Találatok a következő kifejezésre: Lassan egy hogy (759 db)

Barátnőmmel lassan egy hónapja együtt vagyunk de még nem volt alkalmam bemutatni az lenne hogy hogyan? Lassan itt a ballagás és nem lenne ha ő szüleik ott látnának elsőnek és az enyémek is őt:/

Legjobb válasz: Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?

Szerintem azzal sem lenne baj. 1 hónap után még nem baj....:) (A páromat, aki azóta a võlegényem 4 hónap után mutattam be:) bár õ pont 1 hónap után engem) Az exemmel viszont a ballagás elõtt 2 nappal jöttünk össze, a szülõkkel nem is találkozott ott sem egyikünk sem, õ is és én is ballagtam akkor. Szerintem ettõl függetlenül kellene bemutatni, csak ezért nem kell sietni, ha úgy hozza ott helyben megmondod, h õ barátnõd... mennyi idõsek vagytok, hogy most ballagtok? mármint honnan? középiskolából már megvolt májusban nem?
istenien fûzöd a szókat egymásba, és jól is ragozol, csodás,

Ha az első randin megcsokoltam egy lányt és azt kérte hogy lassan szeretne hogy haladjunk akkor a 3. randin már megfoghatom a kezét vagy ez még korai a lassu haladásnál?

Legjobb válasz: A kézmegfogást már az elsõn kellett volna szerintem a csók helyett. Esetleg este amikor elköszöntök egymástól akkor megcsókolni. Második randin szerintem már bõven belefér kicsit több nyalakodás is, ha jól sikerült a randi. Harmadikon szintén, mivel kérte, hogy lassan haladjatok, nem rontunk ajtóstól a házba.:D Szóval kicsit én más sorrendet választottam volna, harmadikon közeledni kézmegfogással szerintem kicsit késõi, kivéve akkor, ha a randik elõtt még nem ismertétek egymást és nem sokat beszélgettetek és tényleg nagyon "konzervatív" a lány.

A kézmegfogást már az elsõn kellett volna szerintem a csók helyett. Esetleg este amikor elköszöntök egymástól akkor megcsókolni. Második randin szerintem már bõven belefér kicsit több nyalakodás is, ha jól sikerült a randi. Harmadikon szintén, mivel kérte, hogy lassan haladjatok, nem rontunk ajtóstól a házba.:D Szóval kicsit én más sorrendet választottam volna, harmadikon közeledni kézmegfogással szerintem kicsit késõi, kivéve akkor, ha a randik elõtt még nem ismertétek egymást és nem sokat beszélgettetek és tényleg nagyon "konzervatív" a lány.

Hogyan lehet az beállítani facebookon hogy némelyik állapotomat (amit kiírok) ne lássa egy bizonyos ember, vagy CSAK 1 ember lássa azt?

Legjobb válasz: Ott van lent "Az ismerõsök ismerõsei" ha azon van akkor azok látják.Ott rakd egyénire és a többi magától jön xD

Ott van lent "Az ismerõsök ismerõsei" ha azon van akkor azok látják.Ott rakd egyénire és a többi magától jön xD

Hogyan tudom beállítani hogy facebook-on bizonyos emberek ne lássák egy képemet?

tehát az üzenőfalukon ne jelenjen meg.Az nem baj ha a profilomon meg tudja nézni.

Legjobb válasz: azt éppen most sikerült beállítanom hogy a képeket ne lássa a profilomon :D ami jó,de akkor az üzenõfalán se jelenik meg?mert az lenne a cél

A kérdező hozzászólása: azt éppen most sikerült beállítanom hogy a képeket ne lássa a profilomon :D ami jó, de akkor az üzenõfalán se jelenik meg?mert az lenne a cél
Na, ez engem is érdekel.
Bekarikáztam, , , remélem megtalálod , mert ha nem leírom a menetét.http://kepfeltoltes.hu/120105/26979539N_vtelen_www.kepfeltol..
Jaa és ne fejtsétek menteni*****
12:40 Légyszi, írd le a menetét, mert ez nekem kínai... :-)
Ezen a kinken meg tudjátok csinálni az egyéniben! http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
Szívesen :)

Facebook-nál, hogy távolíthatom el, hogy ne lássák illetve ne lássa egy bizonyos személy, hogy mit kommentelek máshoz?

1.) Mi a szarért nem lehet magyar a facebook. Régen az volt, de folyamatosan elt?nt róla a magyarosítás. 2.) Itt a kép. Pirossal be van karikázva.

"Kínzás" egy 17 éves srácnak (mégha nem is mondja), hogy lassan egy éve vagyunk együtt és még nem is pettingeltünk úgy igazán?

l/16

Legjobb válasz: Hát azért biztos "szenved" a srác. Remélem azzal tisztában vagy, hogyha melletted nem is elégül ki, segít magán, amikor egyedül van. Én ismerek olyan srácot, aki több mint egy évt várt a pettingre a barátnõje mellett (18 évesen), és újabb egy évet várt az elsõ aktusra. És utólag is azt mondja, hogy õ nem bánta meg, mert neki az a kapcsolat így is minden szempontból kielégítõ volt, szerette a lányt, és tiszteletben tartotta a döntését. Én nem akarok beleszólni az életedbe, de ha szereted a barátodat, és bízol benne, akkor elkezdhetnétek beszélni a témáról, és esetleg neki állhatnánok pettingelni, hidd el, attól nem leszel kevesebb, és te is csak élveznéd a dolgot. Egyszer úgyis neki kell állni, és szerintem egy ilyen fiú, aki már egy éve veled van, és nem sürget, pont alkalmas arra, hogy közösen neki álljatok felfedezni a testi örömöket.

Hát azért biztos "szenved" a srác. Remélem azzal tisztában vagy, hogyha melletted nem is elégül ki, segít magán, amikor egyedül van. Én ismerek olyan srácot, aki több mint egy évt várt a pettingre a barátnõje mellett (18 évesen), és újabb egy évet várt az elsõ aktusra. És utólag is azt mondja, hogy õ nem bánta meg, mert neki az a kapcsolat így is minden szempontból kielégítõ volt, szerette a lányt, és tiszteletben tartotta a döntését. Én nem akarok beleszólni az életedbe, de ha szereted a barátodat, és bízol benne, akkor elkezdhetnétek beszélni a témáról, és esetleg neki állhatnánok pettingelni, hidd el, attól nem leszel kevesebb, és te is csak élveznéd a dolgot. Egyszer úgyis neki kell állni, és szerintem egy ilyen fiú, aki már egy éve veled van, és nem sürget, pont alkalmas arra, hogy közösen neki álljatok felfedezni a testi örömöket.
Hát nekem kinzás lenne de jellemtõl függ :D ha hidegvérû nyugis otthonülõs ember akkor lehetséges hogy apszolut nincs szüksége egyenlõre semmi ilyesmi jóra:D
Ha szeret téged, akkor mégjobban kiván, szoval mégnagyobb kinzás neki.Én azt sem értem, te hogy birod?
hogy bírja szegény srác?:O
Szerintem nem. Nem akarlak megbántani de ha nagyon kielégülésre vágyik és nem pettingeltek akkor kielégíti magát :S De ha tényleg szeret akkor megérti hogy mért nem pettingeltetek még és hidd el hogy várni fog addig amíg fel nem készültél rá :D
Szereted a párodat? Õ szeret téged? Bízol benne? Õ bízik benned? Felkészültnek érzed magad a pettingre? (pl.: tudod hogy néz ki egy fiú és hogy néz ki a lány; nem fogod megkérdezni, hogy terhes lehetsz-e attól, hogy lenyelted a spermáját; tisztában vagy vele, hogyan lehet örömöt szereni egy férfinak, és hogyan tudsz örömöt szerezni magadnak) Vágysz a pettingre? Azt nem kérdezem meg, hogy szerinted a barátod vágyik-e rá, mert erre a válasz egyértelmû igen. Ha a fenti kérdések mindegyikére a válasz igen, akkor hajrá. Felesleges várni. Attól nem lesz jobb. Csak a gyakorlástól, egymás testének kiismerésétõl lesz jobb a petting, majd késõbb a szeretkezés. Minél tovább húzod, annál több kétely lesz benned, és a barátodban is. Miért fosztod meg magad az örömtõl? Ne húzd már a barátod agyát! Hidd el már így is eléggé izgalmas lesz, és nem csak attól, hogy megfelelõ idõt vártatok, hanem a testi szerelem mindenképp izgalmas. Az nem lehet unalmas, ha két ember szereti egymást!
Úgy beszéltek errõl mintha valami egetrengetõ nagy tragédia lenne hogy nem pettingeltek. Most komolyan nincs petting akkor belehal vagy mi?
Ha elkezditek, a falba fogod verni a fejed, hogy minek vártál eddig. Nem bûn ez, teljesen természetes dolog
Hát, én biztosan nem bírnám
Meg fog csalni.
A kérdező hozzászólása: maximum nagyon nagyon hosszú csókok, és simogatás, de csak ruhán keresztül... (ez lemaradt)
A kérdező hozzászólása: az elõzõnek: nem fog megcsalni... ismerem. szeret, és amúgy sem tenné, mert õ bnem olyan!! :)
Nem lesz jobb, ha nagyon sokat vársz - sõt: esetleg rosszabb lesz. Fiatalon (serdülõkor után) sokkal jobban meg tudod tanulni, hogyan kell jól szeretkezni. Én a helyedben szépen lassan elkezdeném a tanulást. Nem kell sietni, de várni most már nagyon fölösleges. Ha jó érzékkel választod meg az ütemet, akkor minden lépést élvezni fogtok belõle :-) Szépen lassan, lépésenként tegyetek egyre többet. Írta valaki, hogy a fejed a falba fogod verni, ha kipróbálod - hogy idáig miért nem tetted? Teljesen igaza van.
Nekem is volt ilyen csajom, azt hitte minden rendben , rendben is volt végül is, de a nemi dolgok nem hanyagolhatók el.. fõleg ilyen korban ennyi idõ után. Legtöbb pasi kielégíti magát mással ha már veled nem megy, szerintem megérdemelné már 1 év után, de te döntésed. Le lehet pontozni de ez az igazság vagy legalább egy kis része.
Nem lesz jobb...és különben is ideje lenne már ennyi idõ után...
A kérdező hozzászólása: és ha még várunk attól nem lesz jobb, minél régebb óta akarjuk?? Segítsetek...nem tudom, hogy mi legyen... :)
A kérdező hozzászólása: Szóval ha vágyom én is rá, akor feleslegesen fosztom meg magamat etõl ugye? Felesleges a pettinggel várnom még?
Én két évet vártam a szexre, de petting azért már 2-3 hónap után. Nem érzem úgy, hogy megbántam volna, vagy bármi baj lenne ezzel, de ha petting sem lett volna azért aggódtam volna, hogy talán nem is szeret, csak mondja.
Nem értem hogy mi az oka.Ha annyira szeretitek egymást, akkor meg fõleg.A petting az mind kettõtöknek jó, és szegény gyerek se magával "birkózik"otthon, miközben rád gondol.Intézd el neki, õ neked és meglátod milyen jó lessz.
A kérdező hozzászólása: Abba van igazság, hogy minél késõbb, annál jobb, és annál izgalmasabb??? Talán ezért húzom... Errõl tud valaki mondani valamit? :)
A kérdező hozzászólása: Hát én is nehezen... :) Szexet még nem szeretnék, és most kezdek odáig jutni, hogy úgy érzem, hogy nem feszengenék8csak annyira amennyire normális) a pettingkor
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem otthonülõs... csak nagyon szeretjük egymást :)
A kérdező hozzászólása: akkor jó... :) azért írjatok még többen is ha lehet :)
Háát, nem hiszem, h. ha húzzátok, akkor sokkal jobb lenne, oké, hogy már nagyon vártátok, de emiatt el is kapkodhatjátok. Mondjuk ez csak a hozzáállásotoktól függ. Nah, hajrá! ;)

Wertheim műtét után vagyok már lassan egy év telt el most kezdtem el a lombikbébi programot és kíváncsi vagyok hogy mire számítsak milyen esélyem van az egészre? ! És persze van-e olyan sors társam aki ezeken a dolgokon végig ment és sikerrel járt?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi a Wertheim mûtét, de van egy ismerõsöm, aki szintén részt vesz a lombikbébi programban. Õ is beteg, policisztás petefészek szindrómája van. Neki még nem sikerült a terhesség ezzel a programmal sem, de lehet hogy ebben az is bennevan, hogy amikor kiderült hogy beteg, elõször félrekezelték. Azt mondták neki, hogy ha sikerül, még akár ikrei, vagy hármasikrei is lehetnek, mert egyszerre több petesejtet is visszaültetnek a méhbe, hogy még biztosabban legyen az egyikbõl kisbaba. Van egy oldal: www.webbeteg.hu itt ha regisztrálsz, orvosok fognak válaszolni a kérdésedre. Nekem ha valami eü problémám van, meg szoktam kérdezni itt is, meg ott is, mert jó dolgokat szoktak válaszolni. Nagyon szurkolok, hogy kisbabád szülessen! Kitartást és sok sikert! :)

Nem tudom, hogy mi a Wertheim mûtét, de van egy ismerõsöm, aki szintén részt vesz a lombikbébi programban. Õ is beteg, policisztás petefészek szindrómája van. Neki még nem sikerült a terhesség ezzel a programmal sem, de lehet hogy ebben az is bennevan, hogy amikor kiderült hogy beteg, elõször félrekezelték. Azt mondták neki, hogy ha sikerül, még akár ikrei, vagy hármasikrei is lehetnek, mert egyszerre több petesejtet is visszaültetnek a méhbe, hogy még biztosabban legyen az egyikbõl kisbaba. Van egy oldal: http://www.webbeteg.hu itt ha regisztrálsz, orvosok fognak válaszolni a kérdésedre. Nekem ha valami eü problémám van, meg szoktam kérdezni itt is, meg ott is, mert jó dolgokat szoktak válaszolni. Nagyon szurkolok, hogy kisbabád szülessen! Kitartást és sok sikert! :)
Szia! Az elõzõ vagyok. Utánajártam egy kicsit a problémádnak, hátha akkor többet tudnék segíteni. Nem semmi ez a mûtét ami neked volt, nagyon örülök annak hogy sikerült és hogy meggyógyultál. Viszont salynos nem túl jó a helyzet. Megkérdeztem egy orvostól ezt, amit te, és azt mondta, hogy aki Wertheim mûtéten esett át, azt nem szokták bevenni a lombikbébi programba. De azt is mondta, hogy azért lehet hogy van esélyed arra, hogy gyermeked lesz, de ezt csak a mûtétedet végzõ orvos tudja megmondani, hogy mennyi. Én nagyon bízom abban hogy sikerül, kitartást kívánok, és sok sikert, én szorítok neked!
Wertheim mûtét során a méhet is eltávolítják. Nem lehet, hogy félreértettél vagy félreírtál valamit?
Van méhtest megtartó Wertheim mûtét is, nekem is ilyen volt egy éve, mert én is babát szeretnék még :) igen van rá esély! http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=231445 ezt a fórumot olvasgasd inkább, itt mindenki wertheim-en esett át és sokan szültek utána. :D

Igaz e az, hogy ha gyereket szeretnél és abba hagytad a fogamzásgátló szedését nagyobb esély van az első évben teherbe esni mint egy év után? Mert mi lassan egy éve próbálkozunk de semmi, mit tehetnék azért, hogy könnyebben teherbe esek?

Legjobb válasz: Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..

Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..
Szerintem ez csak modern kori babona. Akinek rendben vannak a belsõ nemi szervei, az akár azonnal teherbe eshet, elég sok példa van erre a személyes környezetemben is. De olyan is gyakran elõfordul sajnos, hogy több éves tablettaszedés után a szervezet nem tud visszaállni a mesterségesen fenntartott ciklusról a saját ciklusára, azaz egyszerûen nem indul be a hormontermelés, a peteérés, tüszõrepedés, méhnyálkahártya-megvastagodás folyamata. Hogy mit tehetnétek: egy évnyi próbálkozás után keressetek fel egy jó nõgyógyászt, vagy akár meddõsgi klinikát.
12:21 vagyok Próbálkoztál hõmérõzéssel, lh teszttel, teákkal? Én ezt a hármat csinátam és sikerült is mind a kétszer. ;) Amúgy 1 év után már el lehet kezdeni kutakodni, hogy mi lehet az ok. Egy vérvétel, hormonszint lehet nem ártana. Uh, petevezetõ stb. Párodnak esetleg egy spermavizsgálat. Azt is jó lenne tudni, hogy van-e egyátalán peteérésed. Erre jó mondjuk a hõmérõzés. Sztem konzultálj az orvosoddal, mert 1 év után már érdemes ezeket tisztázni. ;) Egy kétgyermekes szülésznõ ;)
A kérdező hozzászólása: Még nem próbálkoztam igazából semmivel. Mostanában, hogy ráakadtam erre az oldalra kapom a tanácsokat és elkezdem ezeket a bevált módszereket.:) Milyen teára gondolsz, pontosan mi a neve? Elõre is köszönöm a válaszokat
Cickafark és palástfû. Borzasztó az íze, de ha segít megéri. ;) Ehhez tudni kellene, hogy mikor van peteérésed. Erre jó a hõmérõzés, mert abból látszik. Meg az is, hogy volt-e egyátalán. Peteérésig cickafark, majd peteérés után palástfû. Jótékony hatása miatt én a 6. hétig ittam, utána csak azért nem, mert hánytam. :) LH teszt is jó, fõleg ha hõmérõzöl is mellette. Akkor szinte biztosra be tudod lõni a peteérést. Kétnaponta szex és ezek - ha minden rendben - 90%-ban meghozzák a várt babát. Egy hasznos oldal neked, ha most kezdessz ezekben elmélyülni: http://babatervezok.otthona.net/ Pl. ciklus.hu-n pedig te is vezethedet a saját görbédet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindenképpen megróbálom.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!