Találatok a következő kifejezésre: Lassan egy h (61 db)

Mennyit nő egy 14 éves lány haja egy hònapban? Nekem nagyon lassan nő legrosszabb esetben mennyit nőhet?

Legjobb válasz: a haj 1 cm-t nõ egy hónapban. kortól, nemtõl függetlenül. persze ha mindennel kínzod a hajad jó hogy kevesebbet nõ, ha pedig nem akkor vitaminhiány. vagy ha mindig ilyen lassan nõtt akkor örökletes :)

a haj 1 cm-t nõ egy hónapban. kortól, nemtõl függetlenül. persze ha mindennel kínzod a hajad jó hogy kevesebbet nõ, ha pedig nem akkor vitaminhiány. vagy ha mindig ilyen lassan nõtt akkor örökletes :)
A hajnövekedés emberenként változó, az átlag 1-2 cm havonta, de elõfordulhat idõnként hogy lassabban vagy épp gyorsabban nõ, ez normális.
A kérdező hozzászólása: itt mindenkinek gyorsan nõ szerintem vitaminhiányom van :-)

Hogyan lehet az h egyik haverom lassan egy éve együtt van a barátnőjével és a lány hallani sem akar arról, h tablettát szedjen és óvszert se használnak, de még egyáltalán nem lett terhes?

Ez hogy lehetséges? Szexelnek rendszeresen.

Legjobb válasz: A tabin és az óvszeren kívül lehet máshogyan is védekezni,például pharmatex tabival vagy krémmel.

A tabin és az óvszeren kívül lehet máshogyan is védekezni, például pharmatex tabival vagy krémmel.
Lehet h a "kirántott hús" technikát alkalmazzák, no persze akor is kell hozzá jókora szerencse:D v vmelyikük meddõ.
Meg lehet tanulni a kontrolálást! Mi is igy védekeztünk a párommal egy éven keresztül, mert túl fiatal voltam, hogy tablettát szedjek. Sose volt baleset, hál istennek, de azért jobb a békesség.
most miert kellet lenullazni engem? tenyleg ugy van ahogy irtam! a hedonizmus meg egy nagyon jo dolog
velunk ugyanez van szinte 3 eve. remelem meg jo sokaig kitart a szerencsem :D ELJEN BACHUS!!! HEDONIZMUST A NEPNEK!!! HEHE....
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy tudja egy fiú ennyire kontrollálni magát?
A kérdező hozzászólása: De nem! Semmivel nem védekeznek ez tuti fix...

Ha van egy jó minõségû zenei videótok és elakarnátok juttatni Bruno Marsnak h lássa akkor h oldanátok meg? Twitter v vmi más? :o

Legjobb válasz: szerintem töltsd fel elõször youtube-ra,majd azt illeszd be Bruno hivatalos facebook oldalára.

szerintem töltsd fel elõször youtube-ra, majd azt illeszd be Bruno hivatalos facebook oldalára.

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.

Nem baj h a 8 hónapos kisfiam már lassan egy hete napi 4x-5x kakil? Nem híg meg semmi, szopizik még 3-4 óránként, de eszik már rendes szilárd ételt is napi 3x

Legjobb válasz: Nem baj. Nekem azt mondta a doki, hogy napi 0-7 kaki normális, ha annál több és napokig több, akkor azért elvinném orvoshoz. Ha rartósan nincs kaki, akkor meg hajtósabb kajákat egyen.

Nem baj. Nekem azt mondta a doki, hogy napi 0-7 kaki normális, ha annál több és napokig több, akkor azért elvinném orvoshoz. Ha rartósan nincs kaki, akkor meg hajtósabb kajákat egyen.
Nekem hozzátáplálás megkezdéséig 3-4 naponta kakilt, (tápszeres baba volt) aztán megkezdtem a hozzátáplálást, és azóta még a mai napig 4-5 elég rendes mennyiségû kakát rak a pelusba!16 hónapos, úgyhogy nálunk nem volt baj.azonkivûl hogy naponta többször járok le a szeméttel:) És hozzáteszem a pocija is azóta nem fáj elõtte éjszakánként annyit szenvedett!

Lassan egy hete, h késik a mensim, eddig mindig pontosan jött meg. Fehér tejszerű hüvelyi nyálkám is van. Hasszúrka nincs. Teszteljek?

Legjobb válasz: Ez nem is kérdés!! Ha semmi különösebb oka nem lehet a késésnek (felfázás,fertözés,rendszertelenség) akkor már nézhetsz is egy nyitva lévö patikát:-)

Ez nem is kérdés!! Ha semmi különösebb oka nem lehet a késésnek (felfázás, fertözés, rendszertelenség) akkor már nézhetsz is egy nyitva lévö patikát:-)
Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm
majd írd meg mi lett, de ne éld bele magadat, mert nekem 6 napos késés utáén megjött:(

Ujra beszelgetni kezdtem az elso volt baratommal mar lassan egy eve h vege visszakaphatom?

A szakitasi ok az volt h en nem akartam talizni,o mar probalkozot mikor kapcsolatban voltam d annak mar vege,beszelgetunk felszines dolgokrol,soka ir visza ez mindig is igy volt..tulajdonkpen nem tudom h van e valakije..elmondtam neki h miatta lett vege az utobbi kapcsolatomnak hogyan hoditsma vissza?h viselkedjek ha vele beszelek? hiba voltelmondani h miattalett vege? az utobbi kapcsolatomnak ami felevig tartott

Legjobb válasz: visszakaphatod-e? :D van rá esély :) mert, hogy ugye " próbálkozzott" :D próbálj meg komolyabb dolgokról is beszélgetni vele, érd el hogy nagyon jó kapcsolatotok legyen, majd amikor úgy érzed, kérdezd meg, hogy nem szeretne-e komolyabb kapcsolatot...

visszakaphatod-e? :D van rá esély :) mert, hogy ugye " próbálkozzott" :D próbálj meg komolyabb dolgokról is beszélgetni vele, érd el hogy nagyon jó kapcsolatotok legyen, majd amikor úgy érzed, kérdezd meg, hogy nem szeretne-e komolyabb kapcsolatot...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszodat :)
Mutast meg dokinak és használj illatmentes, gyógyszertári termékeket.
Babé koszmó elleni sampon, hülyén hangzik, mert nem ez a kérdés, de minden kiütést eltüntet.
szerintem is mutasd meg, mi is azt használjuk, nálunk nincs vele gond
Az avon termékek kapnak a teszteken a legrosszabb helyezéseket. :( Szerintem ne használd tovább és menjetek el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat, már azóta megmutattam a védõnõnek és vettünk gyógyszertári fürdetõt. Remélem ettõl el fog neki múlni.

Volina tabit szedek lassan egy hónapja, de még van pecsételő vérzésem. Igaz, h kevés mennyiségű. Ilyenkor hogy célszerű megoldani a szeretkezést? Hagyjam figyelmen kívül a vérzést, hiszen elvileg véd a tabi, vagy használjunk gumit?

Legjobb válasz: Ez attól függ, mit mondott a doki/ mi van a betegtájékoztatóra írva. Én másfajtát szedek, de nekem azt mondta az orvos, hogy az 1. hónapban még ne szexeljek egyéb védekezési mód nélkül.

Ez attól függ, mit mondott a doki/ mi van a betegtájékoztatóra írva. Én másfajtát szedek, de nekem azt mondta az orvos, hogy az 1. hónapban még ne szexeljek egyéb védekezési mód nélkül.
Én Meliane-t szedek, de pl. emlékszem annál az elsõ hónapban - ha volt pecsételés, ha nem - mindenféleképpen kiegészítõ védekezést kellett alkalmazni, és csak a második hónaptól lehetett szabadon d*gni.
Elsõ vagyok. Nekem sincs rajta a betegtájékoztatón, hogy az 1. hónapban nem véd teljesen, nekem a doki mondta külön. A pecsételõ vérzés is normális, nekem pl. 1 hónapban végig rendes vérzésem volt, csak kicsit kevesebb, mint mikor rendesen megjön, de ennek meg semmi köze ahhoz, hogy mennyi idõ után véd. Bár ha van pecsételõ vérzés, akkor valószínûleg még nem állította be rendesen a hormonszintet, szóval inkább csak akkortól kezdjetek gumi nélkül szexelni, ha már a 2. levelet szeded... Szerintem mindenképp kérdezd meg róla az orvosodat, bár fura, hogy magátül nem mondta el :S
Nekem nem volt pecsételõ vérzésem(kopp-kopp)...én már a második adagot szedem. Szerintem menj vissza a dokidhoz és mondd el neki mi a panaszod!Õ tudja mit kell tenni ilyen esetben habár ha már a harmadik gyógyszertõl is van még becsételés akkor viszont váltanod kell gyógyszert.Nekem mondta a dokim ha a harmadik hónapban is lenne pecsételésem menjek vissza! Te is tedd ezt! 19/L
A kérdező hozzászólása: Hát a betegtájékoztatón csak annyit van, h ha van pecsételõ vérzésem, akk szedjem nyugodtan a tabit, majd elmúlik. Szal nincs odaírva h egyéb védekezési módszer ajánlott... Ezek alapján sztem nem szükséges, de azért gondoltam megkérdezem :)
Én is Volinát szedek, nekem is volt pecsételõ vérzésem az elején.Nekem a doki azt mondta, hogy az elsõ hónapban még használjunk gumit, a vérzés pedig kb. a 2-3 hónapig még normális, ha utána sem múlik el, akkor jöjjek vissza és ír fel másikat.

Fb. on vannak ezek a követõk h lehet egymást követni. és engem is egyre többen követnek. Valahol be tudom állítani h ne lássanak semmit a követõk?

Legjobb válasz: A követés lényege hogy a nyilvános bejegyzéseidet látják anélkül hogy ismerõsök lennének. Ha nincs nyilvános bejegyzésed akkor nincs miért követni téged és felesleges hogy követõid legyenek. Ha pedig vannak, azért követnek téged hogy lássák ezeket a bejegyzéseket.

A követés lényege hogy a nyilvános bejegyzéseidet látják anélkül hogy ismerõsök lennének. Ha nincs nyilvános bejegyzésed akkor nincs miért követni téged és felesleges hogy követõid legyenek. Ha pedig vannak, azért követnek téged hogy lássák ezeket a bejegyzéseket.
A kérdező hozzászólása: áhá.köszönöm.elég nagy hülyeség, na de mind1..De ha kirakok egy posztot és beállítom h csak ismerõsök láthatják, akkor azt a követõk nem fogják?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!