Találatok a következő kifejezésre: Le lehet az (2778 db)

Árulja már el valaki, hogy NOKI LUMINA 620-on milyen formátumba vannak a jelzőhangok? Le akarnám cserélni, de nem igazán megy! Egyáltalán le lehet azt cserélni?

Már mindent kipróbáltam,de mindig a csengőhang a teszi!

Legjobb válasz: a jelzõhangokat nem cserélheted. van benne mennyi valami 17 azt hiszem ébresztõhöz smshez stb és tölthedsz le, de magad nem állithatsz be mondjuk mp3at ehhez

a jelzõhangokat nem cserélheted. van benne mennyi valami 17 azt hiszem ébresztõhöz smshez stb és tölthedsz le, de magad nem állithatsz be mondjuk mp3at ehhez
Teszel rá jelzõhangot és átállítod a beállításokban a tiédre.

NCore-ról meg tudom nézni hogy mikor és hol töltöttek le filmet? Le törölni le lehet az aktivitás menüpont alatt lévő dolgokat?

Légyszi normális válaszokat! Köszi :)

Legjobb válasz: Minden letöltés az aktivitás menüben (idõkkel) van számon tartva, és a profilban. Az aktivitás listája eltûnik, amikor teljesítetted a szabályban leírt elvárásokat. Ha kifutsz az idõbõl és gyûjtöd a hit'n'run torrenteket, akkor kitiltanak idõvel.

Minden letöltés az aktivitás menüben (idõkkel) van számon tartva, és a profilban. Az aktivitás listája eltûnik, amikor teljesítetted a szabályban leírt elvárásokat. Ha kifutsz az idõbõl és gyûjtöd a hit'n'run torrenteket, akkor kitiltanak idõvel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
De per pillanat még nem kell tartani a kitiltástól, még nem megy élesben. Amint beindul rendesen, a lista törölve lesz, tiszta lappal indul mindenki.

Le lehet az üveges bébiételeket fagyasztani?

Vettem tegnap szilvásat, mert nehezen megy a kaki, alig ettük meg a negyedét és lett eredmény, de a többit nem akarom kidobni. Le lehet fagyasztani esetleg???

Legjobb válasz: Én is fagyasztottam már le, üvegestõl betettem, mert csak pár falat fogyott el belõle. Felengedés után semmi baja nem volt, ugyanolyan volt állagra, színre, szagra, mintha akkor bontottam volna ki.

Én is fagyasztottam már le, üvegestõl betettem, mert csak pár falat fogyott el belõle. Felengedés után semmi baja nem volt, ugyanolyan volt állagra, színre, szagra, mintha akkor bontottam volna ki.
Én simán lefagyasztottam, nem lett semmi baja.


A pasim fetis de én nem, nem tudok azonosulni fura szokásaival, le lehet az ilyesmiről szokni?

Legjobb válasz: Ez a génekben van, vagyis a hajlam mindenkiben benne van, akár csak a rák kialakulására. De valakinél jobban elõjön, kiölni viszont nem lehet belõle, maximum elfojtani. Ha képes vagy õt így elviselni, és szeretni, akkor tarts ki mellette, és szokj hozzá a dolgaihoz, ha nem akkor keress egy "normális" pasit.

Ez a génekben van, vagyis a hajlam mindenkiben benne van, akár csak a rák kialakulására. De valakinél jobban elõjön, kiölni viszont nem lehet belõle, maximum elfojtani. Ha képes vagy õt így elviselni, és szeretni, akkor tarts ki mellette, és szokj hozzá a dolgaihoz, ha nem akkor keress egy "normális" pasit.
nem nem lehet dobd ki azt csá
Nem lehet. Enyém se fog és nem is tud. Ha nem megy, akkor hagyd ott, mert sok bonyodalom lehet még ebbõl.
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
A kérdező hozzászólása: 21:17-es : Te belementél a játékaiba?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán mitõl alakul ki ilyen szokás?
Mi az, hogy fetis? Fetisiszta? Millió fetisizmus létezik. Imádja a lábad, a kezed vagy ha lefosod. Nem mindegy. Biztos lehet kezelni, vagy alakítani. Attól függ milyen erõsen érzi a szükségét.
21:17-es vagyok. Én belementem. Nem tudom a te barátodnak mi van, az enyém többel is meg van áldva (cigi, piercing, tetkó). Eleinte fura volt, de megszoktam és szívesen játszadozok vele így, mert tudom, hogy örömet okozok neki ezzel és nekem fontos a boldogsága. Plusz miután megszoktam, hogy nem egy átlagos férfi, engem is beindít a játék, nem úgy, mint õt, de a szemében felcsillanó tûz, meg ahogy beindul az nagyon tetszik nekem. :) Ha nem megy, akkor ne erõltesd, én ezt tudom tanácsolni. Nem szégyen, ha nem bírod, de a megváltoztatás, leszokás egy ilyen embernek nem menne, hisz ez is õ. Nekünk, akik nem vagyunk fetisiszták nagyon furcsa lehet egy ilyen párral együtt lenni, megismerni a gondolatait, vágyait. De ha pedig kitartó vagy, akkor ne add fel. :)
Imádok harapni szex közben, imádok akárhová beleharapni a barátomba, de õ utálja. Ez is valamilyen fétis szerintem, de barátom megkért hogy ne csináljam mert nem szereti, még mindig vágyok rá de megértem.

Le lehet azt php-ban kérdezni valahogy, hogy milyen oldalra távoztak a honlapunkról?

Legjobb válasz: Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.

Nem, a böngészõ nem küld vissza olyan információt az elõzõ honlapnak, hogy mit tölt le utána. Ha minden kimenõ linket megváltoztatunk belsõ oldalhívásra, ami lelogolja, hogy mire kattintottak, majd betölti az új oldalt, akkor ezt így meg lehet csinálni.
A böngészõ valóban nem küld elhagyott oldalnak vissza információt, de vannak erre nem php-s megoldások: nyomkövetõ sütik alkalmazása, keylogerek, stb...

Le lehet az életet elégedetten egyedül?

Attól tartok nekem már soha nem lesz senkim.Nem vesznek észre a n?k semmilyenek, se szép se csúnya. Próbáltam magam gatyába rázni, nem akar összejönni.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet leélni az életet egyedül!Eddig én is azt hittem nem lesz senkim,ma meg már egy csodálatos lánnyal találkoztam...:)Elõbb-utóbb Te is rá fogsz találni,ne aggódj szerintem!És a legfontosabb: soha ne add fel,az a legrosszabb.Még ha rosszul is sikerül a randi nem kell aggódni,valahol el kell kezdeni.Na és ne félj a visszautasítástól,az is lényeges! 19/F

Szerintem nem lehet leélni az életet egyedül!Eddig én is azt hittem nem lesz senkim, ma meg már egy csodálatos lánnyal találkoztam...:) Elõbb-utóbb Te is rá fogsz találni, ne aggódj szerintem!És a legfontosabb: soha ne add fel, az a legrosszabb.Még ha rosszul is sikerül a randi nem kell aggódni, valahol el kell kezdeni.Na és ne félj a visszautasítástól, az is lényeges! 19/F
ha ezt egy 15 éves fiú írja, akkor azt mondom hogy még elõtte az élet. Máshogy kell próbálkozni, nemúgy mint eddig. Menni kell szórakozni, haverokkal ide-oda és megismerni lányokat, stb...az, hogy sose lesz senkid, az szerintem hülyeség, csak jó helyen kell keresni. És ha lemondasz róla, akkor meg pláne nem sikerül.
ne akodj testvérem , én 30 évessen szexeltem elöször , 1éve van csajom , ennyi
Párom is azt hitte sose lesz senkije (akkor 22 volt) aztán már 10 hónapja boldogítom. :-) Magabiztosság, határozottság... és barátkozz sokat nõkkel. Szerintem egy jó kapcsolat a barátságra épül. A kérdésre a válasz: szerintem nem... igazából pl. megörgedni jobb lenne egy szeretõ férj/feleség társaságában és látni a gyerekeket felnõni, mint egyedül, amibõl ezek kimaradnának. De én nagyon szeretnék majd családot, szóval kehet azért gondolom csak így, és neked lehet, hoyg erre pont nem lenne szükséged, mert vannak olyan emberek is ugye, nem ismerlek, te nem tudom melyik kategóriába tartozol. :)
Jajj ne már. Csak 21 vagy? Én meg azt hittem hogy 50 körül :) Akkor ne aggódj. Bár a tanácsom fenntartom a sportról, öltözködésrõl. Ha valaki ebben a korban nem csajozik az általában azért van mert zárkózott, és nem mozdul ki. Keress társaságokat, barátokat. Akár valamilyen "alibi" tevékenység körül: bélyeggyûjtés, modellezés, SM fétis
Vannak példák: papok, szerzetesek, stb. (bár nekik ott vannak a ministráns fiúk) Egyébként szerintem csak akkor ha valaki aszexuális. Ha van igény az érintésre, párkapcsolatra, akkor kell valaki. Sportolj, öltözködj igényesen. Tükör elõtt fejleszd a mozgásod és a gesztusaidat. Vedd fel ahogy beszélsz, és azt is próbáld fejleszteni.
Szerintem barátok se kellenek hozzá, pusztán emberi kapcsolatok. Hogy ez haver, ellenség, munkatárs, az mindegy.
A kérdésedre válaszolva: Persze, hogy le lehet élni az életet egyedül, talán jobb is úgy.. De persze csak akkor, ha vannak barátaid, mert barátok nélkül irtó nehéz az élet.. Az meg, hogy járj valakivel nem élet-halál kérdése. Amúgy meg ha továbbra is igy fogsz hozzáállni ehhez, hogy úgy sem vesznek észre, bla bla bla, akkor nem is lehet barátnöd soha életedben. Egy kis önbizalmat bele. De ne legyél nyomulós...
Nehogy már az épp aktuális divat szerint építse fel a személyiségét vki.
Nézd meg a Randiguru címû filmet;) Az elején sasolj nagyon, mit mondanak a csajozásról.Ha nehezen ismerkedsz, akkor keress olyan barátot, havert, akivel mehetnél együtt nõt keresni magadnak.Te még nem tudod azt, amit az elõttem válaszolók leírtak, de igaz: mindenki megtalálja a párját, csak viselkedj természetesen, légy barátságos, nyitott és laza.Ne akard az elsõ nõt feleségül venni, akit meglátsz az utcán és ne zúgj bele rögtön senkibe.Csak ismerkedj és ha valaki visszautasítana, akkor tovább sétálsz 100 métert és a következõ szépség ott is lesz:) Mutasd meg, hogy igazán férfi vagy!! 24/F
Az nem jó, a rockerség már nem divat. Kövesd a metroszexuális trendet: http://www.epresso.hu/component/option, com_content/task, view.. Vágasd le a hajad. (egyébként ha tényleg hosszú, akkor sok pénzért el is lehet adni)
Én barátom is rocker, korábban nem szerettem õket, de õ nem úgy öltözködik, nem néz ki rockernek. Mellesleg miután minden témát kiveséztünk akkor jött csak, hogy ki milyen zenét szeret. :D Én: disco, Õ: rock, aztán oké, és ennyi. :) Szóval engem pl. egyátalán nem érdekel már. :) Én voltam a 4. válaszoló.
A kérdező hozzászólása: Már sportolok egy ideje, meg is látszik az eredménye. Külsõ már egész jól elfogadom magam. Csak hát hosszú hajam, tehát én csak egy köcsög rocker vagyok a legtöbb lánynak..
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok és mindig szûz. Most, hogy már a második X-be léptem kezdek emiatt aggódni. Volt két rövid kapcsolatom és ennyi. Hamarosan a fõsuli után kilépek a nagy betûs életbe (feltéve ha lesz állásom) sokat kell majd dolgozni és úgyse lesz idõm a magánéletre a karrier építés miatt. De egyedül fogok megdögleni, úgy, hogy csak reménytelenül voltam szerelmes és sosem szexeltem. Hát ennyi ez az elkerülhetetlen jövõm.
kedves emberek, 25 éves lány vagyok, hasonló cipõben. 17-18 évesen elhatároztam, hogy teszek az önbizalomhiány ellen. Lefogytam, befestettem a hajam, igyekeztem kedves és normális maradni zavaró külsõ körülmények ellenére, kitöltöttem az életemet célokkal, sportoltam, felvettek az ország legjobb egyetemeire, megtanultam két és fél nyelven, néha énekelni jártam, verset írtam, biciklitúrákra és kirándulni, meztelenül fürdõztem a Velencei-tóban, külföldi ösztöndíjat nyertem, elmentem tíz országba, ötmillió könyvet elolvastam, ittam-buliztam-füveztem... semmi nem maradt ki az életembõl, amit a fiatalok szoktak, kivéve a párkapcsolatot. 20 évesen belementem egy kompromisszumkapcsolatba, kb. azért hogy már legyen, õ volt az elsõ barátom. Amióta ennek vége, két és fél éve, olyan vagyok, mint egy hülye tinilány, folyamatosan rinyálok, hogy miért nem néz rám senki. Leálltam a hasznos és értelmes tevékenységekkel is, passzívabb vagyok, mint valaha, ami naná, hogy nem vonzó. De egyszerûen NEM HISZEK benne, hogy ha megint nekiállok felturbózni magam kívülrõl-belülrõl, akkor az ér valamit, attól majd hirtelen jobb nõ leszek. Tényleg ennyire számít a külsõ és tényleg ekkora baj, hogy nincsen csinos pofim??? Valaki segítsen, mert nagyon el vagyok keseredve. Tisztában vagyok vele, hogy sok mindent (bármit?) el tudok érni, hogyha teszek érte. Csak azt nem, hogy ne legyek ilyen nagyon magányos. Úgy érzem, nekem ezekrõl a dolgokról, mint párkapcsolat, le kell mondanom, mert talán alkalmatlan vagyok rá :(((( Ne mondja senki, hogy járjak többet társaságba, mert járok. Ne mondja senki, hogy "jajj, ne akard, ne foglalkozz vele, mert majd akkor lesz valami" Ne mondja senki, hogy "keress, akarj, legyél tudatos, mert akkor lesz valami" mert ha akarom, ha nem, nincs.

Ha el átt a füle a 2 hónapos babának, akkor le lehet azt ragasztani? Mert azt halottam hogy kis korba leszokták, hogy ne álljon el.

Legjobb válasz: Szia az unokaöcsémnek is nagyon elállt a bal füle, és anno a doki azt mondta, hogy: a leragasztás semmit nem ér, mert a porcot csak erõs behatás deformálhatná( a ragasztás nem az), és a bõr kötését sem befolyásolja. érdemes megvárni az iskoláskort, ha maradandónak bizonyul ez az esztétikai hiba, akkor lehet korrekciós mûtétet végeztetni. Neki végül is nem csináltatták meg, mert nem zavarja különösebben, ha kamaszként szégyelli majd, akkor esetleg dönthet a mûtét mellett.

Szia az unokaöcsémnek is nagyon elállt a bal füle, és anno a doki azt mondta, hogy: a leragasztás semmit nem ér, mert a porcot csak erõs behatás deformálhatná( a ragasztás nem az), és a bõr kötését sem befolyásolja. érdemes megvárni az iskoláskort, ha maradandónak bizonyul ez az esztétikai hiba, akkor lehet korrekciós mûtétet végeztetni. Neki végül is nem csináltatták meg, mert nem zavarja különösebben, ha kamaszként szégyelli majd, akkor esetleg dönthet a mûtét mellett.
Nekem is ragasztották babakoromban teljesen feleslegesen. Csak a plasztikai sebész tudott rajtam segíteni.
Szia! Megkaptam a privid.Én már felnõtt koromban mûttettem meg a füleimet.Hévízen csinálta Dr Bertus Mihály.Helyi érzéstelenítéssel végezte, kockázat semmi, max ha elrontják.Azt tudni kell elõtte, hogy a páciens nem lidocain érzékeny-e.Ha jól tudom 6 éves kor felett végzik el a mûtétet.A gyógyulási idõ a mûtét milyenségétõl is függ, nekem teljesen elállt a fülem, kivett egy ék alakú darabot a porcokból.Kb 6-8 hét alatt gyógyult, ha jól emlékszem akkor 2 hét után vették le a kötést, azután pántot kellett viselni rajt, majd késõbb csak éjszakára. Az elsõ pár napban szörnyen fáj.

Le lehet az előfizetést korlátozni hogy ne legen sok a számlám?

Meg lehet-e adni egy összeget vagy órát hogy 1 hónapba ne bírjak beszélni többet el?fizetésnél?

Legjobb válasz: így konkrétan nem igazán. a szolgáltatóknak nem érdeke, hogy fizikailag korlátozzanak a számla növelésben... feltöltõkártya lehet egy megoldás.

így konkrétan nem igazán. a szolgáltatóknak nem érdeke, hogy fizikailag korlátozzanak a számla növelésben... feltöltõkártya lehet egy megoldás.
A kérdező hozzászólása: Igen én is erre gondoltam h nem érdekük, de mondom hátha tud vki valamit.köszi
A nekem T-mobile elõfizetésem van, a fiamnak ehhez kapcsolódó társkártyája van, ami ún. MIX díjcsomagban van. Ez hasonló a Dominóhoz, havonta 3000 Ft. ami teljes egészében lebeszélhetõ, és ha elfogy a limit akkor fel lehet tölteni, mint a dominós kártyát. A lényeg, hogy a gyerek nem tud a végtelenségig telefonálni. A hátránya az, hogy amit nem beszél le, az elvész a következõ hónapban!
A kérdező hozzászólása: Na ez nekem tökéletes lenne csak hogy én Telenoros vagyok.Arra nincs megoldás?

A mellemen van 2 kiálló szemölcs. Ezeket le lehet azzal fagyasztani amit gyógszertárba lehet kapni?

Legjobb válasz: Ugye a wartner szemölcseltávolítóra gondolsz? Én személy szerint szemölcsleszedést csak a bõrgyógyászra bíznék.

Ugye a wartner szemölcseltávolítóra gondolsz? Én személy szerint szemölcsleszedést csak a bõrgyógyászra bíznék.
Attól függ, mekkorák és milyen a gyökerük.Ha kicsik, meg lehet próbálni.De a biztos megoldás a lézeres eltávolítás, amit a bõrgyógyász két perc alatt elvégez.
Eszedbe ne jusson ilyen!Ezt az orvos dönti el hogy mit kell vele csinálni.
én is ugyan ezt tettem hasonló esetben. Ma vettem ilyen EGAVER cseppet és már tettem rá ahogy írva volt. nekem is a mellemen van és így nem szeretnék bõrgyógyászhoz menni. hatásos lesz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!