Találatok a következő kifejezésre: Lassan 15 leszek, (7 db)

Fiu vagyok lassan 15 éves leszek Kb 183 cm 75-80kg (soikan mondják hogy a magasságomhozez a testsuly optimális de visont kicsi úszógumik meg vannak :S és azokat szeretném eltüntetni) szóval elhizva nemvagyok. Mit tehetnék még ez érdekében?

Fiu vagyok lassan 15 éves leszek Kb 183 cm 75-80kg (soikan mondják hogy a magasságomhozez a testsuly optimális de visont kicsi úszógumik meg vannak :S és azokat szeretném eltüntetni)szóval elhizva nemvagyok még szerecsésnek is mondhatm magamat h jól elosztodik rajtam a minimális tetstzsír és nem csak egy hajre rakodik mert az csunyább lenne már oda figyelek az étkezésre is édesség nincs maximum 1héten egyszer valami kalács.. suliba viszek 2kiflit hazajövök főtt étel és még valamit 4kor eszek ami már viszonylag nemmegterhelő kaja a szervezetemnek. ez mellet minden este tornázok : 100 felülés ha nírok csinálok 150et esetleg 200at is. 40-50 fekvőtámasz.és heti 2-3 sulyozás mellre.és már fit burner zsír égető tablettát is szedni fogom. ÍGY hogy ha egy jóóideig kocka hasam nem is lessz ,de fogyni fogok ?? és ha igen akkor kb mennyi idp kéne hozzá ? nyárra már eredmény szeretnék látni .és az eddzés és étrendemről kérek véleményt hogy jó e ahogy csinálom? Értelems válaszokat kérek köszööm és már kerestem csomo dolgot neten de ilyen alaktu ra leírást még nemtaláltam azér tettem fel a kérdést

Legjobb válasz: Diéta, aerob edzés(kocogás, biciklizés, úszás) és rendben leszel , de ha akarsz akkor felüléseket is csinálhatsz, de attól nem lesz kocka hasad hiszen a kocka has az alacsony test zsír százaléktól függ!

Diéta, aerob edzés(kocogás, biciklizés, úszás) és rendben leszel , de ha akarsz akkor felüléseket is csinálhatsz, de attól nem lesz kocka hasad hiszen a kocka has az alacsony test zsír százaléktól függ!
A kérdező hozzászólása: diéta mondhatni h megvan nemtudok odafigyelni r 100%-osan de azér ügyelek rá , futni is szokok minimim heti 2x,
A kérdező hozzászólása: jaj és fel ülésekkel tisztában vagyok h akkor lessz kockás hasam h ha kevés zsír lessz csak rajtam . de, szerintem ha most csinálom avval csak erõsödik a hasizmom ami jóó dolog és nagyobbodik is :) javvíccs ki ha tévedek , és köszi a tanácsokat :)

14/L lassan 15 éves leszek és még nem csókolóztam. Ez nagyon gáz?

hogy ha valaki elmagyarázná hogyan kell.. nagyon meg köszönném mert utána néztem de ott sincs semmi. el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: bocsánat rossz kategóriához írtam. :$

A kérdező hozzászólása: bocsánat rossz kategóriához írtam. :$
Én 17 vagyok és még én sem, nem kell elkeseredni! :)
Nem! Idõvel ez még erény is lesz. Ha idõsebb leszel, a társaságodban a fiúk még érdekesnek is találhatják. Ha most gáznak is érzed, késõbb rájössz, mennyire nem az/ nem volt az. Nem kell semmit sem elsietni.
Hogy hogyan kell? Ezt nehéz leírni. Fog az jönni magától. 1 "szabály" van: ne erõltess semmit (pl. ne nyomd bele a nyelved durván más szájába) és próbáld meg ellazítani az ajkaidat.
Gyakorlat teszi a mestert! Hiába bármilyen elmélet. Csináld inkább valakivel! Bárki megmutatja hogy kell. Még én is!:)
nempara sztem:D megmutassam hogykell?:D 14/f
Nekem kb 1 hete történt meg az elsõ csók, a lány is elõszõr csinálta, ahhoz képest szerintem egyikünk se csinálta rosszul. :p Csak rá kell érezni. 16/f (õ 15)

Lassan 15 éve gyógyszeres pszichiátriai kezelés alatt állok. Mekkora az esélye, hogy egyszer még gyógyszer nélkül is képes leszek teljes értékű életet folytatni? 39F

A tünetek és diagnózisok is többször változtak, de az el?térben a szorongásos tünetek vannak. Voltam már kényszerbeteg, pánikbeteg, per pillanat közepesen súlyos depressziv epizódon estem át, ráadásul paranoiás személyiségzavart is megállapitottak nálam. Többnyire csak szérotoninserkent? antidepresszánsokat alkalmaztak pld.fluoxetin és sertralin, de egy éve benzodiazepan alapú anxiolitikumot is, plusz most még tiapridet. Szeretném magamban fokozatosan megtalálni az er?t, hogy ne kelljen életem végéig gyógyszereken élnem. A doki azt mondja, nincs kizárva, hogy egyszer meggyógyulok...

Legjobb válasz: Most lehet sokan hülyének néznek de az anyukámnak egy kutya segített meg gyógyulni!õ hosszú éveken keresztül szenvedett a depressziótól,pánikbetegségtõl,állandó gyógyszerei voltak!Egyszer találtam egy kis tacskó kölyköt akit hazavittem és csak annyi idõre engedték meg hogy ott maradjon amíg nem találok neki gazdát!2 hét után mondta az anyum hogy ott maradhat mert már megszerette!Minden idejét kitöltötte a kutyus,elterelte a figyelmét mindenféle rossz gondolattól,ki kényszerítette õt az utcára emberek közé!Neki sikerült gyógyszermentessé tenni az életét!Sajnos nem él már ez a tacsika mert 13 évesen meghalt de vettünk neki másikat azóta akivel szintén nagyon elvan!:)

Most lehet sokan hülyének néznek de az anyukámnak egy kutya segített meg gyógyulni!õ hosszú éveken keresztül szenvedett a depressziótól, pánikbetegségtõl, állandó gyógyszerei voltak!Egyszer találtam egy kis tacskó kölyköt akit hazavittem és csak annyi idõre engedték meg hogy ott maradjon amíg nem találok neki gazdát!2 hét után mondta az anyum hogy ott maradhat mert már megszerette!Minden idejét kitöltötte a kutyus, elterelte a figyelmét mindenféle rossz gondolattól, ki kényszerítette õt az utcára emberek közé!Neki sikerült gyógyszermentessé tenni az életét!Sajnos nem él már ez a tacsika mert 13 évesen meghalt de vettünk neki másikat azóta akivel szintén nagyon elvan!:)
keress egy hobbit, ami számodra elérhetõ. (Pl autók, motorok, barkácsolás, állatok, fõzés, az írást és költészetet nem ajánlom....) ha kellõen elmélyültél a kiszemelt témában, valósítsd meg a gyakorlatban is! Vásárolj belõle egykét dolgot, tapasztald ki mibenlétét! eközben kereshetsz a témával foglalkozó embereket, akár az interneten is, és megoszthatod velük a tapasztalataidat, és viszont. Ne aggódj, ki fogsz gyógyulni ebbõl a betegségbõl!
Az a baj, hogy már nagyon sok éve van nálad ez a gyógyszeres kezelés, ami sajnos nemhogy segítene, hanem inkább rászokik az ember.Nekem is segített a kutya, mert õt le kell vinni, az önzõségemen is javít, a kedvemen is, lustaságomon is, és nem érzem magam egyedül, én vele alszok.Viszont például azon már nem tud, hogy tudjak vonaton meg buszon meg repülõn utazni, mert nekem ezeket kellene valahogy leküzdeni.Amiket magamon tapasztaltam, azokba a témákba teljesen beleástam magam, próbáltam megérteni miért alakulnak ki ezek a hülyeségek, beszéltem a neten hasonló emberekkel, ez is sokat segített mikor pánikbetegséghez hasonló tüneteim voltak.Kineziológushoz is el kellene menned, ha még nem voltál nála.
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen. 1.hozzászóló: hobbim elég sok van, de egyik sem tud lekötni úgy "istenigazából". Az irás miért nem? Én nagyon szeretek irni, állitólag tudok is... A kutyus nagyon jó dolog, van is, csak õt nem kell sétáltatni, mert falusi eb, házõrzõ... Mondják, hogy a partnerkapcsolat segithetne, csak az meg nincs. Nem mintha nem akarnám elvileg, csak nem jött még össze.
Szerintem nincs gond az írással, nyugodtan irogathatnál, például történeteket, stb, amit te találsz ki, vagy írhatnál magadról hogyan alakult ki ez nálad, min mentél keresztül.
Kedves kérdezõ, Elsõ lépésben az "igen, csak" válaszaidon gondolkodj picit el..:-)) "igen, de" "igen, csak". Mert így nehéz bármit javasolni. Okés:-)) ? Pszichoterápiát próbáltál már a gyógyszerek mellé? Sajnos egy személyiségzavar pszichoterápiája éveket is igénybe vehet, de talán sikerülne újra építeni mindent. Persze nem tudom megítélni, hogy mennyire súlyos az állapotod, és hogy alkalmas vagy-e terápiára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kritikát is. Próbálkoztam már pszichoterápiával, természetesen. Ha esetleg otthon vagy a témában, kedves válaszoló és behatóbban is tudunk beszélgetni, akkor légyszi küldj egy emailt.
Kedves kérdezõ, Igen otthon vagyok a témában, de gyermekekkel, serdülõkkel foglalkozom. Miért nem sikerült a pszichoterápia? Mindig újra lehet kezdeni, akkor is ha korábban kiszálltál belõle. A személyiségzavar terápiája, amint írtam korábban sajnos évekbe telik. Ez nagy elkötelezettséget, kitartást igényel a részedrõl. 40 felé közeledve nehezebb a terápia, mert a személyiség már nem olyan rugalmas, mint fiatalabb korban. Viszont általában a személyiségzavar tünetei csökkenni szoktak maguktól is a korral. Ha gondolod, keress egy terapeutát meg. Sok Sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, rengeteget tudnék mesélni pszichoterápiás tapasztalataimról, de ezt hadd ne itt tegyem meg. Ha írsz nekem egy emailt, örömmel veszem, ha nem, nyilván nincs idõd, ez van. Mindenesetre kösz.

Lassan 15 éves leszek, és van pasim és pettingelünk.. Honnan tudjam mikor megy el?

Már régóta pettingelek a barátommal, ? bele nyúl a nadrágomba és "kielégít". én viszont nem nyullok bele, hanem nadrágon keresztül csinálom neki. Mert még nem készültem fel komolyabbra..de tudnom kell hogy élvezzi-e... Amikor csínálom neki hangosabban vesz leveg?t és elkezd izadni és gyorsabban csínálja nekem. De multkor rögtön kiment a Wc-re utána miuttán abba hagytam neki..miért ment ki? most akkor elment már? Volt olyan is hogy csínáltam és meg volt hoy hangosabban vette meg minden, és egyszer csak nekem is abba hagyta és elvette a kezem..miért?

Legjobb válasz: szerintem te még nem készültél fel a szexre:) de amúgy ha elmegy akkor észre fogod venni....

szerintem te még nem készültél fel a szexre:) de amúgy ha elmegy akkor észre fogod venni....
...és mi vagyunk a gondnokok!
Ügyes kislány, mert nem szexel, és tisztában van vele hogy koraiak még bizonyos dolgok... Ezen kívül a kérdezõnek és az utolsó válszadónak: Tanuljatok meg magyarul beszélni, írni, gépelni, fogalmazni! Szerintem sem a legkedvesebb dolog hogy vagy csak felizgatod és nem elégül ki (utána fájdalmai vannak), vagy a gatyája lesz tele... De ha már ehhez ragaszkodsz, akkor árulkodó jelek felsorolása: lüktet néhány a szokottnál erõsebbet majd elernyed, megszûnik a merevedés, nedves lesz a nadrágja.
Nagy az Isten állatkertje!!!
Figyelj, szerintem ha úgy élvezett volna el, hogy ruha van rajta, akkor látni lehetett volna a nadrágján a foltokat (csak nedvességre gondolj, mintha mondjuk vizes lenne). Biztos, hogy nagyon élvezi amit csinálsz (illetve csináltok), és az sincs kizárva, hogy éppen elélvez, de lehet hogy azért rohant ki a wc-re, hogy magának fejezze be :) Tényleg nem vagy még felkészülve a szexre, de ha már úgyis pettingeltek, és már itt tartotok, akkor lassan lehúzhatod a pasid nadrágján a sliccet, és úgy is simagathatod a péniszét. Ha magatok közé teszel a törölközõt vagy valamit, akkor pedig tutira látod, hogy elélvez-e. :)
De figyelj már kicsit!Mien rossz lehet már neki h ha elmegy, h tiszta ragados gecis lesz a nadrágja!Sztem ezt egyik fiú sem szereti! Akko legalább huzd le a nadrágját és élvezzen bele egy zsepibe vagy vmi, de ne a nadrágjába, me azt nem naon szeretik! Am sztem is naon de naon koria neked a szex!
Szerintem éppen ezért legközelebb kapd elõ neki és csapjad ki és minden bajotok megoldódik máris. Szerintem amugy az utolso mondatodra válaszolva azért vette el a kezét, mert jól belelõtt a naciba és így már nem érzett vágyat h tovább csinálja neked, vagy pedig ideges lett h nem nyulsz be neki és megelégelte. De inkább az elöbbi
Hát figyelj, Amikor kinyitja az ajtót. De vigyázz mert lehet nem jön vissza. A WC-re azért ment ki mert pisilnie kellett, vagy csak simán kiverte magának amire te nem vagy képes. Remélem ad ki hangokat(röfög) Mert csak akkor élvezi. Am hány év múlva leszel 15?
Szijja! Hát, tényleg meg kéne tanulni egyeseknek írni! Nyugi a pasid csak az miatt meg ki, hogy kiverje, és ne a nacija legyen tele:D ..mondjuk szerintem azért valamennyivel több idõt fordíthatnál a pasidra.. de csak akkor ha te is akarod.. ezalatt arra gondolok, hogy azért a nacit is lehúzhatod, és simogathatod a szerszámát:D Õ is és lehet, hogy ezt te is élvezni fogod! szóval ne izgulj menni fog.. sok sikert! puszika

15 éves leszek lassan, és mindennap összeveszek anyámmal! Ez már idegesítő! Már ha meg hallom a hangját, akkor kiráz a hideg! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális dolog ilyen korban. Próbálj kicsit toleránsabb lenni iránta. Ha te toleráns vagy, õ is az lesz, ha nem, akkor ülj le vele beszélgetni errõl a dologról, de NORMÁLIS, higgadt hangnemben. Mond el neki, hogy mi zavar téged. Ha képes vagy elég értelmesen lebonyolítani ezt a beszélgetést, akkor megérti, hogy te már felnõttél valamennyire, és elnézõbb lesz veled szemben a késõbbiekben.

Ez teljesen normális dolog ilyen korban. Próbálj kicsit toleránsabb lenni iránta. Ha te toleráns vagy, õ is az lesz, ha nem, akkor ülj le vele beszélgetni errõl a dologról, de NORMÁLIS, higgadt hangnemben. Mond el neki, hogy mi zavar téged. Ha képes vagy elég értelmesen lebonyolítani ezt a beszélgetést, akkor megérti, hogy te már felnõttél valamennyire, és elnézõbb lesz veled szemben a késõbbiekben.
Ebben a korban ez teljesen természetes, és még jó pár évig így lesz. Próbáld tudatosítani magadban, hogy ez csak a hormonok játéka, igyekezz nem megbántani senkit a környezetedben! Õk egyébként valószínûleg tudják, mi játszódik le benned most, de ne hagyd, hogy meggondolatlanságból hülyeséget csinálj! Anyukád akkor is nagyon szeret, ha pillanatnyilag ezt nem tudod elhinni. Pár év múlva, kb. 20 éves korodra minden rendbejön! :)
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem h jóra fordul, mert már kikészítjük 1mást!! De ha én próbálok vele normális lenni, akkor õ egyre feljebb viszi a hangját éés...:S:S
Hi hi hi..:) ))) Átéltük már ezt egy páran :) ))) A legjobb amit tehetsz (játszhatsz) hogy úgy csinálod mint a jókislányok....igen anyu, úgy anyu, segítek anyu bla...bla...bla..... Hidd el úgy meg fog lepõdni hogy elakad a hangja, hisz õ lelkileg mindig a civajra, a harakirire készül, aztán jöhet a meglepetés. :) )) Tessék jókislánynak lenni :) )) Hátha valami jó sül ki a végén! :) ))) Fõ az önuralom
Szióka, én 23 éves vagyok és hidd el én is átmentem ezen a LÁZADÓ korszakomon. Az ember csak utólag látja be a hibákat mindkét oldalról. Amikor én 14-15 év körüli voltam nálunk is mindennapos volt a vita mert õ úgymond mindig jót akar és ha még így is van lehet hogy nem fejezi ki magát rendesen. A veszekedés a legegyszerûbb mód, ilyenkor úgy érzi csõdöt fog mondani a nevelése mert amit elképzelt és eltervezett nem úgy megy. Nekem most van egy 15 hónapos kisfiam és még sokszor most is úgy érzem, hogy olyan dolgokba akar beleszólni ami már abszolút nem rá tartozik. Akkoriban sokszor mondtam neki ne veszekedjen velem mert amúgy is megértem de nem volt hatásos. Én sem voltam mindig korrekt, sokszor meglógtam az ablakon, pasiztam, buliztunk, ittunk stb. Egyszerûen át kell valahogy vészelni mind a kettõtöknek ezt az idõszakot és van egy olyan tapasztalatom, hogy ez addig tart amíg az anyud azt nem látja rajtad, hogy már megállapodsz valaki mellet vagy pedig már egyenes pályán(karrier, biztos munkahely, tervek stb.) fut az életed. Ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan, figyelni fogom és megpróbálok segíteni .
A kérdező hozzászólása: Hát, lehet hogy azt kéne tennem, igen! Hogy jól viselkedek, meg minden! De nagyon nehéz!:S Már annyira visszatudnék neki szólni, h szinte mindig kirobbanok, és olyat mondok, a mi sértõ!:S De olyankor nem érdekel naon semmi!!! Leszarok mindent, és meddig fog ez tartani?:s:S Remélem 16-7 éves koromra már job lesz! Nagyon remélem! De olyan izéé tud lenni! Pl.: Itt volt nálunk 1 jó barátom, és ráült 1 székre és összetört! És most kiakarja fizettetni, pedig nem direkt volt! És még nekem kellett felhívnóm a szüleit! NEKEM! Most nekem megint mi közöm van hozzá? Gyerek beszéljen a szülõkkel?:S Hát ez gáz! Ha én felnõtt lennék, eszem ágában se jutna kifizettetni akárt! Kb: 2000 ft-se ér:SS: Hát...úúú felcsesz!!!

Lassan 16 éves leszek és csak szempillaspirált, néha szemceruzát használok. Mi a véleményetek? Ti ennyi idősen mit használtok, használtatok? 15/L

Legjobb válasz: 16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erõs volt, fõleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktõl majd szebb, trendibb leszek. szerintem bõven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert. zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételû termékek, amik nincsenek tele méreggel.

16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erõs volt, fõleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktõl majd szebb, trendibb leszek. szerintem bõven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert. zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételû termékek, amik nincsenek tele méreggel.
Semmi baj nincsen ha kifested magad szempillaspirállal meg szemceruzával.Csak ne durván feketével mázold ki a szemed, hanem csak a körvonalát, hogy kicsit kiemeld.Szerintem azzal semmi probléma.
ugyan ezt plusz száj fény.neked nem kell még erõsen sminkelned magad
Én 21 vagyok, és ennyi a max. kivételes alkalmakat leszámítva néha. Semmit nem szólok hozzá, nekem olyan mindegy, a túlfestetteket néha megnézem, megállapítom, hogy ízlése vagy tehetsége nincs hozzá és pont. Semmi közöm hozzá. 15 évesen asszem általában semmit nem használtam, néha kb. annyit, mint te.
én semmit nem használtam, max szájfényt....felesleges tönkretenni a bõrt mindenféle méreggel
szempillaspirált és matt szemhéjfestéket 17/F
És ha õk barmok, akkor neked is kötelességed? Nem 11 éves lányokról volt szó, hanem rólad épp...
14 vagyk es kb. azt hasznalok amit te + a szajfeny...szerintem ez boven eleg...
teljesen normális.
Ennyi idõs koromban egy kis korrektort meg szemceruzát használtam. Ha olyan kedvem volt szempillaspirált is, de nem minden nap. Most 22 vagyok, és már rászoktam a több sminkre. Nem erõsen sminkelem magam, nem feltûnõen, de azért alapozó, púder, korrektor(ha épp van pattim és kell), szemceruza, spirál, szemhéjpúder, szájfény van. Igaz csak natúr színekben, a szájfény is többnyire átlátszó és a szemhéjpúder is valami természetesebb, nem túl vad vagy sötét szín.
14-15 évesen nagyon festettem magam, de így utólag rájöttem, teljesen felesleges volt. Most már csak szempillaspirált és világos rózsazín/nude szájfényt vagy rúzst használok. :) 17/L
Én lassan 15 leszek, és púdert használok, szempillaspirált és ajakápolót, mást nem. Alkalmakra mondjuk egy komplett sminket rakok fel: alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, szemhéjpúder, szemceruza, de ilyen alkalom kb. 1 évben 2x-3x van.
P*csa vagy. 18/f
A kérdező hozzászólása: a szempillaspirállal nem teszem tönkre magam...
A kérdező hozzászólása: Miért lennék az? Már a 11 éves kislányok is egy kiló festéket kennek magukra, én 15 jóval elmúltam, mikor elkezdtem smonkelni magam...
Én meg 17 éves vagyok és semmit sem használok, pedig nem vagyok egy született szépség.

14 hetes terhes vagyok, most leszek 15. hetes lassan. Minden reggel, ha nagy dolgom lesz, nagyon feszítő bélgörcsök vannak a bal oldalamnál, szúr csavar. Néha már úgy ébredek. Veszélyes lehet ez?

Amint meg tudom oldani, ha a természet is úgy akarja, megsz?nik...pedig próbálok nem puffasztó dolgokat enni, de olyan szinte alig van...és kívánom is a bab, kukorica, borsós ételeket, többnyire leveseket ebb?l szoktam ! Mit tegyek, hogy ez ne legyen ilyen szörny? ?Tudom, többször keveset, de akkor is bélgörcseim vannak..néha...egyik reggel annyira csavart...miközben már a mosdóban ültem, hogy majdnem elájultam ! :( Remélem nem vakbél lesz ? Csak a kis Pocaklakó foglalja a helyet ! Mondjuk terhesség el?tt is könnyen puffadtam...tudom Espumisan gyöngy, az jó is szokott lenni, de elfogyott és az a baj, hogy külföldön vagyok!Itt nem lehet kapni !:( Valami jól bevált dolog ? Sok gyümit is eszem, de néha már azt veszem észre, hogy attól is puffadok, néha :( !Segítség, és egyre fájdalmasabb lesz ? :(

Legjobb válasz: Igen, a köményt én is ismerem...szoktam is sokat használni, körötött túróba, stb..levesekbe, de nem sokat segít annyi mennyiség ! :( A kömény teát, csak le kell forrázni a köményt, és kész ? Hogy kell csinálni ?

A kérdező hozzászólása: Igen, a köményt én is ismerem...szoktam is sokat használni, körötött túróba, stb..levesekbe, de nem sokat segít annyi mennyiség ! :( A kömény teát, csak le kell forrázni a köményt, és kész ? Hogy kell csinálni ?
Édeskömény tea, fodormenta tea vagy az ételeidbe tegyél sok õrölt köményt.
A köményt és a fodormentát is csak forrázni kell, pár perc állás után szûrni és simán vagy tetszés szerint ízesítve meginni.Egész nap iszogathatod.A legjobb minden nap inni, így tartós lesz a hatása.
A kérdező hozzászólása: No, most ittam kömény teát, valamivel jobb, pár púzás is lett belõle !A második hozzá szólónak, köszi a linkedet, remélem nem fog idáig fajulni a dolog nálam... ? :( De azért köszi, multkor spenótot ettem 2 napig, na az jó kis krémessé teszi a dolgot, lehet fõzök is holnap megint...bár nekem szerencsére nem volt még eddig szorulásom, remélem nem is lesz, csak, mire összegyûlik, ált.reggelre a dolog (bár ma már napközben bepótoltam :) , addigra az amúgy is vékonyka kis beleim szúrnak, és görcsölve, hasam maszírozva, tudom csak kihozni magamból, és utána megszûnik :) Mi lesz itt még a szüléssel ? Ha ez ennyire tud fájni, hogy néha hangosan szenvedek a wc-n ? Akkor az ott milyen érzés lehet :( Húúú, inkább ennyire nem megyek elõre !:(
Ne aggódj, én is úgy kelek minden reggel, hogy iszonyúan szúr és görcsöl a pocim, olyankor tudom , hogy irány a wc azonnal.Szerencsére utána egybõl el is múlik.Nem kellemes , de még mindig jobb, mint sok kismaminak, akik szorulással küzdenek. üdv:32heteske
Sajnos nekem ez a terhesség eleje óta így van, ma már 25 hetes terhes vagyok. Nekem a dokim azt ajánlotta, hogy igyak minél több tejet, joghurt, kefír, ananászlé. Illetve a nagymamám ajánlotta a befõttnek a levét. Tudom, hogy ez furán hangzik, de ha megiszok egy befõttnek a levét, akkor pár napra megszûnik ez az egész.
Szia! Én is az elejétõl kezdve így vagyok, elmentem dokihoz, azt mondta minden ok, és a babát nem "érintik" ezek a görcsök. Én az Elevitre gondoltam, abba is hagytam a szedését, de ugyanúgy ment tovább. Írtó rossz érzés, fõleg ha épp megyek valahová a múltkor cukortrhelésre mentem a kórházba, és ott jött rám, és hát a kórházban képtelen voltam elmenni wc-re.Nekem is szúr, általában össze is görnyedek, nemtom mivel lehetne segíteni, sajna a köményt nagyon nem szeretem, de vettem aloe vera zöldségtablettát, hátha az segít valamit.Kicsit megnyugodtam, hogy másnak is van ilyen, bár tudom ez nemm segít rajtad! Remélem ezen kívül minden rendben, boldog babavárást: 30 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!