Találatok a következő kifejezésre: Le kell a műanyag (6 db)

Le kell venni a műanyag palackokról a kupakot ha szelektív hulladékgyűjtő-ládába dobjuk?

Legjobb válasz: ez attol függ. ha kinyomod belöle a levegöt akkor mikor teljesen lapos vissza kell rá csavarni hogy lapos maradjon, ha ezt nem teszed meg csak úgy dobod a kukába lapítás nélkül akkor igen hogy mikor nyomja majd a gép össze könnyen össze lapuljon.

ez attol függ. ha kinyomod belöle a levegöt akkor mikor teljesen lapos vissza kell rá csavarni hogy lapos maradjon, ha ezt nem teszed meg csak úgy dobod a kukába lapítás nélkül akkor igen hogy mikor nyomja majd a gép össze könnyen össze lapuljon.
Nálunk rá van írva a mûanyag palck gyûjtõre, hogy: kérjük bedobás elõtt távolítsák el a kupakot....!

A regnum grillkolbász bélben van vagy műanyagban van, amit le kell szedni róla?

Legjobb válasz: A grillkolbászok mindig ehetõ héjban vannak, ráadásul a mûanyag már minden másban is kezd kimenni a divatból, olyan virslit is vagy 3-4 éve ettem utoljára.

A grillkolbászok mindig ehetõ héjban vannak, ráadásul a mûanyag már minden másban is kezd kimenni a divatból, olyan virslit is vagy 3-4 éve ettem utoljára.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! Nem tudtam eldönteni, mert kidobtuk a csomagolást..
A kérdező hozzászólása: Mármint a kis pálcika, amivel a lyukat ki lehet tömíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó ötletet, lement az összes víz!
Kérdés mennyire hozzáférhetõ? Probáld egy hosszú vékony csipesszel megfogni a pálcikát és kihúzni, ha ez nem megy akkor egy hústû vagy valami erõs vékony dologgal próbáld megmozgatni és lefele nyomni, akkorr már le fog folyni
A kérdező hozzászólása: Ja, a hústû vált be!


A fém és műanyag fültágítókat hogy kell berakni? Le lehet csavarni a végét?

Legjobb válasz: attól függ, hogy milyen fajtájút veszel. mindegyikbõl van ilyen és olyan is.

attól függ, hogy milyen fajtájút veszel. mindegyikbõl van ilyen és olyan is.
Fémben van a gumigyûrûs változat, és a peremes menettel ellátott A gumiperemeset bedugod a furatba rá a gumit hátul és kész, a peremest ugyanígy, és rácsavarod hátulról a peremet

A konyhaszekrényről (műanyag) próbáltam eltüntetni acetonntal a cellux-maradványokat és nyomokat. Nem Kellet volna. Rondább mint előtte. Tiszta folt vagy mi. Mivel szedjem le?

Már próbáltam ablaktisztítóval,általános tisztítóval.Helppp!

Legjobb válasz: Benzinnel vagy 96%-os alkohollal kellett volna az aceton sok mûanyagot old ahogy jól írták már.

Benzinnel vagy 96%-os alkohollal kellett volna az aceton sok mûanyagot old ahogy jól írták már.
Az aceton elkezdte oldani a mûanyagot - így azok a maradványok nem a celluxból vannak, hanem az aceton által feloldott/megmart mûanyag. Szóval nem fogod tudni lemosni semmivel, talán kevésbé láthatóvá lehet tenni óvatos és finom szemcseméretû csiszolással + polírozással ha elég vastag a mûanyag réteg, de feltételezem egyikhez sincs otthon felszerelés.
A kérdező hozzászólása: Köszi...:-(
Elsõre töröld át vizesen, hogy letakarítsd a vegyszermaradványokat, utána hagyd megszáradni, lehetõleg közben nyugodj is meg. :) Ha utána megnézed majd a felületet, akkor meglátod mennyire lett egyenetlen, az alapján ki lehet találni mi lesz a megoldás.
A legegyszerûbb ha veszel egy másik átlagos ragasztószalagot. Többnyire ezek a celluxok sem hagynak nyomot, kivétel az olcsóbbak. Szóval tekerd rá az ujjadra egy kicsit de ragasztós felével kifelé. Azzal meg tapogasd le róla. Sokszor szedtem már fel így sokféle ragasztószalag és cimke maradványt. A mozdulatok legyenek gyorsak mintha csak rátappantanál hirtelen és csak megérintenéd. Le jött volna simán, de mindenképpen másik szalaggal kéne. Jó lehet szigetelõ szalag vagy a barna csomagoló szalag is.
A vizes tisztítással egyet értek, távolítsd el a maradék vegyszert. A vegyszer ezek szerint megmarta a felületét, na azt problémásabb "eltüntetni".

Ki használ hordozható orszívót, elemes, olyan kifli alakú? Hogyan kell tisztítani? Az átlátszó műanyag részt tudom, hogy le lehet szedni azt sikerült is de a törzsét is szét lehet szedni? Vagy ott nincs egy tartály? Vagy hová szívja a cuccot?

(Pl.:Wolf márkájú)Mert a rajz azt mutatja hogy be lehet lógatni a vizbe és bekepcsolni,de félek,hogy így elrontom.Nincs hozzá magyar leírás...

Legjobb válasz: Nem ismerem a márkát de én vettem egy kis kefét az orrszívóhoz és azzal tisztítom. A bababoltokban lehet kapni, õk mutatták. Azelõtt én se tudtam mivel kitisztítani. Nem drága olyan 300Ft-ért vettem.Kimondottan ilyen célra gyártják.

Nem ismerem a márkát de én vettem egy kis kefét az orrszívóhoz és azzal tisztítom. A bababoltokban lehet kapni, õk mutatták. Azelõtt én se tudtam mivel kitisztítani. Nem drága olyan 300Ft-ért vettem.Kimondottan ilyen célra gyártják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!