Találatok a következő kifejezésre: Lassan fél vagyunk együtt a (20 db)

Sexelni fogsz, nem pedig karácsonyozni. Bármikor lehet, amikor jónak érzed :)
A kérdező hozzászólása: na, en is ugy gondoltam, koszi utolsó =)
Az iagazan meno parok a hold-mars-jupiter-merkur egyuttallasig varnak am...
Nem idõzíteni kell! A szex nem úgy mûködik, hogy mindig lefoglaltok egy idõpontot: ma 20.40kor várlak...... Szóval szerintem akkor csináljátok, amikor jön. Mi van, ha az ünnepen fájni fog a hasad, vagy fáradt leszel mert nem aludtál jól? De beterveztétek, így csinálni "kell", aztán lehet máskor sokkal nagyobb kedv lenne rá.
o.O Ennyit készülni rá...megöli a "varázst".
Akkor dugtok amikor akartok...
Baromság.
A kérdező hozzászólása: pl pont a félévesre gondoltam a , , specialis alkalmat, , ami 2 het mulva lenne koszonom a valaszokat :) ))
Milyen speciális alkalomhoz? Szerintem nem kell kikötni, mert az kicsit megöli az izgalmat. Sokkal jobb ha egyszer spontán amikor kívánjátok egymást, történik meg.
bármikor amikor csak jo esik ;) [email protected] irj erre az email.re vagy irj ide hogy milyen volt az elso :)

20 éves lány vagyok, lassan másfél éve vagyok együtt a párommal (5 hónappal fiatalabb nálam). Az utóbbi hónapokban nagyon ellaposodott a kapcsolatunk, nincsenek közös programok, csak vagyunk egymás mellett. Hogyan frissíthetnénk fel a kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: Apránként kezdjetek el moziba vagy sznházba járni. a Szívház nagyon jó dolog, mert nem is olyan nagyon drágák a jegyek ahogy mondják, és nagyon sok fiatal jár oda, és jó szórakozás:D. vagy csak haverokkal barátokkal menjetek el ey étterembe, a MC Donlads is megteszi. ismerõsökkel üljetek össze, és dvd-zetek. TÉNYLEG sokat javithat a kapcsolaton, hogyha nem csak egymásnak vagytok, hanem a barátoknak is, fõleg ha együtt. Sok sikert..:D

Apránként kezdjetek el moziba vagy sznházba járni. a Szívház nagyon jó dolog, mert nem is olyan nagyon drágák a jegyek ahogy mondják, és nagyon sok fiatal jár oda, és jó szórakozás:D. vagy csak haverokkal barátokkal menjetek el ey étterembe, a MC Donlads is megteszi. ismerõsökkel üljetek össze, és dvd-zetek. TÉNYLEG sokat javithat a kapcsolaton, hogyha nem csak egymásnak vagytok, hanem a barátoknak is, fõleg ha együtt. Sok sikert..:D
Legtöbbször a közös érdeklõdés hiánya a fõ probléma. Ha a barátod állandóan a számítógép elõtt ül és játszik/netezik, meg kell találni a módját, hogy elrángasd onnan. Például imádják a pasik (általában) a modellezést, esetleg harci játékokat, bringázni, akármi. A lényeg, hogy találj valami olyan hobbit, ami neki érdekes, és Te sem utálod csinálni! De ha mindenképp otthon kell ülni (vannak ilyen emberek, ez nem gond), lehet pl. filmeket nézni, 2játékos játékokkal játszani.
ilyen nincs, ha lenen az emberek már alkalmaznák N
sokat nem. a szikra ha csak szexuális alapon van, akkor hamar kihunyhat. a szerelem az, ami tartósabb.
Menjetek el romantikázni. Két napra csak ti ketten egy jobb helyre, szaunázás, jakuzzi, masszázs, együtt fürdés. Szexuális téren meg lepd meg. Legyél köntösben, állj az ajtófélfához, csábítsd el. Mutass neki új pózokat stb.

1 éve és 8 hónapja vagyok együtt a párommal! De már lassan egy fél éve nem kivánom a sexet és nem is nagyon szeretkezünk! Nagy baj? Mit csináljak?

Pedig nagyon szeretem mert ö az életem értelme de nem tudom mi van velem!

Legjobb válasz: Szerintem baj, beszéld meg vele ez végülis 2 emberen múlik.

Szerintem baj, beszéld meg vele ez végülis 2 emberen múlik.
szerintem eloszor legy oszinte magaddal es magadban keresd a problemat h miert nem kivanod mar annyira. unod? mar nem izgat fel a teste vagy ha hozzader? szamodra nem eleg kielegito? tul rovid/hosszu az elojatek? stb. probalj valaszt talalni magadban utana meg beszeljtek meg es probaljatok megoldani. uj pozok, helyek, vagy egeszen apro dolgok nagyon feldobhatjak.

Lassan fél éve egyutt vagyok a barátommal mit vegyek neki esetleg mijot tervelhetek ki?

Legjobb válasz: Pl a féléves évfordulón nagyon szexi fehérnemûben támadod le :) Nálam mûködött ez

Pl a féléves évfordulón nagyon szexi fehérnemûben támadod le :) Nálam mûködött ez
háát attól függ hogy te fiú vagy e vagy lány? (mert már volt ilyen itt XD)

Lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Eddig úgy gondoltam minden szép és jó semmi jelét nem láttam annak hogy bármi gond lenne köztünk. Mit is érezhet valójában irántam?

Tegnap azonban beszélgettünk és eljutottunk a szeretet szerelem témához azt mondta h ? nem érzi magát szerelmesnek jobban mondva nem szerelemb?l szeret engem. Fontos vagyok neki és hiányoznék neki ha nem lennék mellette de nekem ez rosszul esett mivel én teljesen odáig vagyok érte. Nem tudom hogy mit is akart ezzel mondani azóta ugyanúgy viselkedik velem ugyanolyan figyelmes és kedves csak valahogy nem tudom magam túltenni azon amit mondott.

Legjobb válasz: Szokták mondani, h nem feltétlenül a szerelmetõl lesz tartós és jó 1 kapcsolat, hanem h szereted a másikat és tiszteled, mindent megadsz neki, ami fontos...

Szokták mondani, h nem feltétlenül a szerelmetõl lesz tartós és jó 1 kapcsolat, hanem h szereted a másikat és tiszteled, mindent megadsz neki, ami fontos...
Ez attól is függ , hogy mennyi idõsek vagytok!Ugyanis fiatalabb korban ez a 1.5 év nagyon sok, és hosszú idõ.ez nem jelenti azt hogy nem szeretne vagy bármi!fontos vagy neki és érezteti veled ezt, az elmondásod alapján!nincs okod aggodalomra!és azt ne felejtsd el:Attól mert nem szeret ugy mint te õt, az nem jelenti azt hogy nem szeret szíve minden szeretetével. Remélem segitettem!
ez nálunk is így volt. én 3 hónap után mondtam neki, h szeretem, õ kicsit megrémült, azt mondta, õ nem szerelmes típus, azt se tudja, h milyen az. rosszul esett, h csak ennyit kaptam, de végül rájöttem, h nincs ezzel semmi baj. neki nem repkednek pillangók a gyomrában, de szeret. ugyanúgy hiányzom neki, kedves, odaadó, és én úgy érzem, h szeret. sokszor mondta, h miért kell ezt kimondani, õ inkább tettekben fejezi ki... én nagyon ritkán, részeg, és elérzékenyült pillanataimban mondom neki, és látszik rajta, h jólesik neki. és asszem jobb is, h nem szerelmes, mert lehet, akkor már zavaróan sokat adna, és csöpögõs lenne...:) és ha minden remek, és jó, nem érdemes azzal elrontani, h azon rágódsz szerelmes-e, vagy "csak" szeret... a szerelem elõbb-utóbb úgyis szeretetté válik.
Jujj, ez nagyon kellemetlen helyzet. Elhiszem, hogy rosszul esett, amikor megtudtad. Ilyen helyzetben én nagyon kiakadnék. Szerintem fél év után még fontos hogy ott legyen a szerelem, és égjetek a vágytól. Majd ha eltelik 15 év, akkor beszélhetünk szeretetrõl. A kedvesemmel 2 éve vagyuk együtt, és nagy a szerelem. Ez mindenkinek jár! Én a helyedben azt tenném, hogy megpróbálnám ismét magamba bolondítani. Változtatni kell egy kicsit. Szerintem a változatos szex sokat segítene. Nem írtad milyen közöttetek a nemi élet, de ha az tökéletesen mûködik, az csak jót jelent. Itt a nyár utazzatok el, romantikázzatok, menjetek étterembe. Foglalkozzatok magatokkal, a kapcsolatotokkal. Remélem sikerül! Petranova
Szia! Pontosan tudom, ez milyen rosszul esik, én is épp ugyanebben a cipõben járok (hozzáteszem, mi már több, mint egy éve együtt vagyunk). Igaz, nekem ezt nem fél év után mondta, az elejétõl kezdve tudtam róla. Az én kedvesem rettenetesen gyengéd, kedves, figyelmes velem, tehát tudom, hogy szeret, mégha nem is úgy, ahogyan én õt. Lehet, hogy ez késõbb fog nála kialakulni, lehet, hogy sosem. Mondhatnám azt is, hogy a szerelem elmúlhat, a szeretet nem. Ettõl egy kapcsolat szerintem még mûködhet. Csak hogy mondjak egy hasonló pozitív példát (hátha megnyugtat): Egy érettebb (mondhatjuk idõsebbnek is) nõismerõsöm mesélte, hogy õ már négy éve együtt volt a párjával (egy gyermeket is szült neki), mikor beleszerelmesedett. A kapcsolatok addig is jól mûködött.

2 és fél éve vagyok együtt a párommal van egy 6éves fia.2x láttam a fiut mert nem endedik, hogy lássa a párom viszont gyerektartást fizetnie kell!?

Mit tudnànk csinàlni!? Mellesleg a màsik nönek uj kapcsolata van akitöl 4gyereke van!

Legjobb válasz: Hányszor írjuk még le, hogy NEM azért fizeti a gyt-t, hogy láthassa a kölykét, hanem azért, mert MEGCSINÁLTA! Az ellen SEMMIT se tehettek, hogy ne kelljen fizetnie! Azért viszont tehetne, hogy láthassa! Már, ha valóban akarja, nem csak erre fogja! Bíróság segít!

Hányszor írjuk még le, hogy NEM azért fizeti a gyt-t, hogy láthassa a kölykét, hanem azért, mert MEGCSINÁLTA! Az ellen SEMMIT se tehettek, hogy ne kelljen fizetnie! Azért viszont tehetne, hogy láthassa! Már, ha valóban akarja, nem csak erre fogja! Bíróság segít!
Olyan nincs, hogy nem engedi az anya a kapcsolattartást. Gyámhatóságnak kell szólni és a rendõrségnek, ezután a jegyzõkönyvekkel el kell indítani a bírósági eljárást, amit lehet, hogy soron kívüli eljárásban is lefolytatnak a kiskorú érdekeire tekintettel. Jó kifogás sose rossz!
Egy csomó variáció van. A legvalószínûbb, hogy csak téged zavar, hogy a gyerek és az apja nem tartják a kapcsolatot. Ha a párodat is zavarná, akkor nyilván tenne érte. Azonban neki ez így kényelmes, pont les..rja, hogy mi van a kölykével. Nem is folytatom. Olyan tényleg nincs, hogy nem lehet, vagy nincs rá lehetõség. Aki meg akar oldani valamit az megoldja, aki meg kifogásokat akar keresni, az talál. Szerintem inkább a pároddal beszéld át, hogy miért nem kíváncsi a gyerekre. Nem a volt feleség a hunyó, ha nem tûnne fel, hanem drága párod. Ha én ilyen helyzetben lennék, és én nem láthatnám a gyereket, akkor a bíróság lenne a legkisebb baja az exemnek, mert ha kellene még az ajtót is rátörném láthatási idõbe. Minden meghiúsult láthatás után feljelenteném. Nemakarásnak nyögés, hiszen tudod. A gyerektartást meg fizesse csak, legalább ennyi emlékezteti rá, hogy van egy fia.
"Mért hogy gondolod ha a párod nem látja a gyerek nem is létezik nem eszik, nem kell rá füteni, mit gondolsz majd a szomszéd veszi meg neki a tankönyvet.." Olyan "anya" aki korlátozza a láthatást igen oldja meg maga. A pénz kell de az apa jogait leszarja.
Tegyen érte, hogy láthassa, mert az az õ joga. Olyan nincs, hogy nem engedi.
Ha nem fizetne a párod gyerektartást akkor is köteles lenne a másik szülõ a láthatást biztosítani. Ha valami oka van, hogy engedi, akkor felügyelet mellett de akkor is láthatja agyereket!
Kérdezõ, olyan, hogy "nem engedik" az NINCS, a kapcsolattartás biztosítása a gyerekkel élõ szülõnek nem joga, hanem kötelessége. "Kiskorúval való kapcsolattartás akadályozása 210. § (1) Aki a hatósági határozat alapján nála elhelyezett kiskorú és a kiskorúval kapcsolattartásra jogosult személy közötti kapcsolat kialakítását vagy fenntartását a kapcsolattartás kikényszerítése érdekében alkalmazott bírság kiszabását követõen is önhibájából akadályozza, vétség miatt egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Nem büntethetõ az elkövetõ, ha a kapcsolattartást az elsõfokú ítélet meghozataláig megfelelõen biztosítja, és az elmaradt kapcsolattartási formák pótlását megkezdi." Viszont ennek nincs köze a tartásdíjhoz, ami meg a különélõ szülõ kötelessége, és ha bíróság által megítélt tartásdíjat nem fizeti, szintén büntetõjogi következménnyel járhat.
A gyerekhez kötõdnek jogok és kötelezettségek is. Válás esetén kötelezettség a gyerektartás és jog a láthatás, mindkettõ megilleti. Egyik a másikkal nem függ össze, de mindkettõ megtagadása esetén a bíróság az illetékes.
Mért hogy gondolod ha a párod nem látja a gyerek nem is létezik nem eszik, nem kell rá füteni, mit gondolsz majd a szomszéd veszi meg neki a tankönyvet...
Olyan nincs, hogy nem engedik. Hacsak nem indokolja valami (pl. hogy a párod rosszul bánik a fiával), nincs joga az anyának eltiltani a gyereket az apjától. Gyámügyhöz, bírósághoz kell fordulni.
A gyerektartásnak nincs köze a láthatáshoz az csak a párodon múlik hogy nem jár utána hogy a gyerekét láthassa.Ahhoz meg végképp semmi közötök hogy az új élettársától hány gyereke van a nõnek!Szóval ha a párodnak gyereke van az után gyerektartást kell fizetni, ha tetszik ha nem!
#10 "Nem a volt feleség a hunyó, ha nem tûnne fel, hanem drága párod." - ezt a kristálytiszta logikát akkor más esetekre is lehet használni? Mondjuk nem a tolvaj hibás azért mert lop, hanem a biztonsági õr, aki trehány? Azért ennyire már ne legyünk részrehajlóak... Nem, kérlek, itt az elsõrendû hibás a kapcsolattartást akadályozó ex, aki egy közönséges bûnözõ (Btk 210. §, ott van feljebb), pont mint a példában a tolvaj. És igen, a kérdezõ párja is hibás valamennyire - ahogy a példában az õr - ha gondatlan, és hagyja zavartalanul bûnözni a bûnözõt. Azért ez a realitás.

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem de azért mégis félek kicsit :/
pettingeljetek elõször (minden lehet csak szex nem) és aztán ha úgy érzed, hogy MOST akkor mondd neki nyugodtan hogy "Akarlak" vagy ilyesmit és akkor. :) én is 15 voltam, 11 nappal mielõtt 16 lettem, és nem bántam meg. :) akkor mi is 4 hónaposak voltunk :) ja és legyen kéznél gumi :) ))
Gyerek vagy még 4 hónap semmi 15-16 évesen, ismerjétek meg egymást igazán majd 1 év múlva térjetek csak rá a pettingre és késõbb a szexre, nem kell 15-16 évesen szexelni, éretlen gyerekként.A kapcsolat nem csak a szexbõl áll, pláne nem tinikapcskolatban.
én is hasonló cipõben járok, csak a barátom 17. Ha gondolod beszélhetünk priviben a dologról:)
A kérdező hozzászólása: 11. de nem úgy értettem h baj h az vagyok , hanem amiatt rágom magam a dolgon. azzal semmi bajom sincs , inkább örülök h nem húztak meg 13-14 évesen. mostmár legalább tudom , hogy mit csinálok..
A kérdező hozzászólása: 11. köszönöm a kedves választ :/
Szégyen, hogy bajnak gondolod, hogy szûz vagy!!!
Kicsit félsz, szóval még hanyagolhatnátok pár évig. Majd akkor jött el az ideje, ha nem félsz. "igazából az az egy bajom van h szûz vagyok" Jesszus! :o 22 L
1-2 évet még várjatok! Ne add ilyen könnyen magad!!!
várj még, hiszen Te is bizonytalan vagy még, ez nem hülyeség, attól õ akarja, az egy dolog, nem vagy elkésve semmivel N
A kérdező hozzászólása: õ 16 én 16 leszek nemsokára ( pár hónap ) egy két dolgot már meg engedtem neki de ezzel most nemtudom mit kezdjek :/ mert tényleg nagyon szeretem , igazából az az egy bajom van h szûz vagyok
Ja bocsi.ha 16 éves csak, akk sztem még korai a szex...
Hány éves a srác? Ha félsz akk nem lenne még tanácsos :/ én is ennyi voltam mikor lefeküdtem a barátommal, szintén 4 honap után, de nem bántam meg, bár már nem vagyunk együtt :/és nem is féltem akkor...
A kérdező hozzászólása: barátom 16
szerintem ne kapkodjátok el :) amúgy a barátod hány éves?
én is 15 éves vagyok, tanácsot adni nem tudok, de megkérdezhetem, h hány éves a barátod?:)
A kérdező hozzászólása: petting volt , én szeptemberbe leszek 16 , az a baj hogy amikor eljütunk "arra a pontra" amikor én is akarom akkor gondolkodom el rajta , hogy biztos akarom e..egyszer már majdnem volt csak közbe elöbb jöttek haza szüleim és így nem volt semmi. és bizonytalan vagyok , pedig 100% - ban bízom benne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!