Találatok a következő kifejezésre: Le lehet php-ban kérdezni valahogy, hogy (1 db)

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy oldom meg ezt? Van egy adattáblám amibe van a jelszó tárolva, de ha megváltoztatja a felhasználó a jelszavát akkor.

én az előző jelszót szeretném tárolni egy védet txt fájlba amit csak ő tudna elérni a régi jelszavával. és ha 5nap lejár akkor törlődik a txt fájl és akkor beállítódik az új jelszó az adattáblába.

3

Mi a különbség? [Html]

A Html az Xhtml illetve a Dhtml között ?

2

Hogyan törhetek ki a hobbyprogramozó skatulyából?

17 éves vagyok, készítettem már androidra 3 játékot és 1 alkalmazást, az egyik játékot a jatekfejlesztes.hu és a gameloft által szervezett versenyre készült ahol 17 ből 7. lett. Ezt a tudást szeretném pénzre váltani valahogy,kerestek már meg 1 cégtől hogy csatlakozzak hozzájuk, de amint megtudták hogy 17 vagyok meggondolták magukat, iskolaszövetkezetekhez is jelentkeztem már, a szakmai teszten egyetem 2. évének megfelelő eredményt produkáltam, de mivel még középiskolás vagyok, és nem töltöttem be a 18-se, ezért ők sem tudtak alkalmazni még.
Szükségem lenne a pénzre, és ezért nem nagyon szeretnék várni.
Nem tudom hogy volt-e valaki hasonló helyzetben, de ha igen ő hogy oldotta ezt meg? Hogy lehet fentebb lépni?

7

Bill Gates tényleg ellopta azt a programot, amivel meggazdagodott?

Ezt még az általános iskolai infó tanárom mesélte. Mondjuk elég érdekes sztorikat mesélt mindig, szóval kételkedek benne... :D
Hogy ami programot megírtak és attól lett híres, abból írta meg a windowst, vagy nem tudom mit, azt nem Õ írta, hanem valaki más, csak Õ védette le előbb.
De ha ez így van, miért nem perelték be lopásért?

6

Ezek a processzek mint pl. a vfs_cache_pressure, dirty_ratio, dirty_background_ratio mit jelentenek és mit szabályoznak egy linux rendszeren? Azt is érdekelne hogy mi ezeknél az ideális beállítás egy kevés memóriával rendelkező, linuxos készüléken?

A készülék egy linux alapú műholdvevő (de lehetne akár router is) és itt főképp kisebb fájlok másolódnak gyakrabban ahogy elnéztem. Próbáltam már sok oldalon utána nézni ezeknek a processz beállításoknak, de angolról magyarra fordítva számomra nem egyértelműek a válaszok és sajnos kevés a linuxos ismeretem. Ezért is kérném hozzáértő linuxos segítségét, aki elmagyarázza nekem ezek mit csinálnak pontosan. Swap nincs, Cache aktív. Jelenleg ezek a beállításaim futnak:
echo 8192 > /proc/sys/vm/min_free_kbytes
echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches
echo 50 > /proc/sys/vm/vfs_cache_pressure
echo 99 > /proc/sys/vm/dirty_ratio
echo 50 > /proc/sys/vm/dirty_background_ratio

További adatok:
MemTotal: 104820 kB
MemFree: 27612 kB
Buffers: 76 kB
Cached: 21440 kB
SwapCached: 0 kB
Active: 9672 kB
Inactive: 42088 kB
Active(anon): 1368 kB
Inactive(anon): 28948 kB
Active(file): 8304 kB
Inactive(file): 13140 kB
Unevictable: 0 kB
Mlocked: 0 kB
SwapTotal: 0 kB
SwapFree: 0 kB
Dirty: 0 kB
Writeback: 0 kB
AnonPages: 30268 kB
Mapped: 8272 kB
Shmem: 72 kB
Slab: 6380 kB
SReclaimable: 1120 kB
SUnreclaim: 5260 kB
KernelStack: 1536 kB
PageTables: 756 kB
Quicklists: 532 kB
NFS_Unstable: 0 kB
Bounce: 0 kB
WritebackTmp: 0 kB
CommitLimit: 52408 kB
Committed_AS: 935476 kB
VmallocTotal: 507824 kB
VmallocUsed: 9876 kB
VmallocChunk: 478784 kB

1

Játék készítés. Hogyan készítsek egy ilyen játékot? Bővebben lent.

Sziasztok.
Ehhez hasonló grafikájú játékot szeretnék csinálni.
: Gondolom mindenki ismerei:)
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok azt,hogy hogyan kell pl:Gimp el készült képet bevinni a játékba és 2D-s motort mint ami a videóban van nem tudtok ajánlani?
Még kezdő vagyok ez lenne az leső olyan játék amire 1napnál többet rászánék:)

Milyen programot ajánlotok ehez?

9

Kérdésem a következő: lehetséges számomra az informatika érettségi (magasabb százalékban gondolkodom)?

Erre lennék kíváncsi. Ezen a nyáron nekiültem és elkezdtem programozást tanulni(pascalt, mivel azon szeretnék érettségizni is+tavaly jártam faktra és idén is szeretnék)
adatbázist tanultunk, ezéven is fogok tanulni, meglátásom szerint ment is.Arra lennék tehát kíváncsi hogy esélyes-e számomra az infó emelt magasabb százalékkal(80+), ha az alább linkelt oldalakon mindent megcsinálok+fakton is odafigyleke és még van pár office-os feladatom(igaz azok zöme ecdlhez lenne de gyakorlásnak szerintem megfelel).
Szóval a honlapok, amiket nézegetni fogok, átnéztem:
Saját meglátásom szerint a pascal is megy már, tudom használni a for, repeat until ciklust, a proceduret,a functiont, case of, stb alapvetö dolgokat.
Szerintetek ha fordítok rá sikerülne?

Ui:Ha valaki tud segítségül megadni honlapot ami a felkészüléshez nem ártana annak nagyon örülnék!

7

Melyik programozási nyelvet ajánljátok kezdésnek egy teljesen nulláról induló kezdőnek, aki autodidakta módon akar megtanulni programozni?

Több helyen olvastam a témában, de ez nem egységes.
Volt, aki a C, C+ vagy C++ nyelveket ajánlotta (valamelyiket a 3 közül), más a BASIC nyelvet, megint más a Python-t.

Akkor most melyikkel kell elkezdeni egy olyannak, aki még eddig soha nem foglalkozott programozással?

Weblap készítésben statikus lapokat tudok készíteni, amihez elég a HTML, CSS. Tudom, ezek nem programozási nyelvek. Csak azért írtam le, hogy programozásból vagyok teljesen kezdő, de nem vagyok hülye a számítástechnikához, hanem bizonyos alapok megvannak.

14

Egy átlagos ember ha ért az informatikához meggazdagodhat játék készítésből? Ha igen, mi za út, hogyan?

13

Milyen programot ajánlotok HTML kódok készítéséhez, szerkesztéséhez?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!