Találatok a következő kifejezésre: Le lehet a maszturbálásról (3 db)

Le lehet szokni a maszturbálásról? Hogyan?

Szerintem már beteges, amit csinálok.

Legjobb válasz: Keress egy nõt, akivel kiélheted vágyaidat, és akkor sikerül:P:P

Keress egy nõt, akivel kiélheted vágyaidat, és akkor sikerül:P:P
A maszturbálásról nem kell leszokni. És nem hiszem, hogy elérnéd a "beteges" szintet. Egyedülálló embernek napi programja, unatkozó egyedülálló esetében napi több is nomális :P sõt, én kapcsolatban sem "szokok" le róla. Miért tenném? Egészen kis energiabefektetéssel 1)örömforrás 2)sresszoldás egyébként megjegyezném a pontosság kedéért: az önkielégítés helyes megnevezése nõk esetében a maszturbáció, férfiak esetében az onanizáció. Tehát a lányok maszturbálnak, a fiúk onanizálnak.
Semmi gond nincs a maszturbálással, de egy partner tuti jobb megoldás. Ha le akarsz róla szokni akkor meg vegyél egy erényövet és miután felvetted, bekulcsoltad dobd a kulcsot egy jó mély tóba.
Honnan tudjátok hogy fiú?
keress egy számodra csinos kedves lányt, hidd el sokkal jobb ha egymást símogatjátok mint Te saját magad, élvezetesebb úgy a játék
Az a tudat vezéreljen, hogy a világ nagy tudósai között is volt olyan, aki gyakran, és szívesen nyúlt magához! Az egyik Albert Einstein!
egy szó, kicsit vulgáris, de igaz: PINA
Ne nyúlj magadhoz... mi ebben a nehéz?
Annyi a hátránya, hogyha hozzászoksz a gyors menetekhez, késõbb is gyorsan fogsz "elmenni", aminek a nõk nem örülnek!
Az önkielégítés teljesen természetes! Abban semmi beteges nincs! Nem káros, viszont a szexuális fejlõdés alapja! Minél többet csinálod annál jobban megismered a testedet! Igen, a napi 5-10 is normális, ha bírod!

Lehet hogy le kéne teljesen szoknia a maszturbálásról?

A barátomat kézzel akartam kielégíteni, de nem igazán tudtam, csak úgy tudodtt elmenni, ha õ is csinálta Most valahogy azt érzem, hogy nem fogom tudni kielégíteni rendesen soha. Azt mondja hogy nem ideges egyátalán. Bár elég sokat csinálta magának élete során. Mindaketten 20 évesek vagyunk (Bocsi a helyes írásért de telóról vagyok)

Legjobb válasz: Ha szexuális zavara van emiatt, akkor igen. Feltéve, hogy tényleg emiatt van, és biztos vagy benne, hogy a kéztechnikáddal semmi gond.

Ha szexuális zavara van emiatt, akkor igen. Feltéve, hogy tényleg emiatt van, és biztos vagy benne, hogy a kéztechnikáddal semmi gond.
ô érzi, amit te nem amikor magának csinálja, így tud úgy változtatni, hogy jó legyen neki, mert ô érzi. Te nem. engem a csajom se farokveréssel, sem szopással nem tud orgazmusig juttatni, de ha megfogom én, akkor 10 másodperc is falat is kell mosni utána.
A kérdező hozzászólása: Amikor csinálom azt mondja hogy élvezi, meg látom is rajta. Volt olyan, is hogy 20 percig csináltam neki, és nem ment el. De ha magának csinálja akkor szinte egybõl eltud menni. Az is lehet hogy más technika kell.
Aki 12éve ráncigálja a rudat, nem ugyan azzal a technológiával dolgozik, mint te. A kéz vezetése, illetve rásegítés és az emberi szavakkal történõ kommunikáció teszi lehetõvé annak, aki nem dákórángatóként nõtt fel, hogy õ is tudjon örömet okozni a hancúrlécnek. Az orgazmus, mint tanult reakció persze a sok maszturbálástól beállhat egy bizonyos pénisz tartási és kezelési stimulációra, de ez 20évesen még adaptálódik. Nem azt modnom, hogy kezdj el lingam masszázs tanulni, de beszélhetsz a sráccal, hogy mi esik jól neki, mit csinálj másképp, mert elvégre õ érzi, õ tudja, mi a jó neki.
(nincs olyan, hogy túl sokat csinálta)
béna vagy. minden ember mástól élvez el. nem rá figyelsz, a korábbi pasikon bevált módszert erõlteted
Ha nem tud elmenni már nem mindegy, hogy csinálja vagy sem?
A kérdező hozzászólása: Béna az nem hiszem, mert az eddig bárátaimnak mindíg sikerült, akkor lehet, hogy az baj, túl sokat csinálta magának.
Az én barátnõm sem tudta még kiverni nekem soha...
de az is lehet, hogy egyszerûen béna vagy szivi :)
Állj mögé, és csináld úgy ahogy magának szokta. Ugyanazzal a kézzel, és sebességgel, az sem árt hogy tud, milyen erõsen szorítja. Ha bele köpnél a markodba mint a parasztbácsik szokták, jobb eredményt érhetsz el.

Le lehet szokni a maszturbálásrol?

én szept. 19 óta nem csinálom

Legjobb válasz: Hát már ahol, az én kolimban spec a vécéajtók nem csukódnak, zuhanyzóban 10-bõl 9 esetben vannak, a tizediknél meg fél perccel utánam benyit valaki, szóval kösz, inkább nem. :D

Hát már ahol, az én kolimban spec a vécéajtók nem csukódnak, zuhanyzóban 10-bõl 9 esetben vannak, a tizediknél meg fél perccel utánam benyit valaki, szóval kösz, inkább nem. :D
pont a szülinapomon :) neked is jó napod volt de miért akarsz leszokni?
Minek leszokni? Ha jólesik csináld.Minek szenvedsz feleslegesen. Vagy keress egy partnert.:)
Én is le akarok szokni, az a baj, hogy csak egyféleképp tudok elmenni, és félek, hogy hozzászokom, aztán ha lesz barátom, vele nem fog jól menni. Egyébként tutibiztos leszokási módszer, ha koliba költözöl. Én így kénytelen vagyok két-háromhetente hétvégén csinálni otthon, mert itt ugye nem lehet a többiek miatt :)
Méghogy koliban nem lehet, ott a zuhanyzó, takaró alatt is lehet vagy a budiban :D De aki élvezi az ne szokjon le, ha meg nem élvezed akkor ne csináld és leszoksz:)
hmmm.. vicces válaszok:D:D szntem nemkell leszoknod rola mert ha tényleg jolesik csináld maximum megmondod késõbb a partnerednek h hasonloan csinálja neked és akk biztosan jólesz... nemtudom mennyit segitettem ezzel remélem sokat..:D:D és csak azért ne menj koleszba...:D:D 14/L
Én nem akarok leszokni róla. Néha jólesik magammal játszadozni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: hülyeségbõl kérdeztem bocsiXD szal amugy én lány vok:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!