Találatok a következő kifejezésre: Lassan 4 a kislányom, és még (2 db)

Lassan 4 hetes a kislányom, és még össze-vissza eszik-alszik, teljesen kiszámíthatatlan. Mikor várható, hogy beáll valami rendszerféle?

Legjobb válasz: Egy idõ után beáll a maga ritmusába. Picit próbálhatod te is afelé terelgetni, persze ha sír, akkor adj neki enni. De nagyjából 2 hónapos korban már azonos idõpontban fogja kérni a hamit. Viszont azt olvastam egy könyvben, hogy a babák bioritmusa nem 24 órás, hanem 25.

Egy idõ után beáll a maga ritmusába. Picit próbálhatod te is afelé terelgetni, persze ha sír, akkor adj neki enni. De nagyjából 2 hónapos korban már azonos idõpontban fogja kérni a hamit. Viszont azt olvastam egy könyvben, hogy a babák bioritmusa nem 24 órás, hanem 25.
A rendszer nagyon fontos, ha kismertétek egymást, akkor megtapasztalaod neki mik az igényei, és Te is tudod úgy alakítani a dolgokat.Ha az elején nem vezetsz be rendszerességet, késõbb nehezebb lesz.Pl. amikor megvolt a szopi, büfi, ne várd tõle hogy egybõl elaludjon, kicsit nézelõdik, beszélgessetek, és majd látod amikor magától csukogatja a szemeit.Az is lehet amikor sír , nem mindig enni kér, csak figyelemre vágyik, de ezt hidd el ki fogod tapasztalni, figyelgesd a jelzéseit, a sírások közt is van kis különbség, csak idõ kell hozzá.Azonkívûl minden baba más és más, van aki kicsit érzékenyebb, van aki nyugodtabb, neki is idõ kell.Remélem valamit tudtam segíteni, nem okoskodni akartam, csak nálunk ezek a dolgok beválltak.Boldog babázást kívánok!
4 hetesen ez teljesen normális! Az én mostani babám kb 3-4 hónapos korára alakított ki rendszert, és azt is még egy darabig változtatja. Ez nehéz, tudom, de sokkal károsabb beleavatkozni!
Olvasd el az Elveszett boldogság nyomában-Kontinuum elv címû könyvet. Nem kell egyáltalán rendszer még egy ilyedn kicsi babának. Majd késõbb Õ maga fogja követelni, ne aggódj! Õ nagyon sok tanácsot tud neked adni, nem csak szopis témában... http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)
Könnyen lehet a foga, de állandóan (naponta) kúpot adni nem szabad, mert annak is vannak igen káros mellékhatásai.
A kérdező hozzászólása: FÉL KÚPOT KAPOTT 2 ESTE
Inkább helyi érzéstelenítõt használj, mint pl. a dentinox, azzal bekened az ínyét, elzsibbasztja neki, és elalszik nyugodtan! Direkt babáknak van, dm, patikában lehet kapni. Fájdalomcsillapítót nem nagyon jó adni, mert 3-4 napig lehet csak adni, hozzá szokik! Most már lehet folyamatosan jö nem a fogai, 1, 5-2 éves koráig nem élhet fájdalomcsillapítón! Próbáld ki a dentinoxot, étkezés után kell bekenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!