Találatok a következő kifejezésre: Latom h parom (12 db)

A volt párom zaklat mindenféle modon és rágalmaz. Eröszakoskodik és fenyeget ha látja h nem hagyom magam a simogatásainak, ma feljelentettem. Kérdezném h el tudja e venni tölem a két lányunkat azzal h azt állitja h drogozok és iszok stb ?

megmondta h elkövet mindent és kitalál mindent h elvegye tölem a kicsiket..(( a jelenlegi élettársamat is megfenyegette életveszélyesen

Legjobb válasz: Kérhet vérvizsgàlatot amibõl kimutatjàk a drogot vagy alkoholt. Ha ezen kívül más nincs amivel vádolhat az esélye kevés.

Kérhet vérvizsgàlatot amibõl kimutatjàk a drogot vagy alkoholt. Ha ezen kívül más nincs amivel vádolhat az esélye kevés.
A feljelentésbõl azt se felejtsétek ki hogy az élettársad megfenyegette. Az, hogy õ állít valamit az senkit sem érdekel, azt bizonyítania is kell. Tehát csak azért mert õ azt mondja nem fogják elvenni tõled a gyerkõcöket. Csak üres fenyegetõzés...
Menj a rendõrségre
Utolsó, te honnét tudod hogy nem a hapsinak van igaza? A nô is hazudhat.
Fel kell jelenteni. Vagy bemész a családsegítõbe és segítséget kérsz. Ott elmondják hova tudsz fordulni. De minél elõbb, mert ha Õ indít ellened eljárást, akkor nehezebb lesz bizonyítanod az igazad, plusz addig a gyerekeket is elvehetik tõled.
Elõzd meg, azonnal menj a rendõrségre.Ha nincs félnivalód, nem kell aggódnod, bármi, amit ellened mond vagy tesz, csak üres vagdalkozás bizonyítékok hiányában.
Jah és persze sokat számít mondjuk egy gyámügyes környezet tanulmány meg egy gyermek pszichológiai vélemény. Akkor végképp pofára esik.
De ha tényleg drogozol, akkor elvehetik.
Ha nem iszol és nem drogozol akkor elmehet a sóhivatalba plusz feljelentheted rágalmazásért. A zaklatás és a fenyegetõzés, zsarolás miatt jelentsd fel ez mellettetek szól majd a tárgyaláson. Kérj távol tartási végzést. Neked ott van tanúnak az élettársad meg még, aki hallotta. Neki csak a mocskolódása van meg az ellene tett feljelentések. Egy vérvizsgálat, sõt hajszálból vett minta alapján hónapokra ki lehet mutatni a droghasználatot na ez elég lesz ellene. Hidd el nem õ az elsõ, aki kamu dolgokkal indít pert vagy fenyeget de a bírók sem hülyék láttak ennél cifrábbat is vannak tapasztalataik. Tudod a hazug ember és az igazat mondó közt van egy éles, jól kivehetõ különbség, amivel a szakemberek /bírók, rendõrök/ kapásból kiszúrnak de még a figyelmesebb átlagemberek is. A hazudozó csapong, össze-vissza beszél, egyik szavával üti a másikat, mindig újabb történetei vannak, sose mondja el ugyanazt a sztorit ugyanúgy, bizonyítani nem tud, hitelt érdemlõ tanúi nincsenek, nagyhangú, arrogáns, pofátlan, ellenszenves, ordít róla, hogy kamuzik, bõ nyállal veri a mellét és mutogat másokra és mocskolódik a sajátos tahó stílusában, magát szentnek beállítva. Az igaz mondó ember következetesen ragaszkodik a történetéhez, nem talál ki újakat, a régieket ugyanúgy mondja el századszorra is, nem mond ellent magának, nem beszél össze-vissza, nem csapong, természetes emberi reakciói vannak, higgadt, józan elgondolásai vannak nem magát polírozza a gyerekeit jólétét és igényeit helyezi elõtérbe, érezni rajta az aggódást, a félelmet, a felháborodást, a dühöt. Erõszakos embernek, akit feljelentettek fenyegetésért, nem adják oda a gyerekeidet. Ha egyszer a bíróság valakinek odaítélte a gyereket azt már nehezebb felül írni, mint az elsõ esetben eldönteni kinél legyenek. Apropó, miért is pont te kaptad a gyerekeket és nem õ? Olyan a jog rendszerünk, hogy a vádlónak kell bizonyítania, nem a megvádoltnak. Kerüld el, ne beszélj vele ha nem muszáj, tanúk nélkül, egyedül ne találkozz vele, ne engedd magadhoz ha egyedül vagy. Ha közeledik vagy telefonál állítsd be a mobilod felvételre és vegyétek fel. Mindent kövessetek el, hogy bizonyítékot szerezzetek ha mást nem akkor tanúkat, akik ki is állnak mellettetek. Ha tudtok és van rá lehetõség akkor átmenetileg költözzetek haza vagy valahova. Könnyû ezt mondani tudom de ne izgulj. A "szervek" át fognak látni a szitán nem sokáig lesz nyeregben. De utána aztán lépjetek a tökére, jelentsd fel zaklatásért, fenyegetésért, becsületsértésért, kérj távol tartási végzést, és teljes felügyeleti jogot a gyerekekhez. Ne találkozhasson velük felügyelet nélkül. Ez az ember nem komplett.
De hapsihoz költöztél, nem egyedül élsz. Vagy nem rokonoknál laksz.
50%-os!!! Vegyél már vissza. Ki vagy te, hogy bárki felett ítélkezz. Ilyen pasi mellett nem csoda, hogy az ember keres mást. A gyerek érdeke az elsõ, meg kell tenni mindent a ex ellen, hogy ne tudjon ártani. A többi a kérdezõre tartozik. Itt tanácsot adunk, nem képmutatózunk meg elítélünk valakit, aki egy szar kapcsolatból menekül, ahogy tud. A körülményeket nem ismerjük.
Ha a gyerek az elsō akkor elöbb elköltözik, elválik, majd aztán keres új krapekot. Jaj nehogy már két hétig ne bírja ki férfi nélkül.
Most a gyerekek veled vannak? Mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy anyósodnál vannak.
Na látod, ennyire nézi a gyerekeket.
Mit nem lehet ezen érteni??! Az exe rájött, hogy pasizik!! Nem tûnik fel, hogy rögtön volt a talonban egy új pasija a kérdezõnek???
Hát énis ezt mondom. Annyira féltette a gyereket, hogy rögtön leadta az anyóséknak.
A kérdező hozzászólása: neem...elköltöztem töle mert a kicsik rovására ment amit csinált
Sosem csaltad meg? Hát most is csalod nem?
A kérdező hozzászólása: nem..nem mondom... de 3 éve folyamatosan mindennap sorozott h megcsaltam..és sosem csaltam meg..én karaokézom..ez a féltékenysége oka... de sosem foglalkozott velem sem... az volt a fontos h meg legyen fözve mire hazaér...semmi más... ha volt egy kis ideje otthon akk ink elment vadászni...nem maradt otthon sosem... nem érdekeltük kilenc évig..most meg hirtelen rájött h mit veszitett
A stílusod alapján nem értem, miért félsz a volt párodtól, amikor tök egyformák vagytok. A jelenlegi párodat meg a gyerekeidet sajnálom.
A féltékenysége akkor nem lehetett alaptalan ugye? Nemond már hogy az új manusoddal csak három hete jottél össze?
A kérdező hozzászólása: és akk mi van?? te szent vagy drága? ha ütnek te is keresnél magadnak jobbat..vagy te szereted esetleg??
Csak három hete költözött el, de má' új élettársa van.
"Utolsó, te honnét tudod hogy nem a hapsinak van igaza? A nô is hazudhat." Igazad van! Hazudhat de még mennyit! De mi nem azért írogatunk ide, hogy azon filózzunk igaz-e, amit ír hanem az adott helyzetben, mi vajon, mit tennénk? A kérdésbõl kell kiindulni aztán a kérdezõ meg csináljon vele, amit akar. Szavazz neki bizalmat és mond el te is ebben a helyzetben, mit tennél ha történetesen tényleg ez lenne a helyzet? Az ex nincs itt, hogy magyarázkodjon. Mellesleg úgyis a bíróság dönt nem mi.
A kérdező hozzászólása: a gyámüggyel meg mindennel..én ma feljelentettem...de nem tud rola... biroságra viszem az ügyet..fészen zaklat, telefonon mind hivás és sms.-formájában is ugyanugy zaklat mert fészröl letiltottam... és idejárkál állandoan azért h idegesitsen..meg h megmondja mindennap hogy tesz ö rola h az uj élettársam kiszeressen belölem... reggel megyek a gyámhatoságra..és lérem a teljes jogot a gyerekek felett... távoltartásit nem kérhetek mert nem lakunk már egy háztartásban ezt igy mondta a rendör
A kérdező hozzászólása: az exemmel 9 évig voltunk együtt ö hivatásos vadász, és igy fenyegette meg a mostani élettársamat h elvette töle az életét azaz minket...most meg majd ö fogja elvenni az övét...ettöl megilyedtem mert van engedélyyel tartott fegyvere is, .. a kicsik most is jelenleg az ex anyjánál vannak mert elkérték...az ex közvetlen a mama mellett lakik, és eszében sincs átmenni h megnézze a kicsiket! sosem foglalkozott velünk, engem még néha meg is ütött a kicsik elött az egyik 2 a nygaobbik 6 éves...mindketten mindig látták h megüt és h mindennap veszekszünk a féltékenysége miatt...az ovodában mindkét lányomhoz psihologust akartak hivni mert a kicsi elkezdett dadogni a nagyobb meg pislogási rohamokat kapott miatta...és nem engedem h a kicsik rámenjenek ezért 3 hete elköltöztünk...és látja h nincs értelme probálkoznia igy fenyegetözik
A kérdező hozzászólása: csak egy orára kérték el anyosék a kicsiket..))) velem vannak..de mamásak nagyon...és heti 2x elmehetnek..))

Szedek egy pár fajta gyógyszert az igaz, kötzük frontint is, de csak reggel, este, 0, 25-öt. Néha rám jön, valami kótyagosság, beszédnehézség, este felé. Mindenki látja h gond van körülöttem, de én nem érzékelem. Mi lehet ez?

Szörnyû,olyan minha,alkoholt fogyasztottam volna.

Legjobb válasz: Mit lehetne mondani erre, mikor azt sem tudjuk, milyen gyógyszereket szedsz milyen betegségre, a "többféle" lehet bármi? El kell menni az orvoshoz, meg kell mondani, hogy ez a problémád, ilyen és ilyen gyógyszereket szedsz, esetleg lehet-e valamelyiknek, vagy többnek együttesen hasonló mellékhatása. Lehet, hogy csak valamelyik helyett mást írnak fel.

Mit lehetne mondani erre, mikor azt sem tudjuk, milyen gyógyszereket szedsz milyen betegségre, a "többféle" lehet bármi? El kell menni az orvoshoz, meg kell mondani, hogy ez a problémád, ilyen és ilyen gyógyszereket szedsz, esetleg lehet-e valamelyiknek, vagy többnek együttesen hasonló mellékhatása. Lehet, hogy csak valamelyik helyett mást írnak fel.
1. pont, 1. bölcsesség az életben.. - nem szedünk gyógyszert, fõleg nem frontint. Jelenleg az 1. pontnál elbuktál, így fantasztikus lejtõ van elõtted. Szállj ki, mielõtt tönkremész.
Semmit. De tényleg, ez simán egy össze-vissza álom volt.
Ne egyél lefekvés elõtt Milka csokit mer ilyeneket fogsz álmodni!
Nem lehet, hogy nagyon szeretnétek gyereket, de nem akar összejönni, és emiatt elég nagy bennetek a szorongás, illetve hogy sokat veszekedtek emiatt a pároddal? Nekem ez ugrott be.

Latom h a parom mar unja a regi poziciokat es vagyik ujra. Mit tegyek? Mit valtoztassak?

Legjobb válasz: Vissz.kérdés: Melyek azok a régi pozíciók? Itt sok minden újjat találsz: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html

Vissz.kérdés: Melyek azok a régi pozíciók? Itt sok minden újjat találsz: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html
Nem csak ez a lényeg. A viselkedéseden is lehet változtatni. Úgy gondolom, nõ vagy... nos: szoktad õt csábítani? Lenge ruhában a házimunka sokkal élvezetesebb... egy idõ után, ha közben õ is látja. Ne hagyd magad rögtön eltéríteni! Végezd csak a munkád, akármi is történik közben... persze azért néhány hangot kiadhatsz... Próbáltad már? Vagy együtt fürdeni... vagy teregetni, függönyt húzni fölötte, ahogy fekszik az ágyon. Nem kell közben túlöltözni, és meg is érintheted teljesen véletlenül a melleddel... :-) - különösen, ha a ruha alól idõnként kivillan valami, az nagyon izgató tud lenni. De lehet egy szál bugyiban vagy szoknyában (akkor ugye bugyi nélkül) is takarítani, szekrény tetejét pl. (ha meleg van, nem is lehet másképp kibírni)... Vagy még egy lehetõség: valamit elfelejteni bevinni a fürdõszobába, amiért csuromvizesen kell kijönni, egy szál valamiben - ami mindig félrecsúszik, ahogy keresed azt a valamit (a lábad töröld meg elõtte, nehogy elcsússz). Ha ez sem hat, akkor ott valami gond van. De akkor hívd be, megmosni a hátad. :-)
Szerintem a legfontosabb dolog nem a pozíciókban rejlik...A lényeg h lássa h neked is jó.Ezt könnyen elérheted..Pl. tévézés közben kicsit odabújsz hozzá, puszilgatod, majd elõbújtatod magadból a kisördögöt és elkezdesz a nadrágjában túrkálni, simogatod, de ne engedd h egybõl letámadjon..simogasd addig még az nem mondja h hagyd abba akarlak, vagy még le nem támad.A pasik imádják ha a nõn látszik h szeretne egyet szexelni.Akár egy új fehérnemûvel is megbolondíthatod.Bevált stratégia: Felizgatod, majd egy kis orál(nyalogatás)de ne menjen el addig ne húzd ki, ülj rá lovagló pózban és mozogj, közben vadul csókold és a hatás nem marad el..Sok sikert!!
(2. válaszoló vagyok) HA még van kérdésed írj priváton....Puszi!!!
Na ugyan így vagyok énis. Szinte mindent kipróbáltunk már, és kb van 5-6 pozició amit szeretünk és alkalmazzuk. Néha már én is unom. Élvezem, de már uncsi kicsit. Én hiába néztem neten õket, már mindegyik megvolt. A viselkedésen lehet változtatni... talán. Én azt próbáltam. Kicsit vadabb lettem, meg igyekszem meglepni egy kis szexyzéssel.

20 éves lány vagyok, 3 éve van párom 1, 5 éve egy háztartásban élünk. A párom 28 éves dolgozunk, van lakásunk, de ha megemlítem h szeretnék már babát és már ideje lenne mélyebb szintre lépnünk azonnal látom rajta h legszívesebben menekülne?

Az egésznek a lényege, hogy én egy közeli falusi kocsmában dolgozok, szóval nap mint nap jóformán csak férfiakkal vagyok körülvéve, mint fiatalokkal mint idősebbekkel, és nagyon jól esik tőlük elismerő szavakat hallani mint pl. (szép a szemed, jó az alakod hasonlók..). A legbizarabb pedig hogy van egy férfi sacc/kb 45-50 év között lehet, elvált, van 3 velem hason korú fia.Egyébként nagyon jól néz ki fiatalos sportos. Az utóbbi pár napban nagyon közeledik hozzám megpróbált megcsókolni,hasonlók. Eddig ellenálltam de viszont érzem hogy itthon fekszek a párom mellett az ágyban és azonnal ő jut az eszembe,egész nap azon kattogok hogy legzen már holnap mehessek dolgozni hogy láthassam. Mit tanácsoltok mit tegyek? Szeretem a párom de vannak hetek amikor úgy érzem őt nem érdeklem. Ez a férfi a munkahelyemről pedig egyszerűen megvadít ...

Legjobb válasz: Ha te alig várod hogy láthasd azt a másik férfit hova akarsz gyereket? Istenem...

Ha te alig várod hogy láthasd azt a másik férfit hova akarsz gyereket? Istenem...
A legszánalmasabb dolog, amikor egy nõ elõadja, hogy õ szegééény mennyire el van hanyagolva, és ezzel a pasija más férfi karjaiba kergeti. Mert szegény nõt elhanyagolják.:( Egy hülye p.csa vagy, aki túl korán kötelezte el magát.
20 évesen gyerek? Kicsit korai. Az meg már mindent elmond az egészrõl, hogy a 28 éves pasidat, akitõl gyereket akarsz, elhagynád egy 50 évesért, aki az apád lehetne. Mondjuk az meg a másik, hogy a 28 éves férfi is kicsit idõs egy ilyen kislányhoz...
A fõ kérdésben a gyerek téma izgat, aztán meg kifejted, hogy egy másik férfira gondolsz a párod mellett...Marha értelmes vagy te is.
Ez a bizonyos férfi alkoholista vagy csak unalomból jár kocsmába?
Nekem nem éppen kicsi az intim méretem, de így is érdekelne, hogy egy nõ ilyet mûveljen velem. Pl. erényövet tegyen rám, és leszabályozzon, én meg epedezzek utána, közben õ kielégíti magát alternatív módon, hogy ezzel is kínozzon :) ))) A gonoszság szexi!
Olvastam ilyenrõl én is bõven. Érdekes, sõt azt mondom, ki is próbálnám egy rövid idõszakra.
Mennyi beteg ember van. :D
Van egy pár, akik a farkamra péniszlakatot tesznek, pezsgõvel kínálom õket, és általában is minden kívánságukat lesem, a pasi megengedi, hogy levetkõztessem és egy kicsit símogassam a barátnõjét, majd egy jót szexelnek elõttem. Mielõtt elmennek, még odaadják a lakat kulcsát, és én jól kiverem a farkam. (Még sosem voltam nõvel egyébként, nem is szeretnék.)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy baleknak tûnök az átlag szemében, de valójában egy érzékeny, kissé lányos, erõsen biszexuális, kis intimméretû fiú vagyok.A vagány , határozott szeximádó lányok vonzanak, de bizonyos téren nyilvánvalóan nem tudom õket kielégíteni, de a cuckold felállás jónak tûnik.
Balek
A kérdező hozzászólása: de sokaknál mûködik és szerintem az igények határozzák meg..vannak domináns nõk, lányosabb , kis libidójú fiúk és ha õk ketten találkoznak szerintem elképzelhetõ hogy mûködik
Francokat extrém - ez minden szempontból beteg.
A kérdező hozzászólása: Én sok külföldi oldalt olvasok, és úgy tûnik nyugatabbra ennek nagy hagyománya van.Olvastam olyan párokról ahol állítólag a gyerek sem a férjtõl van hanem a szeretõtõl, és olyat is olvastam ahol a feleség nem is szexel a férjjel, hanem egyoldalú orális kényeztetés van és a fér meghatározott idõnként maszturbálhat..extrém de izgat
Nekem is feláll rá, ha videón nézem, de ki nem próbálnám. Igazából a videó közben is félig sírok, félig nevetek. Mi a fenének nézek én ilyeneket?
Valaki lõjön le!De ne téged hanem engem!
Nem hogy mûködhet, hanem Mûködik is :) 33/N

Nagyobb lenne a párom önbizalma, ha elmondanám neki, h szeretem annak ellenére, h még nem látom elérkezettnek az időt?

Kb. egy hónapja vagyunk még csak együtt, de az az érzésem, h a barátom görcsösen (!) meg akar nekem felelni. Segítene, ha szerelmet vallanék neki? Meg akartam várni, amíg ? mondja el?ször, nehogy elijesszem. MI a véleményetek?

Legjobb válasz: NinJoe válasza: Együtt vagytok de még nem vallottatok szerelmet ? (nem semmi).Ha nem akarsz még vele lenni mindenképp indokold meg hogy miért, különben nem érti meg és magában keresi a hibát...

NinJoe válasza: Együtt vagytok de még nem vallottatok szerelmet ? (nem semmi).Ha nem akarsz még vele lenni mindenképp indokold meg hogy miért, különben nem érti meg és magában keresi a hibát...
NinJoe válasza: Én abból indulok ki hogy több éve van köztünk vmi egy bizonyos emberrel.Sosem voltunk igazán barátok, de annál többek sem.Mostmár randizunk.És nem spórolt a szeretlek szóval.(Annyira azért ismerjük egymást)
A kérdező hozzászólása: nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szívesen járnék baráttal. ha ne jönne össze, akkor értelemszerûen a barátságnak is annyi.
NinJoe válasza Persze, ha vadidegenekrõl van szó lehet igazad.Viszont akik barátok vagy ismerik egymást nem azért kezdenek el járni egymással mert "majdcsakialakulvalami", hanem azért mert egymásba szerettek!
A kérdező hozzászólása: ez nem törvényszerû, sõt... épp fordítva azért kezdenek el járni, mert szerelmesek akarnak lenni, nem?! elvégre mennyi az esélye, h pont mindkettõ szerelmes a másikba anélkül, h járnának? :)
NinJoe válasza: Utolsónak üzenném hogy a normális emberek miután közlik egymással h szeretik egymást, járnak :D nem pedig járnak aztán rá egy hónapra vagy pár hétre : Szeretlek Röhely
A kérdező hozzászólása: az az igaz szerelem, nem? :DDD
Az elsõnek üzenném...Te mikro lekezdessz járni vkinek azt mondod neki, h szereted?Mert akk sztem úgy 12-13 éves lehetsz:D:..
A kérdező hozzászólása: szoktam neki ilyeneket mondani egyébként.
A kérdező hozzászólása: a fiúkban jobban tudatosul, ha mondják nekik, így lehet, h megijedne, nem? de nem fogom megvárni, amíg õ mondja, mert nekem így már rossz, csak stresszel... :s
nem szerelmet kell vallani, hanem bíztatni kell. olyasmivel, hogy elmondod, hogy milyen jól érzed magad vele, vagy hogy de jó hogy megint találkoztok, vagy milyen jó volt a mozi... A direkt szerelmi vallomással jobb ha megvárod õt. 31/N
ha meg akar felelni akkor nyilván fontos vagy neki, tehát szerintem ne félj amiatt, hogy õ nem szeret. szerintem egy hónap után nem lenne letámadás ha egy romantikus szituációban közölnéd vele, hogy szereted :)
A kérdező hozzászólása: Mikor lehet szerelmet vallani, h ne ijesszem el? Szeretnék vele maradni, mivel nagyon szeretem õt, csak abban nem vagyok biztos, h õ is engem. A fiúk nem lesznek olyan könnyen szerelmesek úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: azért elcsépelni sem kell, inkább kimutatni, éreztetni vele. elmeséled hogyan történt (milyen körülmények között) és hogy reagáltál?

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(
Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

Szeptember elejen szakitottam a parommal 8honap utan azota mindenn ap latom a munkahelymen es rossz azert szakitottunk mert elkurtam a kapcsolatunk a nyar alatt a bnoi azt mondjak h meg szeret?

de nem ezt mutatja es nekem is azt mondja h mar nincs semmi de sztem meg van es mas szerint is mit csinalkak h visszakapjam?

Legjobb válasz: Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)

Mivel kúrtad el? Vagy szó szerint elkúrtad? :-)
A kérdező hozzászólása: Bunkoztam vele es a sok pici osszegyult :/
Ja, hát igen a csajok ezt nem szeretik. Nekem is volt ilyen problémám. Nehéz dolog ez, gondold át alaposan mielõtt bármit kimondasz. Mondd neki azt, hogy segítsen neked mert elõbb kimondod a gondolatod, minthogy átgondolnád. Ha szeret akkor talán kicsit megsajnál, és látja, hogy változni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!