Találatok a következő kifejezésre: Le lehet minden féle (35 db)

Ismeritek a Brontok. A 16 nevű vírust? Én elkaptam. Folyamatosan ha le töltök, feltelepítek valamit, újra indul a gép. Szerkeszt magának különféle fájlokat a gépre, amit nem lehet le szedni és fel ugrik egy ablak mindig. Le lehet ezt valahogy szedni?

Insternet,letöltés,vírus,Brontok,Brontoka16,fájlok,számítógép

Legjobb válasz: Lehet, hogy furán fog hangzani amit írok, de gondoltál már arra, hogy megpróbálkozz egy vírusirtóval?

Lehet, hogy furán fog hangzani amit írok, de gondoltál már arra, hogy megpróbálkozz egy vírusirtóval?
Egyik irodai gépen volt egy ilyen nálunk. FreeDrWeb leszedte.
Kaspersky Antivirus 2012 http://www.kaspersky.hu/ Malwarebytes Anti Malware: http://www.malwarebytes.org/ Spybot Search & Destroy: http://www.safer-networking.org/hu/home/index.html Ezek után egy takarítás Advanced System Care-rel: http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html Ezeket végigfuttatod, valójában már a Kaspersky-vel meg kéne oldódnia a dolognak. Szükség esetén próbáld meg Csökkentett módban (F8 nyomogatása indulás után) indítani a gépet, és úgy csinálni egy vírusirtást. Ha rendben van a gép rakj fel egy jó vírusírtót. Ingyenesek: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus http://www.avast.com/en-eu/index Havikódos (Chip magazin, neten fellelhetõk hozzá a kódok): http://www.eset.hu/ http://www.eset.hu/chip Tûzfalat is feltehetsz: http://personalfirewall.comodo.com/
Igen ismerjük. elméletileg le lehet szedni de gyakorlatilag sajnos ha rákerült akkor már nem mert blokkolja a vírusirtót. Volt olyanunk és utána már nem lehetett vírusirtót telepíteni, nem engedte a vírus.:( Legjobb megoldás arra a gép teljes formatálása, mindent pucolni és nem gyorsformázással hanem rendesen mert különben a brontok a az egyik leg agresszívabb és ott maradhat. utána a rendszert újratelepíteni és vírusirtóval már nem lehet baj.
Microsoft Security Essentials leszedi. Ráadásul ingyenes is.

A cicám minden reggel piszkál míg fel nem kelek. Le lehet szoktatni az erről, ha eleinte engedtem neki?

2éves ivartalanitott lány cicám minden reggel 5-10perc eltéréssel ugyanakkor felébreszt(húzgalja a hajamat+nyomogatja az arcomat míg fel nem kelek).Eleinte azt hittem éhes,adtam neki enni.De mostanában megfigyeltem,hogy els? útja lakótársam szobajahoz vezet. Szerintem azt akarja,hogy engedjem be.Le tudom err?l valahogy szoktatni?

Legjobb válasz: En cicamnak is nagy maniaja az ebresztosdi. Pici kora ota reggel 7-kor bejon es elkezd dorgolozni. Nalam az valt be, hogy nem kelek fel, hanem simogatom, 5-10 percen belul elalszik es velem egyutt kel fel utana.

En cicamnak is nagy maniaja az ebresztosdi. Pici kora ota reggel 7-kor bejon es elkezd dorgolozni. Nalam az valt be, hogy nem kelek fel, hanem simogatom, 5-10 percen belul elalszik es velem egyutt kel fel utana.
hát, sztem jobban jársz ha inkább becsukod a hálószobád ajtaját.
A kérdező hozzászólása: Ajj, hogy mindenki macskáját le lehet szerelni csak az enyémet nem :D Kipróbáltam a simis leszerelést, de nem jött be. Leharcolta a kezemet, aztán mikor vissza akartam aludni bökdösött tovább. Lakótársam szerint a jutalomfalat tette függõvé(whiskas). Áthoztam a szobámba. Itt nem tudom elzárni elõle, reggelre meg is ette mindet. Kiváncsi leszek ezek után hogyan fog viselkedni reggelente
ja azt elfelejtettem, mikor nyalogat vagy játszana, akkor igaz álmosan de egy 2-3 percet játszok vele az ágyban, aztán szépen lassan leültettem, majd lefektetem, és ahogy nem nyúlok hozzá, szépen elalszik mellettem.
Az enyém is sokszor felébreszt, van mikor kedvesen oda dörgölõzik hozzám, és hát van olyan mikor arra kelek fel hogy doromból, ahogy kinyítom a szemem a dorombolásra észre veszi és abban a pillanatban ráugrik a fejemre és neki áll nyalogatni. Hát, nem valami kellemes ébresztõ fõleg mikor hajnalban 3-4 órakor csinálja, de legalább tudom hogy szeret.
A kérdező hozzászólása: Kizárás nem mûködne, mert akkor kaparná az ajtót(mellette van az ágyam), meg nyávogna, tehát az eredmény talán rosszabb is lenne :D Az a baj, hogy egész nap el van terülve, mint egy krumplis zsák, pedig van játszópajtása. Megpróbálom a simizõs dolgot, csak hát 5 órakor.. :D Köszönöm a válaszokat
Ez valóban azért van mert a cica unatkozik és sztem tök jó dolog, h hozzád megy oda hisz veled akar játszani szval szeret:D Bár ilyen korán...:P
Az enyém is ilyen.Az ok nagyon egyszerû õ már fent van és unatkozik, nálunk ez hajnali félnégykor szokott bekövetkezni.Az én módszerem az esti kifárasztás így nyerek kb egy órát.
Az enyém is csinálta egy idõben, ráadásul képtelen idõben, reggel fél ötkor. Én sem tudtam mire vélni, így mindig megetettem. Aztán stratégiát váltottam és több kaját kapott este. Így is keltett, tehát õ sem az éhség miatt keltett... Aztán egy újabb módszer következett. Nem keltem fel, elkezdtem simogatni az ágyban, aztán egy kis idõ után leszokott a reggeli ébresztõrõl.
Az enyém is ezt csinálta... Õ is 5-kor kezdte.... Nekünk az vált be, hogy kitettük a hálószobából, és kibírtuk h kaparja az ajtót... :S Nem szóltunk hozzá, nem pisszegtünk, semmit nem csináltunk, csak összeszorított fogakkal vártuk a csendet. Mikor rájött, hogy nincs válasz a hisztijére, szépen átállt arra, hogy akkor alszik, amikor mi. Most már velünk alszik ismét, de nem kelt fel korán. Vagy ha mégis megpróbálja, akkor megint kikerül, és következõ este eszébe sem jut az ébresztõ :) Egy-két hónapig eltartott az átállás, de teljes a siker
Le, de fagyasztas nelkul is eláll évekig.l..l
Tisztított fokhagyma házilag elõkészítve Vásároljunk 2-3 fej kiváló minõségû fokhagymát. A fokhagymát pucoljuk meg, a hibás darabokat dobjuk ki. Tárolhatjuk a fokhagymát például: Légmentesen zárható dobozban/üvegben: a gerezdek megtisztítva korlátozott ideig hûtõszekrényben tárolhatók. Fagyasztva: egészben, vagy apróra vágva lefagyaszthatjuk a fokhagymát. Az apróra vágott verziónál készüljünk úgy, hogy könnyen adagolható legyen. Tároljuk a fokhagymát ebben az esetben is légmentesen lezárva (pl. mini méretû mûanyag dobozban). Olajban: akár egész gerezdet, vagy aprított fokhagymát is tarthatunk olajban. Ebben az esetben fontos, hogy az olaj lepje el teljesen a fokhagymát, és az üveg légmentesen zárható legyen. Készíthetjük nyers fokhagymával, de megjegyezzük, hogy a fokhagyma erjedésnek indulhat, ezért érdemes lehet a fokhagyma gerezdeket röviden blansírozni, az apróra vágott fokhagymát olajban kissé megdinsztelni konzerválás elõtt. Az így elõkészített fokhagyma ízesíthetõ és egyben konzerválható sóval, valamint citromlével, borssal, mézzel. Nem utolsó sorban, a fokhagymás olaj is felhasználható a fõzésnél. Mindig legyen olajréteg a fokhagymán, szükség esetén pótoljuk. Sóban: az apróra vágott (akár aprítóban) vagy ledarált fokhagyma (1kg fokhagyma és 20 dkg só arányban) sóval elkeverve, szintén légmentesen lezárva jól tárolható. Fokhagymakrém: nyers vagy sült fokhagymával is készíthetünk fokhagymakrémet. Ízlés szerint sózva, fûszerezve, tároláshoz olajjal felöntve, sokoldalúan felhasználható. Forrás: [link]
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ.
Lelehet fagyasztani, de SÓVAL és kevés olajjal áttörve, légmentesen lezárva sokáig eláll!
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos nálam is tönkre megy elég hamar azert gondoltam hogy le fagyasztom. Köszönöm a tanácsokat a segitséget-
Itt lehet kapni mirelit darabolt fokhagymát, bár még nem vettem. Úgyhogy biztos lehet....
Kis olajban szokták elrakni, és úgy hütõbe. Akár fokhagymanyomon át, vagy feldarabolva, attól függõen hogy akarod felhasználni.
Az elsõt nem értem, hogy állna el évekig... ? A tapasztalatom az, hogy a spájzban tartott fokhagyma is pár hét alatt összemegy és elrohad.Nagyon sokat bosszankodtam miatta. már én is fagyasztom gerezdekre bontva, lepucolva. Dobozban tartom, így szaga sincs, és tökéletesen fel lehet használni. Ja elõször tálcán elterítve fagyasztom le, így nem ragadnak össze, aztán teszem egy dobozba. 3-4 fejjel szoktam egyszerre lefagyasztani.
Lefagyaszthatod, természetes megpucolva. vöröshagymát feldarabolva. Mindegy, hol veszed a hagymákat és hogyan tárolod, két-három hét után fele megrohad.
Fagyasztani még nem próbáltam, de kis üvegbe rakva, olajjal leöntve sokáig eláll.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De jó hogy megtaláltam ezt az írást! Saját termelésû fokhagymám nem túl sok éve van. ( mindig annyit vettem ami kellett, kb 2 - 3 fej ) Az idén nagyon hamar azt tapasztaltam : Összeszárad, bebarnul, és rohad is. ( kertészeti témába nem rég volt a rádióban : Ilyent még a sok éves termelése alatt nem tapasztalt, hogy ennyire hamar tönkremegy ) Sósan tettem már el, és biza egy idõ után nyálkásszerû lett. Olaj volt a tetején pedig. " Szaga " nem volt roszz így használtam belõle. Fagyasztást próbálom ki. Mert különben kb 50 fej fokhagyma kárba vész. ( 10 fej se menyjen a pocsékba ! ) Úgy gondoltam darálom, és jégkockatartóba terítve fagyasztom. Aztán zacsiba átkerül. Apró kockára vágás is ott volt mint második ötlet. Mondjuk így nem kell húsdarálót mosni... Mert ami bent marad az jóval nagyobb lesz, külön kell tenni. ( legkevesebb macerával. Ja, lehet hogy inkább kevesebbet tegyek el a földbe, és ha kell megveszem )


Szeretnék segítséget kérni! A matek tanárom feladott 6 oldalt a legnehezebb feladatokból. Mind felvételi szintű feladat. Van olyan honlap ahonnan le lehet tölteni a Hajdu Sándor Műszaki Kiadó Matematika 8, tankönyvének a megoldásait?

Legjobb válasz: http://www.polc.hu/konyv/matematika_8_osztaly_tankonyv_felad.. Esetleg ezt a könyvet vedd meg,de amúgy hosszútávon nem megoldás ha nem magadtól írod meg

http://www.polc.hu/konyv/matematika_8_osztaly_tankonyv_felad.. Esetleg ezt a könyvet vedd meg, de amúgy hosszútávon nem megoldás ha nem magadtól írod meg
Miért nem ülsz le és oldod meg? Sõt továbbmegyek: miért nem ültél le az elmúlt két hétben egyszer sem és oldottad meg??
Szerintem is már rég megoldottad volna hányadikos vagy ?

Le lehet fagyasztani minden féle ebédet?

Arra gondolok, hogy tésztát meg fözelékeket is?Ha fagyasztott husból fözök azt is? Hogy olvaszam fel?

Legjobb válasz: Tésztát ne fagyassz le!!! Az nagyon romlékony! Én tuti nem enném meg! Rossz tapasztalataim vannak vele! Húst sem szabad visszafagyasztani ha már egyszer kiolvadt!!!

Tésztát ne fagyassz le!!! Az nagyon romlékony! Én tuti nem enném meg! Rossz tapasztalataim vannak vele! Húst sem szabad visszafagyasztani ha már egyszer kiolvadt!!!

A regisztrációs héten minden következmény nélkül fel lehet venni, ill. le lehet adni tárgyakat?

Legjobb válasz: Tárgyfelvételre a tárgyfelvételi idõszak való, akkor tudsz össze-vissza parkolgatni, leadni, felvenni tárgyakat. A regisztrációs héten bejelentkezned kell aktív félévre (ha akarsz). A két idõszak persze fedheti egymást.

Tárgyfelvételre a tárgyfelvételi idõszak való, akkor tudsz össze-vissza parkolgatni, leadni, felvenni tárgyakat. A regisztrációs héten bejelentkezned kell aktív félévre (ha akarsz). A két idõszak persze fedheti egymást.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, kezdõ vagyok :-) Tehát nem kell pl. fizetni, ha le akarok adni a tárgyfelvételi idõszakban pl. szabadon választható tárgyat? Felvehetek akár 6-ot is, aztán ha nem úgy alakul az idõbeosztás, leadhatok párat belõle ebben az idõszakban?
Persze!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Lehet csinálni olyan blogot ahol filmeket rakok fel? Vagy játékokat és onnan le lehet tölteni? (mint a torrent)

Legjobb válasz: Hát hogyne lehetne, majd küldünk a sittre jókai bablevest vasreszelõvel, hogy kigyere karácsonyra :D Sztem elõbb legyél tisztába a blog és a torrent közti különbséggel, utána fuss neki újra;)

Hát hogyne lehetne, majd küldünk a sittre jókai bablevest vasreszelõvel, hogy kigyere karácsonyra :D Sztem elõbb legyél tisztába a blog és a torrent közti különbséggel, utána fuss neki újra;)
lehet ilyet csinálni, de nem érdemes, mert nem nagyon fogja letölteni a dolgaidat senki se, ugyanis rengeteg warez fórum, torrent oldal, és blog van, ahonnét a jónép szedi a cuccost. én is csináltam egy ilyen blogot, fél év eltelt és egy büdös látogató se tévedt rá, mivel óriási a dömping az ehez hasonló letöltõ oldalakból.
Nem csak maszatok, amiket az ujjaddal hagytál?
A kérdező hozzászólása: deh is, ha pl a képernyõn van két kép egymás mellett, akkor a két kép alatt, a kép szélességében halvány sáv jelenik meg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!