Találatok a következő kifejezésre: Le lehet ellenőrizni, hogy egy új (1 db)

Le lehet valahogy ellenőrizni, hogy egy új domaint mennyire terjedt már le a neten?

Azaz már mindenhonnan elérhet?-e?

Legjobb válasz: Google-ben rá tudsz keresni, és ott szerepel az is, hányan hivatkoznak az oldalra.

Google-ben rá tudsz keresni, és ott szerepel az is, hányan hivatkoznak az oldalra.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Weboldalon fájlok listázása, azok elérése?

Szeretnék készíteni egy olyan kis oldalt, ahová fel tudok tölteni bizonyos dokumentumokat, de azokat engedély nélkül ne tudják elérni, gondolok itt a google kereső robotjaira, valamint arra, hogy ha simán a címsorba gépelik be a linket akkor ne tudják megnyitni csak egy beléptető rendszeren keresztül... esetleg a fájlok tulajdonságainál tudom beállítani? fájl listázóként az autoindex-et használom.

3

Html kódal tudtok nekem dgy jó komment box-ot?

Olyan kellene amiben ha tul sok van nem kell görgetni hanem nyulik......

7

Mit csináljak, hogy bekerüljön a weboldalam a google-be? Nagyon igyekeztem. Többi lent, és kérlek irjatok.

Pedig egyes webboldalakkal ellentétben tartalmas (vagyis nincs kevés oldal és nem 2 mondat van rajtuk...).Van hogy 10 évesek csinálnak 'hanahmontana'-ról oldalt, és parasztul is írnak, nincs sok minden rajta, mégis bekerül a googlebe, jó előre.Szerintem eleget reklámoztam.Küldtem pár embernek linkeket, a tesóm facebookra is posztolta(de meg kell hagyni nem nagyon nézik ha ő teszi ki..)írjatok léci:3 Már látogatottság növeléshez is bejelentkeztem de nem sokat használt.A tippjei gyakran bonyolultak, és nem értem..De kiakaszt hogy az a kislány megtudja csinálni én meg nem! x-( Sok-sok-sok-sok választ várok:(

12

Blog.hu-n, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a cikkeim, egy idő után új oldalra rakja, továbbá az első oldalon ne az elejétől a végéig látszódjon a cikk?

0

Miről csináljak weboldalt?

Komolyan gondolom, tudnék profi weblapot csinálni nem ilyen kis netes szerkesztőkkel, csak nincs ötletem, hogy miről csinálhatnék. Lécci ha van ötleted egy olyan oldalra, amiből nincs sok, akkor írd le válaszba

7

Milyen megoldással tudnék olyan weboldalt létrehozni, ami támogat adatbázis hátteret? Wordpress LINUX alatt működhet?

Ha lehetséges, ingyenes verziót keresnék. Az adatokat szűréssel szeretném rendszerezni. A válaszokat előre is köszi! Egy részletesebb tanácsért nagyon hálás tudnék lenni, mert amatőr vagyok ( gondolom ez a kérdésemből is kiderült)

4

Milyen trükkel (vagy widgettel) lehet azt megcsinálni hogy a Bloggeren vezetett blogomon a bejegyzéseket facebook profillal is lehessen kommentelni?

milyen hátulütői lehetnek ennek a megoldásnak? nem zavarhatja össze a rendszert?

3

Melyik az a html tag amivel meg lehet oldani, hogy folyamatosan mozogjon egy addot szövegrészlet?

Nagyjából úgy mint amikor egy film végén a stáblista a képernyő aljáról halad a teteje felé nem arra gondolok, hogy pörögjön, forogjon:-)

2

[jQuery] lehet, valahogy a css függvényt késleltetni?

Nos csináltam egy kis memória játékot, ami fadeOut()/fadeIn(), hide()/show() -al tökéletesen működött, mivel a delay(500) függvénynek köszönhetően várt 0,5 másodpercet mielőtt megjelenítette a kártyalapokat.

Nos én átírtam CSS3 segítségével olyanra, hogy felforgassa a lapokat, ne csak előfadeljenek. Viszont ebben az esetben nem várja ki a második lap felfordítását, egyből visszafordítja őket, mielőtt még a felhasználó megnézhetné, melyik volt a másik lap, mivel a delay függvény nem működik.

pl.:
Itt működik:
$(#valami).delay(500).hide();
Viszont itt már nem:
$(#valami).delay(500).css({'parancs1':'ertek1','parancs2':'e
rtek2'}); //Mintha a delay ott sem lenne.

Ez az egész nagyon prímán nézne ki, ha valaki tudna nekem mondani egy megoldást a css() függvény által #valamire ráaggatott parancsok késleltetésére.

A kód kicsit hosszú..
A válaszokat előre is köszi(:

24

Hogy lehet olyat hogy van 1 szerverem és a weboldalra kirakni egy olyat hogy lepingeli a szervert 5 percenként és megnézi hogy online vagy offline? Ez mysql vagy html vagy php? Ha lehet inkább php vagy html legyen.

Ez a server ip: 217.13.106.57
Pls írjátok le a pbp vagy html kódját

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!