Találatok a következő kifejezésre: Le lehet letölteni a (119 db)

Tudnátok nekem segíteni? Az lg t310-es telefonomra le lehet tölteni a pout? Vagy csak androidos telóra lehet letölteni?

Legjobb válasz: A Pou egy Android alkalmazás, ezért csak Androidra tudod letölteni és telepíteni. Az LG t310 egy java-s telefon így erre nem tudod feltenni.

A Pou egy Android alkalmazás, ezért csak Androidra tudod letölteni és telepíteni. Az LG t310 egy java-s telefon így erre nem tudod feltenni.
A kérdező hozzászólása: :( De azért köszi a választ!
Sajnos a Pou nevû játék , csak iOS-re és Androidra érhetõ el jelenleg.
A kérdező hozzászólása: :((

Milyen torrent oldalak vannak amikről mac-re le lehet tölteni szinkronos filmeket? Vagy van olyan sima oldal, ahonnan szintén ingyen lehet letölteni a gépemre?

ocsi a megfogalmazásért :S remélem érthet? mire vagyok kiváncsi

Legjobb válasz: Bármelyik torrent oldalról tudsz filmeket letölteni. Ncore, Beload, stb... És persze vannak "sima" oldalak is. Csak irkálj egy picit a Google-ba... Attól, hogy mac még nem kell neki külön filmletöltõ oldal. Maximum telepítened kell egy normális videólejátszót a gépedre, ha nincsen. Ha jól tudom VLC van Mac-re is.

Bármelyik torrent oldalról tudsz filmeket letölteni. Ncore, Beload, stb... És persze vannak "sima" oldalak is. Csak irkálj egy picit a Google-ba... Attól, hogy mac még nem kell neki külön filmletöltõ oldal. Maximum telepítened kell egy normális videólejátszót a gépedre, ha nincsen. Ha jól tudom VLC van Mac-re is.
A kérdező hozzászólása: jajj értem..de hülye vagyok..igen a VLC megvan..köszönöm szépen :)

Samsung Galaxy s3-ra lehet videoklippel együtt letölteni zenét? Mint ahogyan iphonera lehet? és le lehet venni a fényképgomb hangját? Hogy ne adjon ki hangot amikor fényképezek

Legjobb válasz: Töltsd le a tubemate vagy a tubegod alkalmazást. Itt le tudod tölteni a youtuberól a videókat akár mp3-ban is. A fényképezõben pedig nézd meg a beállításokat. Vagy ha ott nincs, akkor némítsd le a telefont. Akkor sem ad ki hangot.

Töltsd le a tubemate vagy a tubegod alkalmazást. Itt le tudod tölteni a youtuberól a videókat akár mp3-ban is. A fényképezõben pedig nézd meg a beállításokat. Vagy ha ott nincs, akkor némítsd le a telefont. Akkor sem ad ki hangot.


Hogyan lehet letölteni a 2007-es adóbevallást az APEH honlapjáról? Nekem csak a 2006. évit tölti le.

Legjobb válasz: Elõször az ABEV programot kell letöltened, aminek az a neve hogy ABEV2006, ez a keretprogram, ezzel lehet kitölteni a bevallást, majd letöltöd a 0753-as nyomtatványt, ez a 2007 évre vonatkozó szja bevallás. Mindkettõt feltepíted, megnyitod az ABEV programot és ott van olyan, hogy új nyomtatvány megnyitása (aszem) és ott kiválasztod a 0753-ast. Ezután már csak ki kell töltened.

Elõször az ABEV programot kell letöltened, aminek az a neve hogy ABEV2006, ez a keretprogram, ezzel lehet kitölteni a bevallást, majd letöltöd a 0753-as nyomtatványt, ez a 2007 évre vonatkozó szja bevallás. Mindkettõt feltepíted, megnyitod az ABEV programot és ott van olyan, hogy új nyomtatvány megnyitása (aszem) és ott kiválasztod a 0753-ast. Ezután már csak ki kell töltened.
Firefox böngészõ + Video DownloadHelper kiegészítõ.
firefox downloadhelper kiegészítõ
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ... Sajnos nem ismerem a FFox-ot. Sosem használtam. Ha nem érkezik más ötlet akkor megpróbálkozok vele. De örülnék ha valaki tudna ajánlani valami mást is.

Hol lehet letölteni a youtube letöltöt hogy csak a zenét töltse le és ne a klippel 1üt hogy kimutasa msn-en a zenét?

Legjobb válasz: Amúgy ez akár 2 külön dolog is lehet. Van 1 progi, ami mutatja, hogy youtube-on éppen mit hallgatsz, és van 1 másik progi, amivel youtube-ról tölthetsz le zenét, és átkonvertálja neked mp3-ba.

Amúgy ez akár 2 külön dolog is lehet. Van 1 progi, ami mutatja, hogy youtube-on éppen mit hallgatsz, és van 1 másik progi, amivel youtube-ról tölthetsz le zenét, és átkonvertálja neked mp3-ba.
Ha Windows Media Playert használsz, akkor nem kell semmilyen program hogy kimutassa az msn-ed hogy éppen mit hallgatsz, csak csupán belemész a beállítás/beépülõ modulok, és ott bepipálod a Háttér négyzetet.
Ha zenét akarsz letölteni mp3-ba, akkor: ***** Azt nem tudom, hogy MSN-hez milyen program kell, hogy kimutassa mit hallgatsz. :) Remélem abban segít más, és remélem segítettem!* Automatikusan eltávolított tartalom.
winamp program kell hozza ott kell beallitani de nekem is valaki beallitotta ugy h nem tudok segiteni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!