Találatok a következő kifejezésre: Le lehet php-ban kérdezni (1 db)

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Írnátok kis történetet algoritmus segítségével?

4

Hogyan kell át dizájnozni a töltő csíkot, úgy mint pl youtubeon csinálták?

3

Tudtok ajánlani valami jó forrást, könyvet, bármit, amiből el lehetne sajátítani az Android fejlesztés alapjait? Ami érthető és az alapoktól magyaráz?

3

Milyen szintű gépet javasoltok, amivel már lehet okostelefonra szoftvert fejleszteni?

Sziasztok! Játszadozok a gondolattal mostanában, hogy elkezdjek alapszinten programozni android OS-re illetve talán iOS-re. Milyen felszereltségű gépet javasoltok? (Lehetőleg laptop vagy ultrabook. És lehetőleg minél szűkösebb költségvetésből. Konkrét típus is jöhet!
Köszi előre is.

6

Mi lehet a baj? Mit kene atallitani?

Csinaltam egy bongeszot Microsoft visual studio-ban, es ha a sajat gepemen elinditom, akkor rendesen mukodik, de ha mas gepen inditom el, akkor az Avast kiirja hogy "Nem talalt bizonyitekot arra, hogy a fajl virusos-e.", es utanna kijon egy ablak azzal, hogy "Az alkalmazas futtatasahoz elobb telepitenie kell a .NET-keretrendszer kovetkezo verziojanak egyiket: v4.0.30319
A .NET-keretrendszer megfelelo verziojanak beszerzeserol az alkalmazas keszitojetol kaphat tajakoztatast."

Mit kene meg csinalni hogy elinduljon?

1

Újpesten, ami indul kedvezményes képzés. Internetes alkalmazásfejlesztő és programozó, azt elvégezte valaki?

Ha elvégezte, akkor azt követően boldogult-e, vsszatérült-e annak az ára, amennyit bele kellett fektetni?
El tudott-e helyezkedni?
Lényegében a kérdés az lenne, megérte e ezt a képzést elvégezni vagy felesleges időbocséklás és pénzkidobás volt?

Olyan válaszoljon, aki Újpesti, s akit korábban kiválasztottak erre a képzésre. S el is végezte vagy ha nem miért nem?

2

Meg van valakinek a KENDE MÁRIA - NAGY ISTVÁN féle ORACLE példatár?

Sziasztok! Nagy szükségem lenne a fent említett könyvre, azonban sajnos jelenleg nincs pénzem megvenni :( Tudom, hogy nincs rá nagy esély, de ha esetleg valakinek megvan elektronikus formában és hajlandó lenne nekem elküldeni, az most nagyon sokat segítene rajtam. Köszönöm

0

PHP form Ajax érvényesítéssel. Hogyan?

Van egy PHP kapcsolat formom, amiben vannak kötelező mezők és ha valamelyik nem megfelelően van kitöltve akkor jelenleg új ablakban nyílik meg az oldal és kiírja hogy mi a gond. Ajax-szal szeretném megoldani, de nem találok tutorialt.

2

Java-ban van olyan parancs, hogy lenyom egy billentyűt?

Visual Basic Scriptben volt olyan, hogy pl magától lenyomta a caps-lock ot, vagy akármelyik gombot, amelyiket akartam. Itt is van ilyen? És ha igen, akkor ez ilyen egysoros parancs, vagy valami hosszabb, és még importálni is kell dolgokat?

6

Milyen feltételekkel lehet gyakornokot alkalmazni?

Egy nem informatikával foglalkozó cégnél dolgozom, és azon gondolkodom, hogy fel tudnék-e venni pár hónapra gyakornokot. Mik ennek a pontos feltételei? Lehet ilyen cégnél gyakornokot alkalmazni, vagy csak ahol szakmai képzés is van?
Láttam olyan hirdetést, hogy egyetemistát bruttó 1000 Ft órabérért keresnek programozónak, ez létező és reális dolog?
A munka nagyrészt webes frontend fejlesztése lenne (design + PHP programozás + scriptek).
Mondanom sem kell, hogy van egy főnököm, aki nem szeret költeni a fejlesztésekre, és ezért gúzsba kötve táncolok...

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!