Találatok a következő kifejezésre: Le lehet letölteni (161 db)Hol lehet letőlteni ezt a dokumentum filmet:Hogyan változtatta meg Bruce Lee a világot. Magyar nyelven vagy legalább Magyar felirattal?

Legjobb válasz: Letõlteni sehonnan, de letölteni úgy tudod, ha a film eredeti címét beírod a google-ba, és rákeresel, hogy egyáltalán van-e belõle pl. valamilyen avi-formátum, esetleg DVD.

Letõlteni sehonnan, de letölteni úgy tudod, ha a film eredeti címét beírod a google-ba, és rákeresel, hogy egyáltalán van-e belõle pl. valamilyen avi-formátum, esetleg DVD.

Samsung Galaxy s3-ra lehet videoklippel együtt letölteni zenét? Mint ahogyan iphonera lehet? és le lehet venni a fényképgomb hangját? Hogy ne adjon ki hangot amikor fényképezek

Legjobb válasz: Töltsd le a tubemate vagy a tubegod alkalmazást. Itt le tudod tölteni a youtuberól a videókat akár mp3-ban is. A fényképezõben pedig nézd meg a beállításokat. Vagy ha ott nincs, akkor némítsd le a telefont. Akkor sem ad ki hangot.

Töltsd le a tubemate vagy a tubegod alkalmazást. Itt le tudod tölteni a youtuberól a videókat akár mp3-ban is. A fényképezõben pedig nézd meg a beállításokat. Vagy ha ott nincs, akkor némítsd le a telefont. Akkor sem ad ki hangot.

Tudnátok nekem segíteni? Az lg t310-es telefonomra le lehet tölteni a pout? Vagy csak androidos telóra lehet letölteni?

Legjobb válasz: A Pou egy Android alkalmazás, ezért csak Androidra tudod letölteni és telepíteni. Az LG t310 egy java-s telefon így erre nem tudod feltenni.

A Pou egy Android alkalmazás, ezért csak Androidra tudod letölteni és telepíteni. Az LG t310 egy java-s telefon így erre nem tudod feltenni.
A kérdező hozzászólása: :( De azért köszi a választ!
Sajnos a Pou nevû játék , csak iOS-re és Androidra érhetõ el jelenleg.
A kérdező hozzászólása: :((

Milyen torrent oldalak vannak amikről mac-re le lehet tölteni szinkronos filmeket? Vagy van olyan sima oldal, ahonnan szintén ingyen lehet letölteni a gépemre?

ocsi a megfogalmazásért :S remélem érthet? mire vagyok kiváncsi

Legjobb válasz: Bármelyik torrent oldalról tudsz filmeket letölteni. Ncore, Beload, stb... És persze vannak "sima" oldalak is. Csak irkálj egy picit a Google-ba... Attól, hogy mac még nem kell neki külön filmletöltõ oldal. Maximum telepítened kell egy normális videólejátszót a gépedre, ha nincsen. Ha jól tudom VLC van Mac-re is.

Bármelyik torrent oldalról tudsz filmeket letölteni. Ncore, Beload, stb... És persze vannak "sima" oldalak is. Csak irkálj egy picit a Google-ba... Attól, hogy mac még nem kell neki külön filmletöltõ oldal. Maximum telepítened kell egy normális videólejátszót a gépedre, ha nincsen. Ha jól tudom VLC van Mac-re is.
A kérdező hozzászólása: jajj értem..de hülye vagyok..igen a VLC megvan..köszönöm szépen :)

Hogyan lehet letölteni a 2007-es adóbevallást az APEH honlapjáról? Nekem csak a 2006. évit tölti le.

Legjobb válasz: Elõször az ABEV programot kell letöltened, aminek az a neve hogy ABEV2006, ez a keretprogram, ezzel lehet kitölteni a bevallást, majd letöltöd a 0753-as nyomtatványt, ez a 2007 évre vonatkozó szja bevallás. Mindkettõt feltepíted, megnyitod az ABEV programot és ott van olyan, hogy új nyomtatvány megnyitása (aszem) és ott kiválasztod a 0753-ast. Ezután már csak ki kell töltened.

Elõször az ABEV programot kell letöltened, aminek az a neve hogy ABEV2006, ez a keretprogram, ezzel lehet kitölteni a bevallást, majd letöltöd a 0753-as nyomtatványt, ez a 2007 évre vonatkozó szja bevallás. Mindkettõt feltepíted, megnyitod az ABEV programot és ott van olyan, hogy új nyomtatvány megnyitása (aszem) és ott kiválasztod a 0753-ast. Ezután már csak ki kell töltened.

Egy torrent fájlt le lehet/lehetséges letölteni utorrent nélkül?

Legjobb válasz: Torrent fájlhoz nem kell utorrent. Sõt semmi féle torrent kliens nem. Viszont torrent fájl-al letölteni valamit, ahhoz viszont kelleni fog valami bizony.

Torrent fájlhoz nem kell utorrent. Sõt semmi féle torrent kliens nem. Viszont torrent fájl-al letölteni valamit, ahhoz viszont kelleni fog valami bizony.
Na igen. A 2 kb-os torrentfájl lejön egy böngészõvel is, de amire az mutat ahhoz már kell a program....
Valamilyen torrentkliens kell azért hozzá...
Firefox böngészõ + Video DownloadHelper kiegészítõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!