Találatok a következő kifejezésre: Le lehet tölteni a (958 db)

Le lehet tölteni a Windows 7-et nem torrent oldalakról ha a laptop alján ottvan a cd kulcs, de nemkaptam hozzá telepitöcd-t?

Laptop alján ott van egy vonalkód meg egy cd kulcs csakhogy cd nemkaptam hozzá és ujrakéne huzni a windowst.és mielött torrent oldalakon probálkoznék kiváncsi vagyok h van-e olyan hely ahonnan le lehet tölteni így h van hozzá minden csak egy telepit? hiányzik.

Legjobb válasz: Szerintem le lehet tölteni nem torrent oldalrol de torrentel jobb mert nem kell több részben letölteni hanem egyben és gyorsabb.Például errõl a torrent oldalról le leht töltenni magyarul a windows 7-et:***** csak regisztrálni kell. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Szerintem le lehet tölteni nem torrent oldalrol de torrentel jobb mert nem kell több részben letölteni hanem egyben és gyorsabb.Például errõl a torrent oldalról le leht töltenni magyarul a windows 7-et:***** csak regisztrálni kell.* Automatikusan eltávolított tartalom.

Le lehet tölteni a windows 7 et ingyenesen? Honnan?

Legjobb válasz: Innen le lehet tölteni ingyen, torrent oldal: ***** Többféle van, ha pedig nem magyar, akkor majd miután feltelepítetted, a frissítések között megtalálod a magyar nyelvet, azt csak töltsd le és lesz egy magyar win7-ed. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Innen le lehet tölteni ingyen, torrent oldal: ***** Többféle van, ha pedig nem magyar, akkor majd miután feltelepítetted, a frissítések között megtalálod a magyar nyelvet, azt csak töltsd le és lesz egy magyar win7-ed.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Eggya'ltala'n nem e'rdemes megva'sa'rolni! :) Windowsna'l: Crack for ever! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat
Ingyenesen letölthetõ a Windows 7 Enterprise teljes értékû 90 napos próbaverziója: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx amit meg lehet hosszabbítani párszor. De hosszú távon érdemesebb megvásárolni.
:) )


A www.koviubi.hu oldalról le lehet tölteni a videókat?

Legjobb válasz: Firefox-hoz töltsd le a Video DownloadHelper kiegészítõt. Azzal le lehet tölteni.

Firefox-hoz töltsd le a Video DownloadHelper kiegészítõt. Azzal le lehet tölteni.

A SimCity-t le lehet tölteni a play áruházból ingyen? Olvastam, hogy elvileg lehet, de lehet, én vagyok a béna, nem találom.

Legjobb válasz: ha nem találod valszinuleg nem kompatibilis a mobiloddal, ami annyit tesz hogyha rákeresel h simcity apk (és tényleg ingyenes) letoltod es lehet h tudod futtatni [xperia spm van es csomo jatekot ugy jatszok h le se lehet tolteni marketrol pl ac pirates]

ha nem találod valszinuleg nem kompatibilis a mobiloddal, ami annyit tesz hogyha rákeresel h simcity apk (és tényleg ingyenes) letoltod es lehet h tudod futtatni [xperia spm van es csomo jatekot ugy jatszok h le se lehet tolteni marketrol pl ac pirates]
marmint a googleban nem a marketben
A Simcity fizetõs.

Andorid Marketből le lehet tölteni a programokat apk fájlként?

Csak install lehet?ség, viszont én szeretném a programokat elmenteni a biztonság kedvéért ...

Legjobb válasz: A Marketbõl nem. Ahhoz le kell töltened másik programot amivel le tudod menteni az apk-t. Pl. app monster

A Marketbõl nem. Ahhoz le kell töltened másik programot amivel le tudod menteni az apk-t. Pl. app monster
Töltsd le PC-n! Ott az apk fájlt kapod.

Windos os telefonra le lehet tölteni a pout?

értelmeseket légyszi !!

Legjobb válasz: Ha jól tudod csak Androidos telefonra lehet tölteni. Azt hogy hogy azt én se tudom

Ha jól tudod csak Androidos telefonra lehet tölteni. Azt hogy hogy azt én se tudom
Windows-ra is van pou-hoz hasonló játék, az a neve hogy Mou. Szinte ugyan olyan, kicsit kezdetleges még, de jönnek a frissítések remélhetõleg.

Milyen online "könyvtárat" ismertek, ami ingyenes s lehetőleg le lehet tölteni a könyveket?

Szeretnék jónéhány könyvet, de megvenni nincs rá pénzem. Témák: kertészkedés, gazdaság, számítástechnika(minden), természet, pénzügyek). Link-eket szeretnék!

Legjobb válasz: http://ebookz.hu/ szerintem itt elég sokféle dolgot le tudsz tölteni.

http://ebookz.hu/ szerintem itt elég sokféle dolgot le tudsz tölteni.

Valaki bemásolna nekem egy linket ahonnan le lehet tölteni a véres munka című filmet mert már vagy 3 éve ezt keresem de nem találok linket ahonnan letölthetem!?

létszi sűrgős lenne előre is köszi

Legjobb válasz: http://bitsnoop.com/veres-munka-2002-hun-dvdrip-xvid-at-q115.. ehhez le kell töltened az utorrent nevû programot és az 10-20 perc alattt letölti!!

http://bitsnoop.com/veres-munka-2002-hun-dvdrip-xvid-at-q115.. ehhez le kell töltened az utorrent nevû programot és az 10-20 perc alattt letölti!!

Nem ismertek olyan oldalt ahol ingyen és teljes verzióval le lehet tölteni a sims 3-at?

Legjobb válasz: Szia! Innen le tudod tölteni. Szükséges program az "uTorrent" Sims 3: http://torrentbay.to/torrent/17979-the-sims3-full-hun minden leírás mellékelve van célszerû elolvasni. Sims 3 kiegészítõk: A kiegészítõket pedig innen tudod leszedni hozzá: link: http://www.jatekfanok.abbcenter.com/?id=116854&cim=1# Remélem tudtam segíteni. egy zöld kezet pls :)

Szia! Innen le tudod tölteni. Szükséges program az "uTorrent" Sims 3: http://torrentbay.to/torrent/17979-the-sims3-full-hun minden leírás mellékelve van célszerû elolvasni. Sims 3 kiegészítõk: A kiegészítõket pedig innen tudod leszedni hozzá: link: http://www.jatekfanok.abbcenter.com/?id=116854&cim=1# Remélem tudtam segíteni. egy zöld kezet pls :)
Szia az elõzõ válaszoló vagyok, (20:16) Ha nem tudod fel telepíteni a Sims 3-mat, akkor a második linken is le tudod tölteni, hátha az könnyebb is telepíteni nem kell vele annyit kínlódni... Nem tudom teljesen, hogy mûködik-e nekem Eredetibe van meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: De egyik se müködik ha az elsõ linkre megyek akkor valami olyat ír ki hogy próbálkozz késõbb és már egy csomoszor probáltam a másik linket megcsak futtatni tudom aztán annyi mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ link telepítésénél kiír valami érvényesítõ kód beírását mit csináljak?
Kéri a Regisztrációs kulcsot. Serial: 1) 2D5M-PCCD-TS3H-UTSB-MRLD 2) QCZH-6Z9X-VXUD-5VXA-JRLD Ha további kérdésed van, írj üzit ;)
(Jah amúgy az elõzõ megválaszoló voltam)
Megint én vagyok xd :D Sims3 letöltése: http://torrentbay.to/torrent/17979-the-sims3-full-hun vagy be írod a Google- ba : sims 3 magyar TPB és a 3.találatra kattints!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!