Találatok a következő kifejezésre: Lassan 17 leszek, és (11 db)

Ha most lassan 17 leszek, és egy olyan éve voltam 172 cm akkor mennyit nőhetek még?

Tavaly 10.-ben lemértek és voltam 172 cm ha jól emlékszem. November közepén töltöm a 17-et. Szerintetek mennyit nőhetek még ?

Legjobb válasz: Fiú vagy, vagy lány? Lányként szerintem max. 2-3 centire számíthatsz, de ha fiú vagy, több is lehet. A lányok hamarabb megnõnek a maximális magasságukra.

Fiú vagy, vagy lány? Lányként szerintem max. 2-3 centire számíthatsz, de ha fiú vagy, több is lehet. A lányok hamarabb megnõnek a maximális magasságukra.
A kérdező hozzászólása: Fiú
1-es, ne beszélj hülyeséget, 13/L vagyok, 180 centi, és még növök. Kérdezõ, te is nõhetsz, kb 180-185 centi lehetsz.
Kedves harmadik, 13 évesen persze, hogy még nõsz. Nem a 172 centi miatt írtam, hogy ha lány, nem fog sokat nõni, hanem a 17 éves kora miatt.

Már lassan 17 leszek és hallani sem akarok egy komoly kapcsolatról. Van ezzel más is ilyen korban? Vagy már illet volna érzelmileg beérnem ilyen téren?

Legjobb válasz: sztem semmi gond,nekem sem volt túl hosszú kapcsolatom 19 éves koromig,nem találtam megfelelõ partnert stb. hidd el nem gáz,sokkal gázabb ha már 13-16 évesen "komoly" kapcsolatban vannak a gyerekek,szexelnek stb amikor még tényleg éretlenek hozzá,hidd el eljön mindennek az ideje

sztem semmi gond, nekem sem volt túl hosszú kapcsolatom 19 éves koromig, nem találtam megfelelõ partnert stb. hidd el nem gáz, sokkal gázabb ha már 13-16 évesen "komoly" kapcsolatban vannak a gyerekek, szexelnek stb amikor még tényleg éretlenek hozzá, hidd el eljön mindennek az ideje
Nincs ezzel semmi baj. Majd ha találsz hozzá megfelelo párt másként fogod gondolni
Én 34 vagyok, és hallani se akarok komoly kapcsolatról! :D

Lassan 17 leszek, és még szűz vagyok, de iszonyúan ki vagyok éhezve. Ez normális? (16/L)

Nagyon sokszor gondolok a szexre, és alig várom h jól megdugjanak. És nem olyan szexre vágyom, mint általában a sz?z lányok, hogy romantikus, gyengéd, stb., hanem sokkal keményebbre. Ez nagy baj? :D

Legjobb válasz: Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.

Teljesíthetem a vágyad, ha gondolod. =P
Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.
Tudom Józsi, hogy ilyen kényszeképzeteid vannak, de majd elmegyünk a doktor bácsihoz a jövõ héten.
Józsi, itt az apád. Sürgõsen fejezd be, hogy ilyen kérdések feltételével elégíted ki magadat.
Merre laksz? .D
ha Miskolci vagy írj küldök egy képet magamról majd én kielégitem a vágyaid, veszek vmi magömlés késleltetõt hogy ne csak 5-10 percig tartson:D szétnyallak duglaK :D F17
Én is így vagyok csak pasiba 16/f
Csak egy szavadba kerül baba
én is, de mi a teendõ????
Én is ugyan így vagyok. 16 vagyok, lány és én is vágyom nagyon a szex-re
takarnak.
Talán a kiéhezés szo ami nem normális. Egyébként igen, teljesen normális. Ennyi idös korban már dolgoznak a hormonok a lányoknál is. A könyvekben leirt romantikus pillantások a gyakorlatban keményen szexuális vágyakat
Persze, hogy normális, de szerelem nélkül ne szexelj senkivel, inkább addig a puncidat izgasd.
Ugyanigy vagyok csak én 14 vagyok lassan 15(júniusban).Nem nagy baj én örülnék ha ilyen lányok vennének körül :D
Miért ne lenne az? Mindenki más szexet szeret. Én is vagyok vele csak fiúban. 16F
A kérdező hozzászólása: még mindig lány vagyok.:D és ez az igazság. ez van:D
mennyi kiéhezett 16 éves "lány"... jailbait? xD ezt a kamut... :) ha igaz lenne már rég nem lennétek szüzek... :) 25/F

Ciki ha 17 evesen lassan 18 leszek es meg szuz vagyok? Nem is volt meg baratnom. Bovebben lent.

Ekezet nelkul irok mert telorol tettem fel a kerdest.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Az a gáz, ha te gondolod ezt..

Egyáltalán nem ciki. Az a gáz, ha te gondolod ezt..
Ez a probléma, a nõk azt szeretik ha a szobában ülsz és vered magad meg hasonlók.
szia! elõször röviden: nem, nem ciki. Az itt található kilencvenezer kérdés ellenére nem ciki, ha 18 évesen szûz vagy. Az a ciki, ha 15 évesen nem vagy az. Nagyon szomorú, hogy az a divat, hogy "próbálj ki minél több partnert, aztán majd döntesz 30 évesen, ha kiélted magad". Ezek a válaszok kifejezetten idegesítenek. Én hiszek abban, hogy a Jóisten mindenkinek ad egy társat, egy életre szóló párt, akivel nem csak testileg, hanem lelkileg is tökéletes harmóniában és egyetértésben lehet együtt. A testiség is csak olyan emberrel igazi és teljes, aki a szívedet is megkapja mellé. És a legszebb, amikor együtt fedezitek fel a szexualitást. "Tapasztalat" nélkül. Nem az a lényeg egy kapcsolatban, hogy mit hozol a múltadból. Hogy mit tanultál az exeidtõl. A lényeg, hogy a kettõtök között hogyan alakul ki a testi kapcsolat. Szóval légy igényes! Ne elégedj meg azzal, aki nem dobogtatja meg a szíved, várj az Igazira, el fog jönni ;) 18 évesen még semmirõl nem maradtál le. Ha nem ülsz otthon, az is csak elõnyödre válik, megismersz egy csomó embert, barátkozol, és egyszer úgyis szembejön valaki, akitõl "megõrülsz". Csak nyugalom, ne görcsölj ;) p.s.:a telefonon is van ékezet, az enyémen legalább is van. Nem ciki használni :) sok sikert, imádkozom érted is ;)
Egyáltalán nem ciki:)
Egyáltapán nek ciki én 19 vagyok és nem tartom annak xd ( még én is szüz stádiumba vagyok ) :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. :D
Dejó..már azt hittem hogy egyedül vagyok! :o én is köszönöm aválaszokat! :)

Mit csináljak? Láttam a fiam zuhany közbe és elég apró volt neki pedig lassan 17 lesz.

Esetleg orvos vagy mi?

Legjobb válasz: Te nem vagy normális.

Te nem vagy normális.
Szerintem, ha õt nem zavarja, ne törõdj ilyesmivel. És ne leselkedj :=) Lehet, hogy neki alaphelyzetben ekkorka, mereven pedig leesne az állad a csodálkozástól :=).
Rutkiskacsa válasza : Anyja vagy apja vagy ? Ha az anya vagy neki akkor nyugodj meg apunak is kicsit ha a vizet állitja be és hidegviz megy rá :D
menj vissza játszani szépen....
Mond , hogy kamu...
Leaglább nyugodt állapotban volt? -.-
mi a f.sz o.O te most komolyan a fiad méretein aggódsz ?
Szerintem sem vagy az...
Ugye ez most vicc? :D
Mért a szex szerelembe van a kérdés ? O.o nem inkább egézségügyi ?
Ha egy amerikai anyukával történik ugyanez akkor az oda rendel egy utcalányt a fiának majd megkérdezi az utca lánytól, hogy mi volt. Aztán másnapra már idõpontot kér neki a plasztikai sebészéhez.
szerintem este ülj le a fiad ágya szélére és mond neki: "Janika, beszélnünk kell. Tudod, az egy természetes dolog, hogy idõvel a kisfiukból nagy fiúk lesznek. És megnõ a fütykösük. Ha esetleg valakinek, de nem rólad beszélek, nem kezdene el nõni a pénisze 17 éves korára, de télleg csak ugy általánosságban beszélek nem rólad, akkor sincs semmi gond, nem a méret a lényeg!" =DD
Mit keresel ott, amikor a fiad zuhanyzik?????
A férjemé hatalmas, de már én is láttam fürdés után és néha eléggé visszahúzódik. Ez a természet, nincs ebben semmi gáz. Pláne hidegben. Majd elõhozza neki egy szexi lány :)
nincs pinz meleg vizre?
az, hogy a méret nem lényeg ugyanolyan liberális maszlag, mint az, hogy a bõrszín sem számít. DE ne nézegesd a fiad pö*ét, pláne szóba ne hozd.lehet, neki már így is vannak komplexusai, ezzel te csak rásegítenél. és 40évesen megkeseredve zokniszandálban fog a gép elõtt ülni, és minden este kéri a jóéjtpusziját... És csodálkoznak az emberek, hogy minden 2. kérdés az, hogy a 16centi kicsi-e... 19L
mi bajod a 16 centimel? este még örültél neki
Kedves A válasz megírásának idõpontja: ma 19:39 ugyanmár:) ne szívd mellre. Csak mondtam egy fiktív, ám igen gyakran kérdésekben szereplõ számot. lehetett volna az 12, de akár 22 is Elõzõ voltam
De jó poén volt? :D
Nem a gyereknek, hanem neked kell orvos.
És egyébként mit értesz apró alatt? A hideg víztõl amúgy is összemegy...
Most tényleg odaállsz a 17 éves fiad elé, hogy fiam, kicsi a szerszám, menjünk orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: nem vicc
Verd ki neki s akkor megdagad
Most miért cikizitek? Nem szándékosan leste meg, viszont ha az ember azt látja, hogy "picike", persze, hogy elkezd aggódni, hogy késõbb ez milyen hatással lesz a gyerekének a párválasztására, meg hogy milyen önértékelési gondjai lehetnek ettõl. Nekem is 17 éves a fiam, és én is aggódnék, ha ezt tapasztalnám.
sztem vágd le, akkor nem zavar majd a mérete.... ezért imádoma tanitási szünetet.... megszaporodnak az idegesítõ, ostoba, unatkozó kisgyerekek a fórumokan...akik majd jól lepontozzák az õket leszóló vén marhákat mint én...
Azért ez durva..:/ valakitõl örökölnie kellett, ha csak nem az apjától XD gáz-_-" amelyik csaj normális, az nem a méreteket nézi..lehet, hogy rossz a szemed..
Mekkora kamu ez a kérdés.
Ha ilyesmivel orvoshoz cipelnéd (és felhívnád rá a gyereked figyelmét, hogy valami ott "nem normális") egy életre ellehetetleníted a nõk elõtt, mert nem mer majd ismerkedni. Várd meg, hogy õ vegye észre, az amúgy nem túl nagynak tûnõ problémát (ami lehet, hogy nincs is).
Most miért baj, hogy a szülõ aggódik. Nem tök mindegy, hogy melyik testrészérõl van szó? Baj van vele és kész ezért a ti segítségeteket kéri. Úgy tudom vannak már ilyen vákuumos nagyobbító mûtétek. Próbáljátok meg, és hátha használ.
Namost szerintem ilyet csak egy anya kérdez. Ezek szerint az apjának nagy. Ellenben ezek szerint õ nem az apja fia, de ha lefeküdni nem volt ellenvetése egy kisfarkú postással, akkor meg nem kell aggódni.
NEHOGY FELHÍVD MÁR A GYEREKED FIGYELMÉT RÁ!!! Ha õ magától nem érzi gondnak, és te beleavatkozol (kéretlenül), azzal egy óriási lavinát indítasz el. Ne feledjük, hogy csak 17 éves... épphogy kinõtte a kamaszkort (vagy még nem is).
Szerintem ezt a kérdést egy unatkozó "hülyegyerek" írta. "Orvos vagy mi?" Ja.. orvos. Neked! (a kérdezõnek).
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:36 végülis...:D
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.

Lassan 17 éves leszek és szűz vagyok?

Szerintem nem gáz! Csak picit bánt,hogy sokan rossz szemmel nézik! De viszont szerintem rá érek vele. Majd ha úgy érzem és megtalálom azt a srácot akivel megtegyem. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Kib*szottul örülök mikor kiderül egy csajról, hogy szûz. Nem is kell potenciális barátnõjelöltnek lennie. Jó érzés na.

Kib*szottul örülök mikor kiderül egy csajról, hogy szûz. Nem is kell potenciális barátnõjelöltnek lennie. Jó érzés na.
Igen. Lassan 17 éves leszel, és szûz vagy.
Majd azt is így fogják mesélni, hogy az orvosnál jártak abortuszon? :D
3/4-ed? :D Csoda, ha nem az egész! :) Nem is értem, hogy a szüzesség miért lehetne gáz... Ha még nem jött el a szerelem, akkor ez van... szerintem sosem késõ! ;) 20f
az én osztályom a fûvel csinálja ugyanezt a menõzést, elegem van már, de nem érdekel, nem kezdek el ezért füvezni... remélem érted az átmenetet :)
nyugi, a fiúk nem néznek rád rossz szemmel, engem is zavart, de ahogy több fiú is megtudta hogy szûz vagyok teljesen odáig voltak értem, a párom pedig nagyon boldog volt hogy õ lett az elsõ(és egyetlen)
Az osztálytársaid buták. Ráérsz vele.
szar az osztályod! 20 éves vagyok és szûz, sose cikiztek érte az osztálytársaim, én meg mondtam, hogy nem volt még megfelelõ ember ahhoz, hogy elveszítsem , sõt barátom sem volt és hát úgy elég nehéz :D de megértik és a bnõimnek mind van barátja már évek óta, de nem hozzák fel a témát :) szóval ebbõl a szempontból jó az osztályom :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Az osztály szerint ez ciki! Mindenki arról beszél, hogy milyen jó volt az éjszaka. Ezt-azt csinált elmesélik mindenkinek, hogy elégítette ki a pasiját/csaját. Bár szerintem a háromnegyed része csak füllentés!
mégis ki nézi rossz szemmel? a magánélet az magánélet, ezt még a törvény sem bünteti
Ha amúgysincs még kivel akkor mégis hogyan lehetnél nem szûz? Egyébként jól teszed. 17 éves korban bõven ráérsz.
Nézd, én 21 éves/l leszek és még szûz és nem tartom cikinek, de ha te annak tartod akkor hajrá feküdj le valakivel;) de nem ajánlom ha nem vagytok egymásba szerelmesek!! velem nagyon sokan mentek volna egy éjszakás kalandba de mondtam hogy a-a csak akkor ha akkora az illetõ tõlem valamit:) gondolom hasznos volt neked ez a válasz ? ;) :)

Lassan 17 éves leszek, és még szűz vagyok. Ez ciki? : $

Õszinténszólva még egy komoly kapcsolatom sem volt, csak pár hetesek.Pedig sokak véleménye szerint szép és csinos vagyok.Jól eltudok beszélgetni mindenkivel, és sokan szeretnek.(nem egoistáskodásból: ) )

Legjobb válasz: Ez a mai világban nem ciki hanem ÉRTÉK!!!

Ez a mai világban nem ciki hanem ÉRTÉK!!!
Nem hiszem hogy ciki lenne. Ne akard csak azért elveszíteni mert a környezetedben már a többség nem az. Nem lóverseny, semmivel sem lesz több az aki már nem szûz. Majd eljön az az idõ is amikor lesz egy olyan valaki az életedben akivel úgy érzed érdemes megtenni, mert szereted bízol benne és ez kölcsönös. 21F
Nem ciki és nem is érték, ez van. Ha még nem jött el az ideje, akkor így a jó. Csak azért, hogy elveszítsd nem kell akárkivel összefeküdni.
Pont abban a korban vagy amikor idoszeruve valik. De ez nem egy kipipalando valami hanem egyszeruen egy ido utan jon es kesz. Fiatalabb lany meg ugyse igazan tud mit elvezni rajta, akkor meg minek? Egyebkent beszelgetnek veled szivesen privatban, csak tartok tole hogy kicsit nagy a tavolsag :) )
Szerintem abszolút nem ciki... Azért mert 17 vagy...Valaki 20 évesen veszíti el... :D
én is 18 vagyok és még szûz...már lett volna alkalmam de a végén visszamondták:S és nem lenne kedved velem... ?:) ha igen, dobj egy levelet ott beszélgethetünk :$ 18f
utcsó: mértnem mondtam meg apádnak? apád helyébe úgy szájbavertem volna a faszit hogy ott dögöl meg..utálom az ilyet! 18f
Én is nemsokára 17 leszek, elvileg csinos is vagyok, és nemhogy pár hetes de semmilyen kapcsolatom nem volt, még csak nem is szólított meg senki. És akkor mi van? Ennél az sokkal cikibb, ha valaki 13 évesen nem szûz.
Hát figyelj, én 19 éves vagyok (bár fiú :P) és ráadásul baromi jól is nézek ki, jól öltözködök, stb (képzelj ide minden jót) és még se volt kapcsolatom. Bár fiúsuliben elég korlátozottak a lehetõségek. Na de majd az egyetemen... :P
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat:"D ti jól megmondjátok: DD Tényleg köszi: ) Eddig úgygondoltam hgy ciki, de kezdem elhinni hogy nem gáz, sõt..: )
Olyan ciki, hogy röhögökXD Az a ciki, hogy cikinek tartottad:) 18 évesen lesz az meg utána se, ha még mindig az leszel. Ha írsz priváton akkor elmondok valamit, de nem azért amire gondolsz csak nem akarom kiírni ide.
nem ciki.én is ebben a cipõben járok.nekem ilyen lányok szimpatikusak
Ironikusan szólva, mert nem találtad meg az igazit :D De hát nem kell semmit elsietni, több érzés marad benned:) és egyátalán nem ciki szerintem 20 / F
Én 21 évesen vesztettem el és egészen addig féltem én is, hogy így eltolódott. Miután megtörtént azt mondtam megérte erre az emberre várni :)
én 17 évesen vesztettem el.nem volt ciki...
Örülj neki tõlem mostanában elakarják venni.Nemrég egy részeg molesztált a buszon.Ma meg a Tesco-s wc-be bejött utánam a nõi részbe egy hapsi és beszólt meg megvárta amíg kijövök utána követett a bejáratig de ott várt rám apa úgyh. felszívódott és ez nem vicc.Egy 17 éves lány.
Egyáltalán nem ciki. Szerintem az a ciki, mikor valaki már 14-16 évesen nem az.:D Amúgy meg hidd el, ha megtalálod az igazit, akkor rájössz arra, hogy megérte eddig várni, és olyannak odaadni, akit tényleg szeretsz és viszont szeret téged.:)
Nem ciki :)
valakik erre azt mondanák, hogy: há ienko?:O :) ) no comment:P
23 vagyok és még szûz. Szerinted ciki?
hidd el ha téll majd össze jössz olyannal aki télleg szeret és nem csak gumibabának akar használni akk még örül is hogy nem járt bened senki úgymondottan szóval szentem ez egyértelmûen érték adig amig nem váltogatod a friúkat az ágyban :D 15/F
pedig még most használd ki a fiúkat minthogy amikor esetleg házas leszel csalod össze vissza mindenkivel...
Nem ciki, egy férfi sokkal jobban értékeli, ha a csaj neki adja oda magát elõször! Neked is akkor lesz jó, ha egy olyan vkivel fekszel le elõször, akit szeretsz és akarod vele! 23f
Ha cikinek érzed, mi tart vissza hogy elveszítsd? Itt a péntek, 2 nap múlva, elmész valami suttyó helyre, beterpesztesz egy tetõ-fedõ-tanoncnak, és biztos siker. Manapság ennyi az egész! Nem ám küzdeni kell egy szexért, mint anno. :D Úgyhogy sok sikert. (Esetleg, ha zsetont akarsz csinálni belõle, vannak szakemberek, akik tejelnek neked azért, hogy fölvegyék, ahogy befúrnak neked ;) )
Egyáltalán nem ciki, tartsd is meg amíg úgy érzed hogy a megfelelõ pasi veszi el :P Hidd el hogy sokkal jobb neked hogy még szûz vagy ;) A Nagy Õ-re tartogasd ;)
Ciki. Úgyhogy veszísd el velem :D 19/F
szia van kedved ismerkedni

Lassan 17 éves leszek, és még nem volt meg az első csók. Kicsit félek is emiatt, hogy rosszul smárolok. Észre lehet venni, ha valaki először smárol?

Legjobb válasz: Hátez változó kinek hogy...nekem jó volt az elsõnél a barátomat kijavítottam így a második jobban sikerült.Hát talán észreveszi talán nem :) Mondd meg neki h mégkezdõ vagy..végül is tanulni kell...:)

Hátez változó kinek hogy...nekem jó volt az elsõnél a barátomat kijavítottam így a második jobban sikerült.Hát talán észreveszi talán nem :) Mondd meg neki h mégkezdõ vagy..végül is tanulni kell...:)
Nyugodtan beszéld meg vele! Vagy ha nemszeretnéd akkor nézz utána a neten. Amúgy szerintem észrelehet venni. De ha elõtte megnézed a neten és onnan "eltanulod" akkor nemhiszem, hogy észreveszi. Énis a neten néztem meg és onnan "tanultam meg"! :) Sok sikert;)
Szerintem ne mondj neki olyat, hogy kezdo vagy mert az csak téged fog elbizonytalanítani ott, abban a helyzetben! Egyébként szertintem nem lehet észrevenni, ha valaki eloszor csokolozik. Minden embernek volt elso csokja és szerintem általában mindenkinek jo élmény, de legalábbis évek mulva jo rá visszagondolni(talán meg is nevetteti az embert). Ne aggodj emiatt, ezt nem lehet megtanulni, meg nem is kell. Amikor a srác karjai kozozz leszel, profin fogod csinálni!Te is megleszel magadon lepodve hidd el!:)
:) semmi gáz nincs benne:) am nem mondom azt hogy ha ott leszel alapbol jön mer nekem se jött alapbol:) de én ritka szerencsétlen vok... na de ezt hagyuk szóval semirõl nem késtél le ha igazá szeret a lány nem azzal fog goglalkozni hogy hogy smárolsz és ha õ már tud akkor meg is tanithat:)
Sztem nem baj h még nem csókolóztál. Én is 16 évesen csókolóztam elõször De nekem pl. csak ugy jött magától Izgatottabb vagy ugy egyébként is ha azzal csinálod akivel szeretnéd minthogy ezen törtd a fejed abban a pillanatban Sok sikert
Elég régen kérdeztél... azóta már - gondolom - több gyakorlatod van. Ha mégsem, írj - és adok egy kis leírást. Egyébként szerintem sem nagy gond - ha szeretitek egymást és a párod egy kicsit is türelmes és elnézõ.
Nekem nem volt kellemes az elsõ, és ennek egy oka volt, a srác nem használta a nyelvét. Amúgy nem lehet észrevenni, hisz vannak sofõrök is, akik 30 éve vezetnek, de mintha tegnap szereztek volna jogsit. Nem kell megmondanod, hogy kezdõ vagy, de meg is mondhatod, vank akinek ez imponál. Csak hagyd, hogy megcsókoljon, érezni fogod, hogy mit kell tenni. Jó lesz, hidd el, és ne félj tõle, annál parásabb leszel, annál nehezebben fog menni.
Hát elég balfasz vagy bazdmeg!!!!!
semmi gond veled van akinek 24 évesen lesz elõször barátnõje, semmirõl nem késtél le, sõt teljesen megértelek és is 17 vagyok habár én már csókolóztam nem is egyszer és volt barátnõm nem is egy, de a 17éves korosztályra rájár a rúd, mert a saját korunkbeli lányokat inkább az idõsebb korosztályok izgatják, ha egy 20-22 éves srác rájukkacsint már is elomolnak tõlük, pedig lehet, hogy csak viccelõdik, nekünk meg gyakran meg kell szenvednük, hogy egyálltalán valamibe vegyenek, de ne aggódj, hidd el nem lesz semmi gond ha rosszul csinálod, ezen mindenkinek át kell esnie ;)

Lassan 8 hónaposak leszünk a párommal, én 17 éves fiú õ 16 éves lány, de sajnos a szokásosnál kevesebbet talizunk, és mostanság kezd el menni a beszélgetés, nincs mirõl, nincs téma. Mirõl lehetne egy ilyen korú lánnyal beszélni?

visszafogott, tehát nem plázacica stb, rendes lány, semmi önelültség, nem beszél rajtam kívül semmi pasival, nagyon jó tanuló, szereti a rock-ot

Legjobb válasz: Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!