Találatok a következő kifejezésre: Lassan fél egyutt (26 db)

Már lassan fél éve együtt vagyunk barátommal, rengeteget veszekedünk, szinte minden nap valami hülyeségen, pedig nagyon imádjuk egymást Valami ötlet hogy ne veszekedjünk ennyit?

Legjobb válasz: Nem bocsánatot kell kérni hanem vissza kell fogni magad. Mi is sokat veszekedtünk,aztán eldöntöttem,hogy türelmesebb leszek és nem fogom gerjeszteni a vitát ha valami kis apróságban eltérõek a nézeteink.Elõször nehéz volt lenyelni a dolgokat,aztán lassan hozzászoktam és ma már úgy gondolom hogy butaság volt olyan kis apróságokon összeszólalkoznunk.1 hónapja már hogy utoljára összevesztünk. Próbálj meg felülemelkedni,és továbblépni a teljesen jelentéktelen dolgokon.

Nem bocsánatot kell kérni hanem vissza kell fogni magad. Mi is sokat veszekedtünk, aztán eldöntöttem, hogy türelmesebb leszek és nem fogom gerjeszteni a vitát ha valami kis apróságban eltérõek a nézeteink.Elõször nehéz volt lenyelni a dolgokat, aztán lassan hozzászoktam és ma már úgy gondolom hogy butaság volt olyan kis apróságokon összeszólalkoznunk.1 hónapja már hogy utoljára összevesztünk. Próbálj meg felülemelkedni, és továbblépni a teljesen jelentéktelen dolgokon.
Én is így vagyok, ha nekem van igazam akkor is alázkodom. De ez van jó is nõnek lenni igaz?
Ja, adj neki igazat, elvégre, ha a barátoddal vagy együtt, akkor ugye alapból neki van igaza, ez nem vitás, õ a férfi. :)
A kérdező hozzászólása: az elején nemveszekedtünk..kb 2-3hónapig
Igen.Az elõttem szólónak annyiban igaza van, hogy ha ez már a legelejétõl kezdve így van, akkor ott tényleg át kell gondolni van e értelme a kapcsolatnak.Amennyiben viszont ez csak az utóbbi idõben jellemzõ, akkor küzdeni kell érte, ha tényleg szereted.:) IGazából most a kérdést visszaolvasva tényleg olyan, mintha ez már a legelejétõl lenne..eszembe sem jutott, mivel nálunk is volt egy idõszak mikor mindig veszekedtünk.:)
Persze hullámvölgyeknél teljesen rendben van ez a hozzáállás. De nekem úgy jött le, hogy már az elejétõl fogva állandóan veszekednek. Lehet hogy én értelmeztem félre, és ha így van, akkor érdemes dolgozni a kapcsolatért. Nálunk is vannak ilyen idõszakok, olyankor én is türelmesebb vagyok a párommal, és ez fordítva is igaz. Vannak nekem rossz napjaim (pirosbetûs ünnepek), amikor egy hisztérika vagyok, a barátom mégsem kezd el veszekedni, sõt ha én kötök belé, egyszerûen nem veszi fel. Ez így szerintem teljesen okés, és természetes. De vannak párok akik egyszerûen nem illenek össze, és kibírhatatlan kompromisszumokat kell kötni, azért hogy a kapcsolat fennmaradjon. Ilyen esetben szerintem jobb a szakítás.
Utolsó! Igen!Lenyelni a problémát.De ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan halmozod magadban a problmémát és egyszer csak kirobbansz, hanem azt hogy egyszerûen türelmesebb vagy és nem csinálsz mindenbõl problémát.Lenyeled magadban és nem gerjeszted a vitát.Ez eleinte nehéz, majd idõközben rájössz, hogy milyen jelentéktelen kis dolgok voltak azok.Aztán már a végén fel sem veszed azokat a dolgokat amik régebben bosszantottak. Azért mert egy kapcsolatban vannak viták, még nem kell egybõl szakítani.1, 5 éve vagyok együtt a barátommal, életem szerelme, 1hónap volt olyan, mikor folyamatosan veszekedtünk mindenen.Azért mert egy kapcsolat mélypontra kerül még nem kell egybõl véget vetni mindennek.Küzdeni kell érte és ha neked megéri azt az áldozatot, hogy visszaveszel egy kicsit, türelmesebb leszel, ami eleinte nagyon nehéz, akkor tényleg igazán szeretheted a párodat.Ha meg nem éri meg neked, könnyebb feladni, akkor meg is érdemled, hogy a kapcsolataid sorra tönkremenjenek. Még a legtökéletesebb kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, amikbõl ki kell kászálódni és ezek nehézségekkel járnak. Tehát ha bármi gond van, akkor nem szakítani kell, hanem megoldani közösen.
Ami nem megy, nem kell eröltetni. A napi szintû veszekedés sehogy sem fér bele egy kapcsolatba. Nyelni? Egész életen át nem lehet tûrni. Elõbb-utóbb kirobban a vulkán, akkor pedig nagyon csúnya veszekedések lesznek. Szerintem egyszerûen nem illetek össze. Keress olyan pasit, akivel hasonló az értékrendetek, az érdeklõdési körötök, és nem kell megalázkodni.
A kérdező hozzászólása: jah..jónõnek lenni... aj. megpróbállom énis lenyelni az ilyen dolgokat mert nagyon szeretem nemakarom elveszíteni
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: akkor is bocsánatot kérek ha nemis neki van igaza :(
Legyetek türelmesebbek egymással. Ha valami baj van, nem kell rögtön kiabálni egymással, meg lehet azt kulturáltan is beszélni.
A kérdező hozzászólása: de én megpróbáltam vagyis amikor elkezdünk veszekedni rögtön bocsánatot kérek tõle de akkor õ már addigra felhúzza magát és dühöng
Néha elég, ha csak megpróbáljátok kicsit félrerakni az egótokat.
A kérdező hozzászólása: Õ 17 én 16
Akkor próbálj meg türelmesebb lenni vele.Értékeld át a dolgokat, mi az ami jelentõs, fontos és mi az ami nem.Ezekután pedig próbáld magad ehhez tartani és hidd el sokkal jobb lesz utána.:)

Már lassan fél éve vagyunk együtt barátnőmmel és még nem mondta, hogy szeret, én már beszéltem az érzéseimről Neki, ez normális?

Legjobb válasz: Én se mondtam még a barátomnak, 3 hónapja vagyunk együtt.De ha mondja õ, hogy "Szeretlek!" Arra vissza mondom , hogy "Én is Téged!" De így konkrétan még nem mondtam neki, hogy "szeretlek!"

Én se mondtam még a barátomnak, 3 hónapja vagyunk együtt.De ha mondja õ, hogy "Szeretlek!" Arra vissza mondom , hogy "Én is Téged!" De így konkrétan még nem mondtam neki, hogy "szeretlek!"
Nem mindenkinek megy ez így. Sokan nem szeretik így kinyilvánítani az érzéseiket. A párom pl. szökõévente egyszer ha mondja. De tudom, hogy szeret, mert e tetteivel kifejezi ezt. Szóval a szó nem minden! 20/L
A kérdező hozzászólása: azt sem mondja, hogy "én is", maximum elmosolyodik és jól esik neki, de soha nem beszél az érzéseirõl és a gondjairól ...
Lehetséges hogy õ az a fajta aki nehezen beszél az érzéseirõl..
Nekem több, mint 2 évig volt olyan bnõm, aki egyszer sem mondta, hogy szeret, pedig szeretett... 28F

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

17/L Baratomnak nemsoka lesz a szulinapja lassan fel eve vagyunk egyutt . Szeretnek neki valami ajandekot de nincs semmi ötletem . Szinte mindene mrgvan . Motoros . Milyen ajandekot vehetnek neki?

Motoros agynemuhazatra gondoltam szerintetek rossz otlet?

Legjobb válasz: Nem rossz, kivétel ha gyerekesnek találná, de te ezt jobban tudhatod mert ismered. Az a biztos hogy amikor odaadod hozzá mondod hogy "gyorsan ki is próbálhatnánk" :D Ezzel leveszed a lábáról.:) 18/L

Nem rossz, kivétel ha gyerekesnek találná, de te ezt jobban tudhatod mert ismered. Az a biztos hogy amikor odaadod hozzá mondod hogy "gyorsan ki is próbálhatnánk" :D Ezzel leveszed a lábáról.:) 18/L
"gyorsan ki is próbálhatnánk No de ki akar egybõl aludni a születésnapján?
Heló! Szeritnem vegyél neki valami oylat, ami nem a legfõbb hobbijához kapcsolódik. Köny, film DVD-n, esetleg képregény- mondjuk ha ne movlassa õket, de szereti a képregény-adaptációs filmeket, vagy vidd el moziba...
Személyes ajándék kéne.

- (14. éves vagyok) A barátommal lassan fél éve leszünk együtt. Elég félénk lány vagyok vele szemben. Talán szégenlős. De nagyon szeretem. (ő is). Mit csináljak? -->

KICSITnéha elbizonyt alanodik abban hog szeretem-e őt. Mit csináljak? Mivel bizonyítsam neki hogy szeretem?

Legjobb válasz: Legózzatok.

Legózzatok.
s z o p d le
A kérdező hozzászólása: Légyszives..normális válaszokat :) köszönöm.
Mondd meg neki, hogy bizibiztibizti, hogy szereted.
Csinálj vele valami újat. De ne szopás, nyalás, ujjazás stb-re gondolj, mert azt 14 évesen (ha még szûz vagy) nagyon nagy hülyeség csinálni. Olyasmire gondolok, hogy nyak puszi, apró nyakharapások, alsó ajak beszívás vagy valami ilyemi. Öleld sokszor, és mond el neki, hogy szereted. Ha pedig elgondolkozol azon, hogy igazán szereted-e gondolj az elmúlt idõkre, amit vele töltöttél, és hogy ha nem lenne már veled milyen lenne. 14/L
le ne vetkõzz neki. Kicsi vagz még hozzá
néha teis vallj neki szerelmet! mond neki halkan hogy szereted törödj vele sokat! :) ezt egyböl érzi egy fiú
Sexelni fogsz, nem pedig karácsonyozni. Bármikor lehet, amikor jónak érzed :)
A kérdező hozzászólása: na, en is ugy gondoltam, koszi utolsó =)
Az iagazan meno parok a hold-mars-jupiter-merkur egyuttallasig varnak am...
Nem idõzíteni kell! A szex nem úgy mûködik, hogy mindig lefoglaltok egy idõpontot: ma 20.40kor várlak...... Szóval szerintem akkor csináljátok, amikor jön. Mi van, ha az ünnepen fájni fog a hasad, vagy fáradt leszel mert nem aludtál jól? De beterveztétek, így csinálni "kell", aztán lehet máskor sokkal nagyobb kedv lenne rá.
o.O Ennyit készülni rá...megöli a "varázst".
Akkor dugtok amikor akartok...
Baromság.
A kérdező hozzászólása: pl pont a félévesre gondoltam a , , specialis alkalmat, , ami 2 het mulva lenne koszonom a valaszokat :) ))
Milyen speciális alkalomhoz? Szerintem nem kell kikötni, mert az kicsit megöli az izgalmat. Sokkal jobb ha egyszer spontán amikor kívánjátok egymást, történik meg.
bármikor amikor csak jo esik ;) [email protected] irj erre az email.re vagy irj ide hogy milyen volt az elso :)
van ilyen
Van ilyen! :) Mi már 3 éve így élünk. Azért tartsd nyitva a szemed, de igenis vannak férfiak, akikben meg lehet bízni, ilyen az én párom is.
Soha ne bízd el magad.A boldogság nem statikus állapot azért folyamatosan meg kell dolgozni.Ha 'hátradõlsz' az nem csak neked lesz rossz.Rengeteg házasság is ez miatt megy gallyra.
A ferfiakban soha nem lehet 100%ban megbizni. Lopnak csalnak hazudnak.
ilyen nincs, ha lenen az emberek már alkalmaznák N
sokat nem. a szikra ha csak szexuális alapon van, akkor hamar kihunyhat. a szerelem az, ami tartósabb.
Menjetek el romantikázni. Két napra csak ti ketten egy jobb helyre, szaunázás, jakuzzi, masszázs, együtt fürdés. Szexuális téren meg lepd meg. Legyél köntösben, állj az ajtófélfához, csábítsd el. Mutass neki új pózokat stb.

A mostani barátommal lassan fél éve vagyunk együtt és 5 honapja élünk nemi életet, mitől lehet ez, hogy?

Az utolsó szeretkezésünkkor véreztem. Terhes nem lehetek mert védekezünk. Lehetséges, hogy most szakadt át a szüzhártyám? Most másfél év után? Vagy fert?zést kaptam el valahol?

Legjobb válasz: az is lehet hogy csak felsértett valamit

az is lehet hogy csak felsértett valamit
szerintem is felsérthetett valahol..
Valószínûleg a szûzhártyád legalább öt hónapja átszakadt. (vagy másfél éve sokkal inkább) Fertõzés lehet, de nincs olyan fertõzés ami vérzést okoz és semmi mást nem. Lehet, hogy kicsit elragadtattátok magatokat mostanában :) Megesik
Felsértette a hüvelyfaladat. Legalábbis nagy a valószínûsége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lassan fél éve egyutt vagyok a barátommal mit vegyek neki esetleg mijot tervelhetek ki?

Legjobb válasz: Pl a féléves évfordulón nagyon szexi fehérnemûben támadod le :) Nálam mûködött ez

Pl a féléves évfordulón nagyon szexi fehérnemûben támadod le :) Nálam mûködött ez
háát attól függ hogy te fiú vagy e vagy lány? (mert már volt ilyen itt XD)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!