Találatok a következő kifejezésre: Le lehet letölteni a neten (5 db)

Le lehet valahol letölteni a neten kottákat? Lehetőleg basszuskulcsban?

Örülnék, ha valaki azt mondaná, igen.. :)

Legjobb válasz: http://www.turandot.hu/turandot.htm

A kérdező hozzászólása: Köszi!!
http://www.8notes.com/ - itt van néhány, egyébként antikváriumokban érdemes még nézelõdni. Amúgy nem tudom, milyen szinten csellózol, de ha kikötés a basszuskulcs, akkor én a helyedben a Carmennel még nem próbálkoznék. :) (Violinkulcs, tenorkulcs...)
Ha gyenge a neted az ellen nem lehet mit tenni a telefonban.
A kérdező hozzászólása: Nem a netem szeretném gyorsítani, hanem a leállásokat akarom megszüntetni. Egy letöltõ programot vagy egy programot szeretnék ami megállítja a lassú net miatti leállást.
Attól függ mit akarsz letölteni. A google playhoz tudtommal nincs külön letöltõ program.
A kérdező hozzászólása: A samsung star II nem androidos a probléma hogy asim kártyán van net de a telefonnal nem tudok netezni mert eleve a weboldalakat se nyitja meg
Most hogy jön ide a samsung? :) Gondolom nincsenek beállitva a kapcsolatok a telefonon. Küldesd el a szolgáltatóddal a telefonra.
A kérdező hozzászólása: Bocs, rossz helyre írtam a kommentet. Egyébként tudok netezni csak leáll a letöltés


A gépemen az avp. Exe fájl folyamatosan 400-500kbyte/s el tölt le, és emiatt belassul a net. Amikor nem mozgatom az egeret akkor nem tölt le, amint megmozdítom rögtön 4-5-700kbyte/s el elkezd letölteni. Mi lehet ez?

A Cfosspeeddel mérem, és folyamatosan 20-30x is megjelenik a kapcsolatoknál ez az avp.exe. Mi ez valami féreg vagy mi? Van rá removal tool vagy valami? Előre is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://ww..

Ez hogy lehet? 5 Megadbites Internetem van, de mégis csak 571 Kbyte-al töltök le, akkor most ez hogy is van? Ha 5 megás a netem akkor nem 5MB/Másodperc Sebességgel Kellene letöltenie?

Nem nagyon értem, de erre felfigyeltem!

Legjobb válasz: Úgy,hogy az 5megaBIT/sec nem egyenértékû az 5megaBÁJT/sec-el,és ha jól tudom,persze lehet nem,akkor a te letöltési sebességed az jó,mert 1megás netnél kb 1xxkbájtal töltesz stb...

Úgy, hogy az 5megaBIT/sec nem egyenértékû az 5megaBÁJT/sec-el, és ha jól tudom, persze lehet nem, akkor a te letöltési sebességed az jó, mert 1megás netnél kb 1xxkbájtal töltesz stb...
Nem. A 5 megabitet(5120 Kbit) el kell osztanod 8-cal, az a valós sebesség megabájtban(kilobájtban).
ne várj többet nekem 1MB es és csak 150kb/s töltök le neked 5MB és te 571kb/s töltesz le ;)
5 Mbit/sec (nem byte, az megint más) = 660 kbit/sec, azaz, ha minden más internet zabáló programot kikapcsolsz (firefox, explorer, msn, stb) akkor elméletileg 658 kbit/másodperccel fogsz letölteni. Persze ha ez egy torrent, akkor függ sok mindentõl, pl emberek száma, akik neked feltöltenek, ill ha egy szerver (pl. call of duty mod), akkor meg a szervertõl függ, mert hiába 5 Mbites a neted, lehet, h csak 30 kbittel fogsz letölteni, hogyha rossz a szerver, messze van (pl. kaliforniai szerver), stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!