Találatok a következő kifejezésre: Lassan 17 leszek, és még nem (3 db)

Ciki ha 17 evesen lassan 18 leszek es meg szuz vagyok? Nem is volt meg baratnom. Bovebben lent.

Ekezet nelkul irok mert telorol tettem fel a kerdest.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Az a gáz, ha te gondolod ezt..

Egyáltalán nem ciki. Az a gáz, ha te gondolod ezt..
Ez a probléma, a nõk azt szeretik ha a szobában ülsz és vered magad meg hasonlók.
szia! elõször röviden: nem, nem ciki. Az itt található kilencvenezer kérdés ellenére nem ciki, ha 18 évesen szûz vagy. Az a ciki, ha 15 évesen nem vagy az. Nagyon szomorú, hogy az a divat, hogy "próbálj ki minél több partnert, aztán majd döntesz 30 évesen, ha kiélted magad". Ezek a válaszok kifejezetten idegesítenek. Én hiszek abban, hogy a Jóisten mindenkinek ad egy társat, egy életre szóló párt, akivel nem csak testileg, hanem lelkileg is tökéletes harmóniában és egyetértésben lehet együtt. A testiség is csak olyan emberrel igazi és teljes, aki a szívedet is megkapja mellé. És a legszebb, amikor együtt fedezitek fel a szexualitást. "Tapasztalat" nélkül. Nem az a lényeg egy kapcsolatban, hogy mit hozol a múltadból. Hogy mit tanultál az exeidtõl. A lényeg, hogy a kettõtök között hogyan alakul ki a testi kapcsolat. Szóval légy igényes! Ne elégedj meg azzal, aki nem dobogtatja meg a szíved, várj az Igazira, el fog jönni ;) 18 évesen még semmirõl nem maradtál le. Ha nem ülsz otthon, az is csak elõnyödre válik, megismersz egy csomó embert, barátkozol, és egyszer úgyis szembejön valaki, akitõl "megõrülsz". Csak nyugalom, ne görcsölj ;) p.s.:a telefonon is van ékezet, az enyémen legalább is van. Nem ciki használni :) sok sikert, imádkozom érted is ;)
Egyáltalán nem ciki:)
Egyáltapán nek ciki én 19 vagyok és nem tartom annak xd ( még én is szüz stádiumba vagyok ) :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. :D
Dejó..már azt hittem hogy egyedül vagyok! :o én is köszönöm aválaszokat! :)
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.

Lassan 17 éves leszek, és még nem volt meg az első csók. Kicsit félek is emiatt, hogy rosszul smárolok. Észre lehet venni, ha valaki először smárol?

Legjobb válasz: Hátez változó kinek hogy...nekem jó volt az elsõnél a barátomat kijavítottam így a második jobban sikerült.Hát talán észreveszi talán nem :) Mondd meg neki h mégkezdõ vagy..végül is tanulni kell...:)

Hátez változó kinek hogy...nekem jó volt az elsõnél a barátomat kijavítottam így a második jobban sikerült.Hát talán észreveszi talán nem :) Mondd meg neki h mégkezdõ vagy..végül is tanulni kell...:)
Nyugodtan beszéld meg vele! Vagy ha nemszeretnéd akkor nézz utána a neten. Amúgy szerintem észrelehet venni. De ha elõtte megnézed a neten és onnan "eltanulod" akkor nemhiszem, hogy észreveszi. Énis a neten néztem meg és onnan "tanultam meg"! :) Sok sikert;)
Szerintem ne mondj neki olyat, hogy kezdo vagy mert az csak téged fog elbizonytalanítani ott, abban a helyzetben! Egyébként szertintem nem lehet észrevenni, ha valaki eloszor csokolozik. Minden embernek volt elso csokja és szerintem általában mindenkinek jo élmény, de legalábbis évek mulva jo rá visszagondolni(talán meg is nevetteti az embert). Ne aggodj emiatt, ezt nem lehet megtanulni, meg nem is kell. Amikor a srác karjai kozozz leszel, profin fogod csinálni!Te is megleszel magadon lepodve hidd el!:)
:) semmi gáz nincs benne:) am nem mondom azt hogy ha ott leszel alapbol jön mer nekem se jött alapbol:) de én ritka szerencsétlen vok... na de ezt hagyuk szóval semirõl nem késtél le ha igazá szeret a lány nem azzal fog goglalkozni hogy hogy smárolsz és ha õ már tud akkor meg is tanithat:)
Sztem nem baj h még nem csókolóztál. Én is 16 évesen csókolóztam elõször De nekem pl. csak ugy jött magától Izgatottabb vagy ugy egyébként is ha azzal csinálod akivel szeretnéd minthogy ezen törtd a fejed abban a pillanatban Sok sikert
Elég régen kérdeztél... azóta már - gondolom - több gyakorlatod van. Ha mégsem, írj - és adok egy kis leírást. Egyébként szerintem sem nagy gond - ha szeretitek egymást és a párod egy kicsit is türelmes és elnézõ.
Nekem nem volt kellemes az elsõ, és ennek egy oka volt, a srác nem használta a nyelvét. Amúgy nem lehet észrevenni, hisz vannak sofõrök is, akik 30 éve vezetnek, de mintha tegnap szereztek volna jogsit. Nem kell megmondanod, hogy kezdõ vagy, de meg is mondhatod, vank akinek ez imponál. Csak hagyd, hogy megcsókoljon, érezni fogod, hogy mit kell tenni. Jó lesz, hidd el, és ne félj tõle, annál parásabb leszel, annál nehezebben fog menni.
Hát elég balfasz vagy bazdmeg!!!!!
semmi gond veled van akinek 24 évesen lesz elõször barátnõje, semmirõl nem késtél le, sõt teljesen megértelek és is 17 vagyok habár én már csókolóztam nem is egyszer és volt barátnõm nem is egy, de a 17éves korosztályra rájár a rúd, mert a saját korunkbeli lányokat inkább az idõsebb korosztályok izgatják, ha egy 20-22 éves srác rájukkacsint már is elomolnak tõlük, pedig lehet, hogy csak viccelõdik, nekünk meg gyakran meg kell szenvednük, hogy egyálltalán valamibe vegyenek, de ne aggódj, hidd el nem lesz semmi gond ha rosszul csinálod, ezen mindenkinek át kell esnie ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!