Találatok a következő kifejezésre: Le lehet php-ban kérdezni valahogy, (1 db)

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítség BIOS-ban? !

IBM BIOS Setup Utility-a BIOS neve.Nem nagon értek hozzá!A windows xp-t szeretném boot-olni cd-vagy dvd-ről!Mind kettőre kiégettem!A BIOS-ban belemegyek Startup,azon belül BOOT!itt mondták hogy át kell valamiket állítani,de nem tudom miket!Nekem így vannak sorban:
1: IDE HDD0:Toshiba MK4026GAX-(PM)
2: USB CD:
3: Legaci Floppy Drivers
4: IDE HDD1:
5: USB FDD:
6: -USB HDD
7: IDE HDD2:
8: PCI LAN: MBA V7.7.5 Slot 0200

Excluded from boot order:
: ATAPI CD0 :
: ATAPI DC1 :

Laptopom elég régi,most Win 7-van rajta,de lassú,ezért raknák rá xp-t!Nero-ban a win7-et adatlemeznek írtam ki ISO-ban(mármint a WinRAR-os fájl van rajta,benne minden fájl)!Lenovo T43!

Előre is köszönöm a segítséget!ALEX

8

Tabletre programfejlesztéshez milyen?

Tabletre szeretnék programokat fejleszteni, semmi komolyat, csak pár matematikai programot a munkámhoz. Milyen fejlesztői környezetek vannak, illetve megoldható, hogy magán a tableten fejlesztek? Az egyetemen C-t tanultam, még vannak halvány emlékeim róla.
Van külső billentyűzetem hozzá, tudom milyen munka tableten dolgozni, mielőtt valaki elkezdi kifejteni nekem.

10

MTA SA - dbPoll probléma. Tudnátok segíteni?

Hellotok!
Problémám az lenne, hogy ezt írja ki:
WARNING: rpg\account_system_server.lua:35: Bad argument @ 'dbPoll' [Expected db-query at argument 1, got db-connection]

2

PHP/XAMPP frissíthető külön?

XAMPP-ot használok, és most olvasom, hogy kijött a PHP új verziója. Ilyenkor frissíthetem külön a PHP-t, vagy várjam meg, amíg kijön egy új XAMPP?

4

Pesten milyen cégek vannak, amik külföldi piacra is készítenek szoftvereket?

Vam erről valahol lista

8

Azok a programozók, akik több, mint 100 ezer dollárt keresnek az USA-ban, azok milyen szintű tudással rendelkeznek? Melyik programozási nyelveket használják leginkább, s milyen mélységekben ismerik azokat?

Kíváncsi vagyok a szakma legjobbjaikra. :-)

7

C# Class tömb lehetséges?

Kezdő programozó vok c#-bam, nemtom jól fogalmaztam-e de van 1 classom ami így néz ki:

namespace ProAppServer
{
class User
{
public bool Connected
{
get;
set;
}

public string Username
{
get;
set;
}
public string UID
{
set;
get;

}


}
}

ezt stringek egyszerű tárolására és lekérdezésére használnám, csak több kéne belőlük, sorszámozva....így gondoltam a kódot:
User[] user = new User[100];
user[i].UID = "asd";
this.Text = user[i].UID;
(a programban nem így lenne természetesen, ez csak egy példa, mert nem működik, a második és harmadik sornál ilyen hibát dob ki amikor futtatom a rogit: Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra. )

2

Mi a problema eletem elso Java programaval (lent)?

A program maga egyszeru, egy udvozletet szeretjnek a kepernyore kiirtani. Az ehhez szukseges kodokat beirtam egy szovegszerkesztobe (ebben nincs hiba), es elmentettem "Udvozlet.java" neven. Most jonne a leforditas amit parancssorban vegeznek el, de ez az uzenet fogad a "javac Udvozlet.java" begepelesekor: "javac is not recognized as an internal or external operable program or batch file." Amugy a java development kit-et mar feltelepitettem ...

15

Flash AS2-ben hogy lehet ezt megoldani?

Ha tudom egy object-nek a koordináltáit, abból ki tudom iratni az object nevét? És ha igen, akkor úgy is ki lehet iratni, hogy nem konkrétan a registration point koordinátáit tudom, hanem csak az egyik pontjáét?

0

Honnan tudom hogy a ps2-mben van chip, vagy be van chippezve?

Játékot szeretnék írni rá de nem tudom hogy chippelt e...

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!