Találatok a következő kifejezésre: Le lehet minden (521 db)

Samsung Galaxy s3-ra lehet videoklippel együtt letölteni zenét? Mint ahogyan iphonera lehet? és le lehet venni a fényképgomb hangját? Hogy ne adjon ki hangot amikor fényképezek

Legjobb válasz: Töltsd le a tubemate vagy a tubegod alkalmazást. Itt le tudod tölteni a youtuberól a videókat akár mp3-ban is. A fényképezõben pedig nézd meg a beállításokat. Vagy ha ott nincs, akkor némítsd le a telefont. Akkor sem ad ki hangot.

Töltsd le a tubemate vagy a tubegod alkalmazást. Itt le tudod tölteni a youtuberól a videókat akár mp3-ban is. A fényképezõben pedig nézd meg a beállításokat. Vagy ha ott nincs, akkor némítsd le a telefont. Akkor sem ad ki hangot.

Ismeritek a Brontok. A 16 nevű vírust? Én elkaptam. Folyamatosan ha le töltök, feltelepítek valamit, újra indul a gép. Szerkeszt magának különféle fájlokat a gépre, amit nem lehet le szedni és fel ugrik egy ablak mindig. Le lehet ezt valahogy szedni?

Insternet,letöltés,vírus,Brontok,Brontoka16,fájlok,számítógép

Legjobb válasz: Lehet, hogy furán fog hangzani amit írok, de gondoltál már arra, hogy megpróbálkozz egy vírusirtóval?

Lehet, hogy furán fog hangzani amit írok, de gondoltál már arra, hogy megpróbálkozz egy vírusirtóval?
Egyik irodai gépen volt egy ilyen nálunk. FreeDrWeb leszedte.
Kaspersky Antivirus 2012 http://www.kaspersky.hu/ Malwarebytes Anti Malware: http://www.malwarebytes.org/ Spybot Search & Destroy: http://www.safer-networking.org/hu/home/index.html Ezek után egy takarítás Advanced System Care-rel: http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html Ezeket végigfuttatod, valójában már a Kaspersky-vel meg kéne oldódnia a dolognak. Szükség esetén próbáld meg Csökkentett módban (F8 nyomogatása indulás után) indítani a gépet, és úgy csinálni egy vírusirtást. Ha rendben van a gép rakj fel egy jó vírusírtót. Ingyenesek: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus http://www.avast.com/en-eu/index Havikódos (Chip magazin, neten fellelhetõk hozzá a kódok): http://www.eset.hu/ http://www.eset.hu/chip Tûzfalat is feltehetsz: http://personalfirewall.comodo.com/
Igen ismerjük. elméletileg le lehet szedni de gyakorlatilag sajnos ha rákerült akkor már nem mert blokkolja a vírusirtót. Volt olyanunk és utána már nem lehetett vírusirtót telepíteni, nem engedte a vírus.:( Legjobb megoldás arra a gép teljes formatálása, mindent pucolni és nem gyorsformázással hanem rendesen mert különben a brontok a az egyik leg agresszívabb és ott maradhat. utána a rendszert újratelepíteni és vírusirtóval már nem lehet baj.
Microsoft Security Essentials leszedi. Ráadásul ingyenes is.

Sony xperia p-nek az alját + a hátlapját le lehet szedni/cserélni mint az u-nál?

Legjobb válasz: Egyik sem olyan dízájnelem mint az U-nál. A kupakot le lehet cserélni, de nem adnak hozzá több színût, csak azt ami rajta van. A készülék háza unibody, egy darab fémbõl áll. Cserélhetõ a hátlapja de nem csak lekapod egyiket és felteszed a másikat mert nem olyan elem, hogy állandóan cserélgesd. Az átlátszó sáv világítása sem többszínû.

Egyik sem olyan dízájnelem mint az U-nál. A kupakot le lehet cserélni, de nem adnak hozzá több színût, csak azt ami rajta van. A készülék háza unibody, egy darab fémbõl áll. Cserélhetõ a hátlapja de nem csak lekapod egyiket és felteszed a másikat mert nem olyan elem, hogy állandóan cserélgesd. Az átlátszó sáv világítása sem többszínû.

Kutyám séta közben több figyelmet szentel más kutyáknak, mint kéne. Klikkerrel le lehet erről nevelni?

úgy értem, ha nincs idegen kutya a közelben, minden idillikus, jön láb mellett stb. viszont amint felt?nik egy másik eb-legyen az jól nevelt vagy agresszív-érdekl?dve, farokcsóválva ráfókuszál, megfeszül a teste, rosszabb esetben elhúzna-amit nem engedek, mert elindulok a másik irányba. azt szeretném, ha nem sz?nnék meg számára ilyenkor. ezért elkezdtem klikkerrel figyelmet kérni. jó módszer ez így? és ha egyszer nem lesz nálam klikker, akkor megint nem fog rám figyelni?

Legjobb válasz: Elõször is vidd minél többet kutyák közé, hogy ki tudja élni az ösztönös vágyódását a fajtársai felé, hogy tudjon velük kommunikálni, játszani szabadon is sokat. Ne akard elfojtani benne az érdeklõdést, játékosságot, csak megfelelõ mederbe terelni. Mire szoktál klikkelni? Mikor látod, hogy jön egy kutya, kezd el magadra vonni a figyelmét a sajátodnak. Adj ki valami idétlenebb hangot, akár vigyél magaddal játékot vagy csak játékosan, finoman lökdösd meg, a lényeg, hogy valahogy érd el, hogy rád figyeljen, ha csak pár másodpercig is. Ahogy rád néz, jobb esetben a szemedbe, abban a pillanatban menjen a klikk és kaja. Ugye a klikker olyan, mint egy fényképezõ, vagyis mikor lenyomod, azt a pillanatnyi viselkedését erõsíted a kutyában, amit éppen csinál. Ha akkor klikkelsz, mikor épp a másik kutyát mustrálja vagy szaglássza, netalán felé húz, akkor arra erõsítesz rá, hogy legközelebb még jobban közeledjen a másik blöki felé. De ha mindig azt erõsíted meg, mikor rád néz, elõbb-utóbb (a kutya akkori szellemi és fizikai fáradtságától, a motiváltságától függõen) õ maga fogja felajánlani a viselkedést, vagyis már külön nyaggatás, felhívás nélkül fog rád pillantani. Ezt jobban dicsérd, több falattal, nagyobb örömmel, játékkal. Valószínûleg elég hamar eljuthattok oda, hogy már elvárhatod tõle, hogy hosszabb ideig is téged figyeljen, majd hogy míg elhalad mellettetek egy másik kutya, végig csak rád nézzen, veled foglalkozzon. Hasznos, ha akkor sétáltatod õt, mikor már elég éhes, így a kaja motivációs ereje nagyobb lesz. Az még erõteljesebb hangsúlyt ad az egésznek, ha, fõleg eleinte, valami extra finomat kap, sonkát, sajtot, májat vagy bármi hasonló, illatozó csemegét. Sok sikert hozzá!

Elõször is vidd minél többet kutyák közé, hogy ki tudja élni az ösztönös vágyódását a fajtársai felé, hogy tudjon velük kommunikálni, játszani szabadon is sokat. Ne akard elfojtani benne az érdeklõdést, játékosságot, csak megfelelõ mederbe terelni. Mire szoktál klikkelni? Mikor látod, hogy jön egy kutya, kezd el magadra vonni a figyelmét a sajátodnak. Adj ki valami idétlenebb hangot, akár vigyél magaddal játékot vagy csak játékosan, finoman lökdösd meg, a lényeg, hogy valahogy érd el, hogy rád figyeljen, ha csak pár másodpercig is. Ahogy rád néz, jobb esetben a szemedbe, abban a pillanatban menjen a klikk és kaja. Ugye a klikker olyan, mint egy fényképezõ, vagyis mikor lenyomod, azt a pillanatnyi viselkedését erõsíted a kutyában, amit éppen csinál. Ha akkor klikkelsz, mikor épp a másik kutyát mustrálja vagy szaglássza, netalán felé húz, akkor arra erõsítesz rá, hogy legközelebb még jobban közeledjen a másik blöki felé. De ha mindig azt erõsíted meg, mikor rád néz, elõbb-utóbb (a kutya akkori szellemi és fizikai fáradtságától, a motiváltságától függõen) õ maga fogja felajánlani a viselkedést, vagyis már külön nyaggatás, felhívás nélkül fog rád pillantani. Ezt jobban dicsérd, több falattal, nagyobb örömmel, játékkal. Valószínûleg elég hamar eljuthattok oda, hogy már elvárhatod tõle, hogy hosszabb ideig is téged figyeljen, majd hogy míg elhalad mellettetek egy másik kutya, végig csak rád nézzen, veled foglalkozzon. Hasznos, ha akkor sétáltatod õt, mikor már elég éhes, így a kaja motivációs ereje nagyobb lesz. Az még erõteljesebb hangsúlyt ad az egésznek, ha, fõleg eleinte, valami extra finomat kap, sonkát, sajtot, májat vagy bármi hasonló, illatozó csemegét. Sok sikert hozzá!
mennyit játszik más kutyákkal? Vannak "barátai" akikkel pl minden nap rohangálhat? Mert ha nincsenek ez lehet egy ok, hiszen játszani akarna szegény a fajtársaival. Ha ezt nem kapja meg, akkor klikerezhetsz, csinálhatsz amit akarsz , nem lesz tökéletes
A kérdező hozzászólása: igen vannak szerencsére.itthon van még két kutyus, velük hancúrozik, hétvégén pedig kétszer kutasuliban.
A kérdező hozzászólása: igen, mindig szemkontaktusra jár a klikk. köszi a segítséget!
Oké, látom a kutyás társaság megvan, akkor ezt kár is volt írnom. :) Még annyit, ha nem tudod magadra vonni a figyelmét sehogy, kicsit erõteljesebben is rászólhatsz, tilthatod õt, majd mikor rád néz, akkor mehet a klikk szintén. Egyébként mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: egyéves, kamaszodó kutyáról van szó :)

Mitől lehet ilyen állagú a g*cim? Ha le prólálom mosni, olyan lesz mint amikor megszárad a Technokol, de a Palmatex erősségével és alig jön le mindenhonnan, mint valami ipariragasztó.

Legjobb válasz: Érdekes, régen nekem is olyan volt, egy kis gombócot lehetett belõle gyúrni. De már régóta nem olyan. 39F

Érdekes, régen nekem is olyan volt, egy kis gombócot lehetett belõle gyúrni. De már régóta nem olyan. 39F
Lehet hogy az étkezéseden kéne változtatni, mert helytelen.Ez egy tipp.A másik hogy lehet a szervezetedbe kerülõ káros anyagoktól is, amire a tested így reagál-cigi, alkohol, drog.
2, nekem egyik sem volt. Ja, és tizenéves koromra volt ez jellemzõ. Elsõ voltam.
Iszol eleget? (mármint nem alkoholt)
A kérdező hozzászólása: Rengeteget iszok, 3-4 litert naponta.

OTP-nél le lehet valahogy mondani, hogy ne jöjjön minden hónapban bankszámla kivonati levél a lakcímemre? (nem szeretném ha "illetéktelen" kezekbe kerülne)

Legjobb válasz: Biztosan le lehet. Ha van OTP Direkted, akkor a neten is lemondhatod, hogy papíron küldjék ki az értesítõt.

Biztosan le lehet. Ha van OTP Direkted, akkor a neten is lemondhatod, hogy papíron küldjék ki az értesítõt.
Igen le lehet mondani. Akár a direkten is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

25hetes! A császármetszés meddig tart? Már mint az érzéstelenítőre gondolok? Tényleg nagyon kellemetlen? Le lehet tőle bénulni?

Legjobb válasz: az érzéstelenítés? kb egy perc, de lehet annyi sem. beadták, mir elfektettek addigra hatott is. Szerintem az egész mûtét cakli pakli volt 20 perc. miért lehetne lebénulni tõle? De kérj altatást, ha félsz tõle.

az érzéstelenítés? kb egy perc, de lehet annyi sem. beadták, mir elfektettek addigra hatott is. Szerintem az egész mûtét cakli pakli volt 20 perc. miért lehetne lebénulni tõle? De kérj altatást, ha félsz tõle.
Nekem a 3.császárom(amivel elbíbelõdtek a dokik)kb.40 perc volt.Az két elõzõ 20-25 perces volt és a szuri nem fáj, inkább kellemetlen(ha nem vajúdás közben kapod).NEM BÉNULSZ LE!!!!!!
Csatlakozom.ugyanez az élmény.
Szia, én 22 hetes vagyok, és úgy néz ki, én is császárral szülök majd. Sokat olvastam utána, átlagban ( ha nincs probléma ) maga a mûtét kb fél órás. Az érzéstelenítõ beadása van akinek kellemetlen ( néhányan egy nagy lökés-szerûséget éreznek ), de nagyon sokan meg sem érzik. De van ahol lehet altatást kérni. Csak akkor lemaradsz a gyermeked elsõ sírásáról.
nem terhesen nem fogsz megnyugodni, hanem rendesen, bocsi :DDD
Az érzéstelenítés hamar hat, nekem a dokim lassan dolgozik, így kb 45 perc volt a mûtét, másoknak kb 20-25 perc. És már bocsi, de nem ijesztgetni akarok, de rosszul bökött gerincbe adott érzéstelenítõtõl le lehet bénulni, nálunk volt a családban, aki 4 napig deréktól lefele semmit nem érzett! De helyre jött!!!!!! És ez csak nagyon, nagyon ritkán fordul elõ!
engem altattak (én kértem), de maga a mûtét 20-25 perc.
spinális vagy epidurális érzéstelenítéstõl bénult le? mert nem mindegy.-
spinálistól bénult le.

Minden gyümölcsöt le lehet fagyasztani?

Sz?l?t, barackot, almát stb.

Legjobb válasz: Le lehet, csak ha utánna fel szeretnéd használni nem lesz belõle semmi, csak egy plöttyedt maszlag!

Le lehet, csak ha utánna fel szeretnéd használni nem lesz belõle semmi, csak egy plöttyedt maszlag!

Informatikus szakmát le lehet tenni rövidebben? Úgy gondoltam mint a többi szakma mint a burkoló vagy a festő, villanyszerelő, hogy nem iskolában, hanem egy OKJ képzésben.

Ismer?sömnek van okj villanyszerel? szakmája és jól megél bel?le.

Legjobb válasz: Te nagyon sötét vagy ne is haragudj. Nagyon gyorsan tegyél le arról hogy informatikus légy. Persze ha tréfa volt a kérdés akkor nincs gond. Hahaha. :)

Te nagyon sötét vagy ne is haragudj. Nagyon gyorsan tegyél le arról hogy informatikus légy. Persze ha tréfa volt a kérdés akkor nincs gond. Hahaha. :)
tévedés. nem a diploma vagy papír számít ebben a szakmában, hanem a tudás. informatikus pedig továbbra is gyûjtõnév. válasszad ki egy alfaját ami érdekel.
szerintem kinõttük már azt a kort amikor futó scriptbe futó scriptet include-olunk. szal lehet rosszul fejeztem ki magam, nyilván be kell include-olni a cuccokat az elején.
Egyébként a Word-re visszatérve, most ilyen web-programozói OKJ-s képzésre járok, és a tanár mondta hogy ha a program dokumentációja nem felel meg bizonyos követelményeknek (pl. sortörést raksz be ahelyett hogy a sorköztávolságot módosítanád) akkor lerontják a jegyet. :)
Az informatika nem az a szakma, amit megtanulsz egyszer, aztán tudod. Folyamatosan képezni kell magad. Különben az okj semmit nem ér. Tele vagyunk már diplomás informatikusokkal, és inkább õket veszik fel.
ja, word-re vannak szabályok bõven. ezek azért vannak, mert ha sortöréseket nyomsz bekezdés formázás helyett, akkor nyomtatásnál nem felt lesz ugyanaz amit a képernyõn látsz. bár szerintem nem sokan foglalkoznak ezzel ma már.
Mi a baj az include-okkal?
A kérdező hozzászólása: Igen ebben szeretném valakinek a segítségét kérni, mert én nem tudom, hogy mik vannak ? Fiú vagyok szóval nem egy nagy mellû 20 éves titkárnõ mert akkor egybõl felvennének de ahogy elnézem és amit a munkahelyen csinálnak az nem olyan nagy cucc. Szerintem amit egy iskolai irodában, vagy ilyen kisebb cégeknél vannak meg lehet hamar tanulni, annyira értek a gépekhez, csak nem a wordhöz :S Programozó is olyan hülyeség miért kell hónapokig tanulni erre ? Next Next igen elfogadom next install finish
A kérdező hozzászólása: kamumail ezekkel 5 perc alatt megvagyok nem vagyok már óvodás.... adj valami olyan feladatot ami minimum 20 perc
nah írd le, hogy hogyan is oldanád meg. figyelek hantaboy...
Akár viccnek is felfoghatjuk. Mégha tudnék is egy olyan oldalt ami pont ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, 5 perc arra sem lenne elég hogy a forráskódot kimásolja. (a php-ról nem is beszélve :D)
ugyan, õ Chuck Norris
"Programozó is olyan hülyeség miért kell hónapokig tanulni erre ? Next Next igen elfogadom next install finish" Ezt még mindig nem bírtam feldolgozni :D:D:D:D
Az agyad szabálytalan mûveletet hajtott végre és leállt? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!