Találatok a következő kifejezésre: Lassan 4 hogy szültem (3 db)

Lassan 4 hete hogy szültem. Már 1 hete csak barnázásom volt, de tegnap és ma is fáj a hasam alja és olyan mintha most jött volna meg a menszeszem. Rendesen megint vérzek. Ez az? Ez nem baj? Lehet szoptatni?

Valahol azt olvastam, hogy ha megjön a rendes menszesz, akkor orvoshoz kell menni és abba kell hagyni a szoptatást. ezt itt olvastam. ez igaz?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 gyerekem van.Az elsõ 8 héten a tisztulás idõszakában a semmitõl a barnázgatáson át az erõs vérzésig minden volt váltakozva.Kb 3. 4. hónapban jött meg rendesen,de én mindegyiket egyéves koráig szoptattam.Ha van tejed Az Isten szerelmére abba ne hagyd a szoptatást.

Szia! Nekem 3 gyerekem van.Az elsõ 8 héten a tisztulás idõszakában a semmitõl a barnázgatáson át az erõs vérzésig minden volt váltakozva.Kb 3. 4. hónapban jött meg rendesen, de én mindegyiket egyéves koráig szoptattam.Ha van tejed Az Isten szerelmére abba ne hagyd a szoptatást.
Nyugodtn szoptass, hiszen a babának erre van leginkább szüksége!!!
Ez butasag. Van, aki mar hamar menstrual, es szoptat egy eves korig. Es ez a jo!
Igen, ez már lehet az.Nekem az elsõ szülés után a 8.héten jött meg elöszõr, a második szülés után az 5.héten.A szoptatást semmiképpen se hagyd abba.
Nekem a szülés után 26 nappal jött meg elõször, amikor már elmúlt a gyerekágyi folyás. Elõször megijedtem, hogy mi ez az erõs vérzés, aztán rájöttem, hogy a mensi. Az orvosom szerint ez elõfordulhat, nincs vele semmi baj.Azóta is megjön 30-35 napra. Szoptatom a 4 hónapos babámat, van is elég tejem, csak mielõtt megjön 1-2 nappal elõtte mintha kevesebb lenne, vagy egy picit másmilyen, mert ilyenkor egy kicsit nyûgösebb a babám. (Bár lehet, hogy most az idõjárás miatt is volt). Tehát szoptass tovább!
Persze hogy jo, ezek jo eredmenyek. Remelem nekem is elmulik! 28h km
Jónak számít, nekem is mennem kéne, csak nem tudom megoldani.
A kérdező hozzászólása: Hát igen babó mellett elég nehéz .De muszáj sajnos.
A kérdező hozzászólása: Az nem baj , hogy 2dl tejjel és kiflivel csinálták nem cukros oldattal?
Kedves kérdezõ késõbb mentél terhelésre vagy akkor mikor kellett volna?elsõ vagyok
Ha ez megnyugtat én cukorbeteg vagyok és, ha reggel inzulin nélkül megennék egy kiflit és meginnék 2 dl tejet akkor kb. 20 lenne utána a cukrom. Szerintem neked most jók az értékeid.
A kérdező hozzászólása: Igazából késõbb mentem , mert nem vot szõvõdményem szülés után . Így nem 1 hónapra rá , hanem 2 hónapra rá mentem .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást remélem tényleg jónak számít :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi szóval nekem volt szõvõdményem szülés után ezért mentem késõbb.

Lassan 4 hete, hogy szültem, és semmi panaszom, de este éreztem valami furcsa "dolgot". Mi lehet ez?

Lassan 4 hetee, hogy szültem, és semmi panaszom, de eddig semmit nem vettem észre, szoktam magam nézni alul tükörben, most este meg ahogyan mostam ki magam, kerestem a bels? varrat kilógó részeit, és ahogy tapintgattam ott éreztem valami furcsa nem puha (de nem is kemény) tapintású "dolgot", megnéztem tükörbe és valami fehérség van a hüvelyemben. Mi lehet ez??? Nem fáj semmim, és szerencsére panaszaim sincsenek. Ha géz darab maradt volna bennem, az gondolom már kijött volna, meg nem fehér lenne. Vagy ez természetes?! Nagyon ideges vagyok...

Legjobb válasz: Szerintem a varrat kis darabja igyekszik kifelé kissé gyulladtan. Nekem is ez volt. Elmentem a dokihoz, aki kiszedte. Egy gyulladt pubertáskori pattanáshoz tudnám hasonlítani!Nekem se fájt, csak éreztem, hogy ott van és idegesített. Menj el a dokidhoz és majd kiszedi azt a rakoncátlant!

Szerintem a varrat kis darabja igyekszik kifelé kissé gyulladtan. Nekem is ez volt. Elmentem a dokihoz, aki kiszedte. Egy gyulladt pubertáskori pattanáshoz tudnám hasonlítani!Nekem se fájt, csak éreztem, hogy ott van és idegesített. Menj el a dokidhoz és majd kiszedi azt a rakoncátlant!
A kérdező hozzászólása: Sajnos gézdarab! volt, egy szilvanagyságú, ma sikerült kiszednem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!