Találatok a következő kifejezésre: Lassan 2 hagytam abba (3 db)

8hónapja szültem és szeretnénk lassan a 2. babát. Lehet akadálya az újabb terhességnek, hogy még nem mesiztem? Most hagytam abba a szoptatást, de még min. Tejem van.

Legjobb válasz: Lehet peteérés a menstruációt megelõzõen is. A prolaktin szint természetesen nem segíti a fogamzást de van esély babára.

Lehet peteérés a menstruációt megelõzõen is. A prolaktin szint természetesen nem segíti a fogamzást de van esély babára.
8 hónapig szoptattam, utána mi is terveztük a babát, de nem volt mensim. A DM-ben vettem hormonszintszabályozó homeopátiás Hormeel-S cseppet. Azt ettem naponta, és beállt a mensim, vagyis visszatért. A tejszivárgás meg abbamaradt. A 3. hónapban ovutesztet használtam, hátha csepp nélkül is lesz már peteérés, és nehogy elszalasszuk az alkalmat. :) Elsõre sikerült, most vagyok 38 hetes a tesóval. Sok sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 2esnek:) nagyon gratulálok a babához, remélem nekem is hamar összejön:)
Szülés után 10 hónappal aktív szoptatás mellett lettem állapotos. Szóval simán :) 34 hkm
Pont 8 hós volt a törpi mikor éreztem olyan peteérés szerût (menstruációm még nem jött meg ekkora szülés óta, szoptattam). Vártam bõ 2 hetet és láss csodát, 2 csíkos lett a teszt! (pedig az elsõ babára 1, 5 évet vártunk és nem volt peteérésem csak gyógyszerrel). A menstruációd hamarosan, max 2 hónapon belül meg fog jönni aztán onnantól meg hajrá!

Lassan 2 hónapja hagytam abba a tabit. Már meg kellett volna jönnie - ha a régi hosszú, 36 napos ciklusaimat nézem - 13 napja.3 napja kezdtem el az ovutesztelést, és szépen vastagodik a tesztcsík, de még mindig negatív. Mi lehet?

Lehet, hogy most lesz pé-em? És akkor a közvetlenül tabi utáni kimaradt volna? (Pedig éreztem a szúrkát is és 3 napig volt tojásfehérjeszer? a nyálkám is a 15.-18. napon) Mi lehetett és mi lehet most?

Legjobb válasz: milyen tabit szedtél? szerintem ez még a gyógyszer kavarása. mérd a hõdet.

milyen tabit szedtél? szerintem ez még a gyógyszer kavarása. mérd a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Yasminelle-t szedtem, 10 hónapig. Lehet, hogy kavar még...
szerintem ez még a gyógyszer hatása, de bizakodjunk. édesanyám velem az elsõ gyógyszermentes hónapban teherbe esett. Hátha nálad is ez van:) )) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi! ...azért bennem is van egy egész pici "hátha"... :)

Kislányom lassan 7 hónapos, 2 hete köhög, már beszedett 1 üveg antibiótikumot, kapott köptetőt-már ezeket abba hagytuk, de még mindig szakad fel neki, orvosnál 1 hete voltunk, akkor azt mondta szedje be amiket írt-beszedte Mért nem javul?

Légyszi adjatok tanácsot mit adjak neki??

Legjobb válasz: Stodalt próbáld meg. Kérdezd meg a gyógyszertárba hogy lehet már neki adni.Ez homeos köptetõ, és nagyon jó. Kisfiam nagyon csúnyán köhögött 1 héten keresztül. Dokinénink ezt adta, már elsõ napon javult a helyzet. Most szedi 3. napja és már szinte nem is köhög.

Stodalt próbáld meg. Kérdezd meg a gyógyszertárba hogy lehet már neki adni.Ez homeos köptetõ, és nagyon jó. Kisfiam nagyon csúnyán köhögött 1 héten keresztül. Dokinénink ezt adta, már elsõ napon javult a helyzet. Most szedi 3. napja és már szinte nem is köhög.
bocsi, illetve ez köhögés csilapító

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!