Találatok a következő kifejezésre: Lassan fél vagyunk együtt a barátommal (12 db)

ilyen nincs, ha lenen az emberek már alkalmaznák N
sokat nem. a szikra ha csak szexuális alapon van, akkor hamar kihunyhat. a szerelem az, ami tartósabb.
Menjetek el romantikázni. Két napra csak ti ketten egy jobb helyre, szaunázás, jakuzzi, masszázs, együtt fürdés. Szexuális téren meg lepd meg. Legyél köntösben, állj az ajtófélfához, csábítsd el. Mutass neki új pózokat stb.

Lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Eddig úgy gondoltam minden szép és jó semmi jelét nem láttam annak hogy bármi gond lenne köztünk. Mit is érezhet valójában irántam?

Tegnap azonban beszélgettünk és eljutottunk a szeretet szerelem témához azt mondta h ? nem érzi magát szerelmesnek jobban mondva nem szerelemb?l szeret engem. Fontos vagyok neki és hiányoznék neki ha nem lennék mellette de nekem ez rosszul esett mivel én teljesen odáig vagyok érte. Nem tudom hogy mit is akart ezzel mondani azóta ugyanúgy viselkedik velem ugyanolyan figyelmes és kedves csak valahogy nem tudom magam túltenni azon amit mondott.

Legjobb válasz: Szokták mondani, h nem feltétlenül a szerelmetõl lesz tartós és jó 1 kapcsolat, hanem h szereted a másikat és tiszteled, mindent megadsz neki, ami fontos...

Szokták mondani, h nem feltétlenül a szerelmetõl lesz tartós és jó 1 kapcsolat, hanem h szereted a másikat és tiszteled, mindent megadsz neki, ami fontos...
Ez attól is függ , hogy mennyi idõsek vagytok!Ugyanis fiatalabb korban ez a 1.5 év nagyon sok, és hosszú idõ.ez nem jelenti azt hogy nem szeretne vagy bármi!fontos vagy neki és érezteti veled ezt, az elmondásod alapján!nincs okod aggodalomra!és azt ne felejtsd el:Attól mert nem szeret ugy mint te õt, az nem jelenti azt hogy nem szeret szíve minden szeretetével. Remélem segitettem!
ez nálunk is így volt. én 3 hónap után mondtam neki, h szeretem, õ kicsit megrémült, azt mondta, õ nem szerelmes típus, azt se tudja, h milyen az. rosszul esett, h csak ennyit kaptam, de végül rájöttem, h nincs ezzel semmi baj. neki nem repkednek pillangók a gyomrában, de szeret. ugyanúgy hiányzom neki, kedves, odaadó, és én úgy érzem, h szeret. sokszor mondta, h miért kell ezt kimondani, õ inkább tettekben fejezi ki... én nagyon ritkán, részeg, és elérzékenyült pillanataimban mondom neki, és látszik rajta, h jólesik neki. és asszem jobb is, h nem szerelmes, mert lehet, akkor már zavaróan sokat adna, és csöpögõs lenne...:) és ha minden remek, és jó, nem érdemes azzal elrontani, h azon rágódsz szerelmes-e, vagy "csak" szeret... a szerelem elõbb-utóbb úgyis szeretetté válik.
Jujj, ez nagyon kellemetlen helyzet. Elhiszem, hogy rosszul esett, amikor megtudtad. Ilyen helyzetben én nagyon kiakadnék. Szerintem fél év után még fontos hogy ott legyen a szerelem, és égjetek a vágytól. Majd ha eltelik 15 év, akkor beszélhetünk szeretetrõl. A kedvesemmel 2 éve vagyuk együtt, és nagy a szerelem. Ez mindenkinek jár! Én a helyedben azt tenném, hogy megpróbálnám ismét magamba bolondítani. Változtatni kell egy kicsit. Szerintem a változatos szex sokat segítene. Nem írtad milyen közöttetek a nemi élet, de ha az tökéletesen mûködik, az csak jót jelent. Itt a nyár utazzatok el, romantikázzatok, menjetek étterembe. Foglalkozzatok magatokkal, a kapcsolatotokkal. Remélem sikerül! Petranova
Szia! Pontosan tudom, ez milyen rosszul esik, én is épp ugyanebben a cipõben járok (hozzáteszem, mi már több, mint egy éve együtt vagyunk). Igaz, nekem ezt nem fél év után mondta, az elejétõl kezdve tudtam róla. Az én kedvesem rettenetesen gyengéd, kedves, figyelmes velem, tehát tudom, hogy szeret, mégha nem is úgy, ahogyan én õt. Lehet, hogy ez késõbb fog nála kialakulni, lehet, hogy sosem. Mondhatnám azt is, hogy a szerelem elmúlhat, a szeretet nem. Ettõl egy kapcsolat szerintem még mûködhet. Csak hogy mondjak egy hasonló pozitív példát (hátha megnyugtat): Egy érettebb (mondhatjuk idõsebbnek is) nõismerõsöm mesélte, hogy õ már négy éve együtt volt a párjával (egy gyermeket is szült neki), mikor beleszerelmesedett. A kapcsolatok addig is jól mûködött.

Lassan fél éve egyutt vagyok a barátommal mit vegyek neki esetleg mijot tervelhetek ki?

Legjobb válasz: Pl a féléves évfordulón nagyon szexi fehérnemûben támadod le :) Nálam mûködött ez

Pl a féléves évfordulón nagyon szexi fehérnemûben támadod le :) Nálam mûködött ez
háát attól függ hogy te fiú vagy e vagy lány? (mert már volt ilyen itt XD)

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

A barátommal lassan két és fél éve vagyunk együtt és néha olyan furcsa tud lenni! Mit tegyek?

Szóval az a helyzet,hogy két és fél éve szakítottam a volt barátommal a jelenlegi miatt és pár hónapja találkoztam az exxel(megbeszélt BARÁTI találkozó volt)és akkor valahogy kiderült,hogy az ex még mindig szerelmes belém!

Legjobb válasz: Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnõm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnõm nem nyafogott miatta. Az õ új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.

Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnõm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnõm nem nyafogott miatta. Az õ új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.
14:56-os vagyok Rosszul esik a barátodnak, hogy tartod a kapcsolatot az ex-el. Hiába beszélitek meg, ez mindig elõ fog jönni és elõbb utóbb választanod kell majd, hogy a haverkodás az elõzõ pasival a fontosabb, vagy a barátod. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni a másikért, ha igazán szereted, pl. nem teszel olyan dolgokat, amik õt zavarják, õt bántják és fordítva. Ha ez neked nem elfogadható, akkor viszont érdemes hagyni a kapcsolatot, mert csak vita és sok szomorúság lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: De mi ezt már többször átbeszéltük és számomra ez már lezárt üg és nem akarom ez ex alá a lovat adni!
Valaki már írta elõttem: te mit szólnál, ha a pasid exérõl kiderülne, hogy még mindig szerelmes belé és ahelyett, hogy szépen leállítaná, mert már VELED van és téged szeret szépen adná alá a lovat, taliznának és MSN-en beszélgetnének? Látszódna számára, hogy még nem lezárt ügy és nem te vagy a legfontosabb számára. Szerinted hogy esne neked?
A kérdező hozzászólása: Persze mindez addig mehetne így, amíg nem minden napos a találkozás és nem akarnám, hogy akármi komolyabb is kialakuljon köztük!
A kérdező hozzászólása: Köszy az eddigi válaszokat! Mindenkinek igaza van! De azért bízhatna bennem annyira, hogy én már nem akarok semmit az extõl és õt(jelenlegit)szeretem! Õ is azt mondta, hogy gondoljak bele hogy mi lenne fordított esetben!Én meg erre azt mondtam neki, hogy ha tudnám, hogy neki az jó ha az exxel találkozik(kizárólag baráti szinten)akkor nem szólnék semmit!Lehet(biztos)hogy nem esne jól, de ha neki jó... Üdv!
A 14.18as vagyok. Képzeld el, ha a barátod csevegne, találkozna a volt barátnõjével, aki még mindig szerelmes belé! Hogyan reagálnál?
Örülj neki, hogy zavarja! Ha már nem zavarja, az a gáz szerintem! De próbáld meg még1szer normálisan megbeszélni vele a dolgokat! Ha így sincs változás mérlegelj, hogy megéri-e Neked az állandó veszekedés az ex-ért!
Szia! Hasonló cipõben járok én is. De megértem, hogy a barátomat zavarja, hogy a volt barátommal még tartjuk a kapcsolatot, így megpróbálom minimalizálni a találkozások számát. 2 havonta ráírunk egymásra, hogy hello, hogy vagy, mi van veled. És kb. fél évente találkozunk. Jól van ez így, és a barátom sem féltékenykedik.
Nálunk is ez van:S engem zavar, igen féltékeny vagyok, hogy miért mert szeretem !
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, hogy nem fajulnak el nagyon a dolgok, de ha mégis akkor természetes, hogy a barátomat fogom választani! Köszönöm a válaszokat! Üdv!
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem de azért mégis félek kicsit :/
pettingeljetek elõször (minden lehet csak szex nem) és aztán ha úgy érzed, hogy MOST akkor mondd neki nyugodtan hogy "Akarlak" vagy ilyesmit és akkor. :) én is 15 voltam, 11 nappal mielõtt 16 lettem, és nem bántam meg. :) akkor mi is 4 hónaposak voltunk :) ja és legyen kéznél gumi :) ))
Gyerek vagy még 4 hónap semmi 15-16 évesen, ismerjétek meg egymást igazán majd 1 év múlva térjetek csak rá a pettingre és késõbb a szexre, nem kell 15-16 évesen szexelni, éretlen gyerekként.A kapcsolat nem csak a szexbõl áll, pláne nem tinikapcskolatban.
én is hasonló cipõben járok, csak a barátom 17. Ha gondolod beszélhetünk priviben a dologról:)
A kérdező hozzászólása: 11. de nem úgy értettem h baj h az vagyok , hanem amiatt rágom magam a dolgon. azzal semmi bajom sincs , inkább örülök h nem húztak meg 13-14 évesen. mostmár legalább tudom , hogy mit csinálok..
A kérdező hozzászólása: 11. köszönöm a kedves választ :/
Szégyen, hogy bajnak gondolod, hogy szûz vagy!!!
Kicsit félsz, szóval még hanyagolhatnátok pár évig. Majd akkor jött el az ideje, ha nem félsz. "igazából az az egy bajom van h szûz vagyok" Jesszus! :o 22 L
1-2 évet még várjatok! Ne add ilyen könnyen magad!!!
várj még, hiszen Te is bizonytalan vagy még, ez nem hülyeség, attól õ akarja, az egy dolog, nem vagy elkésve semmivel N
A kérdező hozzászólása: õ 16 én 16 leszek nemsokára ( pár hónap ) egy két dolgot már meg engedtem neki de ezzel most nemtudom mit kezdjek :/ mert tényleg nagyon szeretem , igazából az az egy bajom van h szûz vagyok
Ja bocsi.ha 16 éves csak, akk sztem még korai a szex...
Hány éves a srác? Ha félsz akk nem lenne még tanácsos :/ én is ennyi voltam mikor lefeküdtem a barátommal, szintén 4 honap után, de nem bántam meg, bár már nem vagyunk együtt :/és nem is féltem akkor...
A kérdező hozzászólása: barátom 16
szerintem ne kapkodjátok el :) amúgy a barátod hány éves?
én is 15 éves vagyok, tanácsot adni nem tudok, de megkérdezhetem, h hány éves a barátod?:)
A kérdező hozzászólása: petting volt , én szeptemberbe leszek 16 , az a baj hogy amikor eljütunk "arra a pontra" amikor én is akarom akkor gondolkodom el rajta , hogy biztos akarom e..egyszer már majdnem volt csak közbe elöbb jöttek haza szüleim és így nem volt semmi. és bizonytalan vagyok , pedig 100% - ban bízom benne
Most konkrétan mi zavar? Hogy ott van a bugyidban a helye?
Rózsamézet kellene bele önteni a hüvelyedbe, patikában lehet kapni. Vagy hüvelykúpot is...jó a neve, aminek hívod a kérdésben :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a második választ:)
A folyas nem igazan termeszetes. Lehet, hogy van egy kis fertozesed, nogyogyasszal nezesd meg inkabb.
De a folyás természetes. Nekem is van, sok lánnyal beszéltem, nekik is van. Voltam vele nõgyógyásznál, õ is azt mondta, hogy ez a velejárója a nõi nemnek. Amúgy kérdezõ, nem fogja zavarni. Nem arra fog koncentrálni, elhiheted..:D
A kérdező hozzászólása: huuuu most nagyon megnyugtattatok:) ) és igen sok oldalon olvastam, hogy kis mennyiségben teljesen normális! ugyhogy köszönöm szépen a válaszokat:)

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

- (14. éves vagyok) A barátommal lassan fél éve leszünk együtt. Elég félénk lány vagyok vele szemben. Talán szégenlős. De nagyon szeretem. (ő is). Mit csináljak? -->

KICSITnéha elbizonyt alanodik abban hog szeretem-e őt. Mit csináljak? Mivel bizonyítsam neki hogy szeretem?

Legjobb válasz: Legózzatok.

Legózzatok.
s z o p d le
A kérdező hozzászólása: Légyszives..normális válaszokat :) köszönöm.
Mondd meg neki, hogy bizibiztibizti, hogy szereted.
Csinálj vele valami újat. De ne szopás, nyalás, ujjazás stb-re gondolj, mert azt 14 évesen (ha még szûz vagy) nagyon nagy hülyeség csinálni. Olyasmire gondolok, hogy nyak puszi, apró nyakharapások, alsó ajak beszívás vagy valami ilyemi. Öleld sokszor, és mond el neki, hogy szereted. Ha pedig elgondolkozol azon, hogy igazán szereted-e gondolj az elmúlt idõkre, amit vele töltöttél, és hogy ha nem lenne már veled milyen lenne. 14/L
le ne vetkõzz neki. Kicsi vagz még hozzá
néha teis vallj neki szerelmet! mond neki halkan hogy szereted törödj vele sokat! :) ezt egyböl érzi egy fiú

A mostani barátommal lassan fél éve vagyunk együtt és 5 honapja élünk nemi életet, mitől lehet ez, hogy?

Az utolsó szeretkezésünkkor véreztem. Terhes nem lehetek mert védekezünk. Lehetséges, hogy most szakadt át a szüzhártyám? Most másfél év után? Vagy fert?zést kaptam el valahol?

Legjobb válasz: az is lehet hogy csak felsértett valamit

az is lehet hogy csak felsértett valamit
szerintem is felsérthetett valahol..
Valószínûleg a szûzhártyád legalább öt hónapja átszakadt. (vagy másfél éve sokkal inkább) Fertõzés lehet, de nincs olyan fertõzés ami vérzést okoz és semmi mást nem. Lehet, hogy kicsit elragadtattátok magatokat mostanában :) Megesik
Felsértette a hüvelyfaladat. Legalábbis nagy a valószínûsége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!