Találatok a következő kifejezésre: Le lehet az adipex retard (1 db)

Le lehet fogyni az adipex retard kapszulától?

18éves vok 173cm és 95kg sajnos....

Legjobb válasz: Én nem szedtem, de sok ismerõsömön segített, nagyon erõs étvágycsökkentõ, de sok mellékhatása lehet.

Én nem szedtem, de sok ismerõsömön segített, nagyon erõs étvágycsökkentõ, de sok mellékhatása lehet.
Szia! szerintem ezt ne szed mert 90 százaléka anfetamin ! Én is szedtem mert a szülés utáni kiloktol nem tudtam lefogyni kb 1 hétig szedtem és fogytam is tölle 4 kg de a szivemet kicsinálta idegorvoshoz kellet mennyek
Abszolút mûködik, szerintem a legjobb fogyókúrás gyógyszer. Nincsen benne egy milligramm amfetamin sem, mert phentermine a hatóanyaga! A neten rengeteg információt lehet olvasni róla csak keresgélni kell. Már itt is van két ilyen téma, olvasd el azokat is. Viszont 18 évesen én nem szedném.
Én fogytam tõle 20 kg-t 2 hónap alatt. Kajára nézni sem bírtam. Felpörget az biztos, de nagyon jó gyógyszer! Azt ne feled, hogy ez gyógyszer nem táplálék kiegészítõ!
Szia! Lenne pár kérdésem hozzád, elkérhetném tõled az email-címed? köszönöm!
ha megnézitek a mellékhatásait hasonlít a speed-hez :D a hatóanyaga egy amfetamin származék, amitõl "pörögsz" nem vagy éhes, nem fáradsz el. amúgy hatásos, én is mostanában fogom elkezdeni szedni :D
Szánalmas drogos tyúkok.... Örökké szarul fogtok kinézni, ezen nem változtat az Adipex. :-D
AmiGo! Te egy igazi retardált k***g vagy! A túlsúlyt lehet csökkenteni, de azt, hogy egy f**fej vagy, azt nem! :D:D:D Csajok! Gratulálok az eredményekhez!
Az eredeti kérdezõtõl szeretnék kérni egy címet vagy elérhetõséget, hogy honann tudnám megrendelni az adipex reatrd kapszulát? ( csak, hogy biztos legyek abban, hogy eredeti és nem vernek át) és milyen árban van? Válaszdoat elõre is köszönöm ! :)
Szia! Ha még itt vagy, akkor érdeklõdöm, hogy hogy sikerült a fogyás. Én most vacillálok ezen a bogyón. Érdemes?
Sziasztok! Én ettõl a Mónikától nem rendelnék, mert állítólag hamisat küld. Nagyon sok érdekes hozzászólást olvashattok az adipex-rõl ezen az oldalon http://adipexforum.hu/ Itt választ kaptok arra is, hogy hol érdemes rendelni. Én is rendeltem az adipex.info.hu -ról de nekem nem használt, viszont valakinek igen. Most egy olyan oldalról szeretnék rendelni ahol egy fórumozó már 10x rendelt és mind a 10x eredetit kapott. Olvasgassátok, sok hasznos információt meg lehet tudni, akár errõl a Mónikáról is. Állítólag volt olyan is, hogy üres borítékot küldött. Én nem tudom, mert személyesen nem rendeltem tõle, de az biztos, hogy nem is fogok.
Rohadt szemétláda az elõzõ! Rendelj Mónitól és ettõl a szemétládától! Egyik hamis lesz! Én írtam az oldalra és átcenzúrázták úgy, hogy nekik kedvezzen! Itt ujjal mutogatunk egymásra, ezért mindenhonnan 10 szemet rendelj. Annak add meg az elsõ bizalmat, aminek kibontás után azonnal ismert és jellegzetes vanília illata van és nem rikítóan okkersárga! A másik hamisból két szemet vettem be, hatástalan volt, remélem ártalmatlan placebó volt csak. Azért vagyok ingerült mert elloptak tõlem 15ezer forintot!
Nemtudom, mitõl lenne ez a legjobb. Csak marha nagy divat a lusták között, akik nem akarnak sportolni. 18 évesen meg fõleg kéne figyelni erre, ne rontsd el az alakodat ilyen gyógyszerekkel. Még szerencs, hogy egyre több a hamisítvány belõle (épp a kereslet miatt) úgyhogy sokan csak a pénzüket szórják rá és utána azt mondják, hogy nincs pénzük edzésre járni. Az igazán jó fogyasztószerek mind veszélyesek és ezért nem kaphatóak hivatalosan. Hogy csak párat említsek, amik mind 100 X jobbak az Adipexnél (hatásossági sorrendben): Clenbuterol, Ephedrin, Cytomel, DNP. Én még emlékszem, jó tíz éve még az ephedrin volt a sláger, aztán páran feldobták a pacskert tõle, betiltották és ma már alig szedi valaki.
Sziasztok! Én is ezzel fogytam le elég sok kilót de természetesen ez életmód váltással is jár... Sok mozgás egészséges táplálkozás.. És ezt az oldalt ajánlom mindenkinek én innen rendeltem:http://adipex.info.hu/ Mindenkinek kitartást kívánok a fogyáshoz:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...elkezdtem szedni....elsõ héten -4kg:) nem riossz...mellékhatást még nem észleltem...
Köszi:)
Nem vagyok Móni, amit bizonyítani nem tudok. Tudod van betyárbecsület is. Eleve aki ilyen szerekkel üzletel az ne lopja meg a vevõit még hamis cuccal! Olyan helyeken szídják, ahol valódi elérhetõség nincs, összes egy helyrõl jön, ha írsz panaszlevelet, mindig ugyanaz a Józsika válaszol. Szépen rendelj Mónitól és onnan, ahol õt szídják csak 10 szemet és kész. Persze postaköltség kétszeres és 10 szemet hiába vásároltál meg. És már ne haragudj, de én meg azt hiszem, te vagy az a roh.dék. Kábé Móni is így reagált volna, ahogy egy károsult is. Nem fogok szentbeszédet írni az elégedettségemrõl. Én fizettem és adipexet kaptam, mert ez jár nekem, errõl szólt az üzlet. Igazi adipex nekem meg mûködött.
Szerintem vállalja a nevét, Décsi Móni. Én is hamisat vettem, külsõleg egyforma, de kibontva nincs vanília aroma illata és világosabb okkersárga a hamis bogyó(de csak kibontva) Sokat rendeltem olcsón hamisat(ami a legdágább), aztán le is húztam a wc-n! Csak Móni! De rendelj keveset, ha nem bízol benne. Én is elpanaszoltam neki a dolgot, nem sértõdött meg azon, hogy nem bíztam benne sem elõszõr!
Még annyit, hogy postás jelenlétében jogod van kibontani a csomagot és a tartalmát megnézni, hogy minden rendben. (Miután kifizetted). Ha valami baj van, akkor a postás visszaveszi, jegyzi a gondot, pl üres és kész. (Persze látni fogja, hogy valamilyen tabletta volt a csomagban. Kárt tenni a csomagban nem lehet, tehát sajnos nem lehet kibontani. Kívülrõl meg a hamis ugyanolyan) Elõzõ meg nem hiszem, hogy ártatlanul csak írt ide, hogy õ még nem rendelt....szerintem õ árulja a cuccot névtelenül.
ekem abszolult jó tapasztalatom van az adipexrõl.Elõször kb 10 éve próbáltam akkor még Ausztriából hozták nekem, de az még a régi fajta volt, de azóta korszerûsített rajta a gyógyszergyár.Aztán 2 éve jutott eszembe megint hogy jó lenne lefogyni vagy 10-12 kilót ami így 40 felé már nem olyan egyszerû.Akkor már lehetett rendelni itthon is a neten, meg is rendeltem.Az már az újabb korszerû fajta volt, megszûntek a legrosszabb mellékhatások, például hogy nehezen tud aludni az ember tõle.igaz lassabban fogytam tõle mint a régitõl (2 hónap alatt fogytam le a fölös 12 kilót) de semmi kellemetlen mellékhatást nem éreztem.A szám ki volt száradva, rengeteget ittam de ez kell is a fogyáshoz, meg talán az elsõ 3 napban aludtam el nehezebben.Viszont hála az égnek az a jó hatása megmaradt hogy nem voltam éhes, még az édességet se kívántam pedig az a gyengém.Tartottam is a súlyom egész januárig de jöttek különféle magánéleti problémák (ilyenkor én sajnos nassolok) és szépen vissza is kúszott rám 7 kiló.Január végén döntöttem úgy hogy ideje összeszedni magam, és megint rendeltem az internetrõl.Viszont most nagyon pórul jártam mert hamisítványt kaptam.Egy nagyon megnyerõ weboldalról rendeltem ami online patikának hirdeti magát, Medictrade cégnéven (azóta már ha jól láttam más néven hirdetik magukat, gondolom a sok botrány miatt kellett nevet váltaniuk.Most valami mozaik akármi is szerepel a nevükben, legalább is pár weboldalon, mivel több is van nekik, én az adipex.inforol rendeltem, de valami vitalitas nevû is az övék)arról lehet megismerni hogy õk azok hogy semmi elérhetõségük nincs, a rendelést is egy ûrlapon kell beküldeni(már ennek gyanúsnak kellett volna hogy legyen hogy egy ekkora cégnek nincs elérhetõsége)azóta megtudtam hogy ez egy fiktiv cég az az nincs is.Beszóltam a Gerot gyógyszergyár pesti irodájába (õk gyártják az adipexet) ott azt mondták hogy naponta 5-6 telefont kapnak ez ügyben, és tegyek rendõrségi feljelentést.Na ehhez már nem volt kedvem, de miután többször is írtam nekik hogy fel fogom jelenteni õket, vissza küldték a pénzem.Aztán találtam egy másik weboldalt ahol volt telefonszám, e mail cím, sõt még fórum is ahol lehet beszélgetni, ott olvastam hogy nem én vagyok az elsõ aki pórul járt ezzel az online patikával.Egy hölgyé az oldal õ is több éve a neten van, onnan rendeltem de már óvatos voltam elõször csak 10 szemet.Onnan végre azt kaptam amit vártam, az eredeti Adipex retardot.Most 30 szem kellett hogy lemenjen ez a 7 kiló.Szóval én bátran merem ajánlani mindenkinek (persze akinek nincs szívbetegsége vagy nagyon magas vérnyomása) mert sokkal könnyebbé teszi a fogyást.De saját tapasztalat alapján azt ajánlom mindenki olyan helyrõl rendeljen ahol van elérhetõség.
Az adipex mellett is mozogni kell... Ezzel le lehet fogyni... DE ha abbahagyod akkor ige egészségesen kell táplálkozni és utána is mozogni mert vissza lehet szedni a kilókat...
176 cm vagyok, és sajnos 91 kg. Undorítónak tartom magam. Már próbáltam többet mozogni, diétázni, de max 2 kg-t tudtam fogyni. Az Adipex segítene? 19/L
Hol rendelhetem meg az eredetit?
Szia!Én 18 éves vagyok, 165cm, és 115 kg. Nekem az orvos a Reductilt írta fel. Csak az étvágyat csökkenti, nem fogyaszt, de segít hogy nagyon keveset egyél. Nekem bejött, semmi mellékhatása nincs. Már fogytam vele 4, 5 kg.
Az Adipex jó! Ezzel fogytam le.
lehet tõle fogyni de reggel kell bevenni vagy amikor felkelsz
Én is hasonló helyzetben voltam mint te. 18 évesen, 170 cm, 100 kg ... Nem tudtam elviselni magam. Az 1 hónap után 86kg lettem. Abbahagytam, elkezdtem rendesen étkezni. Amennyi, és ami jólesett. Egyik barátom rá vett, hogy kezdjünk el edzeni. Kondizás, + futás. A futásra mindig nagyon nehezen vettem rá magam. most 2 hónapja, hogy abbahagytam a gyógyszert, most 89kg vagyok. A mai nap kezdem újra a kúrát. A cél 70-75 kg tavaszra. Az adipexrõl annyit, hogy az elsõ napokban eléggé gyötört az álmatlanság, és nagyon ingerült voltam.
Már megbocsáss, te utolsó szerencsétlen f.a.sz ! Mi abban az eredmény, hogy sikerült bekapkodniuk pár bogyót? Ha ez neked "eredmény" akkor kiaszott sikeres ember lehetsz. Büszke lehet magára mindegyik sorstársad. Én a magam részérõl gratulálok mindenkinek, aki saját erejébõl, sporttal, okos táplálkozással, kitartással, akaraterõvel sikeresen lefogyott, vagy megváltoztatta fizikumát ! Amúgy ne aggódj, velem semmi baj nincs, csak mindenkinek úgy válaszolok, ahogy megérdemli....
Fogyókúrámból megmaradt Adipexet szeretnék eladni. Érdekel valakit? Nem vagyok kereskedõ, terjesztõ, csak a megmaradt levelektõl szeretnék megszabadulni. Vettem egy dobozzal (10 levél), de mivel én jól reagáltam rá, elég lett a fele is. Szóval 5 érintetlen levél van még. Ilyenkor jön a kérdés, hogy mûködik-e? Igen! Ez gyógyszer, szóval mellékhatásai is, de szuper! Kajára nézni sem bírtam és pörögtem mint a mérgezett egér! Sokat kell inni mellette! Számokban: 5 levél, 50 szem, cca 2 hónap, -15 kg. :)
Utolsó! Engem érdekelne azaz 5 levél! Priviben írd meg légyszí hogy aktuális-e még! Nagyon fontos lenne! Köszönöm elõrre. e-mail címem: [email protected]
Kérdezõ ! kérlek téged , hogy írj nekem levelet , hogy honnan szerezted be az adipex retard-ot Mivel én is szeretnék szedni , elkezdeni komoly aedzés , mellett és nem akarok kamut venni Kérlek írj!
szia neharagudj hogy most irok ide... eleg reg vol tez de megszeretnem kerdezni hogy milyen lett a hatasa? es hol lehe beszerezni?
Le, én 1, 5 hónap alatt adtam le vele 13 kg-t.... nagyon erõs étvágycsökkentõ... azért hagytam abba mert nagyon erõs szédülést okozott kb 1 hónap után.Azóta 2 év telt el és a mai napig nem tudok belõle szedni 5 szemnél többet mert újra visszaáll az erõs szédülés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hoodia tablettát hány éves kortól lehet szedni?

Lehet a szervezetemnek nem tenne jót?! Vagy nincs korhatár?
17/L

1

Beöntést el lehet végezni fecskendővel?

Nyilván nem lesz rajta tű, és több adag is kell, de lehet így csinálni?

1

Próbálta már valaki az almaecetet?

Mennyire volt hatásos,és mennyit kell inni belőle?

12

Mi lehet a bajom?

Szeretnék fogyni de mikor tornázom az agyam olyan tompa szédülök ,álmosnak érzem magam.A testem bírná a kiképzést de nem értem miért vagyok olyan fáradt a napi 8 óra alvás is meg van.

1

A Kínai vörös teát csak ugy lehet megcsinálni hogy egy csésze forró vizet öntünk rá? Többet nem lehet hogy több adag jöjjön ki belőle?

3

Segítség! Zabarohamok gyötörnek. A kávé vagy az édesítőszer miatt lehet?

Azóta vannak falásrohamaim amióta kávézom, és édesítőszert használok(na-ciklamát, szacharin alapú)

2

BioTech Ultra Loss Shake 500g?

Fogyni max 1-2 kilót akarok. Popsit akarok izmosítani biciklizéssel plusz hasra itthoni tornával:)Szerintetek ez a shake segítene valamennyit az eredmény elérésében? Nem értek annyira hozzá, de ajánlották többen ezt a terméket. Tudna valaki segíteni? Köszi

1

Alli fogyasztókapszulától, került már valaki kórházba?

5

Mi a véleményetek erről a termékről?

http://www.egeszsegaruhaz.hu/termek/beauty_fly_-_alakformalo.. valóban megmozgatja az izmokat és hatásos? Van 1 kis pocim amit fogyókúrával,és ezzel a szerkentyűvel szeretném leadni.

3

Hogyan lehet 2honap alatt ledobni 10kg? Van vmi olcso gyogyszer vagy akármi? 15éves vagyok 163cm körül és 62kg . Mit tudnátok ajánlani? Sportolni nincs idöm :s

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!