Találatok a következő kifejezésre: Lassan 2 nem esek (107 db)

Van egy Sárga fülű sisakos ékszertekim már lassan 2 éve és nem tudom hogyan kell etetni mert van aki azt mondja mindennap, van aki az mondja kétnaponta, és van aki azt hogy hetente. Szerinted hogy? És honnan tudom hogy fiú -e vagy lány?

Legjobb válasz: Hát ha 2 évig kibírta, nem csinálod rosszul:D amúgy én minden nap etettem, amit meg nem evett meg rögtön azt kiszedtem és eldobtam. de nem lesz baja ha olykor egy nap kimarad.

Hát ha 2 évig kibírta, nem csinálod rosszul:D amúgy én minden nap etettem, amit meg nem evett meg rögtön azt kiszedtem és eldobtam. de nem lesz baja ha olykor egy nap kimarad.
1-másfél éves koráig minden nap kell etetni, a tiedet jobb lenne, ha már csak 2-3 naponta etetnéd. Ha hím:-homorú haspáncél -hosszú karmok -hosszú farok, aminek a töve vastag, széles, és egyre vékonyodik a vége felé Ha nõstény:-lapos vagy domború haspáncél -rövid karmok stb. Szóval pont az ellenkezõje a hím tulajdonságainak:) Ja és még annyi, hogy a hímek kisebbre nõnek a nõstényeknél.Ezen a képen a nagy a nõstény, a kisebb a hím(jól látni, hogy a hím sokkal kisebb a nõsténynél, sokkal hosszabb karmai vannak, és azt is látni, hogy milyen a hímnek a farka:) . http://www.geographic.hu/images/napihirek/768.jpg
Amikor még kicsi, naponta.1 éves-másfél hónapos kortól lehet 2 naponta, hetente adhatsz neki 1-2× halat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi mindenkinek!!
Ajánlom olvasgatni: http://teknospark.hu Fõleg a Tartás menüpontot.

Nagyon szerelmes vagyok, csak nem a férjembe! Lassan 2 éve, és az fiú nem is tudja. Mit mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Váljatok el! Mind a ketten! Nem érdemli meg a férjetek, hogy évekig átverjétek és színleljetek! És ez nektek sem jó. Az elsõ válaszolónak (is): Komolyan csak az tart vissza, hogy már egyszer szakítottatok? Ez a kockázat megér annyit számodra, hogy évekig hazudj a családodnak és szenvedésre ítéld õket? Csak mert nem tudom hogyan megy ez, de ha lefekszel a férjeddel pusztán kötelességbõl úgy, hogy nem is szereted, az szerintem elég undorító. Ha meg már nincs szex, az meg a férjeddel szemben kicseszés, mert gondolom te megkapod a fiúdtól... Az érzelmi elhidegülésrõl meg még nem is beszéltünk, ami szintén felemészti az embert (ebben az esetben fõleg a férjed)... Szóval ezen gondolkozzatok el! Ne csak magatokra gondoljatok!

Váljatok el! Mind a ketten! Nem érdemli meg a férjetek, hogy évekig átverjétek és színleljetek! És ez nektek sem jó. Az elsõ válaszolónak (is): Komolyan csak az tart vissza, hogy már egyszer szakítottatok? Ez a kockázat megér annyit számodra, hogy évekig hazudj a családodnak és szenvedésre ítéld õket? Csak mert nem tudom hogyan megy ez, de ha lefekszel a férjeddel pusztán kötelességbõl úgy, hogy nem is szereted, az szerintem elég undorító. Ha meg már nincs szex, az meg a férjeddel szemben kicseszés, mert gondolom te megkapod a fiúdtól... Az érzelmi elhidegülésrõl meg még nem is beszéltünk, ami szintén felemészti az embert (ebben az esetben fõleg a férjed)... Szóval ezen gondolkozzatok el! Ne csak magatokra gondoljatok!
Azt nem írtad miújság a férjeddel, mióta vagytok házasok, stb... Ha régóta, és jól mûködik a kapcsolatotok, netántán közös gyereketek is van, én semmiféle képpen nem hagynám ott. Inkább megszakítanám a harmadikkal a kapcsolatot, és próbálnám feltámasztani a kapcsolatunkat közös programokkal, nosztalgiázással stb.
De ha két éve vagy másba szerelmes, minek kellet egy gyerek?:S
vsznleg nem kellett hanem lett a gyerek vagy direkt lett, talán h ez majd segít neki kilábalni ebbõl a dologból akárhogyan is, az biztos h nehéz helyzet, de fiatal vagy, nem csoda h szerelmes leszel, szerintem sok házasságban elõfordul, többnyire nem érdemes ezért borítani, de van olyan helyzet az a kérdés, megtudod e látni még a férjedben azt, akit szeretsz, vissza tudsz e térni hozzá? ha nem, akkor válás de ne a fiúért, ne a másikért hanem mert a házasságod nem jó vagy keress tanácsadót vannak okos emberek, nem sok, de akad
Felnõtt nõk vagytok vállaljátok a tetteitekért a felelõsséget és ne kínozzátok azt, aki vétlen!
Én is ebben a cípõben járok! Csak nálunk tudja és ugy érez ahogy Én! Csak félünk lépni, mert már voltunk 1ütt 4 évig és akkor elromlott a dolog. Jah és nekem van 1 kisfiam is de Õ is kell neki! Tanácstalan vagyok
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok, 2és fél éve vagyunk együtt és van egy 1éves kislányunk.
Szia kedves ismeretlen 1 cipõs! Én megprobálom Õt kiverni a fejembõl most még nagyon nehézen megy de tudom hogy mindkettõnknek igy lesz a legkönnyebb, ha tovább lépünk! A kisfiamnak szüksége van az apjára és hogy neki meg legyen mindene akármire képes vagyok akár nyelek is. Most még a másikkal naponta beszélünk telefonon találkozni nem merünk mert sejthetõ mi lenne a vége! Minden alkalommal sírva fakadunk, mert a mi szerelmünk, eget rengetõ és még sem! Azt tanácsolom, te is probáldd tul tenni magad rajta! Már csak a baba miatt is!

Leborotváltam a karom már lassan 2 éve, és azóta teli van pattanással a felkarom és az alkarom is! Nem merek rövid ujjút felvenni. Mit csináljak? :ss

tavaly nyáron is nagyon csúnya volt, és kentem alapozóval, mert anélkül nem mertem felvenni rövid ujjút. Aztán el fogyott az alapozó, és már nem kentem, és akkor el múltak .Szerintem a nap leszárította, vagy nem tudom. De most mit csináljak?:( Nagyon rossz hogy itt a nyár és nem tudok rövid ujjút fel venni.:((

Legjobb válasz: Azóta is borotválod? Akkor hagyd abba talán. Ha meg nem borotválod már rég akkor simán kiütéses a karod, allergia vagy valami, menj vele orvoshoz és ad rá kencét.

Azóta is borotválod? Akkor hagyd abba talán. Ha meg nem borotválod már rég akkor simán kiütéses a karod, allergia vagy valami, menj vele orvoshoz és ad rá kencét.
Ennyi idõ után nem a borotva okozza.Kend át fertõtlenítõvel és hidratáld rendesen.
Ész nálad se sok van.
A kérdező hozzászólása: Már kentem minden féle hidratáló krémmel, meg tonikkal, hintõporral stb de nem segít.:(


Szerintem igen. A német jogsi érvényes az egész euban.
A jogosítványnak ehhez nincs köze (csak legyen valamilyen). Külföldi rendszámmal akkor futhatsz bele Magyarországon szabálysértésbe, ha van Magyarországon is bejelentett lakcímed. Ha nincs lakcímed Magyarországon, akkor további teendõd nincs. Ha viszont van magyar lakcímed, akkor jelentsd be az ideiglenes külföldi tartózkodást, és ha te magad vagy az autó üzembentartója, legyen nálad a külföldi hatóság igazolása a külföldi lakcímedrõl magyarra fordíttatva. (Nem muszáj hitelesített fordításnak lennie.) És reménykedj benne, hogy az intézkedõ rendõr is pontosan ismeri a törvényt. Részletesen: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98800001.TV 25/B paragrafus, és a "belföldi üzemben tartó" definíciója a végén.

Nem enged be az msn-em lassan 2 hónapja és azt írja ki hogy ellenőrizem a tűzfalat. Nos ellenőriztem de semmi:S Valami tipp?

Legjobb válasz: ellenõrizd még egyszer, nézd meg h a kivételek közé hozzá van e adva...ha így se megy, reinstall

ellenõrizd még egyszer, nézd meg h a kivételek közé hozzá van e adva...ha így se megy, reinstall

Van barátom már lassan 2 hónapja, és mégis jó ha eddig 4szer találkoztunk. Kicsit besértődött rám, mert nem megyek el hozzá hétvégén (távkapcsolat). Jogos?

Szóval hiába mennék csak kb 2 órát lehetnénk együtt,mert utánna haza kell jönnöm,mert késöbb nem lesz buszom. Nekem meg egy dugás nem ér ennyit. Mert abba a 2 órába csak az lenne. van így értelme egyáltalán a kapcsolatunknak? Akik táv.kapcs.ban vannak ?k hogyan és hányszor találkoznak?

Legjobb válasz: Akkor ne menjetek egyikõtökhöz sem. Félúton találkozzatok vagy valami harmadik helyen. Sétáljatok, beszélgessetek, etc.

Akkor ne menjetek egyikõtökhöz sem. Félúton találkozzatok vagy valami harmadik helyen. Sétáljatok, beszélgessetek, etc.
Elég vulgárisan fogalmazol... Na mind1 :D Szóval. Szerintem egy távkapcs akkor mûködhet ha a két fél régóta együtt van és szeretik egymást. Nálatok ez ezek szerint nincs meg. Ha neked teher h talkozzatok, akkor nincs sok értelme folytatni szerintem. Am nem tudom miért sértõdik meg, ha annyira akar látni õ is mehet hozzád. Kettõn áll a dolog mindig.
Mintha én írtam volna ezt, bár inkább én vagyok az akit zavar, hogy keveset vagyunk egymással, mert a barátom sokat dolgozik.Kb.mi is 2 órára tudunk mindig találkozni, és csak szex van, de nekem az is jó, csak vele lehessek.10 napja ismerem és eddig 2x taliztunk.
Kb. kéthetente találkozunk, 6-10 órát vagyunk együtt, ez nagyrészt szex. Szal nekem megérne "ennyit" egy dugás. */L
A kérdező hozzászólása: Nem az h teher, csak én nem csak szexet akarok egy kapcsolattól. És most meg más nem is lenne. És enynit nekem ér, h utazzak több órát, azért h kb 2 óra mulva utazzak hazafele vissza több órát. Van barátom, és mégsincs. :( :S
A kérdező hozzászólása: meg eddig akárhányszor taliztunk mindig csak szex volt(ha én mentem ha õ jött). nekem nem csak errõl szól egy kapcsolat.
Mi hetente találkozunk, csak hétvégén (más városban tanulunk). Több órát együtt vagyunk, de nagyrészt csak szex, filmnézés, összebújás, beszélgetés van. Kb 2-3 havonta csinálunk vmi más, egyedi programot. Tökéletes így mindkettõnknek..
Elsõ válaszadó vagyok. Akkor pozitívum ha neked nem csak errõl szól. Azt kell kiderítened, hogy neki vajon csak Annyit jelent a kapcsolatotok, h csak arra vagy jó neki, vagy esetleg õ is akar veled komolyabb kapcsolatot létrehozni. Ehhez elõször is beszélned kell vele. Õszintén. Akkor minden kiderül. Ha az derül ki h csak pár órás együttlétre vágyik tõled, hagy a fenébe. Ha többet akar, akkor meg beszéljétek meg mikor, hol találkoztok, találjatok ki programot, beszélgessetek, satöbbi. Ahogy az elõttem szóló is írta.

Lassan 2 honapos a lanyom, eddig 2-3 orankent szopott, viszont egy hete kb orankent cicire keretszkedik, es eszik is, nem csak cummog rajta. Betudtam novekedesi ugrasnak, de az eltart ennyi ideig?

A masik, hogy napkozben sokkal tobbet van ebren, de ha mondokazok, eneklek neki, azt egy fel ora alatt megunja (elfarad?), de aludni nem akar... Probaltam ilyenkor cicire rakni, de csak ki-be cuppogtatja a mellem, meg tepkedi, ugyhogy ezt nem hagyom, inkabb babusgatom csak, de par perc utan akkor is uvolt... Lehet ez osszefuggesben azzal, hogy enni is gyakrabban ker? Nem volt hasfajos, pisi-kaki van rendesen, normalisan gyarapodik. Valaki tud tanacsot adni, mit csinaljak vele?

Legjobb válasz: Hogy próbálod altatni? Nekünk a növekedési ugrás pár napig tartott, szintén sokat volt cicin, volt h nem is evett, csak cummogott, aztán újra beindult a tejleadó reflex, majd megint semmi és így tovább. Ha kiköpi, szerintem nem éhes, fõleg ha jól is gyarapodik. Szerintem csak fáradt, túlpörög, és amiatt nem tud elaludni. Hog próbálod altatni? Én kipróbáltam a Suttogó féle módszert és mûködött. Besötétítettem a szobát, bepólyáztam, és úgy ringattam, hogy a fheér falat lássa kb, ne legyen semmi inger. Pár perc alatt elaludt. Ha nincs pólya és takaróba is bepólyázhatod. 2 hós fiú anyukája

Hogy próbálod altatni? Nekünk a növekedési ugrás pár napig tartott, szintén sokat volt cicin, volt h nem is evett, csak cummogott, aztán újra beindult a tejleadó reflex, majd megint semmi és így tovább. Ha kiköpi, szerintem nem éhes, fõleg ha jól is gyarapodik. Szerintem csak fáradt, túlpörög, és amiatt nem tud elaludni. Hog próbálod altatni? Én kipróbáltam a Suttogó féle módszert és mûködött. Besötétítettem a szobát, bepólyáztam, és úgy ringattam, hogy a fheér falat lássa kb, ne legyen semmi inger. Pár perc alatt elaludt. Ha nincs pólya és takaróba is bepólyázhatod. 2 hós fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia! Altatni konkretan sehogy nem szoktam, eddig mindig cicin aludt el, es utana tettem le... Ugy probaltam, hogy beraktam a kisagyba, betakartam, elmagyaraztam neki, hogy pihennie kene, de csak uvoltott tovabb, meg kapalozott... Ma mar konnyebb volt, ritkultak a szopizasok is, es meg csak egyszer nyuglodott, de akkor magamra kotottem, es kb fel ora mulva aludt...
A kérdező hozzászólása: Koszi a segitseget, ugy tunik tuljutottunk rajta, es ez ilyen hosszu ugras volt :) Ma mar visszatert a 2-3 orankenti szopizasra, es nem is volt nyugos, csak amikor nagyon almos volt, de akkor sem uvoltott, inkabb csak nyekergett... Hat ezt a lerakom es megmagyarazom dolgot vegso ketsegbeesesemben probaltam, hatha az ingerszegenyseg segit... Sajna besotetiteni nem tudok neki, nincs fuggony a lakasban (durva porallergiam van), rolora meg meg nincs penzunk... Majd 1-2 honap mulva :(

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!

Focizás közben megütötte a kezemet a labda mivel kapus voltam, és azóta be van dagadva és nem tudom mozgatni, illetve nagyon fáj. Jobb kezemen a hüvelyk újjam :S Már lassan 2 hete. Mi lehet a baja?

Még az nap feldagadt de nem mentem el orvoshoz mert úgy gondoltam h majd elmúlik, de csak rosszabb lett. Már bánom.

Legjobb válasz: Jegeld, ne erõltesd. Valószínû megrándult, vagy bezúzódtak benne a porcok. Ha nagyon zavar nézesd meg, de nekem is volt ilyen, mikor kosárlabdával majdnem eltörték a hüvelykujjam. Kb 3 hétig fájt, azt hittem le kell vágni, de szép lassan elmúlt. Csak nem kell erõltetni.

Jegeld, ne erõltesd. Valószínû megrándult, vagy bezúzódtak benne a porcok. Ha nagyon zavar nézesd meg, de nekem is volt ilyen, mikor kosárlabdával majdnem eltörték a hüvelykujjam. Kb 3 hétig fájt, azt hittem le kell vágni, de szép lassan elmúlt. Csak nem kell erõltetni.
A kérdező hozzászólása: Ohh kicsit megnyugodtam :) Én is féltem elõször h levágják vagy vmi. :) És szted ne nézessem meg orvossal?? feleslege? :) Kösziiii am :)
Megnézetheted, elvileg nem kerül semmibe, és az orvosi szakvélemény többet ér itt bárki szavánál :) De szerintem nem lesz probléma
A kérdező hozzászólása: Ma már jobb lett kicsit és már tudom mozgatni is de még ne ma legjobb :S :) Kösziii :)

Gond-e hogy még nem szexeltünk a barátnőmmel? Bár már lassan 2 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.

Én nagyon szeretném persze csak ha ? is. egyébként sajátos talán vallási problémái vannak.vagy csak fél az els?t?l..

Legjobb válasz: Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....

Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....
gáz:D már spermium korotokba kellet volna:D
A kérdező hozzászólása: bocsi. elfelejtettem mondani. h már lassan 3 éve ismerem. és már voltunk együtt idõszakonként, de távkapcsban élünk és így nehéz. de mindig össze jövünk mert akármit teszünk szeretjük egymást még ha szar is így
Nem, nem gond. Bocs, de értelmetlen a kérdésed, egyszerûen szerintem bárki, aki kicsit is rendelkezik némi belátással, rájöhet, hogy ez nem olyan, amit idõhöz lehetne kötni, és legfõképpen nem lehet erõltetni, siettetni. Csak hagyd, hogy jöjjön minden magától, amikor a kettõtök közötti összhang és a pillanat lehetõvé teszi majd, hogy boldoggá tegyétek egymást. Ja, és ne az lebegjen a szemed elõtt, hogy még nem szexeltetek, és mikor jön már el végre az ideje, hanem az, hogy mind a ketten a lehetõ legboldogabbak legyetek.
Szerintem egy kapcsolatban fontos a szexuális együttlét is, hisz anélkül egy idõ után kihûlhet a szerelem. De ne ez legyen az elsõdleges szempont. Fontos, hogy tudd kivárni azt a pillanatot, mikor a barátnõd is akarja, és akkor lesz teljes az együttlét. Én megértem, hogy férfiból vagy, vannak igényeid, de akkor próbáld egy kicsit megpuhítani, egy idõ után beadja a derekát, hidd el. Nyilván lehetséges, hogy a mély vallásossága miatt nem enged, de én valószínûbbnek tartom, hogy fél. A legtöbb lány, fél az elsõ alkalomnál, azt hiszik, hogy valamit rosszul fognak csinálni. Lényeges, hogy tudnia kell, vigyázni fogsz rá (beleértve a védekezést is, ami fontos). Mindenesetre légy türelmes, de azért próbálkozz, ne hagyd rá, egy idõ után engedni fog, addig is biztosítsd róla, hogy nagyon szereted :) Sok sikert :)
Én annak idején a páromat megvárakoztattam, mégha eléggé ismertem. Miért nem kérdezel rá tõle, hogy ne úgy vegye, hogy te rá akarod beszélni?Kérdezd meg, még az is kiderül, hogy csak fél az elsõ alkalomtól. S nem kell szexelni, van még petting is.;)
17 évesen 2 hónap után majdhogynem természetes, hogy még nem volt szex. Nem értem, ez miért probléma. Különben se szexszel próbálkozz elsõnek, van petting is a világon például.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!