Találatok a következő kifejezésre: Le lehet tölteni (1598 db)

Le lehet tolteni Galaxy Acere videokat mobilnetrol?

ha igen hogy?

Legjobb válasz: Persze. Pont úgy mint ha gépre töltenéd le. Keresel egy oldalt ahonnan le lehet tölteni aztán letöltöd.

Persze. Pont úgy mint ha gépre töltenéd le. Keresel egy oldalt ahonnan le lehet tölteni aztán letöltöd.

Babazenét, mondókákat vagy a Zeneovi cd-t le lehet tölteni valahonnan? Küldenétek pár címet ahonnan esetleg le lehetne tölteni ilyeneket?

Legjobb válasz: http://meseteve.multiply.com/video ezeket FlashGot-al le tudod tölteni, ahogy az összes videót a YouTube-ról is.

http://meseteve.multiply.com/video ezeket FlashGot-al le tudod tölteni, ahogy az összes videót a YouTube-ról is.

Le lehet tölteni a Windows 7-et nem torrent oldalakról ha a laptop alján ottvan a cd kulcs, de nemkaptam hozzá telepitöcd-t?

Laptop alján ott van egy vonalkód meg egy cd kulcs csakhogy cd nemkaptam hozzá és ujrakéne huzni a windowst.és mielött torrent oldalakon probálkoznék kiváncsi vagyok h van-e olyan hely ahonnan le lehet tölteni így h van hozzá minden csak egy telepit? hiányzik.

Legjobb válasz: Szerintem le lehet tölteni nem torrent oldalrol de torrentel jobb mert nem kell több részben letölteni hanem egyben és gyorsabb.Például errõl a torrent oldalról le leht töltenni magyarul a windows 7-et:***** csak regisztrálni kell. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Szerintem le lehet tölteni nem torrent oldalrol de torrentel jobb mert nem kell több részben letölteni hanem egyben és gyorsabb.Például errõl a torrent oldalról le leht töltenni magyarul a windows 7-et:***** csak regisztrálni kell.* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ki tud olyan programot, amit le lehet tölteni amivel videókat lehet készíteni, zenével együtt?

És ingyenes legyen a letöltése.

Legjobb válasz: Le lehet tölteni torrent nélkül is ingyen,például itt: http://www.phazeddl.com/ Régebbi verziók nem olyan erõforrás igényesek,errõl a tmpgencrõl meg még soha a büdös életben nem hallottam. Tényleg bonyolultak a jobbak,ezt én is mondtam. Szállj le rólam légyszíves,és ne gondold azt,hogy csak neked van eszed.-köszönöm

Le lehet tölteni torrent nélkül is ingyen, például itt: http://www.phazeddl.com/ Régebbi verziók nem olyan erõforrás igényesek, errõl a tmpgencrõl meg még soha a büdös életben nem hallottam. Tényleg bonyolultak a jobbak, ezt én is mondtam. Szállj le rólam légyszíves, és ne gondold azt, hogy csak neked van eszed.-köszönöm
Nem kell a torrenten sem lovagolnod, mert le lehet szedni DC-rõl is, rapidshare-rõl is, data.hu-ról is.... csak egy példaként említettem. Egyébként itt érdemes körülnézni videó szerkesztés ügyében: http://dvdx.hu/index.php http://filmkonvertalo.hu/e107_plugins/forum/forum.php mACSman & Clipper *Hollywood* movies fóruma http://bennydog.erdoke.hu/phpBB2/index.php Doom9.org http://www.doom9.org/ A tmpgenc már régóta van a szakmában, profi programjai vannak, ami nem több gbyte meg nem igényel erõmûvet. Legfeljebb nincs hozzá 900 darab DVD menü sablon, mint az Ulead-ban, amivel több annak a telepítõje meg "tudása": http://tmpgenc.net/en/index.html http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/taw4.html
Nem én lovagoltam a torrenten, hanem te... Egyébként meg kötve hiszem, hogy ezzel a tmogenc-szel csak a felét is meg lehet csinálni, mint mondjuk a sony vegas 7-el, aminek azért nincsen olyan iszonyatos gépigénye.
Attól függ, mit akar csinálni konkrétan. Bizonyos dolgokban természetes a Sony Vegas a megfelelõ szoftver, de valamikor szívesebben használom a Cyberlink termékeit, sok mindentõl függ. Egy egyszerû házilag felvett DV-AVI ból DVD készítésére pedig bõven elég a TmpegEnc az Ulead meg a Pinnacle helyett. Mert nem kell ágyúval galambra lõni, ha nem muszáj.
Aviból dvdre elég akár a dvdflic is.Ingyenes ráadásul.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Egy egyszerû videóról lenne szó, zenével és képekkel.nem valami film.
A windows movie maker komolytalan program, max alapfeladatok elvégzésére alkalmas. Norális videoszerkestõk ind roppant bonyolultak, és fizetõsek.(bár crackerek is vannak a világon)pl sony vegas, ulead, pinnacle, adobe premier pro, cyberlink power director
Windows Movie Maker Le sem kell töltened. Start menü/Futtatás/ moviemk
Nem az volt a kérdés nagyokos, hogy melyik mennyire szar. Felsorolni más is feltudja, adj neki linket, ahonnan crackelt verziót le tud szedni. Mert ingyenes kell neki. Én a felsoroltak közül majd mindegyiket ismerem, mégsem kezdtem el ajánlgatni, mert szerintem bonyolúlt lenne egy kezdõnek vélt embernek... (gondolom ha mát foglalkozott volna videó szerkesztéssel, akkor nem kérdezi) Azért ajánlottam neki a Movie Makert. Egyébként fel tudok sorolni több torrent oldalt is, ahonnan le lehet szedni, de lehet nem tudja mi az a torrent, ha tudná már leszedte volna onnan. Én egyébként fõleg TmpgEnc-et használok házi videó szerkesztésre. A Pinnacle, Ulead tiszta erõforrásigényes, nem tudnak többet a tmpgenc-nél.

A SimCity-t le lehet tölteni a play áruházból ingyen? Olvastam, hogy elvileg lehet, de lehet, én vagyok a béna, nem találom.

Legjobb válasz: ha nem találod valszinuleg nem kompatibilis a mobiloddal, ami annyit tesz hogyha rákeresel h simcity apk (és tényleg ingyenes) letoltod es lehet h tudod futtatni [xperia spm van es csomo jatekot ugy jatszok h le se lehet tolteni marketrol pl ac pirates]

ha nem találod valszinuleg nem kompatibilis a mobiloddal, ami annyit tesz hogyha rákeresel h simcity apk (és tényleg ingyenes) letoltod es lehet h tudod futtatni [xperia spm van es csomo jatekot ugy jatszok h le se lehet tolteni marketrol pl ac pirates]
marmint a googleban nem a marketben
A Simcity fizetõs.

A Warcraft 3-at meg kell venni, vagy le lehet tölteni?

Legjobb válasz: Kb mindent lelehet tölteni. De ha neten akarsz játszani vele akkor elsõ fellépéskor egy frissítést tölt le, ami nélkül nem lehet online játszani és nemtom h az letöltöttel is mûködik-e vagy csak eredetivel. Sztem töltsd le vhonnan, a Frozen Throne kiegészítõt is, rakd fel és nézd meg h felenged-e.

Kb mindent lelehet tölteni. De ha neten akarsz játszani vele akkor elsõ fellépéskor egy frissítést tölt le, ami nélkül nem lehet online játszani és nemtom h az letöltöttel is mûködik-e vagy csak eredetivel. Sztem töltsd le vhonnan, a Frozen Throne kiegészítõt is, rakd fel és nézd meg h felenged-e.
Nos ha netezni akarsz akkor ajánlom a figyelmedbe a garena + nevü programot , több ezren használják már , ezen keresztül játszhatsz a neten :)

AdamJoyRider- Visszaszerzem az Exem Című könyvet le lehet tölteni valahol? Vagy lehet Online olvasni?

Nagyon fontos lenne. Nincs 10 ezer forintom megvenni a könyvet. Vagy ha valakinek megvan, elküldhetné.

Legjobb válasz: Lehet bármilyen okosság, könyv, tanácsadás vagy bármi, ha az EX nem akar visszamenni, akkor lehet bármit tenni, kérni, könyörögni, lelkileg hatni rá, zsarolni, fenyegetni, semmi nem használ. Ez a könyv csak arra jó, hogy a reményvesztett embereknek adjon egy kis hitet, hogy talán van még visszaút és a szerzõ keressen egy kicsit a könyvével. Amúgy, biztos le lehet tölteni valahonnan hangoskönyv formában.

Lehet bármilyen okosság, könyv, tanácsadás vagy bármi, ha az EX nem akar visszamenni, akkor lehet bármit tenni, kérni, könyörögni, lelkileg hatni rá, zsarolni, fenyegetni, semmi nem használ. Ez a könyv csak arra jó, hogy a reményvesztett embereknek adjon egy kis hitet, hogy talán van még visszaút és a szerzõ keressen egy kicsit a könyvével. Amúgy, biztos le lehet tölteni valahonnan hangoskönyv formában.

Ki honnan tölt le filmeket? Van ingyenes oldal, ahol le lehet tölteni?

Legjobb válasz: Van ingyenes oldal, ahol le lehet tölteni.

Van ingyenes oldal, ahol le lehet tölteni.
http://onlinemozi.eu Le se kell tölteni.
Már nem azért, kedves második, de az én szótáramban a "baráti ár" és az "ingyen" nem szinonimák!
torrent oldalak

Le lehet tölteni a windows 7 et ingyenesen? Honnan?

Legjobb válasz: Innen le lehet tölteni ingyen, torrent oldal: ***** Többféle van, ha pedig nem magyar, akkor majd miután feltelepítetted, a frissítések között megtalálod a magyar nyelvet, azt csak töltsd le és lesz egy magyar win7-ed. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Innen le lehet tölteni ingyen, torrent oldal: ***** Többféle van, ha pedig nem magyar, akkor majd miután feltelepítetted, a frissítések között megtalálod a magyar nyelvet, azt csak töltsd le és lesz egy magyar win7-ed.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Eggya'ltala'n nem e'rdemes megva'sa'rolni! :) Windowsna'l: Crack for ever! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat
Ingyenesen letölthetõ a Windows 7 Enterprise teljes értékû 90 napos próbaverziója: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx amit meg lehet hosszabbítani párszor. De hosszú távon érdemesebb megvásárolni.
:) )

A www.koviubi.hu oldalról le lehet tölteni a videókat?

Legjobb válasz: Firefox-hoz töltsd le a Video DownloadHelper kiegészítõt. Azzal le lehet tölteni.

Firefox-hoz töltsd le a Video DownloadHelper kiegészítõt. Azzal le lehet tölteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!