Találatok a következő kifejezésre: Le lehet php-ban kérdezni valahogy, hogy (1 db)

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet a visual basic 2012 -ben megcsinálni ezt?

Az kellene hogy a label.Text minimum text 0 legyen!

Ne legyen a label.Text kevesebb mint pl. -100, -1000
Hanem 0 -nál megál és nem megy mínusz ba! Koszike...

20

Jól fűztem én ezt össze? :D (részletek a leírásban)

<?php echo do_shortcode('[ajaxgrid]').previous_posts_link(); ?>
A wordpressben lévő posztokat szeretném ajaxban betöltetni wp girddel,úgy tűnik jól csinálom mert nincs vissza jelzés szintaktikai hibára,illetve, az-az egy, hogy nem linket rak ki, a több megjelenítése cucchoz, hanem szövegként írja ki,ami nagyon nem jó.

2

Mi az a renderelés?

2

Lenne-e kereslet magyar unity tutorialok-ra?

Itt ne olyanra gondoljatok hogy megvan a script és elmondom hogy mit csinál, hanem hogy pl.: youtube-ra csinálok videót és miközbe írom a scriptet folyamatosan magyarázom.

10

Meg szeretnék tanulni programozni és már csak 1 évem van hátra a webprogramozó képzésből (igen az első évet elcsesztem). Elég ha algoritmusokkal kezdek az elején, hogy belerázódjak aztán javascript és php? (Több nem kell a vizsgához programozásból. )

Esetleg segédanyag lehetőleg magyarul lenne hozzá? Tudna valaki segíteni ebben?

2

ASP. NET MVC-ben mi az a szűrő?

0

Visual Studio-val írt programot hogy tudom egyszerűen hozzácsatolni az excel táblázathoz? /Nem az excel visual basic-ben írt program! /

Annyit szeretnék megoldani benne, hogy az egyik textbox szövege megjelenjen egy excel cellában. Ugyanúgy azt a parancsot kell beírni mint ha az excel visual basic-ben csinálnám?

3

Python programok ékezetes betűi nem jelennek meg, ötlet?

Python-ban programozgatok, és azt tapasztaltam, hogy az ékezetes karaktereket nem/hibásan jeleníti meg! Minden program elején ott van, hogy # -*- coding:Utf-8 -*- , és a jegyzettömbben is utf-8al mentem el... Mit tegyek?

6

C++ -ról sima ANSI C-re nehéz a váltás?

Eddig C++ -t tanultam, alap szinten otthonosan mozgok benne, de sajnos az egyetemen most mindent alap C-ben fognak tanítani. Okozhat ez gondot? Nem ismerem annyira a C-t, annyit tudok róla hogy nincsenek benne objektum-orientált dolgok (pl. class stb.), illetve nincs bool típus (de ha jól tudom ehhez van egy header fájl ami pótolja :) ). Ezeken felül van (nyilván van, de úgy értem fontos) különbség a kettő között?

9

Pythonban megírt program lefut command line-al aztán rögtön bezár, valaki?

Szóval általában egy Idle-el vagy szerkesztővel írom meg, aztán elmentem .py formátumban. Mikor futtatni akarom (dupla klikk a fájlra, betölteni python command line-al valamiért nem sikerül) akkor látom, hogy lefut, mindent megcsinál, de aztán rögtön be is záródik. Szóval mit kell tennem, hogy ne záródjon azonnal be, és esetleg dolgozni is tudjak az eredménnyel, mert így kivenni is tudom, hogy mit írt!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!