Találatok a következő kifejezésre: Lassan két szedek (3 db)

Már párommal lassan két éve prólkozunk hogy babánk legyen és még most se sikerült nem szedek semmit már kipróbáltunk mindent és félek hogy nem lehet babám. :- ( mit csináljak?

Már párommal lassan két éve prólkozunk hogy babánk legyen ès még most se sikerült nem szedek semmit már kipróbáltunk mindent és félek hogy nem lehet babám. :-( mit csináljak?

Legjobb válasz: menj orvoshoz és vizsgáltassátok ki magatokat - nem írtad, hogy ez megtörtént-e vagy sem

menj orvoshoz és vizsgáltassátok ki magatokat - nem írtad, hogy ez megtörtént-e vagy sem
Orvos segíthet mi itt nem. Menjetek el és vizsgáltassátok ki magatokat.
MenJETEK orvoshoz. Mindketten. Vizsgáltassátok ki magatokat, elõször a párod, teljesen beavatkozásmentes vizsgálat, meg kéne nézni a kisfickókat. Aztán téged is látnia kéne az orvosnak.
Szia! Orvosi kivizsgálás lenne szükséges mindkettõtöknél.Az eremények imeretében lehet célirányosan javasolni a továbbiakat. Ettõl függetlenül egy méregtelenítés mindkettõtöknél hasznos lenne, majd a szervezetetek feltõltése megfelelõ minõségi vitaminokkal, ásványi anyagokkal.Sok reménytelen esetben is segítettek már.Errõl jó orvosi cikkem, temészetgyógyász elõadásom is van.Csak kitartás, sikerülni fog Nektek is!

Lassan két éve szedek fogamzásgátló tablettát és több fajta gyógyszert szedtem már és mindegyiknél volt közti vérzésem és most együtt voltam a barátommal és megnyomott bennem vmit és azóta egy folytába vérzek ez mitől lehet?

Legjobb válasz: el kellene menned a nõgyógyászodhoz. Lehet, hogy más fogamzásgátló módszert kellene választanod, mert ha közben megjön, akkor nem jó neked, és nem is biztos a védelem.A vérzésre nem tudom a választ, de én nem várnék a dokival.

el kellene menned a nõgyógyászodhoz. Lehet, hogy más fogamzásgátló módszert kellene választanod, mert ha közben megjön, akkor nem jó neked, és nem is biztos a védelem.A vérzésre nem tudom a választ, de én nem várnék a dokival.
Elképzelhetõ hogy méhszáj sebet kaptál! feltétlenül menj dokihoz!

MIkor kezdjem el a második levelet? Az első levél laurina fogamzásgátlót szedem a 16. -naptól kicsi vérzésem van, a betegtájékoztató azt írja hogy normális, de lassan egy két nap múlva meg kell, hogy jöjjön.

Az els? levélt elszedtem már viszont igy hogy most is vérzem nem tudom mikor kell elkezdenem újra szedni? Valaki tudna segíteni?

Legjobb válasz: A betegtájékoztatón le van irva, de általában 21 nap tabletta 7 nap szünet a normális szedési rend, függetlenül attól, hogy közben vérzel-e, illetve hogy mikor és ennyit. Csak az elsö levél elkezdésekor kell a vérzéshez igazodni, utána mindig a megszokott rend szerint kell szedni.

A betegtájékoztatón le van irva, de általában 21 nap tabletta 7 nap szünet a normális szedési rend, függetlenül attól, hogy közben vérzel-e, illetve hogy mikor és ennyit. Csak az elsö levél elkezdésekor kell a vérzéshez igazodni, utána mindig a megszokott rend szerint kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak épp ez az, hogy nem tudom hogy mikortól is számoljam a normális vérzésemet, mert ez iyg egybefolyó lesz és amúgyis kevés szokott lenni.Azt halottam hogy a levél elszedédse után 2-3 napra jön meg.
Mégegyszer: az elsö levelet végigszeded, utána tartasz 7 nap szünetet, és kezded a következö levéllel, utána megint 7 nap szünet, 21 nap tabletta és igy tovább minden alkalommal. (Az elsö levéllel már szeded, ahogy irtad.)
Ja, és még annyit, hogy a vérzésed idövel beáll, eleinte elöfordul, hogy hosszan ideig van áttöréses vérzés, ha már megszokta a szervezeted, akkor a 7 napos szünetben valamikor lesz, de ettöl függetlenül kell szedni a gyógyszert folyamatosan 21/7 napos rendszerben.
A kérdező hozzászólása: Köszöönöm:) :)
Szivesen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!