Találatok a következő kifejezésre: Le lehet ellenőrizni, hogy egy (3 db)

Le lehet valahogy ellenőrizni, hogy egy új domaint mennyire terjedt már le a neten?

Azaz már mindenhonnan elérhet?-e?

Legjobb válasz: Google-ben rá tudsz keresni, és ott szerepel az is, hányan hivatkoznak az oldalra.

Google-ben rá tudsz keresni, és ott szerepel az is, hányan hivatkoznak az oldalra.

Adott egy TDI motor. Kérdés: és azt honnan lehet tudni, hogy a turbó feltöltő rendesen működik? Csak a hangjából, vagy valahogy le lehet ellenőrizni?

Audi 80 1.9 TDI egyik napról a másikra torpan, er?tlen és nem hallom a turbót "fütyülni". Szerintetek nem m?ködik, vagy valami más a baj? Ja és reggeli indításnál rángat, nehezen indul, alapjárat ingadozik. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Kezdjük egy légtömegmérövel, aztán utána adagoló vagy turbó.

Kezdjük egy légtömegmérövel, aztán utána adagoló vagy turbó.
valami dugulásra tippelnék...
Adagoló, esetleg csúcsok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a leírtakat. Már csak az a kérdésem, hogy mit kell ellenõrizni a légtömegmérõn? Elektromos, tehát a csatin kell mérni valamit? Pl ellenállást?

Van egy Himoto megap nevezetü 1:5-ös rc autóm. A probléma az hogy a 26cc-s motor sehogy sem akar beindulni. Lehet hogy a gyertya a rosz de nem tudom le ellenörizni. Mi a teendö?

Szoval hogy kell leelenörizni a gyertyát és mit ajánlotok mit tegyek. kb 1 éve nem volt beinditva. Elöre is köszönöm a válaszokat!!!! az autó ilyen:

Legjobb válasz: Irány egy autószerelõ!

Irány egy autószerelõ!
Elõszõr is gratulálok a kocsihoz :) Irigylem :) http://www.managertoys.hu , õk az itthoni forgalamzói a HIMOTO-nak. Beszélj velük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!