Találatok a következő kifejezésre: Le lehet telefonszámot (14 db)

Androidos telefonnál biztos van letiltás de szerintem más telóban is lehet. Beállításokban nézelõdj.
Vagyis tudod, hogy ki hívogat. Miért is nem küldöd el a k. anyjába?


Le lehet tiltani egy telefonszámot a szolgáltatónál?

ha egy illet? zaklat a számát letilthatom hogy ne bírjon hívni ? létezik ilyen?

Legjobb válasz: Mobilszolgáltatónál dolgozom. Sajnos nem lehet

Mobilszolgáltatónál dolgozom. Sajnos nem lehet
Ha Symbianos telefonod van, akkor létezik rá program, nekem van pár szám letiltva;)
Nem, de vannak telók, amikben van letiltás funkció. Pl az enyémben, SGH-E250
ahogy a második válaszoló írta. Nekem is van ilyen. Nokiaprogramok.hu-n blacklist néven megtalálod. Ha a menüdet egy újrahasznosítás-logóhoz hasonló gombbal tudod behozni, elvileg menni fog rajta.
Annyi lehetõséged van, hogy a telefonod "Beállítások" menüjében letiltod az adott telefonszámot, ha van benne ilyen funkció... Nekem több telefonom van, sajnos nem mindegyik "tudja" a számokat letiltani. :[ Még azt csinálhatod, hogy vásárolsz egy új feltölthetõ SIM-kártyát, aminek új telefonszáma van, ezt a zaklató nem ismeri (régi barátaidat értesíted a telefonszám változásról)... Ha elõfizetésed van valamelyik mobil-szolgáltatónál, akkor kérj új telefonszámot és azt titkosítsd!!!
Nekem is ugyanez a problémám, csak nekem ismeretlenként hív már több hónapja. Nekem PDA-m van Windows Mobile szoftverrel. Arra nincs valami lehetõség a szolgáltatónál (megtudni a számot), vagy megtudni valahogy, vagy letiltani az ismeretleneket, vagy esetleg valami progi?
Változtasd meg a számod...vagy nem lehet átirányítani olyan számra, ami nem él?
A kérdező hozzászólása: Nokia 3220as telóm van és ez a funkciót nem található benne. azért köszönöm legfeljebb nem veszem fel, hagy csörögjön
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! vettem egy samsung E250i-t abba van olyan funkció, így számot se kellett váltani:)

Le lehet a telefonszámot tiltatni?

Van egy srác, a volt pasim, aki még mindig nem tudja túltenni magát a szakításon. Kezd elegem lenni bel?le. Meg lehet oldani a tmobilnál, hogy letiltassam a telefonszámát? Hogy többet ne tudjon elérni? Válaszaitokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Ha lehet is, akkor sem éri meg, szerez másik számot. Inkább, ha teheted te válts számot, és vigyázz kinek adod tovább, nehogy megtudja.

Ha lehet is, akkor sem éri meg, szerez másik számot. Inkább, ha teheted te válts számot, és vigyázz kinek adod tovább, nehogy megtudja.
Nem lehet. Ha mégis biztos jól megkérik az árát. Én telefonszámot váltottam ilyen miatt. De mivel tudod , hogy õ hív, mert kiírja a telefonod egyszerûen ne vedd fel. Nyomd ki. Majd megunja.
Le lehet tiltani, de nem a szolgáltatónál. Ez készülék függõ. Bizonyos típusoknál létre lehet hozni egy un fekete listát. Keresd ki a készülék típusát a gyártó honlapján, már majdnem mindegyiknek (fõleg a nagyobbaknak) van magyarnyelvû, és ott találsz segítséget!
Jobb ha te váltassz számot és csak a legközelebbi ismerõseidnek add meg a telefonszámod ne h megtudja!!! Ám sztem meg lehet oldani de mire azt a hercehurcát végigcsinálod......, érdemesebb ha számotváltassz!!!!!

Kimenő hívásnál le lehet tiltani egy konkrét telefonszámot?

egy előfizetéses szerződés esetén van-e lehetőségem arra, hogy az adott számról egy konkrét számot letiltsak? nem bejövőként, a szám ugyanis gond nélkül tudja hívni a szóban forgó telefonszámot. Az viszont kimenő hívás esetén (ennél a konkrét számnál) folyamatosan "Az előfizető átmenetileg nem kapcsolható" vagy vmi hasonló választ kapja. Más számnál nincs ilyen gond... Vagy ez hogyan lehetséges? 2 harmincas számról van szó...

Tudom a munkahelyét és a telefonszámát is. Ezekkel az adatokkal le lehet nyomozni egy embert? Ha igen, hogy?

Legjobb válasz: A szolgáltatók személyiségi jogok miatt nem adják ki. Ha zaklat téged, akkor fordulj a rendõrséghez, õk hivatalból kikérik az adatokat.

A szolgáltatók személyiségi jogok miatt nem adják ki. Ha zaklat téged, akkor fordulj a rendõrséghez, õk hivatalból kikérik az adatokat.
Igen ha symbianos illetve androidos telefonod van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Beszúrsz egy táblázatot és a mezõkben tudod forgatni a szöveg irányát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!