Találatok a következő kifejezésre: Lassan 16 leszünk, (11 db)

Fiú vagyok és lassan 16 leszek, még nem csókolóztam, nem piálok, nem cigizek, nem dr**ozok, a s**x még szóba se jött. Szerintetek még várhat magára? És mi a véleményetek arról, hogy ha egy fiúnak sok lány barátja van? Hová sietnek a mai tinik?

A sulimban olyan lányt jelenleg nem találtam kivel kapcsolatba jöhetnénk és összejöhetne az elsõ csók is, mivel a sulimban már a 13-14-15 éves lányok nagyon r**ancosak, q*rvák. 13 évesen már 3-4 pasival voltak akik náluk akár 7 évvel is idõsebbek és ri**ncként is viselkednek, piálnak meg már cigiznek is... ez a viselkedés nekem nem igazán jön be és el is ítélem az ilyeneket. A korombeli srácok pedig annyira bénák meg bátortalanok, hogy lány barátuk szinte nincs is meg meg se mernek szólítani egy lányt így barátnõjük nincs is... Én más vagyok, elég sok lány barátom van, kikkel kapcsolat nem is jöhet össze de barátnak megfelelõk, szeretnek õk is mint barát.. Oda megyek mindig a nekem megtetszett lányhoz is.. Barátnõm, már volt de a kapcsolatnak hamar vége lett, mivel megtudtam róla egysmást.. A piálni, dr**ozni, cigizni nem is tervezek.

Legjobb válasz: "Hová sietnek a mai tinik?" Még maguk se tudják.. talán egy elcseszett életre vágynak.

"Hová sietnek a mai tinik?" Még maguk se tudják.. talán egy elcseszett életre vágynak.
Most akkor ez egy kamu kérdés volt? Ha nem akkor a 10#-es válaszoló a te embered!
A kérdező hozzászólása: azért kellett kicsillagozni, mert a szar gyakori nem engedte másképp beküldeni köszönöm az ÉRTELMES válaszokat egyébként ezt a kérdést hülyeségbõl tettem ki, hogy hogy reagálnak erre mások, de nem csalódtam, ilyen lett a világ...
még mindig mindenki általánosít..van egy csomó jó nagy r*b*nc meg k**va de attól még nem az összes lány az!...és azért a fiúkat is érdemes szóba hozni..pávák meg chillswagyolo minden szarokat...és igen tisztelet a kivételnek aki nem követi a példát!
am miért ilyenek a lányok? ettõl nem lesznek menõk szerintem 14/ l
Egyet értek! Én 15 leszek és lány vagyok, de én nem iszom nem cigizek, nem pakolom ki mindenem. Még szûz vagyok és igen, nálunk is ez a szitu, szerintem ha találsz valakit akivel szeretnéd, csak azzal tedd meg :) ) Ha nem jön a lány akkor se rohanj egy rib****choz hogy csak legyen meg az elsõ csók.. Nekem valami ilyesmi a véleményem :)
Kislány, miért csillagozod ki a "drogozni" szót? Az nem trágárság, te kis mimóza.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); a drog és a szex nem csúnya szavak, nincs értelme cenzúrázni ... nyilván nincs azzal semmi baj, ha valaki nem drogozik, nem iszik, nem dohányzik 16 évesen, de nem is különösebben nagy erény... csak normális... senki se fog megdicsérni érte. Ezek nem kötelezõ, akarattól független dolgok, szóval ha a jövõben sem akarod, akkor a jövõben sem fog megtörténni. Nem olyan ez, hogy a sötétben settenkedik utánad, és mikor nem figyelsz, lecsap rád. A döntéseiden múlik, hogy a jövõben lesz -e ezekben részed. Az viszont probléma, ha elítélsz másokat.. sõt, ha mindenkit elítélsz a környezetedben, akkor tényleg nem biztos, hogy jó úton haladsz. Ez nem azt jelenti, hogy drogoznod kell, hanem máshogy állni az emberekhez. Tudni kell nagyvonalúnak lenni az emberek butaságaival szemben. A tinik mindig is azt hiszik, hitték a múltban és hinni fogják a jövõbeni tinik is, hogy lemaradnak valamirõl, ha nem cselekszenek azonnal. Ebben nincs semmi különleges. Majd évek múlva - ha szerencséjük van - nevetve gondolnak vissza arra, mennyire okosnak képzelték magukat. Ha az embereket a múltjuk alapján ítéled meg, elõbb-utóbb senkihez sem fogsz szólni. Az élet nem fekete és fehér. És egy jó tanács.. ha úgy érzed, hogy mindenki hülye körülötted, csak te vagy normális, akkor érdemes megnézni a helyzeted több szempontból is, mert ennek a valószínûsége igen kicsi. (bár nem kizárt)
Te egy megfelelési kényszerrel túlfûtött látens bu. zi vagy, aki mindent kitalál, h nyugtassa magát. Nem lenne egyszerûbb elfogadni, h homár vagy?
Igazából te magad is tisztában vagy vele, hogy rosz úton haladsz. Azért tetted fel ezt a kérdést itt..
Barátnõm, már volt de a kapcsolatnak hamar vége lett, mivel megtudtam róla egysmást. Ja és az számít mások mit mondanak, az már nem hogy lehet az egész kamu volt.. Áhh haver.... Naív vagy, és komolyan már aggódok miattad...
Mellesleg nem kötelezõ piálni meg drogozni meg cigizni ahhoz hogy megqurj egy csajt aki esetleg ezeket csinálja. Sõt, ha seggrsézegre issza magát még tudni sem fog az egészrõl úgyhogy másnap meg se kell ismerned, ha nem akarod.
Ne várj, nem érdemes. Kapj el egy rbancot, fõleg ha ilyen könnyû prédák vannak a közeledben! Pakolj oda neki rendesen. Egyszerûen nincs mire várnod, és ha még 2 év múlva is ezt a dumát lököd, hát garantáltan buhernak fog mindenki gondolni, max nem mondják majd a szemedbe. Uh, kefélj a becsületedért!
Szerintem várhatsz még, abszolút semmi baj nincs ezzel, sõt! Jobb is, hogy valaki nem kezd el akár 15 évesen mindennel, ami él és mozog szexuális kapcsolatot létesíteni:D Nyugodtan várhatsz még a szexszel, ameddig csak jólesik. A drogot, cigit és alkoholt pedig nem is javaslom, szerintem kipróbálni sem érdemes. A kérdésedet olvasva pedig örülök, hogy vannak még normális gondolkodású tinik:)

Szerintetek baj ha lassan 16 éves leszek és még nem menstruálok?

Hát 7 hónap múlva leszek 16 éves még meg nem jött meg a havi vérzésem. Mi lehet a baj? Ilyenkor az orvos mit csinálhat velem? Elõre is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.

Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.
Kedves Kérdezõ! Leginkább semmi baj nincs veled, késõn érõ típus vagy. Én annak idején már közelebb voltam a 17-hez, mint a 16-hoz, és már én is izgultam emiatt, de azt mondták, hogy teljesen normális, és amiatt is késõbbi életkorra tolódhat, ha például valaki vékony testalkatú, vagy intenzíven sportol. Nyugi, és minden jót Neked! :-)

Lassan 16 éves leszek és csak szempillaspirált, néha szemceruzát használok. Mi a véleményetek? Ti ennyi idősen mit használtok, használtatok? 15/L

Legjobb válasz: 16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erõs volt, fõleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktõl majd szebb, trendibb leszek. szerintem bõven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert. zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételû termékek, amik nincsenek tele méreggel.

16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erõs volt, fõleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktõl majd szebb, trendibb leszek. szerintem bõven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert. zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételû termékek, amik nincsenek tele méreggel.
Semmi baj nincsen ha kifested magad szempillaspirállal meg szemceruzával.Csak ne durván feketével mázold ki a szemed, hanem csak a körvonalát, hogy kicsit kiemeld.Szerintem azzal semmi probléma.
ugyan ezt plusz száj fény.neked nem kell még erõsen sminkelned magad
Én 21 vagyok, és ennyi a max. kivételes alkalmakat leszámítva néha. Semmit nem szólok hozzá, nekem olyan mindegy, a túlfestetteket néha megnézem, megállapítom, hogy ízlése vagy tehetsége nincs hozzá és pont. Semmi közöm hozzá. 15 évesen asszem általában semmit nem használtam, néha kb. annyit, mint te.
én semmit nem használtam, max szájfényt....felesleges tönkretenni a bõrt mindenféle méreggel
szempillaspirált és matt szemhéjfestéket 17/F
És ha õk barmok, akkor neked is kötelességed? Nem 11 éves lányokról volt szó, hanem rólad épp...
14 vagyk es kb. azt hasznalok amit te + a szajfeny...szerintem ez boven eleg...
teljesen normális.
Ennyi idõs koromban egy kis korrektort meg szemceruzát használtam. Ha olyan kedvem volt szempillaspirált is, de nem minden nap. Most 22 vagyok, és már rászoktam a több sminkre. Nem erõsen sminkelem magam, nem feltûnõen, de azért alapozó, púder, korrektor(ha épp van pattim és kell), szemceruza, spirál, szemhéjpúder, szájfény van. Igaz csak natúr színekben, a szájfény is többnyire átlátszó és a szemhéjpúder is valami természetesebb, nem túl vad vagy sötét szín.
14-15 évesen nagyon festettem magam, de így utólag rájöttem, teljesen felesleges volt. Most már csak szempillaspirált és világos rózsazín/nude szájfényt vagy rúzst használok. :) 17/L
Én lassan 15 leszek, és púdert használok, szempillaspirált és ajakápolót, mást nem. Alkalmakra mondjuk egy komplett sminket rakok fel: alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, szemhéjpúder, szemceruza, de ilyen alkalom kb. 1 évben 2x-3x van.
P*csa vagy. 18/f
A kérdező hozzászólása: a szempillaspirállal nem teszem tönkre magam...
A kérdező hozzászólása: Miért lennék az? Már a 11 éves kislányok is egy kiló festéket kennek magukra, én 15 jóval elmúltam, mikor elkezdtem smonkelni magam...
Én meg 17 éves vagyok és semmit sem használok, pedig nem vagyok egy született szépség.

Lassan 16 éves leszek, és még kisfiús fejem van. Mikor kezdek el átalakulni?

170 cm vagyok, így a fiúk között majdnem a legalacsonyabb az osztályban :( de a testalkatommal szerencsére nincs baj. A fejem kicsit nagynak mondható. (másnak is van ilyen problémája? :P) Ez kompenzálódhat majd a jöv?ben?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm 165cm körül volt 16 éves korában, nem csak az arca volt még gyerekes hanem a teste is. Aztán kb ! 1 év alatt ! úgy megváltozott, hogy nem hittem a szememnek... 182cm magas lett, mély lett a hangja, az arcszerkezete is átalakult... és mindez elég "hirtelen" történt.

Egy ismerõsöm 165cm körül volt 16 éves korában, nem csak az arca volt még gyerekes hanem a teste is. Aztán kb ! 1 év alatt ! úgy megváltozott, hogy nem hittem a szememnek... 182cm magas lett, mély lett a hangja, az arcszerkezete is átalakult... és mindez elég "hirtelen" történt.
utolsónak: biztos szteroidozott:D
Nem szteroidozott. Ez öröklött dolog nála, csak kicsit késõbb ért meg. Az apja ugyanilyen... rohadt magas és vékony, de a hangja mély.
"Vegyé pédát a bibõrrõl "
18 vok:D és vállig érõ hajam van:D állitolag lányos arcom van XD 18/F nemtom , eddig a barátnöim nem panaszkodtak ezért:D De van olyan , h bemegyek haverral ékszer üzletbe :D azt azhitte a tulaj , h csaj vok XD na mind1:Dtudom , h nem tartozik ide.....de elmondtam:D
Még lehet nagyobb.
Változó korban vagy! Bõven van idõ a fejlõdésre! :) E.
én 17 vok ... arcom szõrös mint a majmoké .. xD azt mégis kisfius az arcom(mások szerint)

Lassan 17 leszek, és még szűz vagyok, de iszonyúan ki vagyok éhezve. Ez normális? (16/L)

Nagyon sokszor gondolok a szexre, és alig várom h jól megdugjanak. És nem olyan szexre vágyom, mint általában a sz?z lányok, hogy romantikus, gyengéd, stb., hanem sokkal keményebbre. Ez nagy baj? :D

Legjobb válasz: Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.

Teljesíthetem a vágyad, ha gondolod. =P
Szerintem eléggé megváltozna a véleményed, ha csak úgy vki beverné neked mindenféle romantika meg egyéb nélkül.
Tudom Józsi, hogy ilyen kényszeképzeteid vannak, de majd elmegyünk a doktor bácsihoz a jövõ héten.
Józsi, itt az apád. Sürgõsen fejezd be, hogy ilyen kérdések feltételével elégíted ki magadat.
Merre laksz? .D
ha Miskolci vagy írj küldök egy képet magamról majd én kielégitem a vágyaid, veszek vmi magömlés késleltetõt hogy ne csak 5-10 percig tartson:D szétnyallak duglaK :D F17
Én is így vagyok csak pasiba 16/f
Csak egy szavadba kerül baba
én is, de mi a teendõ????
Én is ugyan így vagyok. 16 vagyok, lány és én is vágyom nagyon a szex-re
takarnak.
Talán a kiéhezés szo ami nem normális. Egyébként igen, teljesen normális. Ennyi idös korban már dolgoznak a hormonok a lányoknál is. A könyvekben leirt romantikus pillantások a gyakorlatban keményen szexuális vágyakat
Persze, hogy normális, de szerelem nélkül ne szexelj senkivel, inkább addig a puncidat izgasd.
Ugyanigy vagyok csak én 14 vagyok lassan 15(júniusban).Nem nagy baj én örülnék ha ilyen lányok vennének körül :D
Miért ne lenne az? Mindenki más szexet szeret. Én is vagyok vele csak fiúban. 16F
A kérdező hozzászólása: még mindig lány vagyok.:D és ez az igazság. ez van:D
mennyi kiéhezett 16 éves "lány"... jailbait? xD ezt a kamut... :) ha igaz lenne már rég nem lennétek szüzek... :) 25/F

Lassan 16 hetesek leszünk, de még nem éreztem a mocorgását (legalábbis nem tudok róla). Ilyenkor honnan tudom, hogy minden rendben van?

Olyan régen volt a 12 hetes uh és alig várom a következ?t. Tudom, hogy nem szabadna ilyenekre gondolni, de azért mégis természetes az aggódás, hogy "jól van-e".

Legjobb válasz: Persze hogy aggódsz, hiszen õ bent van, te pedig kint. :-) Mindig ara kell gondolnod ilyenkor, hogy a terhességek nagy többsége problémamentes, és te is ebbe a kategóriába tartozol. ha nagyon nem bírod már ki, elmehetsz a kórházba köztes uh vizsgálatra, megnézheted hogy érzi magát, vagy lehet kapni azt a bizonyos otthoni szívhangvizsgáló készüléket (pár kérdéssel lejjebb volt róla szó), direkt azért, hogy senki se essen pánikba. A mozgást nemsokára érezni fogod, talán 1, talán 3 hét még, de onnantól biztosan tudni fogod, hogy a picur jól van. Akkor majd azért aggódsz, ha nem mozog mindig. :-))

Persze hogy aggódsz, hiszen õ bent van, te pedig kint. :-) Mindig ara kell gondolnod ilyenkor, hogy a terhességek nagy többsége problémamentes, és te is ebbe a kategóriába tartozol. ha nagyon nem bírod már ki, elmehetsz a kórházba köztes uh vizsgálatra, megnézheted hogy érzi magát, vagy lehet kapni azt a bizonyos otthoni szívhangvizsgáló készüléket (pár kérdéssel lejjebb volt róla szó), direkt azért, hogy senki se essen pánikba. A mozgást nemsokára érezni fogod, talán 1, talán 3 hét még, de onnantól biztosan tudni fogod, hogy a picur jól van. Akkor majd azért aggódsz, ha nem mozog mindig. :-))
Szia. Természetes hogy aggódsz, de nyugi semmi okod rá. A 20.hétig megfog mozdulni ne aggódj.Ilyenkor csak buborékolást kell még érezned, én már a 15.héten éreztem, de a kis rúgásokat úgy a 18. hét óta érzem, most a 21.hétbe vagyok, és most már abszólut lehet érezni. Úgy hogy nyugi, minden rendbe van ott bent. Majd idõvel érzed már te is.Sok sikert és grat a babóhoz.
Szia! Gondolom te is elsõabás vagy.Én is.Jómagam a 15 héten érezetm elõször.Aztán utána a 17.ig semmi.Ne aggódj!Hallgass az ösztöneidre!Nekem bevált.(Amúgy engem meguh-ztak a 16.hét elején is, mert nem voltak benne biztosak, h mikorra kell mennem AFPre.)Nyugi, jól van.Ha bármi felmerült volna az elõzõ vizsgálatkor visszahívnak UHra.

16 éves pasi vagyok, és lassan 1 éve lesz, hogy megismerkedtem 1 évvel idősebb csajjal, aki a sulitársam, és nagyon jó barátok lettünk. Megkérdezzem tőle hogy nem-e járna velem, vagy csak a barátságunk menne rá? :S:S:S

Legjobb válasz: szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...

szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...
Ha nincs barátja akkor szabad a pálya. Lehet, h a lépéseidre vár, de sztem ne egybõl azzal támadd le, hogy "járnál velem"?? Hanem elõször hívd el randizni...
sztem ne kérdezd meg fölösleges, egy kapcsolat nem az egyik napról épûl fel a másikra... kerülj közel hozzá, testileg, bensõségesen.így talán azt mondaná nem, de ha közel kerülsz esetleg beléd esik, akkor az neked jó :) hívd el randi félére, az a biztos többször, majd testi kontaktus, csók stb... így tudod ha vissza utasít nem történik akkora gond, mintha megkérdeznéd.Bár én sose értettem, ezt a járnál velem dumát... ui.: sry ha hülyén fogalmaztam, meg az esetleges helyesírási hibákért
16 éves fiú vagy, nem 16 éves pasi.
Jaja, szerintem se kérdezz rá szóban. Amikor egy séta közben jó a hangulat, megsimogatod a vállát vagy derekát, mintha csak szimpla barátságból tennéd mindezt. Abból, hogy hogy reagál erre, tudni fogod, hogy viszonyul hozzád. Ha nem akar semmit, tartótkodó lesz, megpróbálja illõen elhárítani a közeledésedet. Ha baráti ölelésnek álcázod, akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe magadat, ha esetleg hárít.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek :)

Lassan 8 hónaposak leszünk a párommal, én 17 éves fiú õ 16 éves lány, de sajnos a szokásosnál kevesebbet talizunk, és mostanság kezd el menni a beszélgetés, nincs mirõl, nincs téma. Mirõl lehetne egy ilyen korú lánnyal beszélni?

visszafogott, tehát nem plázacica stb, rendes lány, semmi önelültség, nem beszél rajtam kívül semmi pasival, nagyon jó tanuló, szereti a rock-ot

Legjobb válasz: Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.

Kicsi szobám lesz és lassan el kell döntenem milyen színű szobám legyen. én a halvány lilára gondoltam. Amúgy szeretem a színeket és vidám természetű 16 éves lány vagyok. Szerintetek jó ez a szín?

Leírhatnátok nektek milyen szín? a szobátok. (kor,nem) köszi

Legjobb válasz: nem:) nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://store.sticker411.c.. na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:) csak valami élettel teli színt válassz!

Nekem zöld, hol vannak a fiuk? 10/L
A kérdező hozzászólása: jól néz ki az orgonalila?:O
Ja 13/L
Nálunk úgy van a nappali megcsinálva , hogy narancssárga a fal és a plafon citromsárga.
nem:) nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://store.sticker411.c.. na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:) csak valami élettel teli színt válassz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) Még írjatok!
nekem napsárga és én nagyon szeretem :) az én szobám is elég picike... :P 16 / L
az én szoban narancssárga és imádom! De írtad, hogy kicsi a szobád, szóval, javasolnék néhány trükköt, ami optikailag csal :) H azt szeretnéd, hogy a szobád hosszabbnak tûnjön, az oldalsó falakat sötétebb színnes fejsd be, a másik kettõt, pedig világossal (pl: Narancs és fehér) És hasonló csalások vannak, például, ha a plafon sötét, akkor alacsonyabbnak tûnik, de ha világos, akkor magasabbnak.. :)
az én szobám is kicsi. 3 fal világos tejeskávé a negyedik, ami az ablakkal szemközt van az padlizsán, de mivel rásüt a fény, egyáltalán nem csökkenti a térérzetet
A kérdező hozzászólása: hm..jól nézhet ki a szobátok. :D Írjatok még! :-)
Nekem kicsi a szobám és kék színû. "kékszakáll" :"D húgomé "orgonalila" a konyhánk pedig "narancskoktél"
az enyém lila L/17
sziia..igen sztem is jó ez a szín, de ami fontos, hogy inkább azért elõször a bútorok, lámpák, szõnyegek stb. színét vedd és utánna válassz falszínt..nekem okkersárga a szobám színe 13/L
Szia! Szerintem igen. :) Nekem is halvány lila szobám van. De még azt is nézd meg, hogy illenek-e a bútorok hozzá, és szerintem úgy válassz színt. 15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!