Találatok a következő kifejezésre: Le lehet php-ban kérdezni (1 db)

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy egyszerű unit készítésére adnátok egy példát?

Pl.: egy egydimenziós tömb kiíratására crt segítségével. Unit felépítését szeretném ezzel a példával jobban megérteni.

1

C# szinkronizáció?

Nem értem a lockolás folyamatát, és azt sem, hogy miért nem lehet this a lock paramétere. Valaki elmagyarázná részletesen? Köszönöm!

2

Hogyan távolítsam el az Adobe Application Managert?

2

Melyik program nyelvet javasoljátok, melyet könnyű megtanulni és van hozzá megfelelő dokumentáció?

Eddig i ismereteim:Basic és Clipper 5.01

5

Mit gondoltok, megtanulhatom innen a C++ alapjait?

http://www.tferi.hu/cplusplusalapok

Iskolában (középiskolás vagyok) már tanultam C++-t 2 évig, de azután órán áttértünk más anyagra, és amikor bejöttek a függvények, már a szakkörre sem értem rá. Szeretném az egészet elölről kezdeni az alapoktól, mert úgy érzem, alig tanultunk valamit, és azt is alacsony szinten. Nézegettem pár oldalt, és a nagy része kínai volt, pedig szerintem 2 év alatt sokkal tovább is lehetett volna jutni.
Szerintetek honnan tanulhatnám meg a C++-t? Ez az oldal nekem jónak tűnik, emellett az apámnak megvannak itthon ezek a könyvek:
Petkő Ádám: C
Benkő * Poppe: Turbo C++
Kernighan - Ritchie: A C programozási nyelv
Benedek Levendovszky: Szoftverfejlesztés C++ nyelven

3

Hogyan csináljam meg a számfelismerést egy neuronhálóval?

Csináltam egy kis ablakot amelybe tudok írni számokat "kézírással". A neuronhálónak annyi bemenete kell legyen ahány pixelből áll a kép?

4

Hogyan zajlik egy játék programozása?

Szeretnék készíteni egy játékot.
Nem szeretnék összekattintgatni, szeretném érezni hogy sok munkát fektettem bele és hogy ez nagyrészt az én szellemi termékem.
C++ tanulok programozni, Microsoft Visual Studio 2010-ben.
Már egy jó ideje tanulom a nyelvet, de még most sincs fogalmam róla hogy mi is a tényleges procedúra. Amikor utánanéztem, eléggé zavaros képet kaptam, ezért kérek tőletek itt egy egyszerű, érthető választ a kezdőknek, mint én. :)

Ha lehet a lehető legrészletesebben válaszoljatok. (Milyen esetleges extra programokat kell használjak, hol informálódhatok, stb.)

Ha vannak alapfogalmak akkor, amiket ismernem kéne, akkor azokat is magyarázzátok el, kérlek. A saját butaságomat tükrözi, de én még azzal se vagyok teljesen tisztában hogy mi az a GNU, játék motor, stb. :(

A válaszokat előre is köszönöm! :)

7

Wordpressben hol van az a sor a forrásban ami a kommentbe leírt linkeket kattinthatóvá teszi?

Hozzá szeretném adni az a atributmhoz ezt:
class="lightview" hogy linkek az oldalon nyitódjanak meg.

0

Game Maker felvehető tárgy (? ) (többi lent)

Arra lennék kíváncsi, hogy Game Maker-ben hogyan lehetne megcsinálni, hogy egy bizonyos tárgyat(jelen esetben taposóaknát)egy gomb megnyomásával felvehessünk de csak ha közel vagyunk hozzá vagy érintkezünk is vele

6

Melyik programnyelvvel érdemes kezdeni?

16 éves vagyok, 10.es leszek. Most szeretném elkezdeni a komoly informatikát. Programozás stb. egy minimális tájékozottságom van azért a témában.
kérdésem, hogy melyik programmal érdemes így kezdeni, és sokat segítene egy használható magyar tutorial is. (ingyenesen)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!