Találatok a következő kifejezésre: Le kell a (3384 db)

Azokról a játékokról amit újszülöttnek vettem le kell a címkét vágni?

Legjobb válasz: van egy korszak, amikor sokkal jobban érdekli õket a címke, mint maga a játék ne vágd le, baja nem lesz tõle, ha a szájába veszi, ellenben megfosztanád egy jó játéktól

van egy korszak, amikor sokkal jobban érdekli õket a címke, mint maga a játék ne vágd le, baja nem lesz tõle, ha a szájába veszi, ellenben megfosztanád egy jó játéktól
Le ne vádg! :) Azzal fog a legjobbat játszni! Kislányunk fél éves, de még mindig akár fél órát is elmolyol egy cimkével.
Húúú, köszi, hogy feltetted ezt a kérdést. Én tuti, levágtam volna, és mostmár egészen biztosan meg is teszem!!!
Az én lányom is cimke függõ, ezért nem is vágtuk le egyikrõl sem. Aztán egyszer csak azt láttam, hogy valamit nagyon matat és a szájába turkál, hát nem tudom hogy hogyan de az egyik játékát megfosztotta a címkétõl és szépen "rágta" Pedig mindig nézegettem a bevarrt címkéket nem e sérült meg a varrás vagy ilyesmi, nem láttam semmit. A frász jött rám, onnantól kezdve a játékairól levágtuk a címkéket! A takaróján hagytam rajta, azt a mai napig imádja "olvasni" pedig már 10 hónapos
Huuu köszi, hogy feltetted ezt a kérdést, én tuti levágtam volna, de így akkor rajtahagyom.
nálunk mindkét gyerek cimke és madzag függõ. :)
Azokat szopcsizza a legszívesebben, mag a madzagokat is.:) lehet neki 3 szundi kendõje/szopcsi kendõje is, a cimke a nyerõ.XD
Lányom is 6hós kora óta mindenen a cimkét keresi.7, 5hós és nagggyon jól elmotyog, elmorog a cimkéknek :D

Miért van az, hogy aki babakocsival megy a járdán akkor mindenkinek le kell a sárba, vízbe mennie mert hisz ő gyerekkel van!?

Érdekes amikor én mentem babakocsival én is arrébb mentem és elfértek t?lem.

Legjobb válasz: Enegm is marhára idegesít ez a rühes tetû hozzáállás, amit egyes nõnemûek megengednek maguknak! Félreértés ne essék, én is nõ vagyok, és én is közlekedek babakocsival, de érdekes mód nem várom el, hogy mások az árokba menjenek, mert én elfoglalom az egész járdát. Persze fordított esetbe nekik sem tetszene, csak persze nehogy már megmozduljon egy kicsit azzal a babakocsival szegény.

Enegm is marhára idegesít ez a rühes tetû hozzáállás, amit egyes nõnemûek megengednek maguknak! Félreértés ne essék, én is nõ vagyok, és én is közlekedek babakocsival, de érdekes mód nem várom el, hogy mások az árokba menjenek, mert én elfoglalom az egész járdát. Persze fordított esetbe nekik sem tetszene, csak persze nehogy már megmozduljon egy kicsit azzal a babakocsival szegény.
Nagyon egyetértek, tököm tele van azzal, hogy folyton letolnak a babakocsival a járdáról. Én is nõ vagyok, szóval maximálisan megértem, hogy nehéz közlekedni a babakocsival de azért na..
szerintem nem direkt csinálják, amúgy én férjem is ugyanezt kérdezi... :D nagyon nehéz kanyarodni bizonyos babakocsikkal, az enyém is [email protected], de mi autóval járunk legtöbbet...
Engem az zavar, amikor megyek pl bevásárolni a tescoba és a babakocsis nõk ralliznak a babakocsival és folyton nekem jönnek vele, meg rátolják a lábamra csak azért, hogy megelõzhessenek és ugye erre nagyon alkalmas a babakocsi -.-' Vagy ha alig tudok kapaszkodni a buszon, mert tele van az összes kezem nehéz zacskókkal, és egy babakocsis nõ le akar szállni és ha én nem segítek neki, mindenki rázza a fejét, mintha egy gyilkos lennék :O
nemtudom, de én esküszöm, hogy legközelebb felrúgom a babacsokit.
Hány éves? Csak mert én a menopauzára tippelnék ha már benne vagy a korban.
Én elvált szülök gyereke vagyok... (1éves koromtól 9éves koromig váltak a szülök) Ha már nem olyan kicsik a gyerekek és a férfi TUTI nem fog a gyerekekért harcolni a válásba nyugodtan bele mehetsz(plusz ha van biztos munkád!) Pszichológust ajánlanám én is de ha elmész csak akkor menj továbbra is oda ha valamennyire szimpatikus volt az ember mert ha nem kínszenvedés lesz az is.
Magát a szexet kívánod? Ha igen, el kellene beszélgetnetek arról ami miatt ide jutottál amennyiben korábban nem volt meg ez a probléma. Õ mondjuk lehetne olyan figyelmes, hogy észre vegye, érezze, hogy nincs minden rendben. Ha nem így van már meg is van az ok ami testi és lelki elfordulást okoz. Ha nem tudjátok megbeszélni terapeuta segítségét kellene igénybe vennetek, és itt fontos, hogy kettõtök problémája. Ha õ ha õ egy egészséges pszihéjû és lelkületû férfi észreveszi az ellenállásod. Egyre ritkul a közeledése, egyre többször össze fogtok zördülni apróságokon és már el is indultatok a váláshoz vezetõ úton. Ha szereted lépned kell mert késõ lesz!
Biztos lepontoztok, pedig tényeket írok: A nõk az ovuláció/tüszõrepedés idején "kívánósak". Máskor, csak hangulati szexrõl beszélhetünk, amelynek vágya az idõ múlásával megkopik (természetes biológiai, kémiai folyamat). Lehet ezek ellen harcolni, lehet erõltetni, de jobb, ha nem bántjuk saját magunkat, hogy a szexi vadmacskából, bölcs nagymacskává értünk.
Talán más nem lesz rosszul, ha le kell feküdni a férjeddel...ez lesz a vége! És nem az a bajom veled, hogy nem kívánod a szexet, hanem hogy semmit nem teszel érte, hogy megoldódjon a helyzeted, mert te " félsz" orvoshoz menni...
Szerintem a dolognak lelki okai vannak. Menj el egy pszichológushoz kezdetnek, aztán õ megmonja hogyan tovább. Ne szégyelld, miért akarod fenntartani ezt az állapotot, ha lehetne jobb is?
Nálam is ez volt. A volt férjemet nagyon szerettem, éppen mint a bátyámat, aki viszont ügyet sem vetett rám. Ezért a férjemre egy idõ után úgy tekintettem a lelkemmel, mint a bátyámra. Amíg a gyerekprogram ment, kibírtam a szexet, mert felülírta a gyerekek utáni vágy, de utána leblokkoltam. Tehettem bármit, mehettem akármilyen orvoshoz, nem használt. Sajnos elváltunk, de barátok maradtunk. Most jó a párkapcsolatom, tökéletes a szex. Hát ez van.
HOGY MI LESZ A VÉGE, AZT NEM TUDOM, DE VÉGE LESZ.
salvadorina: nyilván nem a kérdezõre gondoltam, amikor a szex megfelelõ helyen való kezelésérõl írtam egy kapcsolatban. Az egyik nem azt feltételezi a másikról, hogy állandóan szeretkezni akar, ezért kergetik bele magukat egy olyan természetellenes, furcsa attitûdbe, amitõl ez a ködös paranoia uralkodik el: ha nem adod meg neki, félremegy. Aki ezért félremegy, az jobb is, ha megteszi, mert nem párkapcsolatban, csak életközösségben élnek. Szerintem. Persze ez is egy életszakaszra igaz, hiszen a huszas évek elsõ felében, majdnem mindenki nyúl-effektusban van. Ez így normális.
Én is majdnem így vagyok csak muszalybol szexelek de azert neha jo.debha ez kell neki kibirom neha
Nagyon boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat lehet, ahol a nõ csak azért nem akar válni, mert egyedül nem tudná felnevelni a gyerekeit. Na meg néha szétteszi a lábát, hogy a férj ne jöjjön rá, hogy az asszonyka undorodik tõle. :)
Nem minden pasi csõdör, és szexvulkán. Miért ne lehetne elképzelni, hogy kiegyensúlyozott, szép életük van kevesebb szex-szel is? Miért olyan hihetetlen, hogy a pasi nem megy mellé? Hogy a szívét és az eszét a dereka fölött hordja? Vagy, hogy esetleg létezik olyan házasság is, ahol nem a szex körül forog minden, és az asszonkának nem kell szétteni, megjátszani, ha a háta közepére is kívánja az egészet, sõt a pasinak sem kell eljátszani a tenyészbikát attól való félelmükben, ha a másik nem kapja meg az adagját, félremegy?
Ennek a dolognak olyan okai is lehetnek amiknek semmi köze a szexhez! Napi stressz, anyagi nehézségek, külsõ zavaró tényezõk....! 3 gyerek mellett nem egyszerû a helyzet! Sajnos összetettebb annál a probléma, minthogy ezen a fórumon találj megoldást! Le kellene ülnöd néha valakivel egy jót "lelkizni"! Ez jobb esetben a férj, kevésbé jobb esetben a barátnõ és ha nincs más akkor egy szakorvos!
Tudod, nem is az a legnagyobb baj, hogy nem kivanod a szexet, hanem , hogy nem vagy hajlando megoldani a problemat. Szerinted a ferjed nem erzi, hogy undorodsz tole?? Aztan ha majd megcsal akkor o lesz a szemet aki otthagyja a csaladjat valami szemet k...a miatt. Vagy majd Te gabalyodsz bele valami jokepu kollegaba, aki majd elvallal teged 3 gyerekkel, a ferjed meg majd mehet amerre lat. Osszesitve: Onzo vagy!!
Miért kell azt hinni, ha egy férfi kevesebb szexet kap akkor rögtön félremegy??? És, miért kell a kérdezõt lehurrogni, majdnem ösztönözve arra, hogy többször tegye ezt, ha Neki nem jó??? Sajnos a kérdezõ úgy eltûnt és nem is válaszolt a kérdéseimre. Kedves kérdezõ, ha lesz kis idõd válaszolj légy szíves, mert szerintem ezek a kérdések is fontosak! Mióta tart ez? Elõzõ párjaiddal se élvezted? Férjeddel se sosem? Hogy van ez? Kis plusz kérdés: Mennyi idõs a legkisebbik gyermek? Hány évesek vagytok Ti? Mikor jártál utoljára nõgyógyásznál? Unalmas a szex vagy csak nem jó? Fáj-e? És ha maszturbálsz???? Ezek mind-mind fontos kérdések ami alapján mi is meg tudjuk állapítani, hogy kihez fordulj. Lehet testi, lelki, hormonális okai is lehetnek.
Utolsó! Nem hurrogta le senki! De! Felnõtt ember! És a férjei is! Ha problémája van, oldják meg! Ha csak várja a sült galambot, mint ahogy a kérdezõ teszi, akkor nem várjon nagy csodákat...
A kérdező hozzászólása: A legkisseb gyerek hat hónapos a legnagyobb 15 éves. Nem fáj a szex csak rosszúl érzem magam szinte fuldoklom.
Akkor beszéld meg a pároddal. Anyukámnak 2 év kellett mire utánam helyreállt a szexszintje ahogy Õ szokta mondani. :) DE EHHEZ APA IS KELLETT A FÉRFI FIGYELMESSÉG! tessék megbeszélni! 24/N
Igaza van a 11-esnek. Ha a férjed nem kapja meg tõled, majd megkapja mástól. Ha hirtelen megelégszik kevéssel is, én elgondolkoznék a helyedben, hogy talán már van is valakije. Az meg már régen rossz, ha õt úgy nevelték, hogy a szex hiánya miatt nem kell válni, mert ebbõl lesz a megcsalás.
És fáj is, ha együtt vagytok? Mert akkor nem ártana, ha elmennél nõgyógyászhoz, nincs e valami fertõzésed vagy valami!
De a szeretet és a szexuális vágy nem ugyanaz. Szeretheted és tisztelheted a férjedet, abból nem következik az, hogy szexuálisan is kívánni fogod. Az ember nem tudja befolyásolni a szexuális vágyait, ezek ösztönszintrõl erednek mind a férfiaknál, mind a nõknél. Biológiai és evolúciós okokból magától értetõdik, hogy általában a pasik akarnak több szexet. A házasságok nagyobbik részében azért nincs szex, mert anyucinak nincs kedve apucihoz. Ahogy kevesen mernek beszélni a nyers tényekrõl, úgy még kevesebben tárgyalják a valódi megoldási lehetõségeket. A legtöbb jószándékú megmondóember odáig jut, hogy a szexmentes felek figyeljenek többet egymásra, beszéljék meg a problémát és igyekezzenek megérteni a másik felet. Ezen belül a férfiak vigyenek virágot, mosogassanak gyakrabban és mossák meg a nehezen elérhetõ helyeket is; a nõk vegyenek erõt magukon, és közben gondoljanak az ország javára (legalábbis angolszász területeken ez a mondás járja). Õszintén szólva ezek a tanácsok jóformán semmire sem jók. Átmeneti enyhülést hozhatnak, ha mindkét félben megvan az akarat – de csak a tüneteket orvosolják, az okokat nem, és ezért szinte garantált a visszaesés. Akárhonnan is nézzük a problémát, a polkorrekt szemüveget félredobva egyetlen releváns magyarázat adódik: két ember akkor nem akar szexelni egymással, ha nem kívánják egymást. Ha csak az egyik nem akarja, akkor nyilván õ nem kívánja a másikat. Vajon ez tényleg annyira radikális elképzelés, hogy ne lehessen józan paraszti ésszel megérteni? A gond abból adódik, hogy nem divat észrevenni, a szexuális vágy nem örök. Hiába a kezdeti nagy láng, hiába a házassági szerzõdés, hiába minden: a vonzalom meg tud szûnni, és igen gyakran meg is teszi. Erre nem megoldás sem a virág és a mosogatás, sem a fogcsikorgatva lábszéttevés. Akik csak ennyit tudnak nyújtani egymásnak, azok hiába reménykednek csodás szexuális életben. Egyetlen gyógyír létezik erre a gondra: kívánatosnak kell maradni. A nõknek nincs nehéz dolga, mert katonai térképekkel felérõ pontosságú útmutatójuk van ahhoz, hogy egy férfi mit talál vonzónak egy nõben; gyakorlatilag ezzel a tudással születnek, de ha véletlenül a gólya elfelejti mellékelni, akkor tizenéves korukra a hiány automatikusan pótlódik. Persze a fiatalságot megõrizni lehetetlen, de ezt könnyen kompenzálja a férfiúi belátás, hiszen igen kevés az olyan negyvenes férj, aki ne nézné el egyébként hûséges és kitartó párjának, hogy 40 évesen nem 20 éves. Ahogy a férfi öregszik, az igényei is ehhez igazodnak, tehát a feleségnek nem az örökre tartósított cicababa test a cél, hanem hogy kihozza a legtöbbet abból, ami épp rendelkezésre áll. A férfi dolga 2-3 nagyságrenddel nehezebb, ugyanis bár alapvetõ ösztönszintû tudása van arról, hogy mi tetszhet egy nõnek, a kultúra és a társadalom, amibe beleszületik, ezt a tudást gyökeresen kiirtja már az óvodában. Egy átlagos tinédzsernek halvány fogalma sincs arról, hogy mit kellene tennie ha tetszeni akar egy lánynak. Illetve amit gondol, az téves. Legyen megértõ, figyelmes, türelmes és tisztelettudó – ebbe nagyjából bele van zsúfolva a féfiaknak szóló modern randitanácsok 90%-a, de ezek nem érnek semmit. Ezektõl egyetlen lánynak sem kezdenek pillangók repkedni valahol odabent, vagyis tinédzserünk hiába követi a hamis térképet, a jelölt helyen nem a kincsesláda várja, legföljebb egy “legyünk inkább barátok”. És persze ugyanez megy tovább a házasságban is. Ha sikerült partnert találni, az még nem jelenti, hogy egy életre megoldódott minden baj. Aki a házasságon belüli problémákat eme lovagias tanácsok segítségével akarja megoldani, többször vall kudarcot, mint amennyiszer sikerélménye lesz. Kulturálatlanságnak számít arra utalni, hogy a nõknek is vannak szexuális vágyaik, pedig ezzel a szemérmeskedéssel tulajdonképpen magunkat lõjük lábon. Túl sokan dõlnek be a kamu mesének, miszerint a nõk törékeny kis virágszálak, akiknek szirmait óvatosan és gyengéden kell bontogatni, különben mindenféle szakadások és törések állnak be a kapcsolatban. Valójában a nõk is emberbõl vannak, és igenis vannak ugyanolyan “õsi” szexuális vágyaik, mint a férfiaknak, amiket ugyanolyan õsi ösztönök szabályoznak és indítanak be. Épp ezért a férfiként használható szexuális tanácsok felerészben erre építenek: légy férfi. Ha otthon kevés a szex, az azt jelenti, hogy az asszony már nem kíván úgy mint régen, és ez ellen neked kell tenni. Gyúrj, fogyókúrázz, esetleg ne borotválkozz pár napig. Nem fair, hogy az asszony nem szeret “önmagadért”? Ne rinyálj! Szeretni szeret magadért, csak nem kíván. Te sem kívánnád, ha eleresztené magát és felszedne 40 kiló zsírt meg másfél kiló szõrzetet mindenféle zugokban. A testiség – ahogy a neve is mutatja, gondolom ezt nem kell hosszasan magyarázni – legfontosabb kelléke a test, és ha az nincs karbantartva, akkor sehová sem lehet menni panaszra, csak saját magunkhoz. A dolog másik része a szellemi/lelki, ahol még több a zavar, mint a testiségnél. Míg ott legalább sejteni lehet, hogy mi a szitu (legföljebb kimagyarázzuk a lustaságot), addig viselkedés terén teljes a káosz. Egy nõ csak olyan férfit tud szeretni, akit tisztel, tehát legyünk ilyenek. A második legfontosabb dolog a romantika, de nem úgy, ahogy Disney mesélte, hanem ahogy valójában értelmezni kellene: spontaneitás, játékosság, huncutság, némi vidámsággal fûszerezve. Lehet egy házasság egyébként teljesen jó, a felek megérthetik egymást, törõdhetnek egymással, és lehet közös céljuk a gyermekek egészséges felnevelése közös erõfeszítéssel, és a szex mégsem mûködik. Ilyenkor két rossz megoldás létezik: kussban szenvedni, vagy otthagyni csapot-papot. Szerencsére a közvélemény pont ezt a kettõt erõlteti. A legjobb megoldáshoz, vagyis a szex újraélesztéséhez nem adnak megfelelõ támpontokat; az utolsó mentsvár, vagyis a félrelépés pedig szörnyûséges erkölcstelenség, ugye. Na nehogy azt feltételezzük, hogy a szexmentesség oka a nemi vágyak csökkenése… Érdekes módon mintha fel sem merülne, hogy az ok-okozati viszony fordított, vagyis azért van “érzelmi deficit”, mert az egyik fél már nem kívánja a másikat, és ezért kellemetlen neki a szituáció, amiben össze van zárva valakivel, akivel szexelnie kellene, csak semmi kedve hozzá. Pedig logikusan végiggondolva ez a valószínûbb magyarázat. A szakember szerint a folyamat úgy játszódik le, hogy két ember szereti egymást és szexelnek mint a nyulak, de aztán az egyik kiszeret a másikból úgy, hogy közben a szexuális vágyai még megmaradnak iránta. Ezután jön az a korszak, hogy “nem szexelek veled, mert bár kívánlak, de érzelmi gondjaim vannak”. Ez a szituáció merõben valószínûtlen. Ha valakinek a szexuális vágyai megvannak, akkor megtalálja a módot a szexre, érzelmi háttértõl függetlenül… Ugyanakkor ha a vágyak hiányoznak, akkor nem lesz szex – az érzelmi háttértõl megintcsak függetlenül. Lehet valakit marhára kedvelni, attól még nem biztos, hogy ágyba is szívesen bújunk vele. A pszichológusnõ hozzáállásának akkor lenne értelme, ha az “érzelmi háttér” kifejezés tulajdonképpen csak kódszó a szexuális vágyra – ami a nõi lélek ismerõinek nem jelentene nagy újdonságot.
Jó volt vele eddig? És ha volt elõzõ párod vele?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem kívánom a szexet, még a kondolatától is rám jön a hányinger. Válni nem akarok, mivel van három gyerekünk és õket fel kell nevelni.
Mi lesz a vége? Apuka szeretõt fog tartani, egyik nap bejelenti, h költözik, neked lök egy kis gyerektartást, vasárnaponta elviszi a gyerekeket egy fagyira. Ha gondok vannak a szexszel, tessék orvoshoz menni. Ha nincs szervi vagy hormonális gond, akkor pszichológushoz. Vagy valld be magadnak, h más farka az kéne, csak a férjedé nem. Ez esetben õt el kell engedned. Jah, hogy a pénze is menne...Hát ez ilyen...Vagy megoldod te, vagy megoldja õ.
Szedsz-e valamilyen gyógyszert, vagy fogamzásgátlót? Ezeknek lehetnek mellékhatásai, melyek abban nyilvánulnak meg, hogy nem kívánja valaki a sexet. Ez orvosra tartozik. Ha a sex kellene, csak a férjjel nem, akkor pszichológus. Ha nem teszel valamit majd a férjed biztos tesz.
9 Max. a férjedet:D Nekem ne mondja az akinek 3 gyereke van, hogy nem szereti a szex-et, max. az adott emberrel nem szereti. Ez benne van a pakliba:D
8-as te miért kiabálsz?
Hány éves vagy? A férjed jelezte már, hogy neki ez probléma, beszéltetek errõl? Mióta tart? Ok, hogy te nem akarsz válni, és a férjed?
A kérdező hozzászólása: A párom nem vesz semmit észre mert néha azért lefekszem vele. Nem hiszem, hogy elválna a szex miatt mivel nem arra nevelték, hogy egy házasságban csak a szex a fontos a szeretet nem számít (mert manapság ez a divat).
Biztos lesz olyan nõ, aki nem utasítja el...én a fordítottját élem meg...kapd össze magad!
Nem veled van a baj, ha nem kívánod a szexet.
nincs mit beszélni azon, ha egyszerûen nincs szüksége szexre, vagy a párjára nem tud férfiként tekinteni, vagy szexpartnerként. mehet akármilyen szexuálpszichológushoz, ezen semmi nem fog segíteni. volt egy párom. de mindent megadott nekem, amit akartam. elmentem szexuálpszichológushoz is. mert csak nem jött az orgazmus. aztán rájöttem, hogy egyszerûen nem kívánom, mint férfi. itt jegyzem meg, hogy a szexuálpszichológus egy vicc volt. pár kérdésbõl rájöhetett volna a megoldásra. konkrétan arra, hogy nem illünk egymáshoz. de õ inkább a második találkozáskor szexuális játékokat mutogatott volna. idióta. na, azóta úgy vagyok, hgy vannak idõszakok, amikor kívánom a szexet, és van hogy a hátam közepére sem.

Festett sötétbarna hajamba szeretnék egy kis színt vinni! Én a világosbarnára gondoltam, de jól tudom hogy ahhoz először le kell a hajtincseket szívatni?

A válaszokat el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Szerintem semmilyen körülmények között ne szívasd, nekem a sötétbarnába több festés után sikerült belecsempészni a világosat. Hogyha csak csíkokat akarsz, akkor meg szerintem 2-3 hónap alatt meg lehet oldani szívatás nélkül. Mivel én már sötét párti vagyok, így javasolnám még a feketét, szerintem az kicsit különlegesebb már a barna hajban, mint a világos színek, csak ugye kérdés, hogy mennyire sötét a hajad, látszani fog-e benne a sötét festék. :) Én amellett szavazok, hogy valami középszõke festéket vegyél, nekem attól lett világosbarna, és a szívatást hanyagold.

Szerintem semmilyen körülmények között ne szívasd, nekem a sötétbarnába több festés után sikerült belecsempészni a világosat. Hogyha csak csíkokat akarsz, akkor meg szerintem 2-3 hónap alatt meg lehet oldani szívatás nélkül. Mivel én már sötét párti vagyok, így javasolnám még a feketét, szerintem az kicsit különlegesebb már a barna hajban, mint a világos színek, csak ugye kérdés, hogy mennyire sötét a hajad, látszani fog-e benne a sötét festék. :) Én amellett szavazok, hogy valami középszõke festéket vegyél, nekem attól lett világosbarna, és a szívatást hanyagold.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!:) Az a baj, hogy én már bõ 1 éve festem sötétbarnára a hajamat és a színe már inkább a feketéhez hasonlít! Szóval ha veszek középszõke színû festéket, akkor érhetek el vele hatást? :)
Elsõ vagyok, szerintem igen, de nekem a 2.-3. festés után volt eredményes. Szerintem próbáld meg, és majd írj, hogy milyen lett.
A kérdező hozzászólása: Rendben:) még átgondolom, mert volt már az én hajam szõke is. Gyönyörû volt, fodrász festette (horror árért) csak egy idõ után nagyon tönkrement a hajam:( a havi festés és a kb minden napi hajvasalás :/ a középhosszú hajamból majd hogy nem vállig érõ lett... És borzalmas tapintású volt a hajam, tehettem rá akármit. Utána döntöttem hogy megvállok a szõke hajamtól és újra barna leszek(eredeti hajszínem). A fodrászom megcsinálta nekem és úgy voltam vele hogy tovább ezt majd mi itthon festegetjük:) nem igazán tudtam eldönteni hogy milyen színt is szeretnék... Egyszer sötétbarnát akartam sötét
A kérdező hozzászólása: * máskor pedig világosat...:) végül sötétbarnát vettem, és fekete lettem:) ) nos azóta azzal festem a hajam, és már a hátam közepéig ér a hajam!:) dús, de nagyon hullik.. Ami nem hinném hogy a festék miatt van, ugyanis ez egy fél éve tart, amióta volt egy sulyosnak mondható balesetem...:/ bocsi, kicsit hosszúra sikeredett!:)

Ryanairnél van pénzvisszafizetés ha a foglalásodat le kell mondanod? Mert elég nagy összegről van szó és július 27re van foglalásom de családi okok miatt le kell mondanom!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen jegyet vettél, ezt neked kell tudnod. Ha valahol rá van írva, hogy non-refundable, akkor nem lehe lemondani. De szerintem így sem fogod az egész összeget visszakapni. Valami kezelési költséget le fognak vonni, tuti.

Attól függ, hogy milyen jegyet vettél, ezt neked kell tudnod. Ha valahol rá van írva, hogy non-refundable, akkor nem lehe lemondani. De szerintem így sem fogod az egész összeget visszakapni. Valami kezelési költséget le fognak vonni, tuti.
Ryanair legfeljebb az adókat téríti vissza, semmi mást. Ez valószínûleg nem túl nagy összeg, de azért megprobalhatod hátha az is valami... Ezt vállaltad amikor a jegyet vetted. Többek között ezért is tud olyan olcsó jegyeket árulni. Elõzõ válaszoló: ryanairnél nincs visszaváltható és nem visszaváltható jegy kategória. Mindig csak az adókat téríti vissza. Persze ha törölnék vagy módosítanák a járatot, esetleg sokat késne az más helyzet. De sajnos erre igen kevés az esély.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos ezzel nem számoltam és most úszik 40.000 Ftom :( Nem tudom mit tegyek, mert telefonon nem lehet elérni õket, emailre nem válaszolnak......
És mit akarsz tõlük? Nem fogják vissza fizetni, felesleges hívni õket. Ráadásul csak emelt díjason elérhetõek.

Akkumulátorról le kell venni azt a kis pöcköt?

Vettem egy ilyen akkut:

Legjobb válasz: Le kell venni ,ha már üzembe helyezted az akkut. 14,4V felett gáz képzõdik ,ami itt távozik. HA száraz akku volt akkor savval kell feltölteni, deszt. vízzel utántõlteni kell csak.

Le kell venni , ha már üzembe helyezted az akkut. 14, 4V felett gáz képzõdik , ami itt távozik. HA száraz akku volt akkor savval kell feltölteni, deszt. vízzel utántõlteni kell csak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a részletes választ!

Hogy kell használni a peelinget? Le kell dörzsölni, ha megszárad, vagy le is lehet mosni?

Legjobb válasz: Attól függ milyet használsz.Van amit száradás után kell ledörzsölni van amit le kell mosni a szemcsék miatt ami irritálja bõrt.Nincs rajta?

Attól függ milyet használsz.Van amit száradás után kell ledörzsölni van amit le kell mosni a szemcsék miatt ami irritálja bõrt.Nincs rajta?

A vizipipát le kell tüdőzni?

Most fogok el?ször vizipipázni és nem akarok leégni a haverjaim el?tt :/ Le kell tüd?zni, vagy csak simán? PLS help :)

Legjobb válasz: inkább szokj le róla és ne azon gondolkozz le kell e tüdõzni fele baráti jó tanács

inkább szokj le róla és ne azon gondolkozz le kell e tüdõzni fele baráti jó tanács
Egyébként nem kell
A kérdező hozzászólása: Nem fogok rászokni:) Csak kipróbálom :) Köszi
valóban ne szokj rá amúgy le kell de ne úgy szivd mint egy cigit hogy a szájüregedben keletkezõ nyomás szivja a cigit hanem mintha levegõt vennél
A sima Sims2 az alapjáték.Ha kiegészítõt szedtél le ahhoz kell az alap.Ha sehogy se megy töltsd le máshonnan.(Vagy vedd meg!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!