Találatok a következő kifejezésre: Lassan egy görcsöl a hasam, (2 db)

Lassan egy órája görcsöl a hasam, mit tegyek?

36 hetes vagyok. Olyan mintha meg akarna jönni, vagy már meg is jött volna mármint a görcsölést illet?en. Egyhuzamba fáj, tehát nem fájások. Anno mikor mensiztem ilyenkor már rég apranaxot ettem. Mit tegyek? Ez már a sz?lés lesz? Csaknem... igaz? Még addig fölöslegesnek tartom a kórházat amíg a magzatvíz ott van, nem??? Vagy mit csináljak? Tanácstalan vagyok, de nem akarom riogatni a családot, a doki a telefonszámát meg nem adta meg... Kérlek írjatok gyorsan...mi csináljak??? Vagy ne ijjedjek meg ez természetes??? Els? babás vagyok...

Legjobb válasz: Szia én még csak 22 hetes vagyok, de tutira felhívnék egy nõgyógyászati klinikát vagy valamit. Inkább, minthogy baj legyen, vagy feleslegesen idegeskedj. Azt hiszem, hogy a Baross utcai klinikán mindig van ügyelet, már ha Pesti vagy. Sok sikert!

Szia én még csak 22 hetes vagyok, de tutira felhívnék egy nõgyógyászati klinikát vagy valamit. Inkább, minthogy baj legyen, vagy feleslegesen idegeskedj. Azt hiszem, hogy a Baross utcai klinikán mindig van ügyelet, már ha Pesti vagy. Sok sikert!
Szerintem mindenképp kórház. Inkább nézzenek meg feleslegesen. De nekem is igy kezdõdött, hogy szinte egybefolyt a fájás, ami olyan mint amikor mensi alatt görcsöl az ember. Bár nekem elkezdett folyni a magzatvíz is. De van akinél csak fájás van.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy a kórház 30 kmre van. Elvileg holnap megyünk Nstre reggel. Jó lenne addig kihúzni. Most lehet rendbe szedem magam addig is elterelõdik a figyelmem, és meglátom mi lesz aztán, mert én is azt gondolom, hogy ez nem teljesen normális. Vagy ha igen akkor elég durva jósló dolog ez....
Akkor legalább hívd fel õket. Mert ha nem szûnik, akkor mindenféleképpen a kórház kellene. Milyen idõközönként fáj a hasad? Egyfolytában, vagy idõközönként?
Ülj bele egy kád meleg vízbe és próbálj lazítani. Ha jóslófájás, akkor el fog tõle múlni. Ha nem az, akkor muszáj lesz bemenni a kórházba. Ne pánikolj, egy 36 hetes baba már érett arra, hogy megszülessen. Minden jót neked, gondolok rád!
Szerintem se kísérletezz, mindenképpen nézesd meg magadat, nem tudom tegnap óta javult e a helyzet, de vagyél be magnéziumot még.nem lesz semmi baja a kicsinek, ha nem múlik akkor tuti fájások voltak.Meleg víz az beindíthatja a szülést és neked még nem lenne rossz bennt tartani, bár már ilyenkor érett a baba a születésre.Sok sikert és gyors szülést ha mégis az lenne:) 33hetes kismama
Nem valószínû, valószínûleg komoly hormonális betegséged van.
És aug óta nem voltál emiatt dokinál....? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Akkor most leirom újra a kis történetem.Agusztusban volt utoljára Rendesen .A vérzézem.Utánna szeptemberben volt pár napot, de ahoz már elég volt tisztasági betét is.2 napig tartott.Most oktenerben meg semmi.A terhességet terveztük mind a ketten, a barátom is és én is.Kispárnát raktunk a fenekem alá.stb.Lassan 1 hete késik a havim.A tesztet 2 héttel ezelött csináltam.Akkor egy csik volt rajta.Most görcsöl a hasam, feszül a mellem.
Szia! Ne haragudj, de én sem értem teljesen amit írtál. Valahogy nekem nem jönnek ki a számok: aug6-tól a következõ mensesed szeptember elején kezdõdött elvileg, ha 28 nappal számolok. Az azutáni pedig október elején kellett volna. Tehát nem egy hete késik, hanem kb 3. Ha két héttel ezelõtt teszteltél negatívat, akkor nem vagy terhes. Ha esetleg rosszul számoltam, és tényleg csak egy héttel ezelõtt kellett volna megjönnie, akkor pedig nagyon korán teszteltél, egy héttel a várható menses elõtt, és olyankor még nem mutatja ki, még egyet kellene tesztelned. És mindenképpen célszerû lenne orvoshoz menned, mert a görcsölés nem jelent semmi jót akár terhes vagy, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet negativ.De még mindig em jött meg a havi.Tényleg valami komoly bajom lehet?Orvoshoz nem tudok menni.Mert 2 kis unokámat énnevelem.Nem tudom kire hagyni öket.42 éves vagyok.A korom miatt volnék igy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!