Találatok a következő kifejezésre: Le akarok a (1639 db)

Miért van az, hogy én elmegyek valahova és pár perc múlva érzem, ahogy beakarok aludni, meg le akar a szemem csukódni, meg ilyenek?

Iskolában, meg most orvosnál is tapasztaltam ezt, mikor sorban álltam. Egyszer csak ilyen fáradt közérzet jön rá a szememre, meg a homlokomra, és inkább becsukom, mert nagyon rossz. De most hazajöttem és még mindig le vagyok ettől fáradva. Elég egy nap ennek elkezdődnie és onnantól hulla vagyok. Ez általában akkor fordul elő, ha mennem kell valahova, de amúgy nem szokott, ha itthon vagyok (megfigyeltem. Az arcom környéke lefárad, főleg a szememnél, meg kisebb nyomó érzés van a homlokomnál, meg úgy legszívesebben aludnék olyankor. Ez mi?

Legjobb válasz: ne haragudj,nemtudok segiteni:C de ha ez nyugtat, velem is ez szokott lenni.!

ne haragudj, nemtudok segiteni:C de ha ez nyugtat, velem is ez szokott lenni.!
A kérdező hozzászólása: Leírnál magadról privátban belsõ, vagy akármilyen tulajdonságokat, hátha van hasonlóság és az alapján?

Hogyan szoktasam le anyukámat a cigiről? Állítja hogy le akar szokni, de nem tesz érte semmit! A biztatást ellenségesen fogja fel! Esetleg lehet valamivel pótolni a cigit? Csak én gondolom úgy hogy meglehet csinálni úgyhogy egyszerűen nemvesz többet?

Hogyan?(Bocsi a hibákért, de be kellett sűrítenem a max karakert..)

Legjobb válasz: Te anyukádat soha nem fogod leszoktatni a cigirõl és senki más sem. Mivel ahhoz, hogy letegye, ahhoz elhatározás és nagyon erõs akarat kell. Én le akartam szokni, egyik napról a másikra letettem és ennek már több, mint 3 éve. Aki nem akar leszokni, az nem is fog. És anyukád nem is akar. Mert ha akarna, tenne is érte, mégpedig azt, hogy leteszi.

Te anyukádat soha nem fogod leszoktatni a cigirõl és senki más sem. Mivel ahhoz, hogy letegye, ahhoz elhatározás és nagyon erõs akarat kell. Én le akartam szokni, egyik napról a másikra letettem és ennek már több, mint 3 éve. Aki nem akar leszokni, az nem is fog. És anyukád nem is akar. Mert ha akarna, tenne is érte, mégpedig azt, hogy leteszi.
Pszichiáter felírhat egy Wellbutrin nevû gyógyszert. Amerikában ezt elég sikeresen használják. Ez gátolja a nikotin receptorokat és elveszi a dohányzás okozta örömet :-) http://hu.wikipedia.org/wiki/Bupropion Sok magyar magyar orvos nem tud errõl, ha tud a doki angolul, itt ellenõrizheti: http://en.wikipedia.org/wiki/Bupropion
A kérdező hozzászólása: Nem anyukám helyett szeretnék, hanem segiteni neki.. Üdv.VargaGeorgina.
A kérdező hozzászólása: elnézést, a koromat elírtam .. 13/L

Zavarja a korkülönbség? Vagy le akar rázni?

Van egy tőlem 10 évvel idősebb pasi, nagyon tetszik, nagyon meg tudnám szeretni ha hagyná. Nem egyszer célozgatott, hogy szeretne engem, nem konkrétan, de én úgy vettem. De sokszor elhangzott az is, hogy ,, HA fiatalabb lennék" - akkor ez lenne meg az. Akkor most vajon tényleg ez zavarja, vagy nem tudja, hogy koptasson le? Mert még konkrétat nem mondott, azt tudja, hogy nekem nagyon tetszik. Végül is már 30 éves úgyhogy kéne tudnia dönteni. Én már mondtam neki, hogy engem nem zavarna ha beleszeretnék valakibe, hogy mennyivel lenne idősebb tőlem.

Legjobb válasz: Szerintem csak megerõsítést vár, hogy nem, nem is olyan idõs... Mert kétségei vannak magával szemben. Gondolom egy férfi le tudja koptatni a nõt, ha akarja, nem kell hozzá bénán célozgatnia. De tuti hogy õ is szerelmet akar?

Szerintem csak megerõsítést vár, hogy nem, nem is olyan idõs... Mert kétségei vannak magával szemben. Gondolom egy férfi le tudja koptatni a nõt, ha akarja, nem kell hozzá bénán célozgatnia. De tuti hogy õ is szerelmet akar?

A barátom ilyen cipőket akar venni magának. Szerintetek jogos hogy le akarom beszélni róluk? 17L

http://kepfeltoltes.hu/view/120731/cipo1_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: mind a kettõ elég lányos... talán az elsõ kevésbé:) jogos, h le akarod beszélni..

Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdést: miért akar a barátod nõi cipõt hordani?
mind a kettõ elég lányos... talán az elsõ kevésbé:) jogos, h le akarod beszélni..
az elsõ elmegy ha olyan a stílusa, de a második borzasztóan csajos.
Búza szagot érzek. Kérdezõ, a kapcsolatotokban te hordod a f*szt?
Az elsõ még elmegy, de a második az nõi cipõ, úgyhogy a barátod ha azt megveszi, akkor akkora búza, hogy ha ráöntik a csokoládét, õ lesz a chocapic
nekem olyan van, mint az elsõ.... és lány vagyok
sztem a pasid elég [email protected] xDDDDD utsó voltam
Jézusoom xD ez nagyon nõies még az elsõ el is megy 1-nek fiúnál de az sem nagyon de a 2. úristeen xDDDDDD
Ez kicsit nagyon nem nõies? :D
A második szörnyen csúnya, az elsõ meg szerintem picit nõies. Lebeszélheted nyugodtan..
az elsõt csak csajnál láttam, bár gondolom uniszex, de a másik ronda
A kérdező hozzászólása: ezaz...szerintem is elég lányos...tudnátok linkelni kevésbé lányos, de mégis nõi cipõket, ha sikerülne lebeszélni ezekrõl, de mégis nõi cipõket akarna hordani??én lassan nem tudom mit csináljak vele...
Ugye a másodikat csak viccbõl akarja megvenni? Mondd, hogy csak vicc, de annak is rossz :S Az elsõ még megteszi, az elhordható egy srácnak is...A másodikról mindenképp beszéld le. Ha tudod :D

Miért van az hogy az utorrent egy pár torrentig rendesen működik de másnap amikor tölteni akarok le vele (biztos nem halott torrentet) egyszerűen nem akar elindulni és még seedelni sem akarja a régi torrenteket amik még tegnap mentek?

egyszer volt már ilyen bajom azt hittem hogy az utorrenttel van valami ezért a bittorrentet használtam sokáig de az fogta a gépemet, ezért visszatértem az utorrentre, kitöröltem minden régi torrentet és a friss letöltéseket nagyon jól leszedte, de most megint megadta magát, nem tudom hogy a torrentoldalon kell beállítani valamit vagy a program rossz vagy én vagyok ilyen béna?

Legjobb válasz: Gondolom kiszálltak a seedelõk a körbõl másnapra...ha most keresnél rá egész más arányok lennének, mint tegnap...ha valami beindul ne szállj ki belõle...hagyd lejönni...akár reggelig.

Gondolom kiszálltak a seedelõk a körbõl másnapra...ha most keresnél rá egész más arányok lennének, mint tegnap...ha valami beindul ne szállj ki belõle...hagyd lejönni...akár reggelig.

Ha csak le akart fektetni bele kellett volna mennem a "játékba"?

Mindig bókolt, ölelgetett, megcsókolt, de soha sem nyomult rám, egyszer sem próbálkozott be hogy rám másszon. De alig ért rá velem lenni, 1-2 hetente találkoztunk,nem érdekelte mi van velem. Én őt megszerettem de neki semmit sem jelentettem, de szerintem tudta hogy ha nem nyomul akkor épít ki nálam bizalmat. Tudom hogy sokat hazudott is nekem és mikor normálisan rákérdeztem hogy "Szerinted merre halad a kapcsolatunk?" akkor megsértődött és szakított velem hogy minek kérdezek ilyesmiket. Tudom hogy nem jó ember, de nincs senki más aki legalább néha felhívott volna és törődött volna velem. Érdemes lett volna folytatni mintha nem tudnám hogy egyáltalán nem érdeklem?

Legjobb válasz: Ha csak le akart fektetni akkor természetesen ne hagyd magad, lehet, hogy szereted de attól még ne hagyd, hogy kihasználjon, mert akkor újra és újra ki fog.

Ha csak le akart fektetni akkor természetesen ne hagyd magad, lehet, hogy szereted de attól még ne hagyd, hogy kihasználjon, mert akkor újra és újra ki fog.
A kérdező hozzászólása: Itt inkább arra gondolok hogy meghallgatom a bókjait meg ha valami szépet mond, de tudom hogy hazudik. Hogy csak a "lyuk cél" van a szeme elõtt. És hogy bele kellett volna-e mennem abba hogy "Jaj köszönöm de aranyos vagy" de közben tudom hogy hazudik.
Semmi jó tulajdonságot nem írtál róla. Akkor mi értelme kínlódni vele?
A kérdező hozzászólása: De vannak jó tulajdonságai. Kedves volt ha találkoztunk, sok kedvességet mondott. Bújós volt, gyakran megölelt. Ha mentünk valahova mindig azt figyelte hogy mihez lenne kedvem, éhes vagyok-e, szomjas vagyok-e, fáradt vagyok-e, leüljünk-e, mi a kedvenc kajám mert akkor olyan helyre menjünk stb. Kedves üzenetek ilyesmi.
Ezek alap dolgok egy kapcsolatban. Nálam biztos nem ellensúlyozná azokat, hogy hazudik, nem jó ember, stb.
Azt írtad soha nem mászott rád, mégis attól félsz csak le akar fektetni. Nekem ez elég nagy ellentmondásnak tûnik.
Ez egy szeszélyes ökör, hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Mert nem tudok mire gondolni hogy akkor mit akart ha nem lefektetni...Egyszerûen fogalmam sincs. Valamit akart, de se lefektetni nem, se kapcsolatot és barátságnál meg több volt.

Hogyan adjam a pasi tudtára, hogy kívánom és le akarok feküdni vele?

Minden tipp jöhet . Nem vagyunk (még) egy pár. Nagyon bejön nekem ,én is neki. Ha "letámadom" ,attól félek, hogy szerencsétlen leszek, mert szűz vagyok, ő meg hát...elég tapasztalt .... 18/L

Legjobb válasz: "Nagyon kívánlak, le akarok veled feküdni"

"Nagyon kívánlak, le akarok veled feküdni"
"Szia, nincs-e kedved kúrni?"
Akkor várj addig amikor (már) egy pár lesztek és természetes lesz, hogy kívánod és le akarsz vele feküdni. Azt meg, hogy szûz vagy mond el neki akkor ha összejöttök.
Te, biztos, hogy így akarod elveszíteni a szüzességed? Csak úgy odadobni valakinek, akivel még nem is jártok? Ennyire sürgõs, vagy mi? Meg fogod majd még ezt bánni szerintem... Ezért terjed az a hülye sztereotípia, hogy minden csaj egy lotyó, az ilyen lányok miatt, mint te is vagy! 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm építõ véleményed kedves 3-as! Igazából nem véleményt kértem, se ítéletet! Nem, egyáltalán nem sürgõs... Az meg, hogy megbánom.. az az én saram. Lotyó lennék? Egyáltalán nem ismersz. Na mindegy..
hát adj neki jeleket. tapizd meg ilyenek :P de csak szép lassan haladj :)
Csókold meg, közben simogasd és súgd a fülébe! F.
Minnel tovabb huzod annal hamarabb fog dobni..ha csak arra kellesz neki megdugjon es kirakjon akkor rosszul valasztottal pasit!:) )
Ha nem érzed magad vagy a kapcsolatot elég érettnek erre, akkor NE TEDD MEG! Ha emiatt dob, akkor nem érdemel meg téged, keressen egy olyan lányt, aki mindenkivel lefekszik 1-2 nap mulva, aztán mehet a nemibeteg gondozóba...
hinni a templomba kell :) akkor h mondjuk jól nézek ki, és bepróbálkozok nálad, már egybõl arra gondolsz h le akarlak fektetni? Mostmár tudom h miért találok k nehezen bnõt...
Nézd, szerintem teljesen érthetõ a barátod viselkedése. Nem lehet a végtelenségig húzni az ilyesmit. A fiúknak is vannak igényeik, és sajnos vagy nem sajnos, de ebben a mai felgyorsult, rohanó világban nem fognak rád évekig várni. Ha azt látja a barátod, hogy te nem vagy hajlandó megadni neki azt, ami egy kapcsolat FONTOS és teljesen TERMÉSZETES része, akkor még jó, hogy elõbb-utóbb ráun erre az egészre és keres olyan lányt, aki hajlandó vele minden tekintetben teljes értékû partnerként együtt lenni. A szex is hozzá tartozik egy normális párkapcsolathoz. Nagyon fontos része annak, ezt el kell fogadni. A pasiknak meg aztán különösen fontos. Te miért nem akarsz vele még lefeküdni? Hány évesek vagytok? Volt már elõtte más férfi az életedben? Ha igen, akkor most miért nem akarsz együtt lenni ezzel a pasiddal? 21/L
Hát bizony, én is dobnálak. Azért szórakozni sem kell senkivel. És te vele nem akarsz, mással viszont már igen??? Erõs a gyanúm, hogy addig se fogsz neki kelleni, lendületben vagy akárhogy is nézed...
Gyökerek! Lalauki még 14 éves sincs!
feküdj le vele a kapcsolatban ezis nagyon fontos !
Szerintem jó ideje pedálozik már lovag úr, és a kislányka sem olyan kislányka már...
Azt gondolom, hogy nehogy az elõzõekre hallgass!!!!!! Ha te még nem érzed magad erre felkészültnek annak meg van az oka, és ehhez igenis türelem kell!! Ha emiatt kevesebbet találkozik veled, akkor szerintem egyértelmû a válasz! Valószínû, hogy a kérdezõ azért nem akar még lefeküdni vele, mert sem õ, sem a kapcsolat nincs még erre felkészülve! Látható, hogy még nincs meg sem a bizalom, sem a belsõséges intimitás ami ehhez szükséges! A mai fiatalok szálljanak le a földre nem kell mindenkivel megd*gatni magukat 1-2hét után. Úgy érzem, Te is így gondolkozol, nem kell lesüllyedni bizonyos szintekre...! Lehet, hogy nem is kellett volna kiírnod ezt a kérdést, hiszen szerintem magadtól is tudod, hogy mit kell tenned... Csak okosan:)
szerintem is esélyes h csak a szex miatt..
8. vagyok. Ha tényleg nem vagy még 14 akkor fõleg ne tedd meg, sem testileg, sem érzelmileg nem vagy érett rá!! Csak egy borzalmas elsõ alkalommal lennél gazdagabb! Én 13 voltam ( tudom, még gyerek ) én is akkori barátom nyomására tettem meg, és utánna 18 éves koromig viszolyogta a férfiaktól és még a szex gondolatától is! NE TEDD MEG! Ez a " lovag " meg dugja a farkát a konnektorba!!!

Szerintetek miért van az hogy aki régi dohányos nem akar le szokni a cigiről?

Egyszerüen nem hajlandóak ennyire szokásuk a cigizés?

Legjobb válasz: TÉVEDÉS...ÁLTALÁNOSíTÁS....igaz valaki nem akar..de sokan NEM TUDNAK...nem mind1...nincs elég akaraterejük...nem kapnak elég inspirációt...mondani könnyû hogy szokkj már le,de kivitelezni nem olyan egyszerû....

TÉVEDÉS...ÁLTALÁNOSíTÁS....igaz valaki nem akar..de sokan NEM TUDNAK...nem mind1...nincs elég akaraterejük...nem kapnak elég inspirációt...mondani könnyû hogy szokkj már le, de kivitelezni nem olyan egyszerû....
Úgy gondolja, hogy elhízik. Már nagyon megszokta, ez nála olyan, mint nálad az, hogy reggel felkelsz, nem akarja letenni, jól esik neki, megnyugtatja, menõnek érzi magát tõle... és még kismillió dolog miatt.
apám is ilyen, régebben anya leszoktatta (kényszerítette, mert megmondta apámnak hogy õ nem tûri ezt így el, és vagy a cigit vagy anyát választja...:D) szóval leszokott, de pár hónapja megint rákapott, azt mondja az idegesség miatt, és eszébe se jut leszokni, pedig már összevissza krákog meg köhög -.-" és tök drága
Általánosítás. Nem igaz. Én hosszabb ideig dohányoztam, mint amennyit az ide írók jó része élt. És erõs cigit szívtam. 4 éve leszoktam.
Tévedés, egy idõ után mindenki le akar szokni.. cigirõl, piáról... A dohány kb. olyan erõs függõség, mint a heroin, ezt hallottam a napokban egy orvostól
Engem rákényszerített az élet, hogy szokjak le, pedig nagyon nem akartam.Anno engem is folyamatosan zaklatott mindenki, de nem hatott meg.Azt csináltam, hogy színleltem a leszokást, hogy lássák, hogy próbálkozok, de közben sz.artam bele az egészbe.De végül muszáj volt, elég sok és nyomós okom volt rá...
hogy letegyem.Nem volt érthetõ fáradok:)
Aki nem dohányos az nem fogja sohasem megérteni, de cigizni ku.va jó. Kialakulnak bizonyos szokások, amalyek az adott eseményekhez kötõdnek, amelyek az életünk részévé válnak. Ugyanakkor megnyugtató és kellemes. Ami ennyir jól tud esni az embernek, arról nagyon nehéz lemondani. Sajnos viszont a legkárosabb, amit magunkkal tehetünk. Lemondani róla sokkal nehezebb, mint azt sokan gondolnák. Nekem csak félig sikerült, mivel vettem egy elektromos cigarettát, így szinte teljesen elhagytam a rosszat és megtartottam a jót ezzel a módszerrel, több mint 20 év erõs dohányzás után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!