Találatok a következő kifejezésre: Lassan 4 vagyok együtt a párommal, (2 db)

Lassan 4 éve vagyok együtt a párommal, van egy 11 hónapos lányunk. Augusztus 18-án lesz az esküvőnk? Felvehetek-e fehér ruhát?

Legjobb válasz: nekem 6 éves volt a lányom,mikor össze házasodtunk,és gyönyörü fehér ruhám volt!ez a nap nem másokért van,hanem rolatok szol!ha fehéret szeretnél,ne hagyd,hogy le beszéljenek,mert az az igazi!sok boldogságot!

nekem 6 éves volt a lányom, mikor össze házasodtunk, és gyönyörü fehér ruhám volt!ez a nap nem másokért van, hanem rolatok szol!ha fehéret szeretnél, ne hagyd, hogy le beszéljenek, mert az az igazi!sok boldogságot!
Erre vonatkozóan nincs szabály, olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad, amiben örök hûséget szeretnél fogadni a párodnak! Ha a vendégek "kedvéért" ilyet vagy olyat veszel fel, nem leszel önmagad. Nincs olyan megoldás, ami mindenkinek tetszik, ez ne aggasszon! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek! =o)
Nagyon szép leszel fehérben.Legyetek boldogok továbbra is, egy életen át!Kár, hogy nem láthatom a fényképedet az esküvõröl.
Nyugodtan felvehetsz fehér ruhát!
miert ne vehetnel???sztem nyugottan vehetsz fel feher ruhat:D
Én ma augusztus 18-án voltam egy esküvõn.
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem de azért mégis félek kicsit :/
pettingeljetek elõször (minden lehet csak szex nem) és aztán ha úgy érzed, hogy MOST akkor mondd neki nyugodtan hogy "Akarlak" vagy ilyesmit és akkor. :) én is 15 voltam, 11 nappal mielõtt 16 lettem, és nem bántam meg. :) akkor mi is 4 hónaposak voltunk :) ja és legyen kéznél gumi :) ))
Gyerek vagy még 4 hónap semmi 15-16 évesen, ismerjétek meg egymást igazán majd 1 év múlva térjetek csak rá a pettingre és késõbb a szexre, nem kell 15-16 évesen szexelni, éretlen gyerekként.A kapcsolat nem csak a szexbõl áll, pláne nem tinikapcskolatban.
én is hasonló cipõben járok, csak a barátom 17. Ha gondolod beszélhetünk priviben a dologról:)
A kérdező hozzászólása: 11. de nem úgy értettem h baj h az vagyok , hanem amiatt rágom magam a dolgon. azzal semmi bajom sincs , inkább örülök h nem húztak meg 13-14 évesen. mostmár legalább tudom , hogy mit csinálok..
A kérdező hozzászólása: 11. köszönöm a kedves választ :/
Szégyen, hogy bajnak gondolod, hogy szûz vagy!!!
Kicsit félsz, szóval még hanyagolhatnátok pár évig. Majd akkor jött el az ideje, ha nem félsz. "igazából az az egy bajom van h szûz vagyok" Jesszus! :o 22 L
1-2 évet még várjatok! Ne add ilyen könnyen magad!!!
várj még, hiszen Te is bizonytalan vagy még, ez nem hülyeség, attól õ akarja, az egy dolog, nem vagy elkésve semmivel N
A kérdező hozzászólása: õ 16 én 16 leszek nemsokára ( pár hónap ) egy két dolgot már meg engedtem neki de ezzel most nemtudom mit kezdjek :/ mert tényleg nagyon szeretem , igazából az az egy bajom van h szûz vagyok
Ja bocsi.ha 16 éves csak, akk sztem még korai a szex...
Hány éves a srác? Ha félsz akk nem lenne még tanácsos :/ én is ennyi voltam mikor lefeküdtem a barátommal, szintén 4 honap után, de nem bántam meg, bár már nem vagyunk együtt :/és nem is féltem akkor...
A kérdező hozzászólása: barátom 16
szerintem ne kapkodjátok el :) amúgy a barátod hány éves?
én is 15 éves vagyok, tanácsot adni nem tudok, de megkérdezhetem, h hány éves a barátod?:)
A kérdező hozzászólása: petting volt , én szeptemberbe leszek 16 , az a baj hogy amikor eljütunk "arra a pontra" amikor én is akarom akkor gondolkodom el rajta , hogy biztos akarom e..egyszer már majdnem volt csak közbe elöbb jöttek haza szüleim és így nem volt semmi. és bizonytalan vagyok , pedig 100% - ban bízom benne


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!