Találatok a következő kifejezésre: Lassan fél vagyunk (125 db)

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már lassan fél éve együtt vagyunk barátommal, rengeteget veszekedünk, szinte minden nap valami hülyeségen, pedig nagyon imádjuk egymást Valami ötlet hogy ne veszekedjünk ennyit?

Legjobb válasz: Nem bocsánatot kell kérni hanem vissza kell fogni magad. Mi is sokat veszekedtünk,aztán eldöntöttem,hogy türelmesebb leszek és nem fogom gerjeszteni a vitát ha valami kis apróságban eltérõek a nézeteink.Elõször nehéz volt lenyelni a dolgokat,aztán lassan hozzászoktam és ma már úgy gondolom hogy butaság volt olyan kis apróságokon összeszólalkoznunk.1 hónapja már hogy utoljára összevesztünk. Próbálj meg felülemelkedni,és továbblépni a teljesen jelentéktelen dolgokon.

Nem bocsánatot kell kérni hanem vissza kell fogni magad. Mi is sokat veszekedtünk, aztán eldöntöttem, hogy türelmesebb leszek és nem fogom gerjeszteni a vitát ha valami kis apróságban eltérõek a nézeteink.Elõször nehéz volt lenyelni a dolgokat, aztán lassan hozzászoktam és ma már úgy gondolom hogy butaság volt olyan kis apróságokon összeszólalkoznunk.1 hónapja már hogy utoljára összevesztünk. Próbálj meg felülemelkedni, és továbblépni a teljesen jelentéktelen dolgokon.
Én is így vagyok, ha nekem van igazam akkor is alázkodom. De ez van jó is nõnek lenni igaz?
Ja, adj neki igazat, elvégre, ha a barátoddal vagy együtt, akkor ugye alapból neki van igaza, ez nem vitás, õ a férfi. :)
A kérdező hozzászólása: az elején nemveszekedtünk..kb 2-3hónapig
Igen.Az elõttem szólónak annyiban igaza van, hogy ha ez már a legelejétõl kezdve így van, akkor ott tényleg át kell gondolni van e értelme a kapcsolatnak.Amennyiben viszont ez csak az utóbbi idõben jellemzõ, akkor küzdeni kell érte, ha tényleg szereted.:) IGazából most a kérdést visszaolvasva tényleg olyan, mintha ez már a legelejétõl lenne..eszembe sem jutott, mivel nálunk is volt egy idõszak mikor mindig veszekedtünk.:)
Persze hullámvölgyeknél teljesen rendben van ez a hozzáállás. De nekem úgy jött le, hogy már az elejétõl fogva állandóan veszekednek. Lehet hogy én értelmeztem félre, és ha így van, akkor érdemes dolgozni a kapcsolatért. Nálunk is vannak ilyen idõszakok, olyankor én is türelmesebb vagyok a párommal, és ez fordítva is igaz. Vannak nekem rossz napjaim (pirosbetûs ünnepek), amikor egy hisztérika vagyok, a barátom mégsem kezd el veszekedni, sõt ha én kötök belé, egyszerûen nem veszi fel. Ez így szerintem teljesen okés, és természetes. De vannak párok akik egyszerûen nem illenek össze, és kibírhatatlan kompromisszumokat kell kötni, azért hogy a kapcsolat fennmaradjon. Ilyen esetben szerintem jobb a szakítás.
Utolsó! Igen!Lenyelni a problémát.De ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan halmozod magadban a problmémát és egyszer csak kirobbansz, hanem azt hogy egyszerûen türelmesebb vagy és nem csinálsz mindenbõl problémát.Lenyeled magadban és nem gerjeszted a vitát.Ez eleinte nehéz, majd idõközben rájössz, hogy milyen jelentéktelen kis dolgok voltak azok.Aztán már a végén fel sem veszed azokat a dolgokat amik régebben bosszantottak. Azért mert egy kapcsolatban vannak viták, még nem kell egybõl szakítani.1, 5 éve vagyok együtt a barátommal, életem szerelme, 1hónap volt olyan, mikor folyamatosan veszekedtünk mindenen.Azért mert egy kapcsolat mélypontra kerül még nem kell egybõl véget vetni mindennek.Küzdeni kell érte és ha neked megéri azt az áldozatot, hogy visszaveszel egy kicsit, türelmesebb leszel, ami eleinte nagyon nehéz, akkor tényleg igazán szeretheted a párodat.Ha meg nem éri meg neked, könnyebb feladni, akkor meg is érdemled, hogy a kapcsolataid sorra tönkremenjenek. Még a legtökéletesebb kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, amikbõl ki kell kászálódni és ezek nehézségekkel járnak. Tehát ha bármi gond van, akkor nem szakítani kell, hanem megoldani közösen.
Ami nem megy, nem kell eröltetni. A napi szintû veszekedés sehogy sem fér bele egy kapcsolatba. Nyelni? Egész életen át nem lehet tûrni. Elõbb-utóbb kirobban a vulkán, akkor pedig nagyon csúnya veszekedések lesznek. Szerintem egyszerûen nem illetek össze. Keress olyan pasit, akivel hasonló az értékrendetek, az érdeklõdési körötök, és nem kell megalázkodni.
A kérdező hozzászólása: jah..jónõnek lenni... aj. megpróbállom énis lenyelni az ilyen dolgokat mert nagyon szeretem nemakarom elveszíteni
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: akkor is bocsánatot kérek ha nemis neki van igaza :(
Legyetek türelmesebbek egymással. Ha valami baj van, nem kell rögtön kiabálni egymással, meg lehet azt kulturáltan is beszélni.
A kérdező hozzászólása: de én megpróbáltam vagyis amikor elkezdünk veszekedni rögtön bocsánatot kérek tõle de akkor õ már addigra felhúzza magát és dühöng
Néha elég, ha csak megpróbáljátok kicsit félrerakni az egótokat.
A kérdező hozzászólása: Õ 17 én 16
Akkor próbálj meg türelmesebb lenni vele.Értékeld át a dolgokat, mi az ami jelentõs, fontos és mi az ami nem.Ezekután pedig próbáld magad ehhez tartani és hidd el sokkal jobb lesz utána.:)

Fiúk! Melyik jobb? Amikor hirtelen izgatnak fel vagy pedig szép lassan fokozatosan?

ezt úgy értem h, pl ha a csaj szép lassan simogat és izgat fel vagy ha hirtelen el?veszi és úgy szop le?

Legjobb válasz: lassan járj, tovább érsz :)

lassan járj, tovább érsz :)
Egy finom pancsi(persze közösen) és utána egy isteni masszázs csodákra képes.
Csak a magam igényei alapján beszélhetek. (25/F) Érdemes egyfajta hömpölygést belevinni: pl. két-három szenvedélyes bólintás után egy buján elnyújtott, már-már kínzó, lágyan cuppanó elválás, utána egy kis nyalogatás, esetleg a herék cirógatása vagy szopogatása... És ha már nagyon közel van a kielégüléshez, érdemes pihentetni kicsit, "szadizni" a fenti "buján eleresztõ" technikával. Szóval a legjobb egy gyorsabb izgatás, viszonylag rövid lecsengéssel megszakítva. Nálam a "dugattyúzás" és a "fagylaltozás" se igazán jön be úgy önmagában. Ja igen: a gyorsverés meg pláne nem. :D
A legjobb ha felizgatnak, mikor hogy esik jól:)

14-éves vagyok. A barátommal lassan fél évessek leszünk. Megbeszéltük hogy akkor lefekszünk egymással. (igazából nem vagyok rá felkészülve. ) most mit csináljak?

Õnagyon akarja. Rettenetessen akar, kíván engem. És én is õt. Tudna várni csak õ 16-éves és már el akarja veszíteni. Én is akarom õt, de félek az elsõtõl. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Várj még, lelkileg nem vagy rá fel készülve. És az elsõre mindig emlékezni fogsz.

Várj még, lelkileg nem vagy rá fel készülve. És az elsõre mindig emlékezni fogsz.
Nem vagy rá felkészülve, nem dugtok. Ilyen egyszerû. Ha mégis, nagyon megfogod bánni. Próbáld magad fékezni, és a nyomorék kis pö.cs is melletted.
Á nem akarlak lebeszélni, mert nem fogsz hallgatni rám... De mondd meg neki, hogy még várjatok. Nagyon fiatal vagy. Ha tényleg szeret, ez nem lehet akadály. Még egy jó ideig... Pettingelni addig is lehet. Azt szoktatok? Ráadásul nagyon ajánlott szex elõtt, fõleg ilyen fiatal korban, hogy legalább megismerjétek, mit szeret a másik, elmondhasd neki, mi nem tetszik, ha valamit rosszul csinál... meg ne ilyendj meg a farok látványától... :D Jobb lenne, mielõtt durbele módon odaadod neki magad...
Õ nem azért akar téged megdugni, mert végre, tényleg, igazán veled szeretne lenni, hanem csak mert már elakarja veszíteni a szüzességét. Mivel te vagy az ideiglenes barátnõje, ezt jelen pillanatban csak veled tudja megtenni.
Szerintem csak rettenetesen meg akar dugni, mert a haverjai piszkálják, hogy szûz. Szánalom az ilyen.
Nem vagy rá felkészülve, ezzel ki is mondtad a kulcsmondatot. Az elsõre nyilván senki nincs igazán kész, de szerintem butaság lenne egy bizonyos együtt töltött idõhöz kötni ezt. Még mindketten fiatalok vagytok és érthetõ, hogy dúlnak a hormonok, de csak akkor szabad ilyenbe belemenni, ha mindketten biztosak vagytok abban, hogy akarjátok, hogy ha visszagondoltok rá, nem fogjátok megbánni és persze ha gondoskodtatok a megfelelõ védekezésrõl. Én azért 14 évesen még nem javasolnám, hidd el, ha normális a pasi, meg fogja érteni, hogy még várni akarsz.
NE TEDD MEG!!!
ha nem vagy rá felkészülve, az teljesen normális! nem ciki, pláne, hogy csak 14 vagy, de ha 18 lennél, akkor sem lenne gáz. ha igazán szeret, megvárja, amíg kész leszel. õ 16 évesen nem öreg még elveszíteni, nem tudom, hova rohan... gondolom menõ akar lenni a haverok elõtt, hogy már d*gott. hidd el, nem fogod megbánni, ha minél késõbb kezdesz bele a szexbe. érettebb leszel, fel tudod mérni a jelentõségét, nem égsz ki 20 éves korodra, és késõbb sem fekszel össze akárkivel, mert a szexnek igenis értéke lesz, nem egy szar élmény menõségbõl 14 évesen, utána meg rutin.
Õ csak arra hajt, hogy megdugjon. Ha valaki tényleg szeret, még 20 évesen is tud várni, nem hogy 16 évesen.
A kérdező hozzászólása: Eddig is köszi a válaszokat.Várni fogogok vele.. Az elsõnek:nem volt..
19:26. Ott a pont, nagyon helyesen mondja.

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.

Úgy látom ovu után mindenkinek cikk-cakkban megy fel, vagy legalábbis lassan megy fel a hője. Megnéznétek az én görbém?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/233793965f430a3781aead..

Legjobb válasz: Nagyon szép a görbéd! Még baba is lehet!

Nagyon szép a görbéd! Még baba is lehet!
Ki az a "mindenki"? :o) A tiéd teljesen szabályos. Igaz, egy nappal késõbbre kell húzni a zöld vonalat...
A kérdező hozzászólása: Tényleg szépnek találjátok? Ennek örülök! Hát a mindenkiket azok alatt értem, akik görbéjét itt megnéztem!Mind lassan ment fel, vagy cikk-cakkosan ovu után. Nekem meg felment, aztán ott maradt. Hát én is kíváncsi leszek a folytatásra!:-) Köszönöm a válaszokat!
3 féle szabály szerint emelkedhet meg a hõ, tehát némi cikk-cakk is belefér. Valószínûleg azok nyomják ide fel a görbéiket legtöbben, akiknek nem az "alapverzió" szerint emelkedik (mint Neked), és épp emiatt kérdeznek is rá, hogy akkor jó-e ez így, stb. Én annyit tennék még hozzá, hogy a nem vért napáig mindenképp magasan szokott maradni, tehát ebben a fázisban nem mutatja a görbe, hogy van-e baba, vagy nincs. De lehet! Szóval én nem nevezem "szépnek", "csak" rendben van! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:-)

Fel vagyok fázva már 1 hete lassan, orvosnál nem voltam cickafarkfű teát iszogatok, és ülőfürdüzők már 2 napja. De két napja elkezdett fájni a gerincoszlopom mellett baloldalon kőzvetlen. Mi lehet a baj?

Lehet hogy a felfázás terjedt el, avgy lehet hogy ameghúztam a hátizomomat táncon.

Legjobb válasz: Hólyaghurutot nem érdemes otthon kúrálgatni, mert nem az a fajta betegség, ez nem nátha, hanem bakteriális fertõzés, amit kezelni kell. tapasztalatból beszélek. menj vele 27-én urológushoz, antibiotikumot ír fel majd, és elmond pár dolgot, amire ügyelned kell, nehogy krónikussá váljon nálad ez a borzasztó szar betegség.

Hólyaghurutot nem érdemes otthon kúrálgatni, mert nem az a fajta betegség, ez nem nátha, hanem bakteriális fertõzés, amit kezelni kell. tapasztalatból beszélek. menj vele 27-én urológushoz, antibiotikumot ír fel majd, és elmond pár dolgot, amire ügyelned kell, nehogy krónikussá váljon nálad ez a borzasztó szar betegség.
mit jelent az, hogy felfáztál? ha hólyaghurutra gondolsz (fájdalmas pisi, esetleg vér, genny stb) akkor urológus és antibiotikum. de ez nem felfázás, ez baktériumos fertõzés. otthoni kúrálgatással sokra nem mész. ha nem ennyire durva, akkor rowatinexet tudom ajánlani, recept nélkül kapható és grépfruit cseppet.
Barátnõm is fel volt fázva és nem ment el dokihoz, hanem magát kurálta ki és meggyógyult 2nap alatt. a patikában vett Urogin (azt hiszem ez a neve) próbáld ki hátha segít!Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Kõszõnõm a válaszokat, kenegetema hátam árnika krémmel ugy tünik kezd elmúlni.
A felfázás nem játék. Anyukám hajlamos rá. Egy felfázást 2 nap alatt nem lehet otthon kikúrálni. A hólyaghurutról pedig nem is beszélve. Erre antibiotikumot, gyulladáscsökkentõket szokott a doki adni. Ezek receptköteles gyógyszerek. A recept nélkül kaphatók, nem hiszem, hogy annyira hatásosak lennének. Ha még nem voltál felfázva, akkor innentõl kezdve sokkal jobban kell vigyáznod magadra, mert könnyen kiújulhat. Mindenképp a derekadat takaró ruhában járj, és ne ülj le hideg helyre. Még a buszon is vigyázni, kell nehogy hideg legyen az ülés. (feltéve, ha szoktál buszozni). A lehûlt autó hideg ülése is veszélyes, fõleg ha olyan kabátba ülsz rá ami a fenekedet nem takarja.

Lassan fel eve egyut vagyok a baratnomel nagyon szeretem de nagyon feltekeny vagyok szerintetek ez normalis dolog?

Legjobb válasz: Miért vagy féltékeny nem bízol meg benne? Ha nagyon féltékeny vagy az nem jó dolog.

Miért vagy féltékeny nem bízol meg benne? Ha nagyon féltékeny vagy az nem jó dolog.
Azon a régi szakításon tedd túl magad és ne féltékenykedj.Igazságtalan ez a barátnõddel, hogy a volt csaj miatt vagy rá féltékeny amikor õ nem szolgált rá.
Nekem meg az a tanùsàgom, hogy akkor leszünk valakire féltékenyek, amikor az okot is megadjàk rà. Jó biztosan vannak màs dolgok is amikor valalki ok nélkül féltékeny, de nekem ez a tapasztalatom. Adott rà okot a baràtnõd, vagy csak te beképzelsz dolgokat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!