Találatok a következő kifejezésre: Le lehet php-ban kérdezni valahogy, (1 db)

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudok típusos állományba írni, úgy hogy ne törölje az előző adatot?

Hello! Szeretnék készíteni egy programot ami bekéri a napi hőmérsékletet majd azt elmenti egy állományba (aztán ha úgy dönt a felhasználó, hogy kell neki napok átlaga vagy a min. , max. hőmérséklet kiírja-de ez mellekes ezeket tudom), de ha újraindítom a programot és új értéket adok meg teljesen felülírja az állományom és elveszik az előző érték... Hogyan lehetne csak hozzáírni az értéket a régebbiekhez? Szöveges állománynál lehet - append, de abba nem tudok változót írni így típusos állományt használok. Ha tudtok légyszi segítsetek!

4

Segítségre lenne szükségem Free Pascal program készítéséhez! Fontos! Többi lent. Hogyan tudnék ilyen programot készíteni?

Olyan Free Pascal programot kéne írnunka,ami megállapítja egy számról hogy az 3-mal osztható-e ha nem aakor meg menniy a maradék. Segítséget kérnék!!!

9

Alakítsunk át egy 10-es számrendszerben megadott számot 2-es számrendszerbe?

Ez a feladat C++-ban.

A fejemben megvan az algoritmus,csak nem tudom átültetni C++-ra.

Szóval:

Bekérem az adott számot,és amíg nem 0 osztogatom 2-vel.az eredményt feltöltöm 1 tömbbe,majd a tömb tartalmát kiíratom visszafelé.

Valószínűsítem hogy while ciklussal kell,bár az általam írt kód kifagy.

Tudna valaki segíteni?

10

Programozni szeretnék tanulni, hol kezdjem?

Milyen programmal kezdjem?
Tudtok ajánlani oldalakat, könyveket, videókat amik elmagyarázzák az alapokat.

Előre is köszönöm a válaszokat!

9

Egy egyszerű pl. Hello word példán keresztül be tudná valaki mutatni, hogy lehet állítani a prioritást mondjuk high-ra?

6

Valaki el tudná magyarázni, hogy mitől tud működni >nekem< az alábbi programkód, és mik az elvi (v. Gyakorlati) hibák benne?

"Code:Blocks"-ot használok, sima C nyelven, abban futtattam ezt is. Nekem látszólag gond nélkül működik, nem fagy be - igaz, az az egy hibája van, hogy nem tudom, hol lehetne kilépni a programból.

Ugyanakkor nem látom át, hogy hogy csinálja meg mégis azt, amit kell, amellett, hogy ránézésre - nekem - elég furának tűnne (pedig nem netről néztem le, illetve az MSDN helpjét használtam):

#define I int
#define S SetWindowsHookExA
#define G GetMessageA

typedef struct K{I C;}*P;

I __stdcall S(I,I,I,I);
I __stdcall G(I,I,I,I);

I K(I n,I a,I b){if(a==256|a==260)putchar(((P)b)->C);}

I main(){G(S(13,K,0,0),0,0,0);}

Előre is köszönöm az útmutatásokat! :)

8

Melyik codec nyújtja a legjobb minőséget VOIP telefonomon? PCMU, PCMA, G722 (wide band), G.726-32, G.729A/B, iLBC és G723.1 között tudok relevanciát állítani.

6

Ha egy munkahelyre c++ nyelv ismerete szükséges, akkor kicsi az esélye, hogy objektum orientált programozásról van szó?

Tudom, hogy a c++ támogatja az OO programozást is. De ha ezt kéne használni akkor inkább nem c#-ot vagy Java-t kértek volna?

Az OOP nem megy annyira jól és ezért jelentkeztem olyan helyre ahol c-t vagy c++-t kértek.

5

Ezt hogyan lehet c++-ban?

Van egy főosztályom amiben van egy Adatok nevű metódus, amely nem csinál mást mint kiír egy nevet és egy életkort.
Csináltam egy másik osztályt amely az előbbinek a leszármazottja. Azt szeretném, hogy felülírja az előbbi Adatok metódust és mellé még kiírjon egy sorszámot.

4

Saját tapasztalatokat várok arról, hogy a Java mennyire nehézkes tanulásra, esetleg milyen más programnyelvet ajánlotok?

Nagyjából mindent lefed a kérdés.
Elkezdtem tanulni a Java-t autodidakta módon (Head First: Java c. könyv segítségével), és az érdekelne, hogy körülbelül mennyire hamar tudom elsajátítani a Java adta lehetőségeket, beleértve azt, hogy az API importokat normálisan tudjam használni.
Jelenleg úgy érzem, hogy ezzel van a legnagyobb problémám, hogy átlássam a importokból származtatott függvényeket.
OO tapasztalatom elég hiányos, mert PHP-t ismerem mint programnyelv, ahol szükségtelen volt OO-t használni.

NetBeans-el csináltam egy működő kő papír olló GUI-t eddig :) (Ami nem biztos, hogy megfelel az OO szabályoknak :) )

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!