Találatok a következő kifejezésre: Le lehet a maszturbálásról (2 db)

Le lehet szokni a maszturbálásról? Hogyan?

Szerintem már beteges, amit csinálok.

Legjobb válasz: Keress egy nõt, akivel kiélheted vágyaidat, és akkor sikerül:P:P

Keress egy nõt, akivel kiélheted vágyaidat, és akkor sikerül:P:P
A maszturbálásról nem kell leszokni. És nem hiszem, hogy elérnéd a "beteges" szintet. Egyedülálló embernek napi programja, unatkozó egyedülálló esetében napi több is nomális :P sõt, én kapcsolatban sem "szokok" le róla. Miért tenném? Egészen kis energiabefektetéssel 1)örömforrás 2)sresszoldás egyébként megjegyezném a pontosság kedéért: az önkielégítés helyes megnevezése nõk esetében a maszturbáció, férfiak esetében az onanizáció. Tehát a lányok maszturbálnak, a fiúk onanizálnak.
Semmi gond nincs a maszturbálással, de egy partner tuti jobb megoldás. Ha le akarsz róla szokni akkor meg vegyél egy erényövet és miután felvetted, bekulcsoltad dobd a kulcsot egy jó mély tóba.
Honnan tudjátok hogy fiú?
keress egy számodra csinos kedves lányt, hidd el sokkal jobb ha egymást símogatjátok mint Te saját magad, élvezetesebb úgy a játék
Az a tudat vezéreljen, hogy a világ nagy tudósai között is volt olyan, aki gyakran, és szívesen nyúlt magához! Az egyik Albert Einstein!
egy szó, kicsit vulgáris, de igaz: PINA
Ne nyúlj magadhoz... mi ebben a nehéz?
Annyi a hátránya, hogyha hozzászoksz a gyors menetekhez, késõbb is gyorsan fogsz "elmenni", aminek a nõk nem örülnek!
Az önkielégítés teljesen természetes! Abban semmi beteges nincs! Nem káros, viszont a szexuális fejlõdés alapja! Minél többet csinálod annál jobban megismered a testedet! Igen, a napi 5-10 is normális, ha bírod!

Le lehet szokni a maszturbálásrol?

én szept. 19 óta nem csinálom

Legjobb válasz: Hát már ahol, az én kolimban spec a vécéajtók nem csukódnak, zuhanyzóban 10-bõl 9 esetben vannak, a tizediknél meg fél perccel utánam benyit valaki, szóval kösz, inkább nem. :D

Hát már ahol, az én kolimban spec a vécéajtók nem csukódnak, zuhanyzóban 10-bõl 9 esetben vannak, a tizediknél meg fél perccel utánam benyit valaki, szóval kösz, inkább nem. :D
pont a szülinapomon :) neked is jó napod volt de miért akarsz leszokni?
Minek leszokni? Ha jólesik csináld.Minek szenvedsz feleslegesen. Vagy keress egy partnert.:)
Én is le akarok szokni, az a baj, hogy csak egyféleképp tudok elmenni, és félek, hogy hozzászokom, aztán ha lesz barátom, vele nem fog jól menni. Egyébként tutibiztos leszokási módszer, ha koliba költözöl. Én így kénytelen vagyok két-háromhetente hétvégén csinálni otthon, mert itt ugye nem lehet a többiek miatt :)
Méghogy koliban nem lehet, ott a zuhanyzó, takaró alatt is lehet vagy a budiban :D De aki élvezi az ne szokjon le, ha meg nem élvezed akkor ne csináld és leszoksz:)
hmmm.. vicces válaszok:D:D szntem nemkell leszoknod rola mert ha tényleg jolesik csináld maximum megmondod késõbb a partnerednek h hasonloan csinálja neked és akk biztosan jólesz... nemtudom mennyit segitettem ezzel remélem sokat..:D:D és csak azért ne menj koleszba...:D:D 14/L
Én nem akarok leszokni róla. Néha jólesik magammal játszadozni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: hülyeségbõl kérdeztem bocsiXD szal amugy én lány vok:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!