Találatok a következő kifejezésre: Lassan egy nagyon (193 db)

Már eggyüt vagyunk lassan egy éve nagyon szeretjük egymást én már nem vagyok szűz de ő még az én már nagyon szeretnék sexelni de ő nagyon ellene van :s . Mi tegyek?

csajok hogy lehetne meg gy?znöm??? segítsetek légyszives

Legjobb válasz: Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom

Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom
Szerintem inkább neked kellene felfognod hogy 16 évesen nem biztos hogy elakarja veszíteni a szüzességét még. Attól hogy neked ennyire dughatnékod van arról nem õ tehet. A szerelem meg sokkal többet kibír mint hinnéd. Ha szereted akkor vársz ha nem akkor hagyd el és a lánynak is jobb lesz és te is dugdoshatod a farkad ahova akarod.
és mi van akkor, ha akar várni még 1 évet? jó h nem 16 éves korában szexel, gyerekfejjel..
õ fogja érezni hogy mikor áll rá készen mint testileg s lelkileg. ne legyél egy rámenõs agyatlan. ha azért elhagynád mert nem akar akkor húzz el
Ez mind szép és jó, csak nem így mûködik egy párkapcsolat. Érdekes én másfél évet vártam, aztán a következõ csávójával érdekes 1 hónap alatt eljutottak a szexhez. Ha egy csaj ilyen sokáig vár, akkor ott valami nincs rendben, én azt mondom. És ez a szöveg hogy várjunk amig a csaj készen nem áll oltári nagy baromság.
semmit ne erõltess, egy lánynak fontos az elsõ, és neki az nem túl jó lelikelg, ha azt érzi, hogy kényszerítik.
miért lenne gond?? nem mindenkinek az az 1. dolga, h ágybaugrik vkivel.. ne legyél már nevetséges :) )
1. Ne nyaggasd a csajt, mert nem segít. Mire van a petting? Annyi módja van az aktuson kívül az örömszerzésre, miért nem fedezitek fel egymás testét, érzékiségét? A szex nem "bedugom"-mal kezdõdik! 2. Egy szexuálpszichológus nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy az a lány, amelyik arra hivatkozik, hogy majd ha ennyi, meg annyi idõs lesz, az nem szerelmes. Egy szerelmes vágyik szerelme érintésére.
v nem lehet hogy a másikkal azért jutott el olyan hamar odáig mert attól félt hogy õ is el fogja hagyni emiatt... sztem ha 16 évesen még nem akar sexszelni azt megértem, 16 az elég fiatal, ha csak kicsivel lenékk prûdebb még viszaküldeném micimackót olvasni sex helyett XD
hany evesek vagytok?? várj, tippelek.. te 14 - 15.. õ meg 18??
A kérdező hozzászólása: HALLOD nekem úgyan ezt mondta a csj hogy várjunk 6hónapot ...de ebõl se lett semi és most meg azt mondja várjuk meg az 1évet
A kérdező hozzászólása: kösszíí......ezzel én így voltam egy ideig , de most már nem tudom mit tegyek
Mindenképp...A szerelem sokat kibír, eltûr :) Persze csak ha nem felszínes.
A kérdező hozzászólása: szerinted egy igaz szerelem ki birja ezt???
Lehet hogy te megérettél rá, ezekszerint õ nem.Mindt már mondtam "türelem" :)
A kérdező hozzászólása: fiúúú vagyok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 16évesek vagyunk .....de szrintem már megéretünk ráá ...am aki nem tud normális választ adni az maradjon kusba szerintem , az oldalnak nem az lényege hogy ilyen béna bunkók be írkáljának
Ne akard gyõzködni csak finoman közeledj, mindíg menj egy kicsit közelebb a célhoz, de csak addíg amég engedi.(türelem..)
rántsál kettõt a rudin és feküdj le
v helyére 14:08-at akrtam írni XD ez van ha lasabban nyomom a ctrl-t mint a v-t XD bocsi :S

FONTOS! Lenne egy kérdésem: Malabári dánióim lassan egy évesek, pár napja egy 60 literes aksiba külön raktam egy nőstényt és egy hímet, sajnos semmi nem történik, pedig a nőstény hasa szép nagy. Visszategyem őket a nagy aksimba, vagy várjak még vele?

A vizet 28 fokosra felemeltem, 25%-os vízcsere is megtörtént.Lehetséges, hogy sosem fog ívni? Esetleg valamilyen ívást serkentő tippet írhatnátok.

Legjobb válasz: Még valami: 40 napja szült a guppim, mostanra újra óriási hasa és fekete foltja lett, de valamiért mégsem szeretne szülni.Mi lehet a probléma?

A kérdező hozzászólása: Még valami: 40 napja szült a guppim, mostanra újra óriási hasa és fekete foltja lett, de valamiért mégsem szeretne szülni.Mi lehet a probléma?
A rajhalak rajban ívnak... Egyébként meg ívás elõtt külön kell tartani a nemeket, és kondicionálni a szaporítandó egyedeket. Így, valóban lehetséges, hogy soha nem fognak ívni.
A guppi nem stresszel?
A kérdező hozzászólása: Neten azt olvastam, hogy egy párt tegyek külön az ívatóba, jó formában vannak, ha most hagyom õket kettesben akkor késõbb nem lesz esély? A guppim max attõl lehet stresszes hogy átraktam õt egy kicsi aksiba, gondolod ha megnyugszik akkor megindul a szülés is?

17 vagyok, van egy lány, aki lassan 15. Nagyon szimpatikus, csak párszor találkoztam, hála a net-nek tudtam neki levelet küldeni, elhívtam randira.1 hete ignorálja a levelem. Létezik, hogy ennyire bunkó lenne, hogy egy nemet sem tud kinyögni?

Legjobb válasz: Létezik - hiszen ha nem válaszol, az a könnyebb megoldás... Biztos szégyellené megírni az elutasító levelet, vagy nem tudja hogy fogalmazza meg, fél az ismételt válaszodtól... Az a legkönnyebb, ha úgy csinál, mintha meg sem kapta volna. Amúgy meg lehet hogy csak nagyon félénk, és nem tudja mit meg hogyan reagáljon, de lehet, hogy szívesen elmenne veled valahova. :) Én pl. 15 évesen odavoltam egy fiúért, aztán mikor elhívott pizzázni msn-en, kb egy óráig képtelen voltam neki egy betût is visszaírni, mert annyit agyaltam a dolgon :D Szerintem jobb, ha személyesen kérdezed meg. Akkor nem térhet ki a válaszadás elõl. :)

Létezik - hiszen ha nem válaszol, az a könnyebb megoldás... Biztos szégyellené megírni az elutasító levelet, vagy nem tudja hogy fogalmazza meg, fél az ismételt válaszodtól... Az a legkönnyebb, ha úgy csinál, mintha meg sem kapta volna. Amúgy meg lehet hogy csak nagyon félénk, és nem tudja mit meg hogyan reagáljon, de lehet, hogy szívesen elmenne veled valahova. :) Én pl. 15 évesen odavoltam egy fiúért, aztán mikor elhívott pizzázni msn-en, kb egy óráig képtelen voltam neki egy betût is visszaírni, mert annyit agyaltam a dolgon :D Szerintem jobb, ha személyesen kérdezed meg. Akkor nem térhet ki a válaszadás elõl. :)
A kérdező hozzászólása: na mindegy, egyszerûen nem tudom megérteni a nõket. :)
Vannak ilyen bunkó nõk, ne is foglalkozz vele, nem ér annyit
A nõket senki sem érti!!! Am már én is írtam sok lánynak és nagyrészük nem válaszolt nekem sem... Ez van barátom.... Ilyenek a nõk! 20/F
létezik nyugi :D én sokszor próbálok úgy elkezdeni egy kapcsolatot (ha pl egy suliba járok azzal a valkivel), hogy ráírok iwiwen modnjuk és kb a fele nem ír vissza :D ezért jobb discoba ismerkedni.. :D akk már éjszaka meg is répázhatod XD
A kérdező hozzászólása: gyûlölöm a disco-kat.
Lehet, hogy nem tettszel neki és olyan sznob, hogy vissza se ír.Vagy félénkebb, nem mer veled menni nehogy leégjen és otthagyjad


Már lassan egy hónapja késik és a másfél hete csináltam az utolsó tesztet ami negatív de közben is voltunk együtt orvoshoz pénteken megyek de már ideges vagyok nagyon mi lehet baba vagy vmi más? Közbe teherbe eshettem mert nem jött meg?

Legjobb válasz: Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)

Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)
A kérdező hozzászólása: köszike nagyon ari vagy de neked akkor megjött közbe?
Igen, meg! :)
Volt már cisztád?Ez mindenkivel elõ fordul, szülés elõtt , nekem is össze vissza jött meg, valamikor 2hónapig nemjött meg, aztán megszültem a fiamat (K.Richard Frigyest)De van amikor még mostsem jön meg.DE régen cisztám is volt.De minden jót kívánok neked, remélem nem valami gond lesz , inkább babás legyél, csak ne beteg.

A barátnőmmel lassan egy éve leszünk együtt. Nagyon szeretem és szeretném valami romantikus dologgal meglepni. Nektek mi volt a legszebb meglepetés? Ötletek?

(Én 2 jegyre gondoltam az Operaház fantomjára.16 éves a barátn?m.)

Legjobb válasz: Jó ötlet amit te írtál,ha szereti az operaház fantomját(gondolom szereti ha ezt találtad ki). Esetleg egy romantikus vacsora?Ha van pénzed akár egy kis étterembe,de ha szeretnél/tudsz te is csinálhatsz vmi finomat.Szerintem a barátnõdnek nagyon tetszene:)

Jó ötlet amit te írtál, ha szereti az operaház fantomját(gondolom szereti ha ezt találtad ki). Esetleg egy romantikus vacsora?Ha van pénzed akár egy kis étterembe, de ha szeretnél/tudsz te is csinálhatsz vmi finomat.Szerintem a barátnõdnek nagyon tetszene:)
A kérdező hozzászólása: Igen, szereti. A filmet együtt néztük meg. Étterem sem rossz, csak túl szokványosnak érzem, meg õ olyan lány, aki 10bõl 8szor nem éhes ha együtt vagyunk...
szerintem ha te csinálsz neki vmit az telitalálat. az én barátom nem tud fözni, és engem nagyon meglepne, és nagyon örülnék neki... :D nem kell túl bonyolultnak lennie. ha tudod miket szeret akkor kombinéld össze öket, pl én imádok vele pancsizni este a kádban, és ezt (aroma)gyertyákkal meg vmi hangulatzenével, rózsaszirmokkal nagyon lehet fokozni:D sorrend esetleg: vacsi operaház, és pancsi... aztán az estétmeg fojtatjátok egy romantikus szeretkezéssel. a vacsi elött bekötheted a szemét, meg a pancsi elött is miután hazaértetek:D tetszeni fog neki:D 16/L
Vidd el picnikezni. Az olyan aranyos, ha valamilyen kis meghitt, csendes helyre mentek :)
Szerintem ne vidd azért tulzásba ezt az egészet. minden lány imádja az ékszereket...mennyetek el az operaház fantomjára, és elöttte lepd meg egy kis aprósággal
Szerintem a "kevesebb általában több" elvet kövesd. Úgy értem, hogy a jegyek az Operaház Fantomjára nagyon is jó ötlet, és emellé a helyedben egy szál virágot, lehetõleg azt a mi kedvence adnék. Az elõadás után még egy kis meghitt séta, és szerintem kész a romantikus és kedves ajándék/este.. :)
Ügyesen megosztva. De ha nagyon jó a kapcsolat és a barátok csak ilyen hétvégi barátok amúgy is, akkor a kapcsolatot.
A pasibarátomékhoz együtt szoktunk menni, megismerte, látta, hogy nincs köztünk semmi, megnyugodott, már õk is dumálnak. A csaj barátnõmmel meg akkor futok össze, mikor a pasim dolgozik, vagy õ is haverokkal tölti el az idejét.
Te megtiltod neki hogy bármelyik barátjával nem találkozhat? sosem értettem az olyan embereket akik a másiknak megakarják szabni hogy kivel lehetnek, és aztsem értettem hogy hogy vannak olyan emberek akik megengedik hogy ilyet megszabjanak nekik. Nekem anyum nem szabja meg kivel barátkozhatok nemhogy a barátom. Ilyen nincs! Van aranyközéput:) van egy ismerösöm olyan barátja volt hogy elsö pár honapban aranyos kedves, tudod hogy a lány belezugjon, leszálljon a rozsazsin köd. utána szépen lassan elkezdte a barátnõit "elhanyagolni" mivel a fiu kisajátitotta a lányt, és a lány pont mint te, ezt megengedte neki. Fiubarátaival nem találkozhatott, ha vki lájkolta fbon a képét még aztis számon kérte hogy az a fiu neki mit lájkolgat. Nagyon vigyázz az ilyennel:) most azt mondod hogy a te barátod tuti nem ilyen, de ez hogy megszabná hogy kivel barátkozz..:S Most gondolj bele.. ha véletlen szakitanátok, ki lenne melletted, ha a barátaidat elhanyagolod? van egy mondás, ami ez esetben nagyon igaz.. "ne hagyd hogy valaki a mindened legyen, mert ha elhagy nem lesz semmid" ugye milyen igaz?:) 18L

A barátnőmmel lassan egy éve leszünk együtt, én nagyon szeretem (ő 16, én 17). Mostanság egyre kiakadóbb, mindenen kiakad, pedig mindent megadok neki amit tudok, elviszem rengeteg helyre, törődök vele. Miért csinálja ezt? Miért ilyen mostanában?

A problémák akkor kezd?dtek amikor a haverjaimmal szerettem volna lenni, mert jó lett volna bulizni végre egyedül, mert eddig mindig ketten mentünk, és amikor ezt megtudta, besért?dött és elkezdte mondogatni hogy nem is foglalkozom vele, nem is tör?döm vele stb stb...mi a teend??:s

Legjobb válasz: szerintem a legjobb módja ha leülsz vele és megbeszélitek a dolgokat. hogy pontosan mi is bántja õt,és mért változott meg. de szögezd le hogy te nagyon szereted és bármit hajlandó vagy megtenni hogy ne érezze magát elhanyagolva! de értesd meg vele azt is,h ugyanúgy ahogy gondolom õ szeret a barátnõivel lenni neked is szükséged van a haverjaid társaságára ahogy nekik is a tiedre!meg kell találni az egyensúlyt!de mondd meg neki h ettõl te nem szereted kevésbé!

szerintem a legjobb módja ha leülsz vele és megbeszélitek a dolgokat. hogy pontosan mi is bántja õt, és mért változott meg. de szögezd le hogy te nagyon szereted és bármit hajlandó vagy megtenni hogy ne érezze magát elhanyagolva! de értesd meg vele azt is, h ugyanúgy ahogy gondolom õ szeret a barátnõivel lenni neked is szükséged van a haverjaid társaságára ahogy nekik is a tiedre!meg kell találni az egyensúlyt!de mondd meg neki h ettõl te nem szereted kevésbé!
Én kerek perec leszögeztem a barátomnak h a hétvége péntek, szombat a barátnõimé!!! Sztem beszélj vele errõl...muszáj h megértse ilyen nincs, kell néha egy kis szabadság!!
Adjatok egymásnak szabadnapokat mikor õ a barátnõivel vagy a tesójával, nagyijával stb van , te meg szintén azzal a társasággal akivel szeretnél.Egy kapcsolatban meg kell adni egymásnak azt a bizonyos teret.Ha így áll hozzád akkor még meglepi ajándékot sem tudsz neki venni mert oda is menni akar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Tisztelt Doktor Úr! Lassan egy hete kínoz a sűrű vizelési inger és nagyon csípő érzés a hüvelyben vizeléskor. Lázam nincs, nem véres a vizeletem. Urzinolt szedek, melegítem az alhas tájékot. Sajnos nem nagyon akar javulni az állapotom. 2 havonta újra és ú

Tisztelt Doktor Úr! Lassan egy hete kínoz a sűrű vizelési inger és nagyon csípő érzés a hüvelyben vizeléskor. Lázam nincs, nem véres a vizeletem. Urzinolt szedek, melegítem az alhas tájékot. Sajnos nem nagyon akar javulni az állapotom. 2 havonta újra és újra előjön. Mi lehet a háttérben? Urológust vagy nőgyógyászt keressek fel a problémámmal, ha szükséges. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elsősorban urológus szakorvos felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elsősorban urológus szakorvos felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Lassan egy hete kínoz a sűrű vizelési inger és nagyon csípő érzés a hüvelyben vizeléskor. Lázam nincs, nem véres a vizeletem. Urzinolt szedek, melegítem az alhas tájékot. Sajnos nem nagyon akar javulni az állapotom. 2 havonta újra és ú

Tisztelt Doktor Úr! Lassan egy hete kínoz a sűrű vizelési inger és nagyon csípő érzés a hüvelyben vizeléskor. Lázam nincs, nem véres a vizeletem. Urzinolt szedek, melegítem az alhas tájékot. Sajnos nem nagyon akar javulni az állapotom. 2 havonta újra és újra előjön. Mi lehet a háttérben? Urológust vagy nőgyógyászt keressek fel a problémámmal, ha szükséges. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elsősorban urológus szakorvos felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elsősorban urológus szakorvos felkeresését javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Lassan egy hete (nagyon) náthás vagyok és kb.2 napja egész nap fura ízt érzek a torkomban és sokszor fura érzést az orromban, ez miért lehet?

A torkomból mintha enyhén mentás íz törne fel fél percenként, pedig semmi mentolosat nem ettem a héten. Fogat mostam, de eddig soha nem éreztem ilyet. Az étrendem is ugyanaz, mint normálisan.

Legjobb válasz: A nagyon náthásság lehet, hogy arcüreggyulladástól van.Akkor szokott az orrba ilyen furcsa nem megszokott szag jelentkezni. Orrmelléküreg felvételt kellene csináltatnod / háziorvos, orr-fül-gégész tud beutalót adni/

A nagyon náthásság lehet, hogy arcüreggyulladástól van.Akkor szokott az orrba ilyen furcsa nem megszokott szag jelentkezni. Orrmelléküreg felvételt kellene csináltatnod / háziorvos, orr-fül-gégész tud beutalót adni/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!