha lenne majd 4!
A kérdező hozzászólása: Kösz. Én anno magyarul gondoltam, hogy fenn van-e.
Hát magyarul én is régóta keresem... Értesítelek majd, hogyha meglesz magyarul!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Jó hírem van. Láttam, hogy 2013 júliusában tervezik kiadni a 4. részt. Nem tudom itt mikor lesz látható, de lényeg hogy lesz. A címe pedig: Chiplash. Megint valami lefordíthatatlan angol szóvicc. A chipwrecked-et csak-csak megértem.
A Chiplash állítólag az ûrben fog játszódni! Elsõnek otthon, majd iskola, most egy lakatlan sziget (apropó találtam magyarítást az AÉAM3-hoz), legközelebb az ûr... Mi lesz még itt?
ohhó, megtaláltam magyar felírattal a filmet! Ki kér linket? Csak viccelek, persze, hogy adok! http://megamixtracker.hu/torrents.php?search=alvin&category=.. Csak hozzá kell rakni, de ha nem tudod, akkor szólj!
A kérdező hozzászólása: Elég elvontnak érzem az ûr témát. Bár, igaz, hogy én a saját Trekker sorozatomba beleírtam Alvinékat...

Vizsga előtt egy nappal le lehet-e adni a felvett vizsgát, és fel lehet-e venni egy későbbit következmények nélkül?

Legjobb válasz: Ott van etr-ben, hogy mikor zarjak le a vizsgara jelentkezest, en is atpakoltam egyet nemreg inkabb februarra, mert nem ereztem, hogy eleg jora meg tudnam irni. Semmi kovekezmenye nem lesz, max. az, hogyha az utolsora rakod es megsem sikerul akkor mar nincs lehetoseged javitani, csak uv-zni.

Ott van etr-ben, hogy mikor zarjak le a vizsgara jelentkezest, en is atpakoltam egyet nemreg inkabb februarra, mert nem ereztem, hogy eleg jora meg tudnam irni. Semmi kovekezmenye nem lesz, max. az, hogyha az utolsora rakod es megsem sikerul akkor mar nincs lehetoseged javitani, csak uv-zni.
szerintem egyetemtõl függ, de általában vizsga elõtti napn délig lehet leadni és felvenni is eddig lehet
Elég egyszerû... próbáld meg leadni, max kiabál a neptun, hogy nem tudod. Veszíteni nem veszíthetsz vele, egy próbát megér. Amúgy nálunk is (SZE) úgy van, hogy a vizsga elõtti napon délig adhatod le. Ennek, hogy átrakod másik idõpontra, nincs következménye.
Szia! Nálunk (SZTE) 24 órával a vizsga elõtt még leadható a felvett vizsga!:)
13:03-as vagyok. Nalunk valtozo, van olyan amit elotte nap este meg leadhatsz, vagy akar a vizsga kezdete elott egy oraval, de valtozo. Irj kurzusforumra inkabb, az a leghasznosabb!
Ha holnap vizsgázol, azt délig adhattad volna le ma. Nálunk így van.
A vizsgaszabályzatban kellene megnézned, mert tényleg egyetemenként változó lehet.
1. hozzászóló vagyok: nekünk is neptun van, szóval nem ettõl függ. egyetemenként változó, amit én írtam, az a BME-re vonatkozik :)
A kérdező hozzászólása: Nekünk is Neptun van.
Nemtom, szerintem ez változó. Nálunk 36 órával az adott vizsga elõtt lehet még felvenni, vagy leadni (neptun).
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, igaz az, hogy délig lehet leadni, mert megpróbáltam és nem lehetett:( Nem baj, mindent megteszek holnap:) Kösz azért a válaszokat.

Samsung gt s 5260-as telóm van. Használtan vettem át. Az lenne a kérdés h. a wi-fi-jét le lehet-e kódolni?

Legjobb válasz: A telefonokban wifi vevõ van. Az adókat lehet kódolni. Ha arra gondolsz, hogy a wifi funkciót le lehet-e tiltani, akkor azt a beállításokban kell keresni, mint minden megváltoztatandó dolgot. Ha nem találsz ilyet, nem lehet.

A telefonokban wifi vevõ van. Az adókat lehet kódolni. Ha arra gondolsz, hogy a wifi funkciót le lehet-e tiltani, akkor azt a beállításokban kell keresni, mint minden megváltoztatandó dolgot. Ha nem találsz ilyet, nem lehet.
A kérdező hozzászólása: találtam benne valami ilyesmit..

Próbáltátok e már az e-cigit, kinek mi a véleménye, le lehet e ezzel szokni a dohányzásról! Én rendeltem egy slim e-cigit, de még nem érkezett meg! Vajon tényleg egészségesebb, mint a normál dohány?

Legjobb válasz: Igen, ha akarsz. Én fél éve használok e-cigit és sokkal kevesebbet dohányzom, mint elõtte. Pedig én nem is akarok leszokni róla... Igen, egészségesebb. Ezt rögtön az elsõ beleszívásnál érezni is fogod. :)

Igen, ha akarsz. Én fél éve használok e-cigit és sokkal kevesebbet dohányzom, mint elõtte. Pedig én nem is akarok leszokni róla... Igen, egészségesebb. Ezt rögtön az elsõ beleszívásnál érezni is fogod. :)

Le lehet-e tiltatni gyermektartásdíjt ha le van százalékolva az apa? Lefoglalják-e a rokkant nyugdíjból? A végrehajtó nem tudott csak egy 16 éves autót lefoglalni, de nem járt sikerrel az árverezés. Nem tudom behajtani rajta.

Havi 5000Ft-ott kellene fizetnie, de azt sem teljesíti. Tartozása 650.000Ft.

Legjobb válasz: Igen, az ellátása 33%-ig, úgy, hogy neki megmaradjon 28500 (nydminimum). Fordulj bírósághoz sos!

Igen, az ellátása 33%-ig, úgy, hogy neki megmaradjon 28500 (nydminimum). Fordulj bírósághoz sos!
nem 33%, hanem 50. Vht. 67. § 67. § (2) A levonás a nyugellátásnak legfeljebb 50%-áig terjedhet az alábbi követelések fejében: a) gyermektartásdíj
Le lehet persze! Édesapám rokkantnyugdíjas és ö fizeti a 20 ezer forintot utánunk. Igaz, hogy már nem kellene mert férjnél vagyok és babám van, de részletkérdés...kezdetektöl fogva abból fizeti. Ne hagyd magad lerázni!!!
A kérdező hozzászólása: Helyesbítek :) Lefogják-e a rokkant nyugdíjából a gyermektartásdíjt ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, utána fogok járni a dolognak!!

Most megyek 9. be és kollégista leszek le szeretnék fogyni. A kolis kaja mellett le lehet e fogyni persze kevesebbet ennék mondjuk több leves kevesebb ebéd meg reggeli vacsora fele-fele? Többi lent

Persze mozognék napi 1-1,5 órát és kb 5 hónap allat szeretnék lefogyni úgy 12 kg 160cm/62 kg és 15L

Legjobb válasz: A kollégiumokba nem adnak ám olyan sok kaját hogy jól lakjál vele. Én egy kollégium mellett dolgoztam egy mûszaki boltban és mindig a kollégiumba jártunk át a kollégákkal kajálni mert a fõnököm jóban volt a kollégium igazgatójával és elég jó áron kaptunk ebédet, gyakorlatilag nekünk nem is kellett fizetnünk érte, e az a mennyiség amit ott adtak hát hagyjuk, örültem hogy a levessel meg a másodikkal nem voltam annyira éhes. Amikor nagy ritkán volt egy desszert féleség hát azt is hagyjuk, meglehetett enni de nekem az kevés volt, fogytam is tõle, rendesen de azóta már otthonról viszem a kaját, elõször is csak azért mentem bele mert így gyorsabb volt.

A kollégiumokba nem adnak ám olyan sok kaját hogy jól lakjál vele. Én egy kollégium mellett dolgoztam egy mûszaki boltban és mindig a kollégiumba jártunk át a kollégákkal kajálni mert a fõnököm jóban volt a kollégium igazgatójával és elég jó áron kaptunk ebédet, gyakorlatilag nekünk nem is kellett fizetnünk érte, e az a mennyiség amit ott adtak hát hagyjuk, örültem hogy a levessel meg a másodikkal nem voltam annyira éhes. Amikor nagy ritkán volt egy desszert féleség hát azt is hagyjuk, meglehetett enni de nekem az kevés volt, fogytam is tõle, rendesen de azóta már otthonról viszem a kaját, elõször is csak azért mentem bele mert így gyorsabb volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi választ :) azért várok még párat :)
Szia. Én is most megyek 9be és én is kolis leszek. Gondolom te is voltál ott beiratáson, és meséltek a nevelõk. Ez kolifüggõ. Nálunk svédasztalszerû a reggeli, az ebéd és a vacsi is több menübõl választható. Szóval biztos lesz mindig valami... De csak akkor eszek, mikor kérem. Én is fogyni szeretnék :/ Kitartás, hajrá! (:
Ha olyan lesz a koleszkajátok mint ahova énis jártam akkor hidd el fogyni fogsz!!!Én nagyon lefogytam mert borzasztò volt a kaja!!!!
Szia! Pár koliban megfordultam már és nagyjából mindre ugyanaz volt a jellemzõ a kaja szempontjából: Kevés és katonásan megfelelõ. (a menzakaja átlagos sajátossága; nem a minõségen, hanem a mennyiségen van a hangsúly - egyébként sose volt vele bajom, de mégsem ugyanaz volt, mint az otthoni) Mivel nem kapsz olyan túlzottan nagy adagot, ha egy átlagos koliban fogsz lakni, így valószínûleg kevesebbet fogsz enni, mint általában. (mondom ezt úgy, hogy nem ismerem az étkezési szokásaidat) Egyébként a fogyókúra szempontjából nagyon jó a kolis kaja. Ha ott kapsz reggelit, ebédet és vacsorát, akkor szerencsésen fog alakulni a fogyókúrád, amennyiben tartod magad. Ezt azért mondom, mert a fogyókúra egyik alapja a rendszeresség, a "bebetonozott" napirend. A kollégium pedig csak ilyen hozzáállással tud hatékonyan mûködni. Mindez nyilván akkor mûködik majd jól, ha ugyanúgy állsz neki a dolgoknak otthon is. Mert amit a koliban egy hét kemény munkával felépítesz, az összeroppan otthon ha nem vigyázol, így minden hétfõn ugyanazt a mókuskerék harcot vívhatod. A mozgás nagyon fontos, de túlzásba se vidd, mert pár hónap múlva elfogy a lelkesedés. A testmozgás is legyen rendszeres, és legyen vállalható. Ha már nyûg, vagy túl sok idõdet felemészt, akkor nem lesz egyszerû a dolgod. (tapasztalat) A kérdésre visszatérve: a reggelit ne felezd meg. Inkább a vacsid adagját csökkentsd, de napközben kell az energia. Amúgy sem adtak soha túl sok reggelit. Általában két fél szelet kenyér volt valamivel, meg tea. Ritkán briós meg egyéb pékáruk. Müzlit koliban sohasem ettem. Csak ebédre müzliszeletet... Sok sikert, és kitartást hozzá! Könnyebb úgy, hogy ha van valaki, akivel meg tudod mindezt osztani: együtt fogytok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!