Találatok a következő kifejezésre: Le lehet a kutyát arról, hogy (3 db)

Le lehet szoktatni a kutyát arról, hogy ne ássa ki folyton a virágokat? Van erre valami trükk vagy javaslat?

Legjobb válasz: Szia! Többféleképpen orvosolható a problémád. Kerítsd el a virágokat, hogy ne férjen hozzá a kutya, vagy próbáld ki a kutyariasztó spray-t. Vigyázz, mert az olcsóbbak nem válnak be, sõt van, amelyik egyenesen vonzza a kutyát, ezért legjobb ha ennek beszerzésekor a kutyát is magaddal viszed. A legegyszerûbb mégis az lenne, ha levezetnéd a fölösleges energiáját. Napi 1-1,5 óra séta, játék, aktív foglalkozás mellett bizonyára nyugodtabb lenne. Ha nem keresel neki elfoglaltságot, amint látod, keres magának..

Szia! Többféleképpen orvosolható a problémád. Kerítsd el a virágokat, hogy ne férjen hozzá a kutya, vagy próbáld ki a kutyariasztó spray-t. Vigyázz, mert az olcsóbbak nem válnak be, sõt van, amelyik egyenesen vonzza a kutyát, ezért legjobb ha ennek beszerzésekor a kutyát is magaddal viszed. A legegyszerûbb mégis az lenne, ha levezetnéd a fölösleges energiáját. Napi 1-1, 5 óra séta, játék, aktív foglalkozás mellett bizonyára nyugodtabb lenne. Ha nem keresel neki elfoglaltságot, amint látod, keres magának..
13:19-esnek: Miért baj amit a 12:09es írt? nem én írtam. De Õ sem mondja azt, hogy megverje! Csak szidja le...nem értem a problémád...
12.09: Szívesen rád küldenék 1-2 verõembert, hogy szétverjenek nevelõ célzattal! Suttyó tajparaszt vagy!
Nálunk az jött be, hogy el lett verve. 2szer kellet csak elverni, harmadjára már elkerülte a virágokat, és azóta is elkerüli. Mert be lett nevelve, hogy ha a virgákokat szétt taposa meg szét rágja, akkor el lesz verve. Kicsit durva de hatásos.
Ezért jó, ha az embernek jólnevelt, kiképzett kutyája van. Az enyémeknek egyszer elmondom, hogy mit nem szabad és attól kezdve eszükbe nem jut hozzányúlni. Ha nem értessz a kutyakiképzéshez, akkor menj kutyaiskolába, ott megtanulod mit hogyan érj ela kutyánál, sokkal jobban megértitek egymást. És természetesen napi 1-2 óra intenzív foglalkozás.
hello vagy az lenne még a javaslatom hogyha látod hogy megycsinálj a akkor szidd le nagyon hogy tudja hogy ezt nem szabad de ne verd el esetleg csak kicsit koppints az orára de ne bántsd de leher az is hogy sokat játszatok úgy ahogy az elõzõ válaszoló írta
12.58: 2 válasz jött 12.09-kor, csak az egyik már 0%-ban hasznos, azért nem látod. Bemásolom: "Nálunk az jött be, hogy el lett verve. 2szer kellet csak elverni, harmadjára már elkerülte a virágokat, és azóta is elkerüli. Mert be lett nevelve, hogy ha a virgákokat szétt taposa meg szét rágja, akkor el lesz verve. Kicsit durva de hatásos."
Amúgy nem 13.19kor írtam, hanem 12.13kor:D
Ha nem sikerül leszoktatnod róla(nekem csak 1, 5 éves korukig csesztették a növényeket a Rottik), akkor van egy egyszerû tippem, ami bejön! Ahol ásnak, abba a gödörbe tedd bele a kutyák saját ürülékét, majd temesd vissza! Többé nem fognak ott ásni!
A kérdező hozzászólása: Tényleg?? Köszönöm az összes választ és fõleg az utolsónak.
Tényleg rakd bele az ürülékét nálam is bevált!

Le lehet nevelni a kutyát arról, hogy pontban hajnali 4 órakor mindig ugasson?

Kaptam egy 2 éves Basset Hound kutyát. Eddig szobában tartották, de nálunk kint van a szabadban.Csak az a probléma,hogy nem hagyja a családot aludni,mert minden nap pontban 4 órakor ugat folyamatosan,amíg ki nem megy valaki.Lehet,hogy magányos?Mi lehet a megoldás?Be nem vihetem.

Legjobb válasz: Bizony, lehet, hogy magányos. Eddig mindig a család körül lehetett, ott, ahol a többiek is, most meg ki van zárva. Hát Te sem éreznéd túl jól magad egy ilyen helyzetben... Hogy ezt miért pont hajnali négykor teszi szóvá? Na ezt sajnos így távolról nehéz megmondani. Van neki meleg vacka, ahova bebújhat, ha fázik?

Bizony, lehet, hogy magányos. Eddig mindig a család körül lehetett, ott, ahol a többiek is, most meg ki van zárva. Hát Te sem éreznéd túl jól magad egy ilyen helyzetben... Hogy ezt miért pont hajnali négykor teszi szóvá? Na ezt sajnos így távolról nehéz megmondani. Van neki meleg vacka, ahova bebújhat, ha fázik?
Az elõzõt folytatnám. Lehet, hogy egy másik kutya segítene a helyzeten, ha semmiképp sem viheted be. (Mert az lenne az igazi)
Azért ugat olyan korán mert ö jelzi hogy felkelt és szeretné hogy kimenjél hozzá.Akkor mennyél ki hozzá amikor abba hagyja
Le lehet nevelni? Micsoda értelmetlen kérdés ez? Le lehet szoktatni? ez már jó! Magyarok vagytok és nem tudtok fogalmazni, írni???

Egy kutyát le lehet arról szoktatni, hogy ne nyalja a fenekét, ha igen hogyan?

vagy nem mindegyik kutya/kutyafajta nyalja a fenekét?

Legjobb válasz: És most komolyan ez az egyetlen probléma a kutyáddal? Az ilyenek tényleg ki tudnak hozni a sodormból... Amúgy nem hinném, hogy túl sok fogalmad lenne a kutyákról, a kutyanevelésrõl, ha tényleg ezeket komolyan mondod, amiket mondasz... Na mindegy, már megint bunkó vagyok, de nem tudom az ilyet magamban tartani...

És most komolyan ez az egyetlen probléma a kutyáddal? Az ilyenek tényleg ki tudnak hozni a sodormból... Amúgy nem hinném, hogy túl sok fogalmad lenne a kutyákról, a kutyanevelésrõl, ha tényleg ezeket komolyan mondod, amiket mondasz... Na mindegy, már megint bunkó vagyok, de nem tudom az ilyet magamban tartani...
Muszáj! Miért te talán nem mosd meg ott?? De ha ennyitõl már minden bajod van mit szólnál az én 2 kan kutyám hoz amik nem csak ott nyalogatják hanem máshol is....
Apám.. kezdõdik. És még csak fél 12! Mi lesz itt estére? Elárasztanak a hülyék minket.
11:34-es, legfejebb nem látod. Minden kutya nyalja a senekét, max az olyan nem, ami nem éri el (betegség, testi hibák, stb). Kérdezõnek meg nem tudom mi ebben az undorító. Akkor remélem te se mosol s3gget meg egyéb testtájékot sem, hiszen olyan undorító, hogy a saját kezeddel hozzáérsz.-.-
Az én kutyám soha nem csinálja :O Vagy legalábbis soha nem láttam, de "arra felé" tényleg nem szokott szimatolni. Kistestû, 2-3 naponta megmosom a fenekét. Mindig szilárdat kakil, szóval nem marad olyan a feneke körül.
Ha tudnád, h te miket veszel a szádba, legkevésbé a kutyád "fenekes" nyelve zavarna. Tudtad, h az emberi szájban több dzsuva van, mint a kutyáéban?
Sokkal nagyobb veszély szerintem ha megfogsz egy kilincset vagy korlátot az utcán, vagy tömegközlekedés. én pl nem szeretem a lovag szagát, nagyok is, nem ismernék felülni rájuk. Nm fogom befújni õket valami illatosítóval, vagy kényszeríteni hogy ne nõjenek nagyra. Egyszerûen nem tartok lovat, meg nem keresem a társaságát. Azt hiszem ebbõl egyértelmû mit akartam írni.
Tényleg nem értelek. A kutya meg tudja oldani más módon a tisztálkodást? Nem. Akkor egy lehetõség maradna, hogy nem tisztálkodik. Próbáld ki egy hétig, hogy nem törlöd ki a fenekedet WC-zés után. Kíváncsi lennék, hogy érzed magad ezidõ alatt!
Ha tetszik, ha nem, egy kutya így tisztálkodik. Nem lehet és nem is kell róla leszoktatni.
Jaaa, hogy neked nincs kutyád???? Akkor a kérdésed feltételezem provokatív jellegû volt? Egyébként meg ahogy mondták, inkább letiltom a nyalogatást, ha nem tetszik a dolog...
Nem, nem érdekel, ha megnyal utána. Nyilván a számat nem nyalatom vele, a kezemre meg több kosz rámegy negyed óra alatt a BKV bármely járatán, mint a kutya nyelvérõl. Evés elõtt meg mindenképp kezet mosok.
A kérdező hozzászólása: az nem zavar hogy nyalogat, az zavar hogy milyen nyelvel ..
Enyém se szokott "olyan" lenni, attól még csinálja, és fogja is, és nem csak ott...:D Te is megfürdesz annak ellenére, hogy nem vagy sáros.
Ne hagyom, hogy nyaljon. Ennyi. Arról le lehet szoktatni, a tisztálkodásról nem.
Arról egyszerûbb lenne leszoktatni, hogy téged nyalogasson, nem gondolod?
Szerintem ne adj neki enni se, hisz' akkor meg szarik és az is undorító. Atyám.
A kérdező hozzászólása: ohh basszus, egy szóval se mondtam hogy van kutyám, és szerintem akkor is nagyon undorító. titeket nem zavar hogy elõbb a seggét nyalja utána meg titeket, amúgy meg van egy kis különbség, lehet hogy megmosom a seggem de utána a kezem is tiszta lesz -.-
A kérdező hozzászólása: de a *ott muszáj tisztálkodniuk? olyan undorító és utána meg nyalogatnak ..
Errõl nem lehet leszoktatni! Minden kutya csinálja mert így tisztálkodnak.
Álljon meg a fáklyásmenet! Mirõl beszéltek? Elõször értelmezzük a kérdést. Mi is van kiírva? "Egy kutyát le lehet arról szoktatni, hogy ne nyalja a fenekét, ha igen hogyan" ez a tagadás tagadása. tehát ha a kérdésre akarunk válaszolni, akkor a válasz igen: Le lehet szoktatni, hogy ne nyalja és akkor nyalni fogja:) ) Egyébként meg senkinek nem kötelezõ kutyát tartani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!