Találatok a következő kifejezésre: Lassan 3 műtöttek (2 db)

Felfedezték nálam a HPV-t (p3), meg is mütöttek már lassan 3 honapja, szerintetek ez nehezíti a teherbe esést?

Most már próbálkoztunk a babával,de sajna ez a hónap is sikertelen.Volt már közületek akinek ilyen probléma után sikerült viszonylag hamar a teherbe esni,és ha igen kb mennyi idö.El?re is köszönöm és mindenkinek B.Ú.É.K.!!!!!

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, akit kezeltek 3-4 éve ezzel. Aztán idén tavasszal újra p3-as lett a citológiája és megmûtötték. Mondta is neki a doki, hogy ha gyereket akar, akkor most van kb 5 éve, ha jól értelmeztem ennyi idõ elteltével kiújulhat... Ebben nem vagyok biztos. A lényeg, hogy augusztusban összejött a baba. Minden rendben van velük. Sok sikert!

Van egy ismerõsöm, akit kezeltek 3-4 éve ezzel. Aztán idén tavasszal újra p3-as lett a citológiája és megmûtötték. Mondta is neki a doki, hogy ha gyereket akar, akkor most van kb 5 éve, ha jól értelmeztem ennyi idõ elteltével kiújulhat... Ebben nem vagyok biztos. A lényeg, hogy augusztusban összejött a baba. Minden rendben van velük. Sok sikert!
Szia 2007 januárjában mûtöttek, de nekem egy év várakozási idõt mondtak a babára. 2008 márciusában terhes lettem, és azóta már a 2. babámmal vagyok terhes. Úgyhogy minden esélyed megvan arra, hogy terhes legyél és babád szülessen. sok sikert kívánok
Szia! Nekem p4 volt 2007-ben. Meg mûtöttek engem is 2007-ben. Aztán a mûtét után már 5 hónappal terhes is voltam.(a doki 3 hónap pihit mondott, tehát igazából 2 hónap után sikerült teherbe esnem). Most 1 éves a kisfiam és újra babát várunk. Hála Isten azóta is minden rendben van velem. Drukkolok neked is a babához. És B.Ú.É.K!!!
Bocsánat, hogy belekérdezek, de a HPV-t hogyan vizsgálják? Kenetet vesznek? És hogyan kezelik? (köszönöm és bocsánat, csak témába vág)
Nekem 2002-ben volt P3 a rákszûrésem, ráadásul magas rizkó faktorú HPV-m volt. Azonnal megmûtöttek. Az orvos nem említett semmiféle pihenõ idõt és engem már a 6 hetes kontrollon nem vizsgált meg, mert már akkor egy hete pozi volt a tesztem. Egészséges babám született, csak a 34-35-hétre jött. valószínûleg a méh szájam nem tudta tovább tartani õt, mert túl gyorsan lettem várandós a mûtét után. Én nálam azóta semmi gondom nincs, viszont most már azt mondják, hogy a mûtét nem oldja meg egy életre, ki is újulhat. Hát nem tudom. utána kell járnom ennek, mert most tervezzük a 3. babát. Boldog új évet!
hpv vizsgálat menete: rákszûrés során vizsgálják, ha p3 v. magasabb az érték, akkor hpv tipizálást kér a nõgyógyász, ami egy specifikus mintavétel, és kiderítik, hogy a hpv. mely típusa található a szervezetben :( nekem mûtétem nem volt, a p3-mat elég volt immunerõsítéssel kezelni (sok gyümölcs, zöldség, vitamin) így 3 hónap múlva ismét p2 lett
Köszönöm. :)
igen megjöhet. bár nekem méd hála joistennek nemvolt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!