Találatok a következő kifejezésre: Lassan 16 leszünk, de (3 db)

Lassan 16 hetesek leszünk, de még nem éreztem a mocorgását (legalábbis nem tudok róla). Ilyenkor honnan tudom, hogy minden rendben van?

Olyan régen volt a 12 hetes uh és alig várom a következ?t. Tudom, hogy nem szabadna ilyenekre gondolni, de azért mégis természetes az aggódás, hogy "jól van-e".

Legjobb válasz: Persze hogy aggódsz, hiszen õ bent van, te pedig kint. :-) Mindig ara kell gondolnod ilyenkor, hogy a terhességek nagy többsége problémamentes, és te is ebbe a kategóriába tartozol. ha nagyon nem bírod már ki, elmehetsz a kórházba köztes uh vizsgálatra, megnézheted hogy érzi magát, vagy lehet kapni azt a bizonyos otthoni szívhangvizsgáló készüléket (pár kérdéssel lejjebb volt róla szó), direkt azért, hogy senki se essen pánikba. A mozgást nemsokára érezni fogod, talán 1, talán 3 hét még, de onnantól biztosan tudni fogod, hogy a picur jól van. Akkor majd azért aggódsz, ha nem mozog mindig. :-))

Persze hogy aggódsz, hiszen õ bent van, te pedig kint. :-) Mindig ara kell gondolnod ilyenkor, hogy a terhességek nagy többsége problémamentes, és te is ebbe a kategóriába tartozol. ha nagyon nem bírod már ki, elmehetsz a kórházba köztes uh vizsgálatra, megnézheted hogy érzi magát, vagy lehet kapni azt a bizonyos otthoni szívhangvizsgáló készüléket (pár kérdéssel lejjebb volt róla szó), direkt azért, hogy senki se essen pánikba. A mozgást nemsokára érezni fogod, talán 1, talán 3 hét még, de onnantól biztosan tudni fogod, hogy a picur jól van. Akkor majd azért aggódsz, ha nem mozog mindig. :-))
Szia. Természetes hogy aggódsz, de nyugi semmi okod rá. A 20.hétig megfog mozdulni ne aggódj.Ilyenkor csak buborékolást kell még érezned, én már a 15.héten éreztem, de a kis rúgásokat úgy a 18. hét óta érzem, most a 21.hétbe vagyok, és most már abszólut lehet érezni. Úgy hogy nyugi, minden rendbe van ott bent. Majd idõvel érzed már te is.Sok sikert és grat a babóhoz.
Szia! Gondolom te is elsõabás vagy.Én is.Jómagam a 15 héten érezetm elõször.Aztán utána a 17.ig semmi.Ne aggódj!Hallgass az ösztöneidre!Nekem bevált.(Amúgy engem meguh-ztak a 16.hét elején is, mert nem voltak benne biztosak, h mikorra kell mennem AFPre.)Nyugi, jól van.Ha bármi felmerült volna az elõzõ vizsgálatkor visszahívnak UHra.

Lassan 17 leszek, és még szűz vagyok, de iszonyúan ki vagyok éhezve. Ez normális? (16/L)

Nagyon sokszor gondolok a szexre, és alig várom h jól megdugjanak. És nem olyan szexre vágyom, mint általában a sz?z lányok, hogy romantikus, gyengéd, stb., hanem sokkal keményebbre. Ez nagy baj? :D

Legjobb válasz: Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.

Teljesíthetem a vágyad, ha gondolod. =P
Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.
Tudom Józsi, hogy ilyen kényszeképzeteid vannak, de majd elmegyünk a doktor bácsihoz a jövõ héten.
Józsi, itt az apád. Sürgõsen fejezd be, hogy ilyen kérdések feltételével elégíted ki magadat.
Merre laksz? .D
ha Miskolci vagy írj küldök egy képet magamról majd én kielégitem a vágyaid, veszek vmi magömlés késleltetõt hogy ne csak 5-10 percig tartson:D szétnyallak duglaK :D F17
Én is így vagyok csak pasiba 16/f
Csak egy szavadba kerül baba
én is, de mi a teendõ????
Én is ugyan így vagyok. 16 vagyok, lány és én is vágyom nagyon a szex-re
takarnak.
Talán a kiéhezés szo ami nem normális. Egyébként igen, teljesen normális. Ennyi idös korban már dolgoznak a hormonok a lányoknál is. A könyvekben leirt romantikus pillantások a gyakorlatban keményen szexuális vágyakat
Persze, hogy normális, de szerelem nélkül ne szexelj senkivel, inkább addig a puncidat izgasd.
Ugyanigy vagyok csak én 14 vagyok lassan 15(júniusban).Nem nagy baj én örülnék ha ilyen lányok vennének körül :D
Miért ne lenne az? Mindenki más szexet szeret. Én is vagyok vele csak fiúban. 16F
A kérdező hozzászólása: még mindig lány vagyok.:D és ez az igazság. ez van:D
mennyi kiéhezett 16 éves "lány"... jailbait? xD ezt a kamut... :) ha igaz lenne már rég nem lennétek szüzek... :) 25/F

Lassan 8 hónaposak leszünk a párommal, én 17 éves fiú õ 16 éves lány, de sajnos a szokásosnál kevesebbet talizunk, és mostanság kezd el menni a beszélgetés, nincs mirõl, nincs téma. Mirõl lehetne egy ilyen korú lánnyal beszélni?

visszafogott, tehát nem plázacica stb, rendes lány, semmi önelültség, nem beszél rajtam kívül semmi pasival, nagyon jó tanuló, szereti a rock-ot

Legjobb válasz: Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!