Találatok a következő kifejezésre: Le lehet minden féle (28 db)

Ismeritek a Brontok. A 16 nevű vírust? Én elkaptam. Folyamatosan ha le töltök, feltelepítek valamit, újra indul a gép. Szerkeszt magának különféle fájlokat a gépre, amit nem lehet le szedni és fel ugrik egy ablak mindig. Le lehet ezt valahogy szedni?

Insternet,letöltés,vírus,Brontok,Brontoka16,fájlok,számítógép

Legjobb válasz: Lehet, hogy furán fog hangzani amit írok, de gondoltál már arra, hogy megpróbálkozz egy vírusirtóval?

Lehet, hogy furán fog hangzani amit írok, de gondoltál már arra, hogy megpróbálkozz egy vírusirtóval?
Egyik irodai gépen volt egy ilyen nálunk. FreeDrWeb leszedte.
Kaspersky Antivirus 2012 http://www.kaspersky.hu/ Malwarebytes Anti Malware: http://www.malwarebytes.org/ Spybot Search & Destroy: http://www.safer-networking.org/hu/home/index.html Ezek után egy takarítás Advanced System Care-rel: http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html Ezeket végigfuttatod, valójában már a Kaspersky-vel meg kéne oldódnia a dolognak. Szükség esetén próbáld meg Csökkentett módban (F8 nyomogatása indulás után) indítani a gépet, és úgy csinálni egy vírusirtást. Ha rendben van a gép rakj fel egy jó vírusírtót. Ingyenesek: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus http://www.avast.com/en-eu/index Havikódos (Chip magazin, neten fellelhetõk hozzá a kódok): http://www.eset.hu/ http://www.eset.hu/chip Tûzfalat is feltehetsz: http://personalfirewall.comodo.com/
Igen ismerjük. elméletileg le lehet szedni de gyakorlatilag sajnos ha rákerült akkor már nem mert blokkolja a vírusirtót. Volt olyanunk és utána már nem lehetett vírusirtót telepíteni, nem engedte a vírus.:( Legjobb megoldás arra a gép teljes formatálása, mindent pucolni és nem gyorsformázással hanem rendesen mert különben a brontok a az egyik leg agresszívabb és ott maradhat. utána a rendszert újratelepíteni és vírusirtóval már nem lehet baj.
Microsoft Security Essentials leszedi. Ráadásul ingyenes is.

A cicám minden reggel piszkál míg fel nem kelek. Le lehet szoktatni az erről, ha eleinte engedtem neki?

2éves ivartalanitott lány cicám minden reggel 5-10perc eltéréssel ugyanakkor felébreszt(húzgalja a hajamat+nyomogatja az arcomat míg fel nem kelek).Eleinte azt hittem éhes,adtam neki enni.De mostanában megfigyeltem,hogy els? útja lakótársam szobajahoz vezet. Szerintem azt akarja,hogy engedjem be.Le tudom err?l valahogy szoktatni?

Legjobb válasz: En cicamnak is nagy maniaja az ebresztosdi. Pici kora ota reggel 7-kor bejon es elkezd dorgolozni. Nalam az valt be, hogy nem kelek fel, hanem simogatom, 5-10 percen belul elalszik es velem egyutt kel fel utana.

En cicamnak is nagy maniaja az ebresztosdi. Pici kora ota reggel 7-kor bejon es elkezd dorgolozni. Nalam az valt be, hogy nem kelek fel, hanem simogatom, 5-10 percen belul elalszik es velem egyutt kel fel utana.
hát, sztem jobban jársz ha inkább becsukod a hálószobád ajtaját.
A kérdező hozzászólása: Ajj, hogy mindenki macskáját le lehet szerelni csak az enyémet nem :D Kipróbáltam a simis leszerelést, de nem jött be. Leharcolta a kezemet, aztán mikor vissza akartam aludni bökdösött tovább. Lakótársam szerint a jutalomfalat tette függõvé(whiskas). Áthoztam a szobámba. Itt nem tudom elzárni elõle, reggelre meg is ette mindet. Kiváncsi leszek ezek után hogyan fog viselkedni reggelente
ja azt elfelejtettem, mikor nyalogat vagy játszana, akkor igaz álmosan de egy 2-3 percet játszok vele az ágyban, aztán szépen lassan leültettem, majd lefektetem, és ahogy nem nyúlok hozzá, szépen elalszik mellettem.
Az enyém is sokszor felébreszt, van mikor kedvesen oda dörgölõzik hozzám, és hát van olyan mikor arra kelek fel hogy doromból, ahogy kinyítom a szemem a dorombolásra észre veszi és abban a pillanatban ráugrik a fejemre és neki áll nyalogatni. Hát, nem valami kellemes ébresztõ fõleg mikor hajnalban 3-4 órakor csinálja, de legalább tudom hogy szeret.
A kérdező hozzászólása: Kizárás nem mûködne, mert akkor kaparná az ajtót(mellette van az ágyam), meg nyávogna, tehát az eredmény talán rosszabb is lenne :D Az a baj, hogy egész nap el van terülve, mint egy krumplis zsák, pedig van játszópajtása. Megpróbálom a simizõs dolgot, csak hát 5 órakor.. :D Köszönöm a válaszokat
Ez valóban azért van mert a cica unatkozik és sztem tök jó dolog, h hozzád megy oda hisz veled akar játszani szval szeret:D Bár ilyen korán...:P
Az enyém is ilyen.Az ok nagyon egyszerû õ már fent van és unatkozik, nálunk ez hajnali félnégykor szokott bekövetkezni.Az én módszerem az esti kifárasztás így nyerek kb egy órát.
Az enyém is csinálta egy idõben, ráadásul képtelen idõben, reggel fél ötkor. Én sem tudtam mire vélni, így mindig megetettem. Aztán stratégiát váltottam és több kaját kapott este. Így is keltett, tehát õ sem az éhség miatt keltett... Aztán egy újabb módszer következett. Nem keltem fel, elkezdtem simogatni az ágyban, aztán egy kis idõ után leszokott a reggeli ébresztõrõl.
Az enyém is ezt csinálta... Õ is 5-kor kezdte.... Nekünk az vált be, hogy kitettük a hálószobából, és kibírtuk h kaparja az ajtót... :S Nem szóltunk hozzá, nem pisszegtünk, semmit nem csináltunk, csak összeszorított fogakkal vártuk a csendet. Mikor rájött, hogy nincs válasz a hisztijére, szépen átállt arra, hogy akkor alszik, amikor mi. Most már velünk alszik ismét, de nem kelt fel korán. Vagy ha mégis megpróbálja, akkor megint kikerül, és következõ este eszébe sem jut az ébresztõ :) Egy-két hónapig eltartott az átállás, de teljes a siker

Szeretnék segítséget kérni! A matek tanárom feladott 6 oldalt a legnehezebb feladatokból. Mind felvételi szintű feladat. Van olyan honlap ahonnan le lehet tölteni a Hajdu Sándor Műszaki Kiadó Matematika 8, tankönyvének a megoldásait?

Legjobb válasz: http://www.polc.hu/konyv/matematika_8_osztaly_tankonyv_felad.. Esetleg ezt a könyvet vedd meg,de amúgy hosszútávon nem megoldás ha nem magadtól írod meg

http://www.polc.hu/konyv/matematika_8_osztaly_tankonyv_felad.. Esetleg ezt a könyvet vedd meg, de amúgy hosszútávon nem megoldás ha nem magadtól írod meg
Miért nem ülsz le és oldod meg? Sõt továbbmegyek: miért nem ültél le az elmúlt két hétben egyszer sem és oldottad meg??
Szerintem is már rég megoldottad volna hányadikos vagy ?

Le lehet fagyasztani minden féle ebédet?

Arra gondolok, hogy tésztát meg fözelékeket is?Ha fagyasztott husból fözök azt is? Hogy olvaszam fel?

Legjobb válasz: Tésztát ne fagyassz le!!! Az nagyon romlékony! Én tuti nem enném meg! Rossz tapasztalataim vannak vele! Húst sem szabad visszafagyasztani ha már egyszer kiolvadt!!!

Tésztát ne fagyassz le!!! Az nagyon romlékony! Én tuti nem enném meg! Rossz tapasztalataim vannak vele! Húst sem szabad visszafagyasztani ha már egyszer kiolvadt!!!

Lehet csinálni olyan blogot ahol filmeket rakok fel? Vagy játékokat és onnan le lehet tölteni? (mint a torrent)

Legjobb válasz: Hát hogyne lehetne, majd küldünk a sittre jókai bablevest vasreszelõvel, hogy kigyere karácsonyra :D Sztem elõbb legyél tisztába a blog és a torrent közti különbséggel, utána fuss neki újra;)

Hát hogyne lehetne, majd küldünk a sittre jókai bablevest vasreszelõvel, hogy kigyere karácsonyra :D Sztem elõbb legyél tisztába a blog és a torrent közti különbséggel, utána fuss neki újra;)
lehet ilyet csinálni, de nem érdemes, mert nem nagyon fogja letölteni a dolgaidat senki se, ugyanis rengeteg warez fórum, torrent oldal, és blog van, ahonnét a jónép szedi a cuccost. én is csináltam egy ilyen blogot, fél év eltelt és egy büdös látogató se tévedt rá, mivel óriási a dömping az ehez hasonló letöltõ oldalakból.
Jogos a félelem, nekem is így van a 6 hét a minimum, kell a regenerálódáshoz.
Szia, àltalàban a màsodik vérzést kell megvàrni! A félelmet meg küzd le valahogy, s csak jora gondolj, ja és ne görcsöljetek rà! Tudom könnyü mondani, megtenni annàl nehezebb, mi is ebben a cipöben jàrunk! Màr 3. honapja probàlkozzunk, s mindkétszer nagy csalodàs mikor megjött, az elsönél sirtam is! :) Ja és igyàl cickafark és csalàn tea keveréket, az segit a kismedencét rendbe rakni! :) Nyugi, minden rendben lesz! :)
Szia! Nekem múlthéten pénteken kellett dokihoz mennem, mert elment elõtte a babám.korai terhesség volt, egy napig véreztem, egyben kijött minden.Megnézett uh-val, mindent rendben talált, azt mondta tiszta a méhem, és hogy van egy 3mm tüszõm...szóval most teherbe tudnék esni majd.Ezt õ mondta, viszont hogy "pihenni kéne"azt nem említette.Szóval szerintem próbálkozhattok ti is!!! Baj bármikor elõfordulhat, de ne erre gondolj folyton!!! Nem szabad!!!És ne add fel soha... Nálunk már a második baba lenne...
Nekem is két baba ment már el, és mindkettõ a 6. héten. Az elsõ után azt mondták nem kell várni próbálkozzunk nyugodtan, mert nem volt kaparásom. Ez volt március elején, és most júniusban! elment a második baba is. Az ügyeleten nem a saját orvosom vizsgált és õ azt mondta várni kellett volna legalább 3 hónapot, õ óvatosabb "duhaj".
Sokan nem is tudják, hogy elment a baba, mert picit késik a menszi (nem csinálnsk tesztet, csak egy héttel a várt piri után, és...), és azzal távozik is. Szóval nyugodtan próbálkozzatok, ha a dokid esetleg nem tiltotta meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!És nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen sokan vagyunk akik ezzel a problémával küzdünk.A dokim amúgy 2 hónap várakozást említett, nem mert bajom van csak, hogy az immunrendszerem erõsödjön. Mindanyiótoknak kívánok pozitív teszteket utána pedig:teljesen problémamentes terhességet+makkegészséges babákat!!!

Már hetek óta minden reggel úgy kelek fel, hogy teljesen le vannak zsibbadva a lábszáraim, és fájnak is kicsit. Mitől lehet ez? Eddig tippeltem a rossz alvásra, az ágyra, stb. de akárhogy alszok, ugyanez a helyzet.20/L

Legjobb válasz: 1. Megeroltetes 2. Gyenge venak 3. Erszukulet (bar ehhez szerintem nagyon fiatal vagy) Szedsz esetleg fogamzasgatlot? Mert ha igen, akkor feltetlen beszelj orvossal, a fogamzasgatlotol trombozist lehet kapni, jobb felni, mint megijedni. Remeljuk, csak tul sokat talpaltal mostanaban.

1. Megeroltetes 2. Gyenge venak 3. Erszukulet (bar ehhez szerintem nagyon fiatal vagy) Szedsz esetleg fogamzasgatlot? Mert ha igen, akkor feltetlen beszelj orvossal, a fogamzasgatlotol trombozist lehet kapni, jobb felni, mint megijedni. Remeljuk, csak tul sokat talpaltal mostanaban.
A kérdező hozzászólása: uhh. 2 hónapja szedek fogamzásgátlót, de eddig semmi baj nem volt vele :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!