Találatok a következő kifejezésre: Lassan 6 terhes (6 db)

Lassan 6 hetes terhes leszek, de nincs semmilyen tünetem. Jelenthet rosszat?

Csak a mellem feszül enyhén, de semmi hasi görcs, émelygés. Mondjuk nagyon álmos vagyok folyton.

Legjobb válasz: Nekem is csak ennyi volt. Aztán a 8-9. héten égett a gyomrom. De ennyi. Semmi más panasz. 28 hetes kismama

Nekem is csak ennyi volt. Aztán a 8-9. héten égett a gyomrom. De ennyi. Semmi más panasz. 28 hetes kismama
nem kötelezõ a klasszikus terhességi tünetekbõl mindent produkálni :) nekem is csak mellfeszülés, püffedés, semmi hányinger, kívánás, álmosság stb. 9htetes kismama
Nyugi, ez az "áldott állapot". :) Az elsõ válaszolóhoz hasonlóan nekem sem volt semmi bajom a 8-9. hétig, akkor pedig jött a savas hányás, fejgörcs... nem kívánom senkinek. Maradj panaszmentes, és próbálj meg nem izgulni, most biztos minden rendben lesz! :)
Majd lesz..:) Am nekem is csak az álmosság, meg a melleszülés volt jelen, viszont ahogy betöltöttem a 6. hetet, onnan kerek egy hétig folyamatos róka. Egy hétig tartott csak, de az betette az egész terhességemre. (Szerintem az is csak azért volt, mert 6. héttõl tömött a doki feszt gyógyszerrel, és elég nehezen szoktam hozzá) Szóval ami késik nem múlik. És hidd el, nem jó, ha folyton hánysz, meg ilyenek. Az elsõ rókázásod után sose többet nem akarsz terhestünetet.:) KIvéve a magazatmozgást. Ha az tünet. 15+4 hkm.
9. hétben járok, semmi rosszullét! Mellem 2x akkora mint volt, nagyon néha estefelé kicsit émelygek, de ennyi. Ja, és evés után 1 órával, mint akit fejbe rúgtak, olyan álmos vagyok. Ne aggódj, gondolkozz pozitívan, az csak jót tesz mind a kettõtöknek! Vigyél be sok-sok vitamint és pihenj sokat! Boldog babavárást! :)
Nekem sem volt semmilyen tünetem a mellfeszülésen kívül. Aztán a 8. héttõl a 13.-ig jöttek a migrének.. 25hetes

Lassan 6 hetes terhes vagyok, lombikkal fogant a gyermekem és kb. most lennék félidőben. Normális ha van egy kis pecsételő vérzésem?

Ez éjjel volt,de nem sok és most is van egy kis barnázás...

Legjobb válasz: Szia! Elöször is nyugodj meg! Mindenképpen keresd fel a dokidat. Nekem is barna "folyásom" lett az 5. héten, akkor még nem láttak az uh-n semmit. Ma voltam ismét uh-on már látták a petezsákot és a szikholyagot. A doki szerint minden rendbben van. Pihennem kell és duphastont irt fel. Azt mondta, hogy pecsételõ vérzéstõl ne ijedjek meg.

Szia! Elöször is nyugodj meg! Mindenképpen keresd fel a dokidat. Nekem is barna "folyásom" lett az 5. héten, akkor még nem láttak az uh-n semmit. Ma voltam ismét uh-on már látták a petezsákot és a szikholyagot. A doki szerint minden rendbben van. Pihennem kell és duphastont irt fel. Azt mondta, hogy pecsételõ vérzéstõl ne ijedjek meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtattál egy kicsit.Holnap majd beszélek a dokival.
Szia! Nekem is volt vérzés az elején(nem is kicsi), én is lombikos vagyok, és én is megijedtem, de minden rendben volt. Ne aggódj ez még a lombik "utózöngéje" is lehet, nekem így mondta a doki. Üdv.: 21 hetes kismami :)
utolso vàlaszolo neked mikor volt a vérzésed beülti utàn és milyen?meddig?
Nekem kb. 3 héttel utána volt, és betét kellett ugyan de elég volt a tisztasági. kb.5 napig tartott, de végig a terhességem alatt jelentkeztek olykor-olykor pecsételõ vérzések. pl. 6. hónap táján. Azóta megszületett a kislányom, és most a másodikat várom, aki szintén lombikos. Ezzel nincs semmi vérzésem, és nem is volt eddig. 29+3 vagyok most
köszönöm a vàlaszt!
Nem valószínû, valószínûleg komoly hormonális betegséged van.
És aug óta nem voltál emiatt dokinál....? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Akkor most leirom újra a kis történetem.Agusztusban volt utoljára Rendesen .A vérzézem.Utánna szeptemberben volt pár napot, de ahoz már elég volt tisztasági betét is.2 napig tartott.Most oktenerben meg semmi.A terhességet terveztük mind a ketten, a barátom is és én is.Kispárnát raktunk a fenekem alá.stb.Lassan 1 hete késik a havim.A tesztet 2 héttel ezelött csináltam.Akkor egy csik volt rajta.Most görcsöl a hasam, feszül a mellem.
Szia! Ne haragudj, de én sem értem teljesen amit írtál. Valahogy nekem nem jönnek ki a számok: aug6-tól a következõ mensesed szeptember elején kezdõdött elvileg, ha 28 nappal számolok. Az azutáni pedig október elején kellett volna. Tehát nem egy hete késik, hanem kb 3. Ha két héttel ezelõtt teszteltél negatívat, akkor nem vagy terhes. Ha esetleg rosszul számoltam, és tényleg csak egy héttel ezelõtt kellett volna megjönnie, akkor pedig nagyon korán teszteltél, egy héttel a várható menses elõtt, és olyankor még nem mutatja ki, még egyet kellene tesztelned. És mindenképpen célszerû lenne orvoshoz menned, mert a görcsölés nem jelent semmi jót akár terhes vagy, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet negativ.De még mindig em jött meg a havi.Tényleg valami komoly bajom lehet?Orvoshoz nem tudok menni.Mert 2 kis unokámat énnevelem.Nem tudom kire hagyni öket.42 éves vagyok.A korom miatt volnék igy?
ha gondolod írj privit és átküldöm a listámat, ami alapján vásároltunk a manónak 8, 5 hós nagyfiú anyukája
Amikor mész bevásárolni, mindig nézd meg mi akciós, s vedd meg, úgy szépen lassan mire meglessz a baba összegyûlik, s nem veszed annyira észere anyagilag, mintha egyszerre kéne kiadni. Én jártam turiban, 500 ft/darabtól kezdõdik bármi, de akciósan pl. mosta a coraba 700 ft egy plüss hosszú újjú rugdalózó, s nagyon szépek, jó minõségûek. Kis együttesek, fari és felsõ 1500. Az auchanban is nagy leárazások vannak, kardigánok 400-600 ft. nacik 500 ft. tescoban érdemes a több darabos bodyt venni, s egy nadrággal tökéletes viselet. Nem mindig olcsóbb a turi, akciósan mindig ki lehet fogni jó cuccokat nagy boltokban. 0-3 hónapos méretbõl vásárolj, az lesz jó az elején. A new born méretek nagyon picik, hamar kinövi, max ha pici baba lesz, akkor azt a 3 db hogy ne lógjon rajta majd a párod is megtudja venni.
Miért lenne ciki használtan bármilyen gyerekholmit venni? Sajnos nem mindenki tudja/akarja megfizetni a csillagászati árú bébiholmit a csili-vili bababoltokban. Egy baba néha csak néhány hétig, esetleg pár hónapig tud egy-egy ruhácskát, játékot stb. használni. Bizony én is nagyon sok gyönyörû dolgot vettem használtan és rengetegszer éppen ezekrõl kérdezik, hogy ugyan hol vettem, mert annyira szépek:) Ha gondolod, szívesen átküldöm azt a listát, amit néhány anyukának már elküldtem néhány napja. 4 gyerekes anyuka
Szia! Mi a Tescóban vettünk olyan rugicsomagot, amiben 3 db van, pamut és fehér szinû, újszülött méret (1500 Ft egy csomag). Bimbóvédõt is megérte venni, mert e nélkül szoptatni nem is tudok, (a Brendonban vettem Mam márkájú). Vettünk Avent kézi mellszívót, és hozzá tárolópoharakat, ez is nagyon jó, mert miután a pohárba lefejem a tejet, lezárom és mehet a hûtõbe. Vettünk 30 db textilpelust, és bizony moshatom rendesen, pedig nem is abba pelenkázzuk, hanem eldobhatósba (pelenkázásnál mindig ráterítek egyet a textilpelusból a kukijára, mert többször lepisilte már a fejét).
Én a következõket javasolnám: 6 db hosszú újjú body 6 db rövid újjú body 4 db pamut nadrág + 2-3 zokni 2 db ujjatlan rugdalózó 1 kardigán 1 kocsi kabát 2 db hosszú újjú rugdalózó 2 hálózsák, mivel nyári baba lesz, nem kell nagyon vastag 1 pléd 15 textil pelenka 1 cumisüveg 1 cumi 1 lázmérõ( van már 3-4 ezer forintért fül hõmérõ, érdemes rá beruházni) porszívós orszívó baba kád, mosdató kesztyû vagy szivacs a babának
folyt. 62-es ruhákat vegyél, vagy 0-3 hósra valót, azok sokáig jók, az 56 van hogy kicsi ill. 2-3 hét alatt kinövi, míg a 62-esnek felhajtod az elején az ujját s kész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Nekem is voltak már ötleteim miket kell venni de úgy gondoltam Ti már tapasztalatból írtok és azért az sokkal könnyebb. Én ha lehetne már mindent megvettem volna amikor bementünk a baba boltokba. De tudom hogy gyorsan nõnek... Szép babázást mindenkinek.. Lassan beindul majd a vásárolgatás... Eszti

Más is van ugy hogy 5-6 hetes terhesen szinte semmilyen tünete nincs? Félek kicsit mert volt már egy vetélésem és olyan lassan jönnek a tünetek.

Épp hogy csak égnek picit a mellbimbóim,meg fáj a derekam,de nagyon más nincs. Az el?z? terhességnél ilyenkor már leszakadt a mellem,puffadt a hasam. Tudom hogy minden terhesség más de.....persze lehet hogy most tulaggodom...

Legjobb válasz: Szia! Én 5 hetes és 3 napos vagyok naptár szerint, és nekem sincsenek tüneteim. Annyi, hogy a melleim este, mikor hasra fordulok, fájnak picit, meg étvágytalan vagyok, de a karácsonyi édességözön után ez sem lep meg. Épp tegnap mondtam a páromnak, hogy ha nem lenne ott az a 2 pozitív teszt, fel sem tûnne, hogy valaki lakik a pocakban. :) Még simán jöhet bármi tünet, de lehet, hogy minden így marad! Boldog babavárást! Csak pozitívan, - bár megértem, hogy félsz az elõzmények miatt, de tényleg nem lehet összehasonlítani 2 terhességet!

Szia! Én 5 hetes és 3 napos vagyok naptár szerint, és nekem sincsenek tüneteim. Annyi, hogy a melleim este, mikor hasra fordulok, fájnak picit, meg étvágytalan vagyok, de a karácsonyi édességözön után ez sem lep meg. Épp tegnap mondtam a páromnak, hogy ha nem lenne ott az a 2 pozitív teszt, fel sem tûnne, hogy valaki lakik a pocakban. :) Még simán jöhet bármi tünet, de lehet, hogy minden így marad! Boldog babavárást! Csak pozitívan, - bár megértem, hogy félsz az elõzmények miatt, de tényleg nem lehet összehasonlítani 2 terhességet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnyugtattatok! próbálok pozitívan állni mindenhez. Nekem is két pozitív tesztem van ugyhogy ....:-)
Szerintem ne aggódj! Nem mindenkinek vannak tünetek. Nekem pl.semmi jele nincs azonkívül, hogy nem jött meg a menszeszem.(se hányás, se szédülés) Azt mondta az orvosom, hogy örüljek, hogy ilyen szerencsés vagyok. Te is így legyél vele! Minden jót! 16 hetes kismami
Szia, Szerintem sincs gond, én a 20 hétig teljesen tünetmentes terhes voltam, azt hittem ez így is marad és milyen jó lesz. Most sincs nagy gondom, csak annyi hogy a pocakom hirtelen megnõtt az izom viszont nem tágult olyan gyorsan így már sok hete fáj az alhasam. Viszont a szülésig már nem múlik el :( Szóval semmi gond, élvezd, hogy nincs tünet :) Boldog baba várást! 34 hetes mami
Szia! Szerintem szerencsésnek mondhatjuk magunkat, én most vagyok 27. hetes de még semmilyen tünetet nem produkáltam pedig már 31.éves vagyok nem éppen tinikor:-)talán csak annyi, hogy begörcsöl a lábam éjjel.
Szia!Ne aggódj biztos minden rendben lesz.Nekem is volt 1 vetélésem, most 8hetes vagyok.Kb. 2 hete semmilyen tünetem nincs.Pihenj sokat és csak a jóra gondolj!! Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és gratulálok Nektek! Én is 31 éves vagyok van már egy 5 éves lányom, 4 hónapja volt egy vetélésem, és most ugy néz ki ujra sikerült. Hu de nehéz lesz ez elsõ 12 hét.

6 hetes terhes vagyok, de mi lassan 1 eve kulfoldon tartozkodunk es itt is fogok szulni, de utana szamitunk hazamenni es fog e jarni nekem valami tamogatas? Pl. Gyes?

Elotte volt 2 evig munkaviszonyom!

Legjobb válasz: Szia! Ha van bejelentett magyar lakcímed, a gyes és a családi pótlék mindenféleképpen jár! Ha jól tudom a gyes kb.27 e ft, a családi pótlék pedig ha csak 1 baba van, 12200 ft! Ezek mindenképp járnak,de csak akkor ha van bejelentett Mo-i lakcímed!!! Boldog babavárást! :)

Szia! Ha van bejelentett magyar lakcímed, a gyes és a családi pótlék mindenféleképpen jár! Ha jól tudom a gyes kb.27 e ft, a családi pótlék pedig ha csak 1 baba van, 12200 ft! Ezek mindenképp járnak, de csak akkor ha van bejelentett Mo-i lakcímed!!! Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Elobb elfelejtettem, hogy biztos el fogjuk intezni a magyar allampolgarsagot a babanak!
Ez talán még segíthet: : http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes/ Egyébként magyar állampolgár vagy ugye? Mert ha 2 éven belül volt 180 nap munkaviszonyod, akkor 6 hónapra jár az úgynevezett Tgyás (terhességi-gyermekágyi segély)ami a bruttó fizetésed 70 %-a!
A kérdező hozzászólása: Igen en magyar allampolgar vagyok!De az a problemam, hogy most kb mar egy fel eve ide vagyunk cimileg ideiglenesen bejelentve, de ha megyunk haza otthoni cimem lesz eleg akkor intezkednem?
A kérdező hozzászólása: Nagyon halas vagyok, hogy segitesz!Koszonom!
Szia! Nagyon szívesen segítek amiben tudok.Valahogy azt kellene megoldani, hogy az állandó lakcímed itt legyen Mo-n, mert az fontos lenne! hát ha jól számolom még 9 hónap hátra van, és még az is benne van a 2 évben, szóval szerintem ezt a Tgyást és családi pótlékot a baba születése után rögtön intézzétek valahogy, ha még kint is vagytok, viszont az állandó lakcímet ... hát azt nem tudom! De holnap utána érdeklõdöm a volt kolléganõmnél, mert õ foglalkozik ezekkel az ügyekkel és írok egy e-mailt, ha megadod a címed, és ott pontosan mindent leírok!! :) Az én emailem: [email protected] Üdv. neked ! 30 hetes kismama :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy!:) Akkor leirom a cimemet:[email protected] Varom leveled!Elore is koszonom!!!
Az biztos , hogy a szüléskor is munkaviszonnyal kell rendelkezni Mo-n, csak akkor jár a GYED és a TGYÁS

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!