Találatok a következő kifejezésre: Le lehet a gombát (42 db)

Le lehet fagyasztani a gombát?

Ha igen milyen formában? (dinsztelve vagy csak felaprítva is?)

Legjobb válasz: Csak az erdei gombával kapcsolatban tudok neked tanácsot adni,mert a termesztett gombát nem használom.Ha konyhakészre elõkészíted,nyugodtan fagyaszd le.A teljes gomba ételt is elkészítheted,azt is fagyaszthatod.Ha egészben akarod eltenni mert nem tudod mi készül majd belõle,akkor a felhasználásnál nem szabad teljesen kiengedtetni.Még fagyos állapotban kell elkezdeni a fõzését.Van olyan gomba,amit felhasználás elõtt 20 percig fõzni kell,ezt fagyasztás elõtt meg kell csinálni. Remélem segítettem.

Csak az erdei gombával kapcsolatban tudok neked tanácsot adni, mert a termesztett gombát nem használom.Ha konyhakészre elõkészíted, nyugodtan fagyaszd le.A teljes gomba ételt is elkészítheted, azt is fagyaszthatod.Ha egészben akarod eltenni mert nem tudod mi készül majd belõle, akkor a felhasználásnál nem szabad teljesen kiengedtetni.Még fagyos állapotban kell elkezdeni a fõzését.Van olyan gomba, amit felhasználás elõtt 20 percig fõzni kell, ezt fagyasztás elõtt meg kell csinálni. Remélem segítettem.
Nyersen persze.
Megmosva, nyersen lefagyasztom.
Én mindíg lefagyasztom.A hagymát is le szoktam.
Minden frissen jó, annyi idõd nemár, hogy ne legyen, hogy gyorsan összemetélsz pár fej gombát vagy vörihagyit. De ha ragaszkodsz a fagyasztott cuccokhoz, hát fagyazd, de az íze nemlesz olyan... 1 szakács
Mi az az elõhívó gomb?
A kérdező hozzászólása: Elhívò nem elõhìvò. És az amikor megnyomjuk és sajàt magàtcfelhívja és lehet mondani rà szöveget hogy azt mondja. Ezt pl akkorvkell amikor lecakarunk vkit rázni. Csomò telefonon van
Tényleg elhívó bocs. Én álhívásként ismerem. Marketen a fake call-ra keress rá. Talán ad ki valamit aminek lesz értelme.

Laptopbillentyûzetet hogy lehet kitakarítani? Húgom véletlenül meghintette egy kis kólával. Mindegyik gomb megy, csak ahol érintette, ott eléggé ragadósan nyomódik le a gomb

Legjobb válasz: ahogy teheted kapcsold ki azonnal és vidd szervízbe a cukor majd lassan ráég az alaplapra fõleg hogy kola és viszlát

ahogy teheted kapcsold ki azonnal és vidd szervízbe a cukor majd lassan ráég az alaplapra fõleg hogy kola és viszlát
Villával kipattintod a billentyûket és szépen kitakarítod ami alatta van, aztán visszapattintod mindet.
A kérdező hozzászólása: a gépházba nem került kóla, csak a billentyûzetnél pár gomb kapott pár cseppet.
A kérdező hozzászólása: 2. "szigetes" billentyûzetnél is mûködik ez?
Bocs elnéztem. Ez nem sima billentyûzet, hanem laptop. Hát ott már kicsit necces kipattintani a gombokat. Én vinném egy szervízbe, takarítsák ki, minthogy szétszedem és nem jó...


Androidos telóra van olyan program vagy módszer amivel le lehet tiltani a kamera gombot?

Legjobb válasz: Nem igazán. De miért akarnád letiltani? Az androidos telók 1% a kiváltsága, hogy van kamera gombja inkább örülj neki. Jobb azzal fotózni mint a képernyõt tapicskolni.

Nem igazán. De miért akarnád letiltani? Az androidos telók 1% a kiváltsága, hogy van kamera gombja inkább örülj neki. Jobb azzal fotózni mint a képernyõt tapicskolni.
ha lenémítod a telefont, nem szólal meg a kamerahang sem
A kérdező hozzászólása: De én letilktani szeretném mert érzékeny és mindig megnyitódik a zsebemben.
Ezt okozhatja trójai is. Futtasd le a vírusirtót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!!! Igen, a vírusírtó megoldotta a problémát. Üdv.:A.

Valaki tud írni egy olyan linket ahol a Fifa 11 -et le lehet tölteni ingyen és nem x-box-ról van átkonvertálva. Tehát be lehet szépen állítani, hogy melyik gombbal lőjek meg ilyesmi?

Legjobb válasz: nos minden fifa ilyen xbox-os szerûség ez a pc- kiadás.amúgy belehet állítani. Mégpedig ahova feltelepítetted nem tudom neked hol van de valószínûleg c program files ea sports fifa 11. Ott keress egy olyat hogy fifa config és ott belehet állítani mindent (ez lehet hogy egy mappán belül van)

nos minden fifa ilyen xbox-os szerûség ez a pc- kiadás.amúgy belehet állítani. Mégpedig ahova feltelepítetted nem tudom neked hol van de valószínûleg c program files ea sports fifa 11. Ott keress egy olyat hogy fifa config és ott belehet állítani mindent (ez lehet hogy egy mappán belül van)
Hogy fagy le?? Megáll a kép?
Szellõzik rendesen?
A kérdező hozzászólása: Igen úgy fagy le, hogy egyszerûen megáll a kép. Nincs kékhalál vagy ilyesmi, csak nem reagál semmire sem.Egér sem mozdul és a kép is megakad. Szerintem szellõzik rendesen, legalábbis nem tûnik túl melegnek a gép. Figyeltem a proci teljesítmény terhelését is és volt, hogy 10%-os terheltségnél is kifagyott. Tehát nem akkor amikor 80-100%-ig terhelt volt.

Hogyan lehet le tiltani a billentyűn a POWER gombot?

Elég rossz helyen van, mindig össze keverem a print screen sysrq gomb-al, és nagyon idegesítő tud lenni.

Legjobb válasz: start->vezérlõpult->energia gazdálkodási lehetõségek ->speciális->amikor megnyomom a számítógép be és kikapcsológombját és ott válasz ki hogy kérdezzen

start->vezérlõpult->energia gazdálkodási lehetõségek ->speciális->amikor megnyomom a számítógép be és kikapcsológombját és ott válasz ki hogy kérdezzen
vagy kiütheted egy kalapáccsal. (bocs...)
A kérdező hozzászólása: 1. köszönnöm :D 2. inkább akkor ki szedem a gombot xd

Power gomb megnyomása után nem indul el a gép, tegnap este még elindult és ment faszán bios-is, ma akarom bekapcsolni és nem reagál semmire, ki húzom konnektorból vissza dugom, és pár másodpercre automatán elindul és le áll. Mi lehet a baj?

Táp: FSP FSP350-60APN 85+ 350W Alaplap: GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3 VGA: GIGABYTE GV-N630-2GI GT630 2GB DDR3 PCIE Memória: KINGMAX 4GB DDR3 1333MHz CPU: AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX Ennek a tápnak ezt ki kéne pörgetnie. Minden vadi új most vettem mindent kedden. Valami megoldás esetleg? (Nem vagyok mûszaki zseni)

Legjobb válasz: Táp hiba vidd el ha még garanciális!

Táp hiba vidd el ha még garanciális!
Táphiba lesz, garanciáztasd a gépet.
A kérdező hozzászólása: Elég hamar... pedig ez egy "márkás" táp...
Ja, FSP tápok nem szoktak elromlani, de erre van a garancia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!