Találatok a következő kifejezésre: Lassan 16 leszünk, de még (2 db)

Lassan 16 hetesek leszünk, de még nem éreztem a mocorgását (legalábbis nem tudok róla). Ilyenkor honnan tudom, hogy minden rendben van?

Olyan régen volt a 12 hetes uh és alig várom a következ?t. Tudom, hogy nem szabadna ilyenekre gondolni, de azért mégis természetes az aggódás, hogy "jól van-e".

Legjobb válasz: Persze hogy aggódsz, hiszen õ bent van, te pedig kint. :-) Mindig ara kell gondolnod ilyenkor, hogy a terhességek nagy többsége problémamentes, és te is ebbe a kategóriába tartozol. ha nagyon nem bírod már ki, elmehetsz a kórházba köztes uh vizsgálatra, megnézheted hogy érzi magát, vagy lehet kapni azt a bizonyos otthoni szívhangvizsgáló készüléket (pár kérdéssel lejjebb volt róla szó), direkt azért, hogy senki se essen pánikba. A mozgást nemsokára érezni fogod, talán 1, talán 3 hét még, de onnantól biztosan tudni fogod, hogy a picur jól van. Akkor majd azért aggódsz, ha nem mozog mindig. :-))

Persze hogy aggódsz, hiszen õ bent van, te pedig kint. :-) Mindig ara kell gondolnod ilyenkor, hogy a terhességek nagy többsége problémamentes, és te is ebbe a kategóriába tartozol. ha nagyon nem bírod már ki, elmehetsz a kórházba köztes uh vizsgálatra, megnézheted hogy érzi magát, vagy lehet kapni azt a bizonyos otthoni szívhangvizsgáló készüléket (pár kérdéssel lejjebb volt róla szó), direkt azért, hogy senki se essen pánikba. A mozgást nemsokára érezni fogod, talán 1, talán 3 hét még, de onnantól biztosan tudni fogod, hogy a picur jól van. Akkor majd azért aggódsz, ha nem mozog mindig. :-))
Szia. Természetes hogy aggódsz, de nyugi semmi okod rá. A 20.hétig megfog mozdulni ne aggódj.Ilyenkor csak buborékolást kell még érezned, én már a 15.héten éreztem, de a kis rúgásokat úgy a 18. hét óta érzem, most a 21.hétbe vagyok, és most már abszólut lehet érezni. Úgy hogy nyugi, minden rendbe van ott bent. Majd idõvel érzed már te is.Sok sikert és grat a babóhoz.
Szia! Gondolom te is elsõabás vagy.Én is.Jómagam a 15 héten érezetm elõször.Aztán utána a 17.ig semmi.Ne aggódj!Hallgass az ösztöneidre!Nekem bevált.(Amúgy engem meguh-ztak a 16.hét elején is, mert nem voltak benne biztosak, h mikorra kell mennem AFPre.)Nyugi, jól van.Ha bármi felmerült volna az elõzõ vizsgálatkor visszahívnak UHra.

Lassan 17 leszek, és még szűz vagyok, de iszonyúan ki vagyok éhezve. Ez normális? (16/L)

Nagyon sokszor gondolok a szexre, és alig várom h jól megdugjanak. És nem olyan szexre vágyom, mint általában a sz?z lányok, hogy romantikus, gyengéd, stb., hanem sokkal keményebbre. Ez nagy baj? :D

Legjobb válasz: Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.

Teljesíthetem a vágyad, ha gondolod. =P
Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.
Tudom Józsi, hogy ilyen kényszeképzeteid vannak, de majd elmegyünk a doktor bácsihoz a jövõ héten.
Józsi, itt az apád. Sürgõsen fejezd be, hogy ilyen kérdések feltételével elégíted ki magadat.
Merre laksz? .D
ha Miskolci vagy írj küldök egy képet magamról majd én kielégitem a vágyaid, veszek vmi magömlés késleltetõt hogy ne csak 5-10 percig tartson:D szétnyallak duglaK :D F17
Én is így vagyok csak pasiba 16/f
Csak egy szavadba kerül baba
én is, de mi a teendõ????
Én is ugyan így vagyok. 16 vagyok, lány és én is vágyom nagyon a szex-re
takarnak.
Talán a kiéhezés szo ami nem normális. Egyébként igen, teljesen normális. Ennyi idös korban már dolgoznak a hormonok a lányoknál is. A könyvekben leirt romantikus pillantások a gyakorlatban keményen szexuális vágyakat
Persze, hogy normális, de szerelem nélkül ne szexelj senkivel, inkább addig a puncidat izgasd.
Ugyanigy vagyok csak én 14 vagyok lassan 15(júniusban).Nem nagy baj én örülnék ha ilyen lányok vennének körül :D
Miért ne lenne az? Mindenki más szexet szeret. Én is vagyok vele csak fiúban. 16F
A kérdező hozzászólása: még mindig lány vagyok.:D és ez az igazság. ez van:D
mennyi kiéhezett 16 éves "lány"... jailbait? xD ezt a kamut... :) ha igaz lenne már rég nem lennétek szüzek... :) 25/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!